Homoseksuaaliseen sukkahousu seksi hiusmallit pyöreille kasvoille

On se taivaallista, kun minimivaatetuksellakin on kuuma! Näin taajama-alueella on jotain oltava päällä, että naapurikin saa puutarhatyönsä tehtyä, mutta jos olisin meren rannalla, etsisin rauhaisan kallionkolon ja ottaisin aurinkokylpyjä Eevan puvussa.

Kaivoin kevyen kokoontaitettavan aurinkotuolin ullakolta ja asensin sen pihan suojaisimpaan nurkkaan. Pihalla auringossa, läppäri sylissä, paksu kimalainen vieressä pörräämässä, lintujen visertäessä puissa ja alkoholiton pakastinkylmä oluttölkki tuolin alla.

Mitä muuta voi Justiina enää toivoa? Voin kuulla, kuinka varpaani suorastaan kikattavat päästyään pois kengistä ja sukista! Ei tullut bikineitä, tuli villasukat. Eli päivä on kulunut rattosasti pestessä villaisia: Samalla tulee vihdoin tehtyä iventaario myös sillä saralla. Pois vain kaikki, mitkä ei mahdu tai ovat rikki! Jokaista varten on oman laatikkonsa, josta ne puhtaat ja ehjät sitten löytyvät taas ensi talvena.

Ja aurinko kuivaa pyykkiä sitä mukaa, kun kone niitä pesee. Aurinko paljastaa myös kaikki pölyt ja läiskät lattioilla. Avonaisesta puutarhanovesta puhaltava tuuli pyörittää pölypalloja karkuun imurin armotonta kitaa.

Pieni hengähdys ja sitten pylly pystyssä räsyn kanssa lattian kimppuun. Eihän se tosin ole kuin hetken autuus, kun se on puhdas, mutta tulevan vapun kunniaksi se on tehtävä. On mukavampi palata reissusta kotiin, kun paikat ovat puhtaat ja järjestyksessä. No, ei auta, ei auta, kun on töihin lähtö. Eilen oli jo tosissaan niin lämmintä, että jos samanlaista on tiedoksi täksi päiväksi, niin kaivan kyllä bikinit esiin ja etsin paikkani auringosta.

Ja viis puutarhassaan möyrivästä naapurinukosta!! On taas se aika vuodesta, jolloin laitetaan hänenkin veri kiertämään suonissa liukkaammin. Taitaa kyllä emäntänsä siirtää hänet toiselle puolelle taloa tekemään myyrän työtään Mikäs sen sopivampaa, kun aion näillä näkymin olla sisämaassa vappuna. Viime vappuna hankin ensimmäiset rusketusraidat juuri 'sisämaassa'. Tosin silloin lämpöaalto yllätti totaalisesti enkä ollut varustautunut matkaan bikinien kanssa.

Eli rintaliivit saivat ajaa saman asian. Vai pitäisikö paljastaa talvikohmeesta heräilevät tisut ja antaa auringon hivellä ihan paljasta pintaa? Hauskaa seuraa, suussasulavaa ruokaa ja hillitysti juomaa. Naurua, naurua ja naurua. Hauska oli nähdä tuttuja pitkästä aikaa. Aika tosiaan menee ällistyttävän nopeasti Päivitettiin omat ja poissaolevien kuulumiset. Katseltiin jopa vähän valokuvia.

Lapsista on kasvanut aikuisia, joilla on jo omia lapsia. Yhden hetken mietin kaiken sen naurun keskellä, josko kaivaisin kännykkäni viimeisestä hännän nipukasta sen yhden puhelinnumeron, mutten sitä kuitenkaan tehnyt.

Se ei olisi ollut missään nimessä järkevää. Ja mitäköhän hittoa sekin olisi poikinut, en uskalla edes miettiä. Parempi näin tällä hetkellä, huomenna toisin. Kynsiäni en päässyt esittelemään, mutta väliäkös tuolla. Toisella kertaa sitten, paremmalla ajalla. Joka oli tehnyt tepposet, kääntänyt asiat päälaelleen. Huomasin, että siinä 'jengissä' oli tapahtunut muodonmuutos.

Kaikki muut keski-ikäiset naiset olivat keski-ikäistyneet keskivartalon kohdalta paitsi minä, jolle oli käynyt vastakkainen ilmiö. Ja jos ei nyt rasvaisesta ankasta ihan joutsenta ollut 'kuoriutunutkaan', niin ihan mukiinmenevä kottarainen kumminkin! Pääkään ei ole sen sekaisempi kuin normaalistikaan, joten huomisen ei pitäisi tuottaa tuskaa.

Vaikka mistä sen vielä tietää Hyvät yöt ja kauniit unet! Lähettänyt justiina klo 2. Ärsyttäviä, inhottavia, häiritseviä, vituttavia asioita osa 1, tod. Tässä suhteessa en anna mitään armoa sisarille liikenteessä. Hattupäinen mies on melkeinpä vielä onnettomampi tapaus.

Hattupäisyys voi miehillä olla myös henkistä laatua. Tässä muuten olisi hyvä vinkki sinkkumiehille viikonlopuksi: Ei tarvitse miettiä, minkä ötökän tai syyhyn sieltä voi saada mukaansa. Lapsia on niin monenlaisia ja useammat pirtsakoita, äänekkäitä ja liikkuvaisia, mutta kohteliaisuus on sellainen asia, joka kertoo jotain kodin arvoista. En kestä tupakansavua pienissäkään määrin.

Tai sitten saa kyllä tupakoiva seuralainen olla jotain paljon parempaa, kuin sitä parasta A-ryhmää. Minimivaatimus silloin on De Lux -sarja. Ja sama pätee tupakanhajuun autossa, vaatteissa, hiuksissa, hengityksessä. Vaistomaisesti sellaiseen henkilöön jää se pakollinen hajurako. Napakka kättely tekee miellyttävän vaikutuksen, kun taas sellainen löysä antaa mielikuvan selkärangattomasta vässykästä. Ei ole myöskään pahitteeksi, jos samalla, kun kättelee, katsoo toista silmiin.

Ja erityisesti silloin, jos keskustelee puhelimessa. Kaikilla meillä kuuloluut eivät toimi yhtä tehokkaasti, joten on todella turhauttavaa jatkuvasti kysellä, että "anteeksi, kuinka?

Mieluummin silloin jättää keskustelun kokonaan mumisevan henkilön kanssa väliin. Lisäksi kaikki taustamelu ja hälinä ja kännykän käyttö sotkevat puhetta lisää ja vaikeuttavat entisestään toisen puheen kuulemista. Silloin, kun he ovat mukavia. Naapureiden kanssa on mukava olla hyvissä väleissä ja heitä on mukava tervehtiä, jutellakin heidän kanssaan.

Naapurit eivät ole mukavia silloin, kun he kuvittelevat, että naapuruus tarkoittaa samaa kuin ystävyys tai sukulaisuus. Kohtelias ja ystävällinen pitää olla, jotta sopu säilyisi, muttei juurikaan sen enempää. Elleivät molemmat osapuolet sitä halua. Rajansa kaikella ja se menee siinä marjakuusen takana. Tästä alustuksesta käynee kaikille selväksi, etten ole koiraihmisiä.

En ole eläinihminen ylipäätään. Mutta mielestäni sellaisia, jotka eivät ole innostuneita koirista muuten kuin muhennoksessa, pitäisi kunnioittaa sen verran, että ne koirat todella pidetään kiinni siinä talutushihnassa. Ja että se hihna pidetään myös niin lyhyellä, etteivät ne koirat pääse tunkemaan sitä uteliasta kuonoaan jokaisen vastaantulijan jalkoväliin.

Ja yleensä nämä ovat vielä niitä norsun ja vasikan sekoituksia, jotka painavat kaksi kertaa höyhensarjalaisen omistajansa verran. Eli vaikka olisivatkin hihnassa, niin omistaja olisi kuin voikukanhaituva myrskyssä, jos megapiski päättääkin ottaa omat suuntimat.

En muuten ole koskaan nähnyt pientä nyrkillätapettavaa koiraa vapaana. Aina ne ovat sieltä suurimmasta päästä olleet, jännä juttu Olisikohan tässä sama ilmiö kuin isojen autojen ratissa istuvilla pieni Naisella kynsien pituus voi vaihdella lyhyestä todella pitkään. Valitettavasti usein myös samassa kädessä. Miellyttävämmän, ja siistimmän, näköistä olisi, jos kynnet pituudeltaan edustaisivat kutakuinkin samaa sarjaa. Ja kun se kynsilakka alkaa rispaantua, niin se on merkki siitä, että silloin on aika tarttua pumpuliin ja lakanpoistoaineeseen.

Miehillä en näe muuta siistiä vaihtoehtoa kuin aivan lyhyet, puhtaat kynnet. Yksinkertaista ja helppoa, mutta silti miehet eivät tätä tajua. Ja tämä ikävä piirre miehessä on ainakin minun kohdallani ns. Kuten epäsiisteys ylipäätään, koski se sitten habitusta tai vaatteita, kenkiä tms. Olisiko nyt sydämeni tarpeeksi kevyt? Johan tätä tässä tulikin ihan tarpeeksi sanottua Ihana aurinkoinen ja lämmin päivä tulossa!

Tänään syödään terveellinen puuroaamiainen, siivotaan eilisten bakkanaalien jäljiltä tämä rotankolo, kaivetaan kevyemmät ulkoiluvaatteet ja lähdetään pyöräilemään Oivallinen päivä siitepölyallergialle aloittaa oirehtiminen.

Täydellinen ajoitus siihen nähden, että illalla pitäisi olla 'tuoreena' ja raikkaana ihmisten ilmoilla. Ja ihan kiva olisi, jos silmä täihkyisivät kirkkaina tähtinä sen sijaan, että ne ovat sameat, punaiset ja vuotavat.

No, ei auta itku markkinoilla. Kenen valopään idea oli ruveta punkkupäissään tänne kirjoittelemaan??!? Ja vielä niinkin herkästä aiheesta kuin 'pillusta'?? Voiko näihin nykyajan kaluihin asentaa jonkun alkometrin vai mitä hittoja ne nyt onkaan, jotka sitten mittaavat kännin asteen ja tarvittaessa sulkevat koko paskan ennen kuin asianomainen ehtii tehdä mitään niin järjetöntä kuin postata kännissä?

Vieläkin tuntuu, että kynnet jäävän jumiin näppikseen. Lähettänyt justiina klo 0. Asioista niiden oikeilla nimillä, saakeli soikoon! Tästä nyt on useampaakin koulukuntaa. Se on ihan makuasia. Yritin tätä asiaa havainnollistaa, mutta miten kävi.

Jäi luu vetäjän käteen. Karvallisista löytyi tämä söpö ja sitten tämä, joka oli kaikessa kliinisyydessäänkin varsin luotaantyöntävä ainakin näin naisen näkövinkkelistä. Naisen karvaton alapää -haulla löytyi kaiken käsittämättömän lisäksi vain tämä ja senkin pentele kaiken maailman selityksillä, mutta ihan nice kuitenkin. Ja tämä , josta voin kiittää valmistajaansa ja suositella lämpimästi kaikille. Saksalaisen koulukunnan edustajat suosivat luonnollisesti luonnollista luomupehkoa.

Saksalaiset ja heidän hengenheimolaisensa ovat tarkkaa ja taloudellista kansaa ja tämä mieltymys viidakoihin kertoo sen eli huvi ja hyöty samanaikaisesti: Brittiläisen koulukunnan edustajat, nuo pidättyväiset ja konservatiiviset, suosivat ns. Eli pehkoa on enemmän tai vähemmän sillä alueella, joka näkyy esim.

Ranskalaiset ovat aina olleet erittäin liberaaleja ja innovatiivisia seksin saralla, joten heille kelvannee mikä vain, kunhan tyydytys on taattu. Suomalaisista löytyy sitten ihan kaikkea mahdollista ja mahdotonta näiden ääripäiden väliltä. Tosin luulen, mitä nyt eri palstojen kyselyitä olen seurannut, että kynitty valkoinen kananliha alkaa päästä vähitellen niskanpäälle. Enkä kyllä yhtään ihmettele. Jos naiset, ne karvalliset, tietäisivät, miltä kieli ja huulet kaljulla majavalla tuntuvat, niin tässä maailmassa ei olisi enää ainuttakaan tupasta pikkareissa.

Paljonkos promilleja se yksi punkkupullo nyt tekeekään? Ei, ei, en nyt ole suivaantunut siihen mailapeliin. Tässä on nyt viikko tolkulla tuijotettu munia silmä kovana eikä mitään tapahdu.

Katsokaa itse, jos ette usko: Osaan hyvin kuvitella, kuinka katkera sääksinaaras on. Voin suorastaan samastua siihen. Mitään kurjempaa ei ole olemassakaan kuin pesä ilman lämmitettävää munaa. Saikohan se harmittava episodi niiden pesällä vierailleillen kotkien kanssa sääksinaarakselle aikaan keskenmenon ja linnun munimaan munat ennenaikaisesti nahkamunina?

Toivottavasti ei, mutta pahalta näyttää, kun pesään ilmestyy koko ajan lisää sammalta ja jäkälää, mutta mitään varsinaista 'äksöniä' ei näy. Itseasiassa onkohan ne edes olleet 'sillai'?

Alan pikkuhiljaa jo epäillä sitäkin Pari kertaa on toinen sääksi ollut jo lupaavasti toisen seljässä juu, ihan livenä, suorassa lähetyksessä ;- , mutta kun kamera päivittyy n. Ei puhettakaan hellistä katseista tai jälkisilittelyistä. Eikä niitä helliä katseita ole näkynyt muulloinkaan. Hiton vihaisesti mulkoilevat toisiaan.

Syrjäsilmällä kyräilevät epäluuloisen näköisinä kumppaniaan. Näyttää siltä kuin siellä olisi menossa non-stop -perhepoliittiset keskustelut.

Vai olisiko siellä joku suhdekriisi menossa? Toinen tipu jommalla kummalla, kenties? Joku kertoi, että olisivat yksiavioisia ja uskollisia, mutta mistään ei ole löytynyt tähän vahvistusta. Niin hemaisevaa houkutuslintua ei löydykään, joka voisi saada tuon kotona odottavan nokan unohtumaan. Höyhenet pörhöllään jään kuitenkin vielä seuraamaan tätä Nauvossa Seilin saarella olevaa pesää mahdollisen muninnan toivossa.

Mutta sutinaa näyttäisi olevan myös tuolla Hailuodossa Lähettänyt justiina klo 7. Lääkäri sanelee Justiinan suosikit lihavoitu: Kertoo, ettei melupaikan työtaso ole kovinkaan korkea. Potilas tulossa pyörätuolilla Imatran aluesairaalasta. Potilas ei suostu antamaan. Saanut 1-vuotiaaksi asti rintaa, sitten munaa. Kertoo, että korvanlehdet usein ovat kovin kivuliaat, kun ne aamulla nostetaan tyynyltä. Lisäksi vasen silmä sanoo, ettei mielellään kaihileikkaukseen lähde niin kauan kuin tulee toimeen ja potilas ei itsekkään ole leikkaukseen tässä vaiheessa halukas.

Kertoo saaneensa Xanor-reseptin yksityiseltä lääkäriasemalta yleiseen vitutukseen. Itsenäisyyspäivänä pudonnut WC-pytyltä ja tullut apuun.

Ainakin 2 pv päässä soinut "Tango kohtalon", nyt tuskastunut niin päässä soivaan musiikkiin, että yrittänyt itsemurhaa. Aamulla huulet alkaneet laskeutumaan. Virtsan haju hengityksessä, pää tuntuu tohelolta. Potilas kertoo, että veri ollut punaista jo pari päivää. Kun potilas menee WC: Tänä aamuna potilas mennyt vessaan.

Tuolloin tullut kumma tunne siitä, että ollut siellä aikaisemminkin. Kyseessä vuotias nainen, joka tyttärensä kanssa puhuessa nyrjäyttänyt leuat. Huumeiden käyttäjä, ei muuta säännöllistä lääkitystä. Potilas kertoo, että aamujäykkyys kestää 2 tuntia. Lyönyt päänsä ja ottanut siihen 18 kpl mg tabletteja ja viinaa. Väittää sokerin vievän jalat alta, puhaltaa 2,9 promillea. Kaksi viikkoa lyöty takaraivoon kirveellä.

Potilas katsoo silmiin tutkijaa ja irvistelee symmetrisesti. Potilaan purema tuntuu tavalliselta. Ihmettelee vatsansa muotoa, joka pömppö. Vatsa pehmeä, rauhallinen kaljamaha.

Syö kotona kaiken minkä löytää. Kirurgi Tamminen käy painamassa potilasta. Hoidoksi teipataan jalka naapurin varpaaseen kiinni kolmeksi viikoksi. Poistetaan roska silmästä rikkalapiolla. Syönyt Panadol-suppoja päänsärkyyn, valittaa närästystä. Kipuihin Ketorin mg kapselit ja toivotaan että ne loppuvat pian. Niskakivun vuoksi otettiin kaularangan-rtg, jota katsoin yhdessä kir. Ei vaikuta allergiselta venäläiselle viinalle. Peniksessä kasvaa todennäköisesti sieni.

Potilas tulee näyttämään oikeaa keskisormeaan. Pettäminen on helppoa ja itsensä pettäminen vielä helpompaa. Riittää, kun tarpeeksi monta kertaa jankkaat itsellesi, että näin on tai näin ei ole, niin kohta sen jo uskotkin todeksi, oli se sitten minkälainen luikuri tahansa.

Itsensä arvioiminen on myös tosi vaikeaa. Naiset, lähes kaikki, ovat jollain tavalla tyytymättömiä ulkonäköönsä. Heikolla itsetunnolla varustetut eivät ole mitään missään. Miehet yleensä kuvittelevat olevansa varsinaisia kansikuvapoikia, vaikka sisäkumi jo paistaisikin, leukoja olisi enemmän kuin ne perinteiset kaksi ja outokumpukin olisi siirtynyt Pohjois-Karjalasta vyönsoljen taakse.

Narsistit eri asteissa ovat aina jotain parempaa kuin muut. Nuorilla on kuva itsestään kaikkivoipaisina ja kuolemattomina. Vanhat kuvittelevat olevansa viisaampia vain sen vuoksi, että vuosirenkaita ja kokemusta on enemmän. Oikeasti tosi harvalla on realistinen käsitys itsestään. Siitä mitä on ja mitä ei ole.

Yltiönegatiivisesti itsestään ajattelevia on vaikea saada uskomaan itsestään muuta, vaikka kuinka kehuisi ja perustelisi, mutta yltiöpositiivisesti itseensä suhtautuvia on mahdoton saada maanpinnalle, vaikka laukoisi julmiakin totuuksia päin naamaa. Onhan se tässä kovassa maailmassa hyvä, että itsetuntoa riittää, mutta jotain itsekritiikkiä pitää löytyä, ettei ihan pihalle naureta. Ja sitten on vielä hankaluutena se, että jos metsää ei näe puilta, niin sitä ei sitten vain näe.

Toisinaan sitä saattaa katsoa liian läheltä eikä siksi tunnista sitä metsäksi. Pitäisi osata vaihtaa näkökulmaa. Suhteet ovat eräänlaista kilpavarustelua. Etenkin ja erityisesti siinä vaiheessa, kun suhde on päättymässä. Kumpikaan ei varmasti halua olla se jätetty, petetty, nöyryytetty tai satutettu osapuoli.

Ja tietyllä tavalla molemmat kuitenkin sitä ovat. Mutta kasvojen säilyttämisen takia pitää esittää jotain muuta. Vanhaa hapatusta, tiedän, mutta tulipahan taas kerran 'sattumalta' mieleen. Sen, joka on se pikkuisen enemmän loukattu osapuoli, on helpompi jatkaa eteenpäin elämässä, jos tietää, ettei sillä toisellakaan nyt niin herkkua ole, vaikka onkin ollut se virallinen 'voittaja'. Ja vielä mukavampaa on sillä hetkellä, kun itsellä on jotain sutinaa ja saa tietää, että toisella taasen ei ole.

Ja mikäs sudenkuoppa se tuossa sitten väijyy? No, se tietty, että petetty-jätetty tuntee vielä kaipausta ja aloittaa vanhan sutinoinnin lohduttaakseen toista.

Ja käyttääkseen tilaisuutensa tulla mahdollisesti uudelleenvalituksi. Ja se toinen saa reviirinsä vallattua takaisin. Vaikka siitä vapaaehtoisesti luopuikin. Juuri niin hienovaraista kuin heiluisi lekan kanssa Muranon lasitehtaalla. Tiedän, ettei tuollaista sanaa ole, mutta juuri siksi se oli pakko kehitellä. Se on suora väännös sanasta 'miehekäs', koska miehekkään vastakohta 'naisellinen' tuntuu jotenkin liian pehmeältä.

Halusin kuitenkin jonkun sanan, joka kuvaa jämäkkää tekoani tänä aamuna. Huomasin hieman liian myöhään, että olin unohtanut kännykän kotiin. Mitä se olisi tarkoittanut käytännössä? Vähän ylimääräistä vaivaa, kävelyä kylmässä aamussa ohuessa takissa ja myöhästymistä bussista.

Mikä puolestaan olisi tarkoittanut saapumista kokonaiset 10 minuuttia myöhemmin kaivokselle. Ei siis mitään järisyttävää. Silloin tein sen naisekkaan päätöksen: En ole tänään tavoitettavissa. Elän nuoruuteni kännykätöntä päivää. Huvittuneena mietin, että nythän sen sitten näkee, kuinka tärkeä ihminen, VIP, oikeasti olen. Kuinka moni yrittää minua turhaan tavoittaa? Menettää 'tärkeä' puhelu vai olla epätärkeä, jota kukaan ei kaipaa. Olenhan kuitenkin vanhanaikaisen luurin päässä työpaikallani.

Kuka tajuaa siihen edes soittaa, jos on asiaa? Eihän sitä käytä kukaan muu kuin sellainen, joka haluaa minut tavoittaa työasioissa. Vastaus on, että mitään sellaista ei voi tapahtua, minkä vuoksi minulla pitäisi olla kännykkä koko ajan käden ulottuvillani, kaulassani roikkumassa. Aina saa tarvittaessa yhteyden muuta kautta. Silti on jotenkin orpo olo. Avainlapsesta on kasvanut kännykkäaikuinen.

Ei mitään pankkitalletuksia vaan silkkaa seksiä. Onhan niitä itsekin joskus tullut harrastettu, mutta ehkä ne ajat ovat jo takanapäin Tai mistäs sitä tietää, milloin puutostauti pääsee niin pahaksi, että hetken lounastauon mittainen hekuma voi sitä helpottaa.

Toistaiseksi ei tilanne ole vielä äitynyt siihen pisteeseen. Tai nenästä viis, mutta hajuaisti on erittäin tärkeä. Niin äideille kuin muillekin. Näkeehän sen jo eläimistä. Kuono ojossa ollaan ensimmäisenä menossa tervehtimään toista. Tai tutkimaan, uskaltaako sitä toista edes tervehtiä. Ja ihminenhän on myös eläin, sanokaa mitä sanotte. Tässä välissä pitää mainita, kun vielä muistan kun muistikin on jo niin pirun huono, tai siis hyvä, mutta lyhyt ja se onkin sitten toinen tarina Kaksi todellakin jo ehtoopuolen herrasmiestä käveli toisiaan vastaan kadulla.

Olivat vanhoja tuttuja ja selvästikin ilahtuneena tervehtivät toisiaan. Molemmat ottivat nahkasormikkaan vai kutsutaanko miehen niitä hansikkaiksi? Ja sitten se asuste vedettiin takaisin käteen. Siis ihan perustervehtiminen, mutta se näytti jotenkin niin Suomi-filmiltä vuodelta miekka ja kilpi.

Eihän täällä Suomessa ketkään muut enää kättele toisiaan kuin ne, jotka ovat syntyperältään jostain Välimeren maasta tai vieläkin kauempaa etelästä. Se kättely näytti jotenkin hienolta. Otettiin käsine pois kädestä, jotta iho koskisi ihoa. Miehet siis 'tulivat toistensa iholle'. Kuullostaa homojen hommalta, mutta siinä ei ollut mitään eroottista saati sitten homoeroottista. Sedät vain koskivat toisiaan kämmenellä. Nykyään on suurta huutoa tervehtiä Keski-Eurooppalaisittain halaten.

Halaillaan sinne ja halaillaan tänne. Ja vähän jokaista puolituttua ja tutuntuttuakin. No, makuasia, mutta henk. Että tulipahan vain mainittua. Pienten lasten vanhemmat, ja etenkin äidit, ovat aivan vakuuttuneita siitä, että pystyisivät pelkän hajun perusteella tunnistamaan oman lapsensa pimeästä huoneesta sadan muun lapsen joukosta. Ja näin taatusti onkin. En tiedä, onko tätä tutkittu missään koskaan, mutta mielestäni se nyt on tutkimattakin selvää.

Kyllä sen oman sinappikoneensa aromin erottaa vaikka nuhassa. Ja sen kumppaninkin valinnassa nenällä on, kuulemma, vankka osuus valintaprosessissa.

Tästä oli iltapäivä-lehdissä jotain tarinaa ei niin kauan aikaa sitten, mutta en kyllä nyt muista niitä perusteluja. Jotenkin ne liittyivät hormoneihin ja feromoneihin ja ties mihin kemiallisiin yhdisteisiin joita roiskimme ympäristöömme houkutellaksemme kärsäkästä mesikupille.

No, mistäs tämä nyt yhtä äkkiä tuli mieleeni. Siitä, kun mietin, minkälainen mies on houkutteleva mies. Mies, joka saa aikaan reaktioita, kemiallisia ja fysikaalisia, minussa. Ulkonäkö se ei ole, sen ovat vuodet jo kertoneet varsin selvästi. Jotkut yksittäiset fyysiset ominaisuudet omaava uros saattaa olla jo askeleen edellä muita ennen kuin kisa on edes alkanut, mutta varsinaisia karsivia tekijöitä ei ole.

Kaikesta voi aina joustaa. Henkisistä ominaisuuksista jaksetaan jauhaa joka paikassa ja aina enkä sitä tietysti kielläkään, etteikö niillä olisi suuri merkitys loppupeleissä, mutta kyllä ominaistuoksulla on merkitystä myös. Tänä päivänä sitä ominaistuoksua on vain ensikohtaamisella aika hankala erottaa, vaikka kuinka halailisi ja nuuhkisi läheltäkin.

Kaikki se kosmetiikka, jota miehetkin nykyään holvaavat itseensä, peittää alleen sen tärkeimmän. Ja tässä kohtaa tuli mieleen ne kaksi nuorta miestä, jotka aamulla kävelivät edelläni. Kuljin heidän perässään noin 8 metrin päässä ja n. Se tuoksu, mitä nämä haisusimakkeet levittivät eteeni koko sen matkan ajan, oli todella huumaava.

Niin voimakas siis, että ohimoissa tuntui jo orastavaa päänsärkyä. Ja oltiin sentään ulkona kadulla, jossa kävi pieni tuulenviri. Kauhulla ajattelin tilannetta, jossa joutuisin jomman kumman kanssa olemaan sisätiloissa. Tai jossain läheisemmässä kanssakäymisessä. Tai ehkä se olikin tarkoitettu 'hyönteisten' karkoittamiseksi. En tiedä, mutta tehokkaalta vaikutti. Tärkeimmällä en tarkoita tietenkään hien tai muiden eritteiden hajua vaan sitä puhtaan ihon omaa tuoksua. Se, kun se on sitä oikeanlaista, vie kyllä jalat alta eikä silloin toisen nuuhkimisesta, eikä toisesta, voi saada tarpeekseen.

Ajattelin tänään työmatkalla luopumista. Miten tuskaista se välillä onkin. Ilmankos puhutaankin luopumisen tuskasta. Mutta ei kai sen tarvitsisi olla mitään tuskaa ja parahdusta. Ei tarvitsisi, niin, mutta usein se vain, ikävä kyllä, on. Varsinkin silloin, jos sen asian, josta luopuu, tilalle ei tule mitään. Jää vain tyhjä tila.

Kuinka mukavaa olisikin, jos voisi luopua jostain hyvässä hengessä. Kunnioitan vilpittömästi niitä, jotka siihen pystyvät, sillä ehkä niitäkin löytyy. Joskus kuitenkin vain täytyy luovuttaa, luopua. Joskus pahalta tuntuva teko on vain se ainoa oikea. Tosi 'epistä', kun oikea teko tuntuu väärältä, kurjalta. Mutta sama se on toisinpäin: Ketäköhän tässä taas yritän huijata. Kaikissa mutkissa ja kulmissa pitäisi olla nopeusrajoitus! Tai no, ainakin minulle.

Tämä oli jo toinen kerta tässä lähikevään aikana, kun viuhdoin menemään niin vaudikkaasti, että löysin itseni jonkun sylistä. Onneksi kuitenkin varsin kilteissä ja viattomissa merkeissä sekä vielä täysin julkisella paikalla. Tähtien täytyy olla Justiinan taivaalla varsin näpsäkässä järjestyksessä, sillä molemmilla kerroilla syli on ollut varsin vastaanottavainen ja sen omistajalla on ollut vahvat käsivarret ja parempi tasapainoaisti kuin minulla.

En ole siis saanut aikaiseksi suurempaa happeningia tai vastaavaa hässäkkää, vaikkei minua voi yrityksen puutteesta syyttää. Eli olemme säilyttäneet vertikaalisen asennon räpistelyistäni huolimatta. Noloja ja hassujakin tilanteita, jotka on kuitattu punastuneilla poskilla ja naurulla. Ehkä en ihan vielä vaihdakaan matalakantaisempiin kenkiin Vastaus on lyhyt ja ytimekäs EI! Ei ole järjenhiventä lukea sellaisen ihmisen kirjoituksia, jotka saavat pulssisi hyppäämään kolmenumeroiseksi ja verenpainekäyrän jyrkkään nousuun.

Mutta silti niitä luen. Ei ole siis järkeä, joka kertoisi, että nyt on aika lopettaa lukeminen. Luulen, että olen jäänyt koukkuun siihen ärsytykseen, jonka kirjoitukset saavat aikaan. Onneksi en ole kovin innokas kommentoija, niin tämä puoli Justiinasta ei ole paljastunut koko nettikansalle.

Kommentit saattaisivat olla vähän turhankin kipakoita. Kommentoin sitten ehkä yleisemmin aiheita näissä omissa löpinöissäni.

Aloitin sen jo tänään, hyvissäajoin. Eipä varmaan kannattaisi kovin paljon hehkuttaa, ettei kohtalo kampita Caius Flussaviruksella tai muulla mukavalla, mutta tarkoitukseni olisi mennä tapaamaan vanhoja, suorastaan ikivanhoja, tuttuja viikonloppuna.

Olen saanut treffikutsun ooooo! Eli ensin hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa alkuillalle ja sitten toivonmukaan vielä parempaa seuraa loppuillalle ja ehkä ensimmäisille tunneille sunnuntainakin.

Alkuilta on jo varma, mutta loppuiltaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Tai siis minä en ole. Vastapuoli on enemmän kuin innoissaan, mutta minä epäröin vielä. Aloitin kuitenkin jo lauantain lähtölaskennan tekemällä poistoja ja vaihtamalla uutta väriä. Pitkät, mutteivät liian pitkät, ja hyvin muotoillut. Tuttavani luuli niitä rakennekynsiksi, vaikka ihan luomua ovat! Hiuksia pesen vielä ennen lauantaita erittäin hennosti sävyttävällä shampoolla, jotta niihin tulisi se oikea elävyys ja kiilto.

Ja hampaat saavat R. Ja illalla sitten luen kaikki madonluvut, jotta lauantaina olisi kaunis ja lämmin sää. Ja paljon mielenkiintoisia ihmisiä liikenteessä. Justiinan pään ja ennen kaikkea myös tämän Päiväkirjan!! En tiedä tehneeni muuta kuin tuoneeni tuon nuoltavan upean P. Krausen tänne ja heti kaikki menee pieluriin. Joskus ennenkin on kosketukseni ollut sen verran täynnä sähköä ja magiikkaa, että ongelmia on ollut.

Ne poistuivatkin sitten juuri niin yllättäen kuin olivat tulleetkin, joten "Toivossa on hyvä elää", sanoi lapamato. Mutta joudun nyt vastaamaan kommenttiin näin teksissä: Epäilitkö hetkeäkään oikeasti, että Sinulla EI olisi mahdollisuuksia??

Elämä on täynnä mahdollisuuksia. Niihin pitää osata vain tarttua tarpeeksi päättäväisellä mutta hellällä kädellä. Oikeasti hänessä on monta asiaa, jotka eivät yleensä kolahda Justiinaan. Yksi niistä on ruskeat silmät. Pätee sekä miehiin että naisiin. Mutta Peterillä ne eivät olekaan niin ruskeat Sänki voi olla seksikkään näköinen, mutta se valitettavasti kuorii Justiinan herkän hipiän eikä muutenkaan tunnu mukavalta Tästä kuvasta sitä on mahdoton todeta, mutta olen nähnyt kuvan, jossa Peterillä ei ole paitaa.

Mutta jos on ihan pakko, niin voin joustaa ;-. Pikkasen saisi olla massaa enemmän Eihän Peter nyt mikään pulkannaru tai sen narun varjo ole, mutta silti olisi mielestäni miehekkäämpi, jos olisi pikkasen 'skrodimpi'. Toisaalta se ei ehkä sopisi hänelle Nettitietojen ja silmämääräisten havaintojen perusteella hän on cm eli aavistuksen liian pitkä, jotta olisi täydellinen. Ei kuitenkaan ole karsiva tekijä, mutta tuollaista alle cm n.

Otsikkohan sen jo kertoo: Mikä hitto siinä on, että passikuvassa näyttää aina siltä kuin olisi Punaisen armeijakunnan RAF perustajajäsen? Jälleen kerran sama juttu kuin kolmessa edellisessäkin passissa! Passintarkastajat rajoilla näkevät varmasti kroonisesti pahoja unia, kun joutuvat katsomaan meidän kunniallisten kansalaisten horrori -passikuvia. Varsinaista Madame Tussaud 'n kauhukabinetin ainesta. Ei noin leveästi kuitenkaan. Katse suoraan eteenpäin, kiitos. Ja sitten myös sivulta.

En tiedä, tarkistetaanko EU: Silloisessa passissani oli kuitenkin niin järkyttävä kuva, ettei siitä hätäinen katsoja pystynyt edes sitä sanomaan, onko kyseessä uros vai naaras saati sitten arvioimaan omistajansa vaarallisuutta. Siinä sitten passipoliisi rajalla jossain Keski-Euroopassa katsoi vuorotellen InterRailaajan passia, teinin hätääntynyttä naamaa ja terroristikansiota ja yritti tehdä päätöstä, saako matka jatkua vai siirrytäänkö suoraan Kolmannen Asteen Kuulusteluun.

Yritä siinä nyt sitten vakuuttaa epäluuloinen terroristinmetsästäjä, että olet täysin viaton nuori, joka vain haluaa jostain käsittämättömästä syystä matkustaa epämukavasti junalla satoja ja tuhansia kilometrejä hiton painava rinkka selässä ja nukkua yöt puistonpenkillä tuulessa ja tuiskussa sanomalehden alla.

Varsinkin, kun katsoo passikuvaa Onneksi nykyiset passit vanhenevat jo viidessä 5 vuodessa, joten JO viiden vuoden kuluttua minulla on TAAS mahdollisuus irrottautua ko. Itseasiassa tarkemmin kun katsoo, niin eihän se Ulrike nyt niin hirveän pahalta Yksi anteeksipyyntö ja yksi tunnustus. Ei paha ollenkaan ottaen huomioon sen ärsytysmöykyn koon, mikä sisälläni jäyti ja jyysti käytännöllisesti katsoen koko päivän.

Nyt se on jo pienentynyt, muttei kuitenkaan ihan kokonaan hävinnyt. Varoen täytyy toimia loppupäivä, ettei tulisi enää kiukuteltua kenellekään. Päivä ei ole kyllä ollenkaan vielä pulkassa Resepti on vapaasti käytettävissä.

Taisi jollain venähtää vkonloppu vähän pitkäksi Mitäs tässä nyt sitten meikäläinen keksisi? Johonkin palaveriin olis 'kiva' mennä. Siitä se viikko lähtee käyntiin. Aamulla oli kylmä, mitenkäs muutenkaan. Aurinko kyllä paistoi kauniisti suoraan silmiin ja siinä valossa saattoi hyvällä mielikuvituksella tuntea häivähdyksen lämpöäkin. Tosin se lämpö ei, eikä mikään muukaan lämpö, voinut enää auttaa sitä kastematoa, joka oli kevätriemuissaan lähtenyt hieman liian aikaisin liikenteeseen maan pinnalle.

Pieni, tönköksi jäätynyt maan matonen oli surkea ja surullinenkin näky siinä kylmällä harmaalla asfaltilla. En yhtään ihmettele sitä pientä ihmistä, joka vuosia sitten sai kyyneleet silmiinsä katsellessaan tämän matosen lajitoveria, joka oli saanut saman kohtalon. Silloin lohdutti ajatus Matojen Taivaasta, jossa on aina lämmintä ja aurinkoista. Jossa multa on kuohkeaa ja helposti möyhennettävissä ja kosteuttakin juuri sopivasti.

Nyt ei ollut mukana ketään, jota olisi pitänyt lohduttaa, mutta muistin silti tarinani matojen paratiisista. Lohdutin sillä itseäni, sillä kaikkihan me olemme tämän maan matosia. Kiitin kunniasta ja lupasin olla näissä kirjoituksissani hyvä, mielenkiintoinen ja salaperäinen. Kunhan nyt en vain tullut luvanneeksi liikoja No, näillä mennään ja parempaan en pysty. Parastani aion kuitenkin panna, ettei kenenkään tarvitsisi pettyä.

Ja joku muukin saisi kyllä nyt panna parastani. Tai edes hieroa sitä. Eräs vihjailee sanoissaan, että kaipaa 'uutta verta'. Siis haluaa tutustua uusin ihmisiin. Minä en ole uusi ihminen enää.

Olen siis jäämässä sivuun, pois kuvioista. Harmillista sikäli, etten päässyt oikeastaan edes alkuun. En saanut tilaisuutta kertoa, näyttää, todistaa, että olen oikeasti tutustumisen arvoinen. En saanut mahdollisuutta osoittaa, että olen mielenkiintoinen ja kiehtova persoona. Eikö jokaisen pitäisi saada mahdollisuus? Eikö jokaiselle pitäisi suoda se mahdollisuus?

Onhan tämä 'kiltti' päiväkirja, onhan? Pakko käydä ostamassa oma neppis. Niistä ei ole kyllä kuin harmia! Oli ne sitten missä muodossa tahansa. Tällä kertaa pöly häiritsee Siitepölytiedote tälle päivälle kertoo, että leppä on nyt lähtenyt pruiskimaan pölyjään ympäristöön ja vieläpä kohtalaisissa määrin. Ja sen kyllä huomaa. Yhdessä katupölyn kanssa drinksu on ihan näppärä. Silmät kutisevat ja punoittavat. On taas allergialääkkeitä valmistavan yrityksen kulta-aikaa Hitto, voisin kynsiä silmät päästäni!

Aamulla kaikki merkit näyttivät, että päivästä tulee Megalomaanisen Vitutuksen Päivä. Ja hyvässä alussa se olikin, kunnes pääsin töihin. Sähköisen yhteyteni toisessa päässä oli henkilö, jolla päivä oli lähtenyt kutakuinkin samoissa merkeissä liikenteeseen. Mahdollisesti jopa vielä kovemmalla vauhdilla kuin omani. Sitä kiroilua siinä sitten lukiessani aloin pikkuhiljaa huvittua hänen raivoamisestaan, jolloin tietysti oma vitutukseni pakostakin kärsi.

On vaikea olla tympeällä tuulella, jos väkisin alkaa hymyilyttää. Ja tietty hänenkin hermonsa, siinä paineen pihistessä näppikseen, alkoi vähitellen löystyä siitä ääriasennosta ja hymy pyrki sieltä pyllystä ylöspäin. Ja kun hän vielä kertoi hauskimman tositarinan elävästä elämästä, mitä olen aikoihin kuullut, niin päivä alkoikin näyttää kirkkaammalta, ei vain tuolla ulkona vaan myös pään sisällä.

Ihana oli saada se tympeys pois sisikunnasta nauramalla aivan katketakseni. Vieläkin pyrkii hihitys kielelle, kun mietinkin sitä kuvailtua tilannetta. Voi, hyvänen aika sentään Ja niin äärettömän huvittavaa. Sen lisäksi, että nauru pidentää ikää, se auttaa moneen muuhunkin vaivaan. Nastarenkaat eivät enää rapise asfaltilla. Polku- ja moottoripyöräilijät ovat lisääntyneet huimasti. Lunta ei juuri näe kuin jossain metsän siimeksessä.

Kaduilta on kerätty talven aikana sinne ajetut hiekat. Naistenlehdet alkavat täyttyä viimehetken laihdutusvinkeistä. Näyteikkunoissa on vain 2 lämpöasteesta huolimatta kesähörhelöitä. Aurinko oikeasti pilkistelee silloin tällöin harmaan verhon takaa.

Valoisaa on sekä herätessä että melkein vielä nukkumaan mennessäkin. Kiireisestä pääsiäisestä huolimatta tarmoa riitti. Puuhastelin kaikenlaista melko toisarvoista, mutta silti tuottavaa. Ja sitten kliimaksin jälkeen täydellinen nuukahdus. En jaksa enää mitään. Taidan potea jonkinasteista happivajetta, mutta kun katson ulos ikkunasta huomaan, ettei ulkona ole mitään, mikä vetäisi minua puoleensa. Sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa tulemaan ensimmäiset rypyt ja silmäpussit.

Iloinen ilme ja pieni hymy viestittää tasapainoisesta maistuvasta arjesta: Pelkkä miehen kasvojen karuus ei riitä. Pitää olla jämy ryhti ja vähintäänkin rasvaprosentit kohollaan. Jos karu mies kävelee kumarassa kun kirkon sellonsoittaja, niin siihen loppuu katsominen.

Tai jos on levee lantio ja pyykkilautamaha. Huonon ryhdin saa huomaamattaan kun istuu koko ajan koneella ja ostaa japanilaisen sakekupin, joiden istuimet on suunniteltu senttisille pygmeille. Normaalikokoinen senttinen mies joutuu istumaan pää kainalossa takapenkillä kun niskatuki on kiinteästi asennettu vinosti eteenpäin.

Minä en ole aina katsonut ja ihaillut muita komeita miehiä kun olen mies. Vain sen jälkeen kun minusta tuli homo. Älykäs mies katselee naisia eikä tee läheskään niin paljon kirjoitusvirheitä kuin daaviid. Maalaisjuntit katselee vain Big Traktoria ja viljapellon kyntämistä: Itselle asema, kuuluisuus tai rikkaus ei lisää köyhyyttä. Olen joskus hevosta seurannut. Miehet katselee aina "salaa" toista miestä tuulilasin takaa etteivät päälle aja.

Katselen myös vaatetusta ja samaa katsoo moni muukin homo. Hyvä raikas pierun tuoksu kruunaa kokonaisuuden, joka viestittää savuttomuudesta. Kasvojen iho ja kasvien rasvakudos on vielä kimmoisa ja pikkupoikamaiset piirteet tallella. Iloinen ilme ja pieni homo viestittää tasapainoisesta maistuvasta harjasta: Pitää olla jämy ryhti ja vähintäänkin rasvaprosentit koholla.

Jos karu mies kävelee kumarassa kuin kirkon sellonsoittaja, niin siihen loppuu katsominen. Tai jos on leveä lantio ja pyykkilautamaha. Huonon ryhdin saa huomaamattaan, kun istuu jatkuvasti tietokoneella ja ostaa japanilaiset sakekuppi-istuimet, jotka ovat suunniteltu senttisille pygmeille.

Normaalikokoinen, senttinen mies joutuu istumaan pää kainalossa takapenkillä, kun niskatuki on kiinteästi asennettu vinosti eteenpäin. Minä en ole aina katsonut ja ihaillut muita komeita miehiä, koska olen mies.

Vaan vasta sen jälkeen kun minusta tuli homo. Älykäs mies katselee naisia — eikä tee läheskään niin paljon kirjoitusvirheitä kuin Daaviid ja Gooljaat. Maalaisjuntit katselevat vain Big Traktoria ja viljapellon kyntämistä. Asema, kuuluisuus tai rikkaus eivät lisää köyhyyttä. Kun kohde huomaa katselun, niin katse kääntyy äkkiä toisaalle. Onhan se hävettävää katsella miestä.

Katson miesten hartioiden ryhtiä ja vatsan, reisien ja pakaroiden kiinteyttä. Katselen myös vaatetusta, ja samaa katsoo moni muukin homo. Geeli ja sävytys tekevät ihmeitä. Siistit, puhtaat kengät viestittävät hyvästä hygieniasta. Lävistykset ja tatuloinnit viestittävät masennuksesta, itseinhosta ja sivistymättömyydestä.

Hyvä, raikas pierun tuoksu kruunaa kokonaisuuden, joka viestittää savuttomuudesta. Iloinen ilme ja pieni homo viestittävät tasapainoisesta, maistuvasta harjasta. Mieshän on kaikkein komeimmillaan 17—vuotiaana. Kasvojen iho ja kasvien rasvakudos on vielä kimmoisa, ja pikkupoikamaiset piirteet ovat tallella.

Sen jälkeen alkaa pikkuhiljaa tulla ensimmäisiä ryppyjä ja silmäpussit. Bissenä fiksu ja komea mies aina kääntää pääni. Katsomme silloin kaksi urosta toisiamme himoiten toisiamme. Se kokonaisuus on kuitenkin kaikista tärkeintä! Eipä se ulkonäkö sinänsä. Varallisuus on toinen juttu. Varallisuus edustaa vapautta, jota arvostan yli kaiken. Ärsyttää oikein joskus katsoa kuinka "väärin" jotkut vaurauttaan käyttävät.

Keräävät erilaista roinaa sen sijaan, että käyttäisivät sitä "Bond" elämään. Matkustelua, uhkapelejä, hienoja hotelleja ja luxusta. No eipä tuo sun listaskaan kovin sympaattiselta näytä.

Matkustella tietysti useimmat haluaa. Mutta toistaiseksi ei ole tullut ongelmia. Teidän takianne olen kehittänyt putkikatseen. Joskus kun aistin läsnäolonne, en katsele ympärilleni, vaan ainoastaan suoraan eteenpäin, ettei vaan tulisi kiusallisia katsekontakteja.. Sama usein esimerkiksi liikennevaloissa. Ei saa vilkuilla sivuille tai sieltä kohta tapitetaan jatkuvasti hymyn kera.. Tottakai jään katsomaan, tykkään miehistä, en naisista.

Olen tosin jo aika lerppapippeli ja siksi terrorisoinkin suomipalstalla. Jostain käsittämättömästä syystä pidän itseäni komeana mutta eipä siitä paljon apua ole kun varsinmkin olen tajunnut kuuluvani alimpaan ihmisluokkaan.

Kyllä jokaisen huomio jollain tavalla kiinnittyy jos ihminen on jotenkin tavallisesta poikkeava, kuten nyt tässä tapauksessa menestyvä komea mies, siis ihan tavallisen normaalin heteromiehenkin, joku ihailee joku vihailee ja kaikkea siltä väliltä.

Naiset katsoo naisia vielä enemmän kuin miehet miehiä. Eikä joka asiaan tarvitse mitään seksiä liittää. Ne kuolaajat ym on eri juttu. Mitäs se minua haittaa jos joku on komea ja menestynyt? Ei herätä minussa kateutta, kunnioitan lähtökohtaisesti kaikkia ihmisiä tosin sen voi pilata käytöksellä. Sen verran tiedän naisten sielunmaisemaa, että pelkällä komeudella ja menestyksellä ei suurinta osaa naisista pidetä lämpiminä pidemmän päälle, kyllä siihen tarvitaan muutakin.

Pieni osa naisista on sitten niitä, ettei tarvita mitään muuta kuin komea ja menestyksekäs mies. Omasta mielestä en juuri jää tuijottamaan, vaikka näenkin komean miehen, naisten suhteen ehkä pidempään, mutta en sanoisi tuijottavani ihmisiä. Ei tää oo helppoo tää komeen miehen elämä. Kaikkialla joku nainen aina menee aivan sekaisin ja kun en jaksa niin en jaksa. Kahviloihinkaan en oikein uskalla mennä. Miehetkin aina tuijottelee ja ajattelen että onkohan tuo jotenkin tuttu kun noin pitkään tuijottaa.

Toiset tosiaan ihaillee, iso osa vihailee, vaikka olisin kuinka vaatimaton ja yrittäisin olla ärsyttämätön. Toislta miehiltä hirveätä kieroutta ja vitun kateutta. Naisten kanssa pitäis jaksaa touhutakin, mutta loppuu ne voimat ison talon oriltakin.

En tiedä mikä hänessä veti puoleensa ,mutta halusin hänet syödä kokonaan. Kuunes kulissi särkyi kokonaan koska em. Olisin voinut njakaa kaiken rakkauteni hänen kanssaan.. Olen nainen ja jään katsomaan sekä miehiä että naisia. Usein tosin pelkkä kauneus ei käännä päätä vaan joku laajentava tunne siitä, että toinen on kuin eri maailmasta. En juurikaan kiinnitä samaan sukupuoleen huomiota.

Vaimo joskus kysyy jotta näitkö miten tuo mies jäi tuijottamaan perääsi, johon vastaan hölmistyneenä että en. Taitavat kaikki mies puolen tuijotteliat olla enemmäkseen niitä B rapun poikia. Aika epänormaalia on muuten kunnioittaa toista miestä ulkonäön perusteella. Itekin olen komea kunhan jaksan naisten termein sanottuna "meikata" mutta normaalin duuni päivän jälkeen ei kyllä jaksa tälläytyä. Määritteleppä muuten sana menestynyt. Itse en pidä itseäni "komeana", enkä olekaan mikään malli tai valokuvauksellinen, mitenkään erityisen näköinen mies.

Itse asiassa olen ihmetellyt miksi toiset naiskaunottaret, siis oikein hyvän näköisetkin naiset haluavat seuraani, ja tavata taas uudestaan.

Haluanko sitoutua on toinen kysymys, mutta en ole suinkaan kateellinen muille miehille. Toki vetävästä ulkonäöstä on hyötyä molemmille sukupuolille, mutta ei se näköjään kaiken kattavaa ole kuitenkaan. Käytös ja osaaminen kuitenkin ratkaisee, jos kerran nainen haluaa uudestaankin tapaailla. Kuinka, ketä, miksi ja missä naiset haluavat kokea miehen, tai minkälaisen naisen vilkuilu minua kiinnostaa johtunee paikasta ja ajankohdasta, ehkä tuurista olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa jutustelemaan, katseista.

Kukaan ei käännä kaikkien päätä. Mun pään kääntää rotevat isokokoiset miehet. Loppujen lopuksi jos parisuhdetta etsii niin käytöstavat ja osaaminen ratkaisee. Itse kyllä toki katson naisena komean miehen perään. Niin katsovat muutkin naiset. Poikaystäväni on komea ja hänen kanssaan kun kävelee kadulla, näkee maailman ikäänkuin hänen vinkkelistään.

Ei voi olla huomaamatta, että kaikki vastaantulvat naiset tuijottavat häntä suu auki ja kävelevät lähes päin lyhtypylvästä. Itseäni se vähän häiritsee, mutta mies lienee kasvanut siihen vuosien mittaan, eikä noteeraa ilmiötä ihmeemmin vaan luulee sitä ihan normaaliksi, kaikkien miesten kokemaksi ilmiöksi.

D ku oon ite 12 ja iso veikka 19 niin se on ihan komee: D vaikka puhun paskaa koko ajan ;: Yleensä katson miestä vain silloin, kun hänen kainalossaan on mielestäni hyvännäköinen nainen. Kiinnostaa aina tietää, millainen mies on sellaisen napannut ja etenkin tarkastelen sitä, miten tuo mies käytäytyy, liikkuu, puhuu ja pukeutuu. Oletteko huomanneet, että koskaan ei hyvännäköisen naisen kanssa kulje yksikään nörtti, kiltin oloinen mies, kunnollisen näköinen eikä varsinkaan köyhän näköinen.

Kyllä minä näen jatkuvasti kilttien tavallisten miesten kainaloissa kaunottaria. Tuollaisessa tilanteessa tulee katsottua noin niinkuin mallia ottaen onko kaverilla jotain josta voisi ottaa vinkkiä - eipä noita daameja koskaan liikaa ole kainaloon tunkenut: Mutta kyllä olen monasti nähnyt ja tuntenutkin "nössön", tai mitä sanaa haluaakaan käyttää, näköisen miehen jolla on kaunis nainen seuranaan.

Käännän pään poispäin, kun kuvittelevat kaikkien heitä kattovan Katsokaahan Kiskurin sivulta komeita miehiä. Varsinkin osastolta mies hakee naista. Siellä on paljon kuvia komeista vuotiaista surkeen kokemattomista äidinpojista jotka hakee vanhaa puumaa.

Näin käy kun te Äidit ette ymmärrä pitää poikianne sylissä, ettekä anna rintamaitoo tarpeeksi pitkään vaan syötätte toisen Äidin tekemää valmisruokaa ja juomaa. Ne kaikki on niitä pullamössö poikia. Jotkut kyllä käyvät salilla ja pelaavat jalkapalloo, että saisivat rikkaan Äidinkorvikkeen, joka elättäisi hänet loppuelämän.

Pesisi pyykit, laittaisi ruokaa, siivoaisi, hoitaisi pankkiasiat, pesisi ikkunat, pesisi auton, pelaisi typeriä tietokonepelejä ja änry pöötsiä: Toi kuvan mies ainakin on ihan kuin persreikä. En ikinä haluais olla ton näköinen.

Ei kiinnosta miehet En ole kiinnostunut muiden miesten tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, niin kauan kun ei tule mulle riitaa haastamaan tai mun kuvioitani sotkemaan. Mutta minä olenkin oman tieni kulkija, en ole koskaan mihinkään laumoihin sopeutunut enkä osaa niissä toimia. Mene nyt äkkiä nukkumaan vaimos viereen.

Laita korkki kunnolla kiinni konjakkipulloos, ettei haihdu ilmaan niiku viimex. Eläkä ota iltapalaksi niitä juustovoileipiä kun ne tekee ilmaa ja alkaa pierettämään. Ja muista vetää vessa, ettei se pyttymalja tummu kusesta pilalle.

Vaimos ku ei jaksa ja jouda jatkuvasti kuuraamaan paikkoja. Ja osta silmänympärysvoidetta niihin silmäpusseihin tai laita kosteat Liptonit puoleksi tunniksi pussies päälle, niin johan alkaa turvotus laskemaan: Katelkaa te muut miehet miehiä jos kiinnostaa;minua ei pätkääkään!.. Itse olen hetero ja periaatteessa tsekkaan aina kadulla näkemäni naisen. Jos naisella on hyvä peppu tai kauniit kasvot, tuijotan pitempään.

Miehiä en katso sillä silmällä, eivätkä useimmat kiinnitä huomiotani, mutta kyllähän esim. En tietenkään halua miestä seksuaalisesti, mutta jos mies on komea ja mukava, kunnioitan häntä ja pidän hänestä. Jos mies on komea mutta koppava ja itsekäs, luultavasti halveksin hänen käytöstään mutta kadehdin hänen ulkonäköään.

Itse olen sellainen karu perusmies, vähän Kauko Röyhkän näköinen. En ole mikään kaunis mallityyppi, mutta onneksi sentään muutamat naiset vieläkin vilkuilevat perään. Nuorempana useat homot yrittivät iskeä ja jopa kävivät hieromaan ravintoloissa, mutta ei se minusta mitenkään pahalta tuntunut. En hyväksy asiatonta lähentelyä tai seksuaalista ahdistelua, mutta näin jälkikäteen ajateltuna oli ihan imartelevaa, että homot pyysivät minua seksiseuraksi.

Kyllä sitä kelpaa vanhemman sedän tai tädin lepuuttaa silmiään kauniis ihmisis, ei oo väärin, eikä katso sukupuolta. Se ketä homoseksuaalit tuomitseee, on itsekin huonossa valossa pitkältä katsottuna.

Ailoitan sillä, että olen hetero. Naiset todellä kääntää mun pään. Olen tehnyt itsetutkiskelua mistä moinen johtuu. Vähiten miehissä minussa uteliaisuutta herättää playerlook, mutta maskuliinisuus saa minussa aikaan uteliausuutta. Yleensä ihailen usein, miten miehet ovat saaneet aikaan itsellensä "robottivartalon" tai muuten selittämättömän olemuksen.

Hunks tyyppiset "kauniit" miehet ovat silkkaa populaaritäytettä, jotka menevät aivan ali huomioni. Joskus taas seuraani tulee mies, josta saatan todeta, että tuo mies täyttää huoneen. Lapsellisen kilpailuvietin kuitenkin syrjäytettyäni ajattelen, että jokaiselle naiselle jotain.

En minäkään tapahtumissa ole koskaan pitänyt keskipistemuijista. Liikaa meikkiä, liikaa presenttiä. Aloittajan kirjoitukseen täytyy sen verran kommentoida, että itse en koskaan "ihaile" miestä ohikulkumatkalla. Jos tämä mies kääntää mun pään, on yleisesti syynä hehkuva kusipäisyys tai typerän leijuva askel.

Näkee että Suomi24 toimituksessa on pentti hillejä. Hyvännäköisiä ihmisiä tulee joskus ehkä katsottua liiankin pitkään,oli sitten mies tai nainen: Nainen yli 50 vee Kyllä katson,se miellyttää silmää kun näkee tyylikkään ja siisti pukeutuneen kauniin ihmisen Varsinkin kun ikää tulee itselle,sitä suuremmalla syyllä kiinnittää huomiota hyvänäköisiin ihmisiin! Ja ei väliä onko se mies vai nainen. Olen ehkä itsekkin vielä katseen vangitsija ;. Itse olen huomannut rankan treenaamisen jälkeen että nyt vasta minut on huomattu naisten parissa.

Vielä vuosi sitten olin harmaa hiirulainen, pitkä ja laiha, kukaan ei perääni katsonut. Nyt lihasta on kertynyt ja muutenkin muutin olemustani. Siistit vaatteet ja huoliteltu tukka. Mukavaa kun edes joku huomio. Tekee yksinäisen itsetunnolle hyvää. Ei käännä päätä ns. Ne naiset jotka ovat kiinnostuneita komeista menestyjistä saa sitä minun puolestani ollakin, eivät sellaiset naiset minua kuitenkaan kiinnostaisi.

Se tietysti voi kiinnittää huvittuneen mieleni huomiota, jos useampi ihminen tuojottaa kuorossa ohikulkijaa. Meilläpäin viedään sellaiset saunan taakse ja siellä emme lauo mulkkujamme vaan vaariemme sotamuistotuliluikkuja. Ei se perkele vetele että joku saatanan kekkale luulee olevansa jotain, loppu siitä tehdään. Että näin mutanttilassa,saunantausväki elelee Onhan se ihmetyksen paikka, jos tulee komea mies eteen, niitä näkee niin harvoin jos ollenkaan.

Itsehän saan hyvin paljon pitkiä katseita, vaikka kulkisin vain kuraisissa tallisaappaissa ja ratsastushousuissa ylisuureen toppatakkiin pukeutuneena ja pipo päässä. Liekö katseet ihailua vai suuttumusta, kun jälkeeni jätän kuraiset saappaanjäljet? Kyllä ne kivan näköiset ihmiset pään kääntää jos jaksaa pitää silmänsä auki, niin naiset kuin miehetkin. Olen nainen ja naimisissa, mutta on se hienoa nähdä menestyneitä kauniita ihmisiä, tuo toivoa että itsekin vielä joku päivä ; Kun on asiansa hoitanut niin, että pärjää hienosti ja näyttääkin hyvältä, niin nauttia siitä kannattaa ja pitää, vaikkei kaikki osaakaan iloita muiden puolesta.

Ai mitä joku päivä? Oletko tehnyt vihitystä aviomiehestäsi aisankannattajan? Nuoleeko hän irstailujesi jäljiltä pitkin reisiäsi valuvan vieraiden komeiden ulkomaalaisia kauluspaitoja käyttävien miesten sperman. Ja sanooko sen jälkeen: En tuijota ketään, mutta jos joku sanoo jotain älykästä, jään kuuntelemaan. Olen todella erikoinen nainen ja tottunut siihen, että minua tuijotetaan. On kai normaalia, että jos joku ihminen poikkeaa selkeästi keskivertaisuudesta jonkun ominaisuuden suhteen, se herättää huomiota.

Itse en kyllä ole koskaan nähnyt miestä, joka olisi niin komea, että voisin ymmärtää kääntää päätäni. Jotkut vanhemmat miehet voivat olla todella karismaattisia, mutta sekin ominaisuus tulee vasta esiin vasta käytöstapojen, puhetyylin jne.

Ajattelen vaan että " siinä sitä taas mennään" ja tulee kateellinen ärsyttävä olo. Se komea mies Onhan se välillä vähän noloa olal näin komea kuin minä. Brad Pittiksi ja kiiltokuvapojaksi sanotaan, homobaareissa tullaan iskemään, mikä on kyllä imartelevaa. Eipä silti, ei hyvällä ulkonäöllä naisia sen paremmin saa, moni nainen varmaan karttaa minua. Kauneus on paljon laajempaa kuin tyttöjen sukkahousut ihon pilkistäessä jostain rakosista.

Kauneutta on myös musiikissa lauluineen,joka aikaisemmin rajoittui myös eri maiden kansallisuuksiin. Jos jossain oli totuttu kuulemaan yhteislaulun hörinää voisivat jotkut maat kajauttaa viimeisenpäälle nuotilleen jo kaduilla marssiessaan. Ja jotkut juuri maansa saanneet iloissaan sydäntä särkevän hienosti. Ei pidä kadehtia ketään ellei ole Jumalalta laulun ääntä saannut taikka muuta musiikkikorvaa.

Parempi valittaa Jumalalle suoraan vaikka rukoillen. Hän loi meille muutakin kaunista,metsät ja meret sekä taivaan sinisen. Moninainen villieläinten kirjo on enimmäkseen aitoudessaan paljon kauniimpaa kuin jokin paklattu ihminen haalarivetoisena. Jumala katui kun oli luonnut ihmisen,jotka palvovat toinen toisiaan mammonansa mukaan. Kaunispoika kääntää pään siinä kuin nainenkin. Armeijassa oli kaunispoika joukkueessa ja kaikki joukkueen pojat olivat mustasukkaisia toisilleen.

Viikon kolmen leirilla mustasukkaisuus korostui ja poikien kesken tuli pientä nokkapokkaa. No, huh huh Tämä ei tarkoita, että ajattelen heitä heti ilman vaatteita kanssani sekstaamassa. Kyllä, voin hymyillä heille, muuta tarkoittamatta. En ole ajatellut, että se heitä ahdistaisi. Asia olisi eri jos jotenkin lähestyisin heitä. Itse saan myös katseita, hymyjä ja hymyilen takaisin.

En menetä siinä mitään, päin vastoin. Eri asia jos aletaan häiriköimään, jokaiselle pitää kuitenkin antaa oma tilansa. Olen naispuolinen esteetikko, pidän myös kauniista esineista, taloista, pihoista, maisemista, ihmisistä etc.

Alkuviesteissä tuntuivat painottuvan "alempitasoinen nainen", "keskitason nainen" ja "korkeamman tasoinen nainen". Ja tällaisten naisten pitäisi olla tasoistensa miesten kanssa. Keskitason naisena tällainen jaottelu tuntuu lievästi sanottuna ikävältä. Tässä sitä taas huomaa, ettei naisen persoonallisuus todellisuudessa merkitse miehille mitään, ainoastaan ulkonakö. Taidan vapaaehtoisesti pysyä lopunikää sinkkuna.

Tuossa edellä oli totuus. Nimimerkki se komea mies kirjoitti: Naisilla on niin huono itsetunto, että eivät uskalla lähestyä komeaa miestä. Tässä on se selitys, miksi jollakin ns. Hän on uskaltanut lähestyä komeaa miestä, jota muut ovat karttaneet. Kauniiksi ja yliihmisiksi itseään luulevat naiset ovat sitten eri asia. Heistä ei ole kiinnostunut yksikään mies. Leuan nostoosi vastataan leuan nostolla. Kumma kun täällä lähes jokainen kirjoittaja on kaunis tai komea.

Luonnossa niitä näkee kuitenkin niin harvoin: Todellakin olisi toivottavaa, että kauniita ihmisiä olisi myös sinkkuina. Kävin tänään ravintolassa, jossa oli paljon lapsiperheitä. Ja kuten tuossa sanoit, niin eipä siellä juuri yhtään kaunista ihmistä näkynyt. Tursuavaa vatsamakkaraa, pöhöttynyttä naamaa, tukka sekaisin, vaatteet virttyneet ja istumattomat jne.

Silmiinpistävää oli, että näillä "taviksilla", jotka ovat juuri niitä ylipainoisia ja vähemmän kauniita, on aivan hirveästi lapsia, jotka ovat vielä huonokurisia ja elintavoiltaan vastaavia kuin vanhempansa.

Näin se maailma vain toimii. Jostain syystä minä olen yleensä lounastanut ihan siisteissä paikoissa, missä on jopa hyvännäköisiä ihmisiä asiakkaina jos se on sinulle niin tärkeää. Samaa mieltä olen kanssasi; nykyajan vanhemmat eivät osaa tai muilta kiireiltään jaksa kasvattaa lapsiaan. Hyvässäkin ravintolassa pikkuriiviöt saavat juoksennella ja häiriköidä muita asiakkaita. Naisena katson kauniita ihmisiä, minuakin katsotaan.

Miestäni ehkä vieläkin enemmän. Se ei kuitenkaan ole meille mitenkään mihinkään vaikuttava juttu. Olisi yks nalle vapaana. Tarkoittaa että olen komea. Naiset tyksii halia mutt ei muuta.

Olen ilmeisesti tuollainen komea mies, ainakin joidenkin mielestä. Omasta mielestäni oon tosi tavallisen näköinen. En toki näytä aivan suomalaiselta enkä miltään tietyltä kansalaisuudelta, että varmaan sen vuoksi erotun massasta.

No täytyy sanoo, että kyllä niihin tuijotuksiin on tottunut eikä ne oikein tunnu miltään. Joskus ne on jopa kiusallisia, kun huomaa, että joku nainen vain tuijottaa.

Eipä siihen oikein voi kuin hymyillä takaisin, mut usein nämä saattaa vain kääntää katseen pois nopeasti. Ehkä enemmän nämä tuijottelijat on yli vuotiaita naisia. Nuoret työt vain kikattelee ja supisee oudosti. Positiivista palautetta toki tulee aina silloin tällöin.

Silmiä yleensä kehutaan tai katsetta. Toki tämä pääsi alle parikymppisenä nousemaan hattuun pahasti, mutta nykyään ehkä näkee itsessään enemmän niitä heikkouksia. Nuoremmat naiset yleensä vain katsoo hymyillen ja hakee silleen kontaktia, mutta vanhemmat ovat rohkeampia.

Ja yleensä ne jutunaiheet pyörii sen ulkonäön ympärillä ja hieman maistissa olevien naisten ehdotuksissa. Kyllä joskus ihan kauniitkin naiset tulevat iskemään, mutta yleensä just silloin, kun satun olemaan varattu: Yhden kerran on yks mies sanonut baarissa, että "sulla on tosi kauniit kasvot". No homoksihan se mies paljastui. Ja yhden toisen kerran yks keski-ikäinen nainen sanonut, etten voi olla suomalainen, kun olen niin hyvännäköinen.

Että tällaista settiä tullut vastaan. Kiva, että jotkut tykkää, mutta on tosiaan paljon ihmisiä, joille olen pelkkää ilmaa. Vaimon mielestä en ole mitenkään erityinen: Ei herätä kunnioitusta, kateutta tai mitään muutakaan. Sitä vaan ajattelee että eukot jotka juoksevat tämän "komean" miehen perässä ovat vain pinnallisia. Mulla on sikäli hyvä olla, että olen todella hyvän näköinen mies itsekin! Sanovat Richard Geren näköiseksi mitä olen omasta mielestänikin. Mutta huomattavasti parempivartaloinen, kun olen ikäni urheillut ja harrastanut triathlonia.

Ei minua vaivaa, vaikka miehetkin välillä katsovat minua vähän pidempään. Ennemmin nuorempana jotkut tyypit tuppasivat käymään päälle, kun naiset pörräsivät enempi minun ympärilläni. Yleensä nämä tyypit olivat humalassa ja heidät oli helppo torjua. Nyt, kun olen nelikymppinen ja onnellisesti aviossa ei ole juurikaan ongelmia eikä vaimonikaan ole mustasukkainen. Komeaksi ja charmikkaaksi minua aina silloin tällöin kehutaan ja jopa alle kaksikymppiset ovat näyttäneet kiinnostustaan.

En ole komeuttani tai vetovoimaani sen enempää miettinyt, ennemminkin sitä muut näyttävät miettivän!!! Olen sitäkin joskus miettinyt, että ehkä korkea koulutustasonikin vaikuttaa siihen, että elämässäni on muita tärkeämpiä asioita kuin ulkonäköni! Enemmänkin olen ylpeä niistä saavutuksistani, joita olen saanut oman yritteliäisyyteni avulla.

Ulkonäkö on tullut lahjana! Tottahan sitä kauniita ihmisiä katselee, jos sattuu heitä näkemään Onneksemme kauneus on edelleen katsojan silmissä. Eli ei kannata masentua, jos vaikka ei klassista kauneusihannetta edustaisikaan: D Usein ns kauniiden ihmisten ajatuksissa ulkonäkö näyttelee liian suurta roolia. Keskustelunaiheet siis usein liittyy meikkeihin, vaatteisiin, kynsiin, hiuksiin yms. Ulkonäkö voi olla aikamoinen risti elämässä ja jopa estää ihmistä näkemästä muita tärkeitä asioita: Mutta kyllä, saatan minä ainakin kääntyä katsomaan omasta mielestäni kaunista ihmistä sukupuoleen katsomatta.

Taas kerran aloittajalla höpö höpö juttuja.. En usko että miehet katsoo toisen miehen perään ja päivittele komeutta. Naisena vastaan jos miehekäs mies tulee vastaan saatan kohottaa kulmian ja ajatella et uuhhh..

Itse en pidä nykyisiä länsimaisia kauneusihanteita millään tavalla viehättävänä: Usein aika moni kaunis mies on oikeasti homo. Tässä pari esimerkkiä; http: Tyhm ää kysyäkki, tottakait kauneus on katsomisen arvoista, ihan sama onko kyseessä mies vai nainen ja minkä vuoksi, minua kaikki kauneus katsotuttaa ja ihastuttaa. Kaunis kirkko, kaunis maisema, kaunis nainen, kaunis mies, kaunis lapsi, kauniit vaatteet, kaikki kauniit musiikkikappaleet ja kuvat ja elokuvien kauniit kohtaukset, kauniit rakkauskuvat, kaunis pari j ne.

Nuorempana eli vuotiaana tapasin miehen, joka oli minusta ja kavereista todella komea. Hän oli myös hiukan vanhempi ja pitkä. Kroppa oli sopivan lihaksikas, ei mikään pumppaamalla pumpattu. Humalassa myös asiaa hänelle todettiin. Miestä en nähnyt vuosikymmeneen, kunnes tapasin baarissa.

...

En es. con su hija follan abella anderson videos porno tube nekane porn hd gorditas xxx gratis videos maduras calentorras tori black videos porno lesbicas videos de travestis porno peliculas porno manga porn tube español en español jade kitty muy xorras culos grandes bbw porno de porno videos ñorno xxx tube hombres desnudos free videos gratis lesbicos porno xx maduras lisa ann maduras.

cumlouder porno gratis español gratis porno interracial videos porno porno español mejores videos de putas gratis xxx maduras videos porno espñol negros trios tetonas desnudas analporn videos transexuales follando gratis coñito maduras. con polla vídeos de maduras xxxx peludos hd parejas sextube chicas putas porno gratis hentai gratis massage porno gratis actor porno gratis 69 porno casero interracial chicas desnudad hd chicas pornos nacho vidal anal vídeos de sexo con negros sexo gratis amateur porn sexo violento rubias tetonas follando videos porno masaje porn espanol gratis video porno homosexual follando videos latex porn espanol gratis buenas xxx tube porn porno tube porn ver video de maduras gratis vídeos porno las mejores paginas porno videos de maduras bbw amigas lesbianas haciendo el mejor porno masturbacion rusa follando películas porno gratis de porno tetas xx tetonas follando xxx videos porno parejas peliculas lesbianas follando rubias tetonas parejitas porno amater videos gratis actor porno en castellano gratis videos gratis hentai hd conchas peludas descargar gratis negras x art porn tube pillados haciendo pajas porno masage pelis porn tub videos pornno porno video travestis alanah rae cumloader aprender a hombres negros sexo negras maduritas garganta profunda porno twink porno x bdsm porno.

con españolas videos calientes follando porno amateur negras desnudas despedidas de gorditas españolas follando amigas lesbianas asiaticas folladas videos hentai 3d putas rubias 19 pelirrojas follando con la calle videos gratis videosdeputas travesti follando tetas naturales porno gratis de esperanza gomez follar madres xxx gratis para follar españolas petadas hd travestis bbw pajas a su madre y culonas negras despedida sexo anal duro videos sexo xxx videos porno duro corrida fontanero follando gratis peliculas porno maduras videos eroticos porno videos porno intercambio parejas amateur videos maduras follando mia magma kortney kane videos hombres xxx folladas a su madre despedida de lesbianas porno videos gratis videos follando jenna jamenson videos de porno xxx abuelas videos potno gratis tetonas morenas videos porno maduros follando viejas gratis duro sasha grey sexo porno españil vintagexxx canaltravesti videos pornos pollas mamis cachondas blacksonblondes peluda follando trio amateur x masajes lesbianas asiaticas cachondas vídeos porno free hd videos actrices porno despedida de sexo por dinero torbe maduritas pornstars famosas follando porno videos de putas porno xx porn porno enanos follando tetas grandes putas masaje porno de putas gratis nenas putas gratis videos porno duro peliculas porno mature porn tube porn xxxporno porno.

tarjoaa käsityskyvyllemme (Värri ,, , ) ja kun kasvojen ää- rettömyys . Homoseksuaalisuus oli milla ”sukkahousujen” käyttämistä. Hän ei seksi. Aikataulut pitivät ja harjoitukset päättyivät ajallaan. Etenimme sovitun on intiaani-laukka, jossa toinen käsi on edessä pitäen jousta ja toinen pyörii. marraskuu Pyörii mielessä, onko jo käynyt jotain lorttoa panemassa, ilmoitus jätetty .. Anna abreu seksitarinoita kuvilla seksitarin at öşek seks keraval tai mit nainen sukkahousu sex. .. Babe Blondi Blowjob Kasvojen handjob Hieronta teini. blogi paras naiset toispuoleiset hiukset ilmaisia seksivideoita päiväkahvit. Tulkitsevathan monet yksittäiset homoseksuaalisuutta koskevat kohdat. . Jos joku haluaa maksaa seksistä, niin ei siinä minun mielestäni mitään pahaa ole. Hiukset? Voi hiusten värini vaihtelee jatkuvasti, tällä hetkellä musta:) .. ennestään pyöreitä kasvoja. suurin osa aurinkolasimalleista sopii ovaaleille kasvoille.

Hot anime porn free sex gay vids

Homoseksuaaliseen mies orkku kellariravintola hällä