Cam silikooni homoseksuaaliseen kalu

Lisäksi pitää muistaa, että Tunkki tarvitsee aina hyvän syyn hermostumiseen, eli suuttumiseenkin pitää ärsyttämällä ärsyttää ja vasta sitten palaa käämit.

Esimerkiksi vittuilla Malarian saamisesta. Julian kanssa ei koskaan riidellä ja Tunkki ihmettelee miten ihmeessä se voidaan haastaa pahoinpitelystä oikeuteen, kun toinenkin kirsko tukasta. Mount Jollaksesta tuli ensin Jullen kanssa alas ja sitten vielä hakkasi auttamaan tulleen, tapaukseen mitenkään liittymättömän nuoren naisen. Hakkasi päätä asfalttiin ja silleen. Silkkaa vainoa, kun tolleen haastetaan oikeuteen. Jurrissa rattiin, Poliisi toimi väärin Viime yönä Varkauden poliisi pysäytti Tukiaisen liikenteestä baari-illan jälkeen.

Pohjois-Savon poliisin tutkinnanjohtajana toimiva Risto Järveläinen totesi Hymylle asian tutkinnan olevan kesken, mutta hän ei kiistänyt lehden saamien tietojen oikeellisuutta. Nyt Hymy tavoitti Johanna Tukiaisen itsensä kommentoimaan episodia. Tuksu pitää poliisin toimintaa kohtuuttomana. He olivat asiattomia ja uhkailivat minua muun muassa sähköshokkilaitteella, Johanna kertoo Hymylle. Sitten suu meni suppuun, sillä mitä ilmeisemmin neiti on myynyt tarinansa viikkolehdelle.

Tukiainen ei ole kuitenkaan malttanut kokonaan vaieta asiasta, sillä omilla Facebook-sivuillaan hän puolustelee tekojaan muutamalla sanalla. Jos paris ja Lohankin, niin tottakai Tunkki tekee perässä.

Ymmärrän täysin tämän, maailmalla tapahtuu ja jos suomessa joku on kansainvälinen, niin se on Tunkki. Lopulta tuomio tästä Lohan-Paris-sähköshokkilaitetapauksesta. Warkauden lehti uutisoi aiheesta Johanna Tukiaiselle ehdollista vankeutta Johanna Tukiainen tuomittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta sekä väärän henkilötiedon antamisesta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen.

Rangaistuksen koeaika päättyy Lisäksi Tukiainen sai 40 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan teki yhteensä euroa. Ajokiellossa Tukiainen on Ajokieltoa määrättäessä Tukiainen ilmoitti olevansa kiinnostunut alkolukosta. Tukiainen kärähti rattijuopumuksesta heinäkuun Tuolloin hänen verensä alkoholipitoisuudeksi mitattiin 1,99 promillea. Tilanteen vakavuutta lisäsi se, että autossa oli kaksi matkustajaa.

Kun poliisit koettivat viedä Tukiaista säilöön, tämä yritti lyödä ja potkia, rimpuili vastaan ja juoksi poliisiaseman pihalla karkuun. Draaman huipennukseksi Tukiainen heittäytyi pihalle selälleen, jolloin hänet jouduttiin kantamaan putkaan. Kun Tukiainen lopulta saatiin sisätiloihin, hän valehteli henkilöllisyytensä ja kertoi sukuniemensä olleen Nieminen. WL Eli kännissä rattiin kahden matkustajan kanssa. Poliisia yritetty lyödä ja potkia, poliisiaseman pihalla otettu juoksukilpailut ja loppuun vielä kilpikonna defence, eli asfaltille sellälleen.

Sinäänsä ihan loogista, samaan rahaan sitten kannetaan sinne putkaan, jos kerran putkaan pitää lähteä. Kermana kakun päällä loppusuoralla vielä koittanut valehdella sukunimekseen Nieminen. No jokainen voi päätellä seuraavasta videosta, miten rangaistus kohublondin mielenrauhaa on järkyttänyt: Dolls Diaryssä Tunkki 9. Alkuun tietenkin asiaan mitenkään liittymättä muistetaan solvata Ex-insinööri Mikaa, kun se ei vuosia aikaisemmin saapunut sairaalaan katsomaan Malaria Facepalmiumin kourissa kamppailevaa Ex-puolisoaan.

Sitten taas kerrotaan, että ois ollu kivempi jos olis muuttanut kateellisesta suomesta vuittoniin, ja sitten päästäänkin asiaan: Tuomelahan aloitti koko Kanerva skandaalin. Nyt minulla on tallessa myös Alibin päätoimittaja Mika Lahtosen tekstiviestejä, joissa hän uhkaa, että hänellä on niin paljon valtaa, että hän voi tyrkätä minut vaikka kahdeksi vuodeksi vankilaan jos hän haluaa. Se on kyllä varmasti ollut traumaattinen kokemus ja liittyy tapaukseen, ei millään tavalla.

Siitä huolimatta tämä massiivinen "uhkaan sinulle itsemurhan"-kokemuskin on tässä vuodatuksessa mainittu. Välillä tulee Tunkin juttuja lueskellessa mieleen, että todellakin siellä sen korvien välissä on tasan aivosolua ja niistäkin puolet vaipui koomaan Malaria Sain-kun-olin-idiootti-ja-lähdin-afrikkaan-vain-meikkipusimukanani-laariumin yhteydessä.

Sanomattakin selvää, että näitäkään uhkaan sinua itsesitappamisella- tai järjestän sinut mahtavilla kontakteillaNI vankilaan viestejä ei koskaan näytetty kuin isälleni Markku Tukiaiselle. Ja mitä turhaan näyttämään, kun eihän näin rinnakas blondi valehtele, luulis riittävän kun selitän näistä yritykseni päiväkirjassa. Annoin Alibille haastattelun, jonka tarkoituksena oli tuoda minun näkökulmat asioihin esille.

Jutussa ei näytä olevan mitään muuta hyvää, paitsi onnistunut kuvani Lahtonen esitti olevansa kovasti ystäväni, tarjosi minulle illallisen Rafaeollossa ja tarjosi usean pullon viiniä.

Sen jälkeen hän ITSE ehdotti, että menisimme vielä parille shampanjalasilliselle hänen hotellihuoneeseensa Kämppiin. Kämp hotelli ei sinällään ole minulle mikään suuri uutinen, mm. Elin hänen kanssaan Jet-set elämää, en minä ole mikään metsässä kasvanut idiootti. Kun lähdin Mika Lahtosen kanssa hänen huoneeseensa, parin lasillisen jälkeen hän sanoi suoraan: Itse olen tällä hetkellä sinkku. Ehdotin kuitenkin hänelle, että voisin jäädä huoneeseen nukkumaan, sillä oli jo myöhäinen yö ja rakastan hotellien aamiaisia.

Lahtoselle ei kuitenkaan käynyt nukkuminen, hän olisi halunnut muuta toimintaa. Niin, eli Tuksu on tapansa mukaan lähtenyt kertomaan todellista totuutta asioista ja vetänyt viiniä toisten piikkiin. Sitten on Tunkin mukaan ehdoteltu, että dokaaminen jatkuisi vielä hotellihuoneessa ja sehän sopi, tottahan toki. Lahtonen on herrasmiehenä alkanu vihjailemaan, että mitäpä jos pullonpyörityksen sijaan laitettas vähän kikkeliä sun vaginaan. No tunkki tietenkin uskovaisena naisena on heti ollut ihan, että ei todellakaan, pyhimpääni ei mitkää kolmenlapsen avoliittomiehet penetroidu.

Vaikka Lahtosen ehdottelut on tunkkia kourassut syvältä, niin pienen pohdinnan jälkeen ilmainen aamupala vei kuitenkin voiton. Lahtonen ei kuitenkaan halunnut rinnakasta takkutukaa sänkyynsä loisimaan aamupalan toivossa, vaan Tunkki ohjattiin huoneesta ulos. Hän ohjasi minut ulos hotellista ja soitti taksin minulle.

En tiedä oliko hän tarkoituksella juottanut minua humalaan, mutta mielestäni hän käyttäytyi niin sikamaisesti, että nousin taksista ja läppäsin häntä kädellä kasvoille. Kyseessä ei todellakaan ollut mikään pahoinpitely!!! Haloo, olen cm nainen, mikä näitä miehiä tässä maassa oikein vaivaa???? Käsittääkseni Lahtonen soitti tahalleen poliisit perääni ja kertoi heille jonkun ihme stoorin. Ja taas minua kohdeltiin kuin jotain suurta rikollista. Mika Lahtonen uhkasi, että jos kerron tästä asiasta, hän haastaa minut oikeuteen.

No kaikki tämä, minkä kerron, on totta. Ja totuus tekee vapaaksi. Hän luulee, että olin niin päihtyneessä tilassa, etten muka muistaisi hänen paneskelu ehdotuksiaan. Käsittääkseni lehtihaastattelun antamiseen ei liity seksipalvelut!!!!!!

Tässä vaiheessa on Tunkki kerrannut illan tapahtumat mielessään ja laskeskellut, että vitun jätkä, jäi aamiaspöydän ilmaset pekonit saamatta, vähänkö liipasen tota jätkää lärviin. Huomionarvoista kai tosiaan on se, että kun Lahtonen ehdotti panemista, niin tunkin vastaehdotus oli "mitäpä jos jäisin vaan pötköttelemään viereesi, niin saat vielä aamulla tarjota aamiaisen" ja vasta taksissa on tämä törkeä käytös kiteytynyt Tunkin aivossa siihen pisteeseen, että on muistutettu perheellistä miestä käytöstavoista, nyrkillä tietenkin.

Kuten aina Tunkin tapauksessa, vaikka lyöjä on cm nainen, niin vika on pitkälti huonosta itsetunnosta kärsivän uhrin. Seuraava osa on vähän vaikea ymmärtää. Tunkki omissa sepustuksissaan selittää, että nousin taksista ylös ja löin, mutta sitten kun vastaanottaja soittaa poliisit, saatuaan senttiseltä blondilta naamariinsa, niin kyseessä on poliisin tahalleen soittaminen?

Tunkki ymmärtää selvästi kyllä miksi on soitettu, mutta kai tuossa jotenkin pyritään antamaan sellainen kuva, että aihetta ei olisi ollut, vaan Lahtosen olisi pikemminkin pitänyt tyytyä osaansa ja soittaa äidilleen. Ei liene vaikea arvata, että tästäkin sekoilusta on Tunkin oman kertomuksen lisäksi olemassa toisenlainenkin näkökulma. Lehti myös maksoi Tukiaisen taksimatkan. Yllättäen Tukiainen kuitenkin pomppasi  autosta takaisin ulos ja löi päätoimittajaa päin näköä. Kohuleidi katosi paikalta, mutta poliisi noukki hänet kyytiin muutaman sadan metrin päästä.

Tukiainen potki poliisiauton ovea korkokengillään ja päätyi poliisilaitoksen pahnoille. Myöhemmin Tukiainen kertoi päätoimittajalle lähettämässään tekstiviestissä seonneensa, kun ei päässyt yöksi luksushotelliin. Hymyn jutussa ei kerrota Tunkin saanneen itsensätappamis tekstiviestejä, mutta Tunkki sen sijaan on ilmeisesti lähetellyt "kilahdin kun en päässyt yöksi luksushotelliin, vaikka tosin jetset elämää Ex-juutalaisen kanssa olenkin elännyt"-viestejä.

Tiivistettynä siis Tunkin mielestä hänellä oli ilmeisesti oikeus lyödä Lahtosta, koska on vain cm pitkä ja Lahtonen soitti tahalleen poliisit, vaikka ite ehdotti panemista. Lahtosen mielestä Tunkkia närästi kun se ei päässyt hotelliin loisimaan. Tunkki otti paikalta hatkat ja kiinniotettaessa potki poliisiautoa. Löin pullolla päähän miestä, joka kuvas aiPhounilla, kun hakkasin Siskoni päätä lattiaan ja kiskoin tukkaa Tässä välissä on sitten tämä Juuri koskaan ei Julian kanssa riidellä, mutta sattuuhan näitä paremmissakin piireissä.

Tästäkään tapauksesta Tunkilla ei ole tarkkoja muistikuvia. Oikeudessa Puksutin ei muistanut löikö pullolla vai kädellä, mutta tunnusti lyönneensä. Oikeudessa kävi moneen kertaan ilmi, että kyseessä on ajojahti, joka johtuu Tunkin osittain huonosta julkisuuskuvasta. Artoa lasilla päähän Stara 4. Arto vietiin sairaalaan ja Johanna Tukiainen putkaan.

Tapaus voi olla Tuksulle kohtalokas, sillä hän on saanut jo aiemmin ehdottomat vankeustuomiot muiden muassa rattijuopumuksesta ja pahoinpitelystä. Tukiainen oli ravintolassa mätkäissyt tuoretta aviomiestään Arto Länsmania juomalasilla kasvoihin, jonka seurauksena herra Länsmanille tilattiin ambulanssi ja rouva Tukiaiselle poliisiauto. Tukiainen on viettänyt öitään putkassa jo lukuisia kertoja.

Hänet on tuomittu muun muassa ex-mieheensä ja tuttaviinsa kohdistuneista väkivallanteoista ehdolliseen vankeuteen. Ehdollista tuli myös viimekesäisestä törkeästä rattijuopumuksesta, josta Alibi tuoreessa numerossaan kirjoittaa ja julkaisee muun muassa turvakamerakuvia. Tukiainen avioitui Arto Länsmanin kanssa viime lauantaina, mutta hääyökään ei mennyt putkeen. Länsman hermostui tuoreelle morsiamelleen, poistui ulkosalle ja meni maahan itkunsekaisena makaamaan.

Tukiaista syytetään Arto Länsmanin puremisesta sekä tämän heittämisestä kuohuviinilasilla. Tukiainen tiettävästi syyttää samassa oikeudenkäynnissä aviomiestään toistuvasta perheväkivallasta. Tarkoitus oli kaataa juomat hänen niskaansa, niin kuin hän oli kaatanut minun päälleni. Lasia ei edes luokiteltu teräaseeksi, kun se ei ollut rikki, Johanna kertoo Hymy-lehdelle antamassaan haastattelussa. Marraskuun Hymyssä Johanna kertoo puremistapauksen puolestaan olleen itsepuolustusta. Oikeudenkäynnin kannalta olisi ehkä parempi, että pariskunta pysyisi naimisissa tuomioon asti.

Ero tulee muutamassa päivässä riippuen siitä, miten Arto tavoitetaan. Oikeudenkäynnin lopputulosta Tukiainen kertoo pelkäävänsä tosissaan. Taustalla kummittelee hänen viime syyskuussa Helsingin käräjäoikeudessa saamansa neljän kuukauden ehdollinen vankeustuomio kolmesta pahoinpitelystä sekä kahdesta haitanteosta virkamiehelle.

Sakkorangaistuksen hyväksyn, mutta yhdyskuntapalvelu olisi selvä julkinen nöyryytys, Johanna lataa. Eli siis Johanna heitti lasilla päähän, mutta alunperin oli tarkotus heittää vaan ne viinit. Eli heitin lasilla, tarkoitus oli kaataa viinit. Ei tietenkään ollut tarkoitus satuttaa ja lasia ei katsottu aseeksi, kun ei se ollut rikki. Pureminen oli puhtaasti itsepuolustusta, koska poromies koitti kuristaa hengiltä. Taas on yritetty antaa väkivaltainen kuva Johannasta. Käsitys mahdollisesta tuomiostakin on tullut kuin apteekinhyllyltä.

Yhdyskuntapalvelu olisi nöyryyttämista, mutta sakot vois tollasesta maksaa. Arto löi itseään pullolla päähän ja nauroi demonisesti 7. Ilta alkoi romanttisissa merkeissä, mutta päättyi putkareissuun. Arto Länsman oli eilen juhlimassa itsenäisyyspäivää Tampereella kun Johanna ilmestyi paikalle. Arton kertoman mukaan Johanna halusi tulla lämmittelemään heidän suhdettaan, ja pari söikin yhdessä hienon illallisen. Ongelmat alkoivat kun he päätyivät samaan hotellihuoneeseen. Huoneessa mustasukkaiseksi heittäytynyt Tukiainen raivostui Artolle ja löi miestä punaviinipullolla päähän.

Isku oli niin voimakas, että pullo särkyi ja Arto sai päähänsä usean sentin mittaisen verta vuotavan haavan. Hotellin henkilökunta kutsui tapauksen johdosta paikalle poliisit, jotka veivät sekä Tukiaisen, että Länsmanin mukanaan. Arto päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi, mutta Tukiainen joutui viettämään yönsä putkassa. Riidasta huolimatta Johanna otti heti sellistä päästyään yhteyttä Artoon.

Haluaa tavata mut tänään, kertoo Arto Länsman. En tiedä oisko Julia opettanut sille pullonkäyttöä, mutta Juhannuksen jälkeen on tekniikkaa hiottu sen verran, että tällä kertaa saatiin pullo rikki. Sitä voi jokainen miettiä miten kovaa pitää liipasta toista kajuuttaan, että saa punkkupullon rikki. Kuten tavallista, Tunkilla on tästäkin tapauksesta ihan oma käsityksensä.

Seiskan blogissa asiasta on kerrottu varsin yllättäviä käänteitä Useiden viikkojen jälkeen hän soitti kaipaavansa ja rakastavansa minua ja kertoi varanneensa Sokos Ilveksestä huoneen ja haluavansa viettää romanttisen illan kanssani, sekä hän halusi, että peruuttaisin allekirjoittamani avioeropaperit. No, läheisriippuvaisena minulla alkoi taas pieni toivon kipinä nousta , että ehkä voisimme vielä jotenkin jatkaa. Arto lupasi maksaa matkakuluni. Arto tuli minua junalle vastaan ja oli jo silloin huomattavassa humalassa.

Menimme syömään Sokoksen Amarillo ravintolaan ja olin ällistynyt, että tällä kertaa Arto tarjosi aterian minulle ja hän myös maksoi hotellihuoneen meille vielä ihanasta, korkeasta kerroksesta. Hotellihuoneessa hän kuitenkin alkoi selittelemään jotain ihmeellisiä juttuja. Minua ahdisti tosi paljon ja en suostunut menemään sänkyyn hänen viereensä, vaan istuin tuolilla hänen edessään juoden punaviiniä. Olimme ostaneet niitä pari pulloa huoneeseen, sekä olin ottanut mukaan osan ruuastani pakattuna huoneeseen kun en jaksanut syödä.

Hän alkoi heittelemään punaviiniä pulloja ympäri huonetta koko sänkyyn sekä paiskasi ruokani huoneen televisiota päin.

Käsittääkseni huoneessa ei kuitenkaan rikkoutunut mikään, tosin sotkuhan siellä oli, ja juoksin hädissäni hotellin respaan valittamaan, mitä Arto on tekemässä, mutta he eivät reagoineet asiaan kunnolla.

Heidän olisi pitänyt heti tulla huoneeseen tarkistamaan sen tilanne, itkin ja olin hysteerinen. Lähdin takaisin huoneeseen hakemaan tavaroitani ja tässä tuleekin nyt tämä uskomattomin juttu, joka todella tapahtui. Minulla oli punaviinilasi kädessäni, sillä ajattelin juoda siitä loput nopeasti ennenkuin poistun. Arto repi lasin kädestäni väkisin ja iski sillä itse omaan päähänsä!!! Sitten hän alkoi levittelemään verta minuun, valkoiseen nahkatakkiini, hän veti verta myös ympäri päätään ja nauroi samalla demonisesti.

Luulin, että näen jotain elokuvaa!! Olimme molemmat humalatilassa, mutta Arton promillet olivat huomattavasti korkeammat. Arto on sitten nähtävästi poliiseille ja medialle antanut täysin väärät lausunnot tapahtumista. Kun tapasimme seuraavana päivänä, hän väitti maksaneensa e hotellihuoneen laskun.

Asia oli kuulemma sovittu. Soitin itse pari päivää sitten hotellin johtajalle ja hänen mukaansa lasku on e eikä Arto ollut koskaan sitä hoitanut. Tuntuu kuin olisin vapautunut kahleista kun sain hänestä avioeron. Minusta on myös hyvä puhua rohkeasti parisuhdeväkivallasta, sitä tapahtuu Suomessa erittäin paljon.

Läheisriippuvainen Johannan lähtee poromiehen kanssa neuvottelemaan suhteenjatkosta, kun Artsi vielä lupas maksaa matkat. Artturi on luonnollisesti ollu seipäässä jo juna-asemalla. No ilta kuitenkin alkaa kivasti, kun käydään ensin syömässä, sitten otetaan viiniä pari pulloa neuvottelujuomaksi huoneeseen, ihanan korkeasta kerroksesta. Huoneessa Arto on kuitenkin alkanut selittelemään ihan ihmeellsiä juttuja ja Tunkkihan on ahdistunut ihan täysillä.

Siis niin paljon, ettei oo voinnu mennä edes sänkyyn makoilemaan. Arto on ilmeisesti itsekin ahdistunut omista sekopäisistä jutuistaan ja alkoi sitten heittelemään pulloja pitkin huonetta. Hotelliaamiaisiin tykästyneen Tunkin eväätkin lens pitkin telkkaria.

Vähemmästäkin menee shokkiin, joten Tunkkihan sujahtaa välittömästi hotellin respaan tekemään asianmukasen ilmoituksen telkkarinhäpäisystä. Respan oletettavasti brunette virkailija ei ole Tunkin tilityksiä ottanut vakavasti ja Tunkin hysteerinen raportointi on mennyt kuuroille korville. No sen mitä jokainen perheväkivallasta kärsivä ikinuori nainen, eli lähtee takaisin huoneeseen.

Tämä on sinäänsä johdonmukaista, että eihän tunkki Albertiltakaan suostunut lähtemään poliisilaitokselle, ennen kuin sai tuikitärkeät tavarat mukaansa. Janoinen Johanna tavaroita noutaessaan oli ajatellut, että kiskoo punkut luukuunsa, ennen kuin lähtee poromiehen remonttikuntoon pistämästä huoneesta yhtään mihinkään.

Omista puheistaan vittuuntunut Arto ei ole edelleenkään rauhoittunut, vaan tekee jotain vallan yllättävää. Hyökkää tietty Tunkin kimppuun, ottaa lasin, iskee sillä itseään päähän. Sen jälkeen vielä nauraa demonisesti samalla kun levittelee verta naamariinsa ja pitkin Tunkin valkoista nahkatakkia. Kannibaali Tukiainen Vantaalaisessa yksityisasunnossa Tunkki täräytti nyrkillä asunnossa asuvaa naista naamariin ja puri poskeen.

Väitti tietenkin, että se oli kidnapattu sinne asuntoon. Tämä pahoinpitely alkoi siitä, kun Tunkille ei tarjottu juotavaa. Oikeudenkäyntiä odotellaan, kun Tunkilla falskasi peräsuoli ruokamyrkytyksen johdosta, joten asiaa ei voitu käsitellä. Se oli Diabeetikko tai koirani Nassu  Edellisen kerran Arto sai kynttä kaulaansa , kun ei suostunut rakastelemaan Tunkin kanssa.

Julia muistaa nähneensä kun arto kuristi kaksikäsin, Tunkin mielestä ei kuristanut tällä kertaa. Tunkki rekrytoi Julian potkasemaan kung-fu otteella pakomatkasta unelmoivaa Artoa. Tämä tapaus on myös todettu ajojahdiksi, koska tunkki testasi, ettei ilman rakennekynsiä pystyisi ylipäätään saamaan naarmuja yhtään kenenkään ihoon.

Näillä puheilla on aika mautonta vaatia Tunkille ehdotonta vankeutta. Totuus vapauttaa, toivottavasti hovioikeudessa ymmärretään, että kyse on ollut vain väärinkäsityksistä, raukkamaisista miehistä, jotka ois voinnut välttää kohtalonsa halutessaan ja ylipäätään voiko cm nainen edes satuttaa toista? Kyllä linnaan joutuminen tuntuu kohtuuttomalta, kun tunkki kuitenkin on jo tullut sen verran vastaan, että olis valmis menemään yhdyskuntapalveluun, joka sekin on nöyryytystä.

Nyt on se kauan odotettu kommentointi oletettavasti alkanut. Diarystä irtoaa kaksi päivitystä aiheeseen liittyen, Seiskan Livessä on muutama "koiriammekin vituttaa" viesti. Teimme hänestä vihdoin ja viimein rikosilmoituksen kun saimme nyt 2v. Kyseiset juhlat olivat täynnä huumeita ja saattaa olla että Särmakari pahoinpiteli törkeästi Julian ollessaan huumeiden vaikutuksen alaisena.

Myös minut pahoinpideltiin ja mm. Julian kallis Burberryn takki varastettiin. Tämä saamani tuomio on täysin absurdi ja järjetön. Uskoni Suomen oikeuteen menee kokonaan jos tuomiotani ei muuteta. Annan tarkemman haastattelun Seiskalle kyseisestä asiasta.

Johanna Tukiainen   Nimi: Nyt sanotaan, että vihdoin saatiin tietää nimi. No joka tapauksessa, jos nyt leikitään, että poliisi epäilee jotain tapon yrityksestä, niin tuskin siinä tarttee Tunkin ja Jullen käydä kaksi vuotta myöhemmin tekemässä uutta rikosilmoitusta.

Kesäkuussa Tunkki kertoilee, että vasta nyt on saatu nimi selville, mutta toinen tekijä tunnistettiin samantien. Muutenkaan tämä Tunkin mielikuvituksessa tapahtunut pahoinpitely tuskin ihan kauheesti liittyy siihen, miten Suomessa oikeus tai ajojahdit tapahtuu.

Tosiasia kuitenkin on se, että Tunkki oikeudessa kertoi, että ei muista löikö pullolla, mutta muisti lyönneensä, ei kiistänyt tekoa kysyttäessä.

Juliakin tunnusti lyönneensä nyrkillä naamariin. Tunkki tunnusti käynneensä uhrinsa kimppuun, koska tämä kuvasi Julian ja Tunkin tappelua. Julia tunnusti lyönneensä ilman mitään syytä hänelle tuntematonta naista naamariin.

Eli miten oikeus ei nyt sitten toteudu, kun molemmat tuomittiin pahoinpitelystä? Oikeudessa näitä samoja jorinoita kertoillessaan, jopa Tunkki itse oli sitä mieltä, että tapahtumien kulku oli seuraavanlainen: Ensin Julle kävi ilman syytä kimppuun, tapeltiin, löin iPhonekuvaajaa päähän. Sen jälkeen lennettiin bileistä pihalle ja tapahtui muita asioita. Tunkki ei ole missään vaiheessa väittänyt, että kuvaaja olisi pahoinpidellyt tunkkia, vittuili ja provosoi, mutta siinä se.

Jos tunkin vapautta nyt olisikin sitten kaiken ton riehumisen jälkeen riistelty, Hunksia olisi tullut kuristelemaan ja solvaamaan, niin miten se nyt sitten vaikuttaa Tunkin ajojahteihin tai epäoikeudenmukaisuuteen?

Ei kai se nyt voi edes Johannan mielestä takautuvasti oikeuttaa  hakkaamaan jotain jos ite saa myöhemmin pataansa ihan eri henkilöiltä? Oikeus on toteutunut Tunkin osaltakin varsin kyseenalaisesti, kun se sai toistuvista pahoinpitelyistään vain 60pv ehdotonta, eikä sitä syytetty Julian pahoinpitelystä, josta löytyy kuvia ja kun asianomistaja todistajan ominaisuudessa kertoi illantapahtumista, oli hän velvoitettu puhumaan totta.

Pullosta päähänsä saannut henkilö oikeudessa kertoi Johannan istuneen Julian päällä ja hakanneen päätä lattiaan, eikä tunkki tätä kiistänyt omassa puheenvuorossaan. Jos oikeus ei ole sen takia toteutunut, että salissa ei käsitelty illan muita tapahtumia, niin eikö siihenkin ole olemassa Tunkin varsin ristiriitainen selitys?

Ne tajus vasta nyt kuka oli pahoinpidelly ja asiasta on vasta nyt tehty rikosilmoitus? Ei kai edes poliisissa ole suoraa yhteyttä tunkin mielikuvitukseen ja sieltä ne sitten poimii taustakohinasta milloin mitäkin rikoksia ja näitä sitten käsitellään aina kun tunkki muista syistä saadaan oikeuteen?

Maltan tuskin odottaa millasen haastiksen Tunkki Seiskalle asiasta antaa, kun tapahtumien kulku on kuvattu seikkaperäisesti blogissa jo kesäkuussa Pikkusen menee Livestä maku, jos koko ajan siirrytään pidemmälle menneisyyteen.

Kuka haluaa kuunnella tunkin vanhoja blogeja äänikirjana? Kohtahan me ollaan siellä Tunkin erittäin onnellisessa lapsuudessa jos tahti jatkuu samana. Todella toivon, että ne käy tekemässä rikosilmoituksen Julian pahoinpitelystä. Saattaa pikkusen napsahtaa Tunkkia omaan nilkkaan, jos ne on niin tyhmiä, että käy laitoksella narisemassa ja poliisi oikeesti tutkii mitä siellä on tapahtunut, kun pikkusen sisko kaljuuntu.

Bileissä on kuitenkin ollut porukkaa vaikka kuinka paljon katselemassa tapahtumien kulkua. Tapaus on tallennettu iPhoneilla ja oikeudessa on jo yksi henkilö todistajan ominaisuudessa kertonut, että Tunkki istui päällä ja hakkasi Julian päätä lattiaan.

Viimenen luultavasti julkastaan tammikuussa , kun Tunkki on jo päässy vankilasta. No pikku tiiseri aiheesta on jo ilmestynyt: Siis eihän täs oo kyseessä mikään muu kun ajojahti Kuka ajaa takaa?

Onko Tunkki keksinyt uuden sanan, vai mikä ihmeen juttu tämä oikeen on? Tunkki itse tunnusti lyönneensä. Väitti, että ei muista millä löi, mutta tunnusti lyönneensä jollain. Jos edes itse ei kiistä lyönneensä toista päähän, niin missä kohtaa käynnistyy ajojahti? Siinäkö, kun tästä pahoinpitelystä tuomitaan? Vai onko kyse ehkä siitä, että tuomittiin ehdottomana? No mitä muutakaan voi tuomita ihmiselle, jolla on ollut tekohetkellä ehdollinen vankeustuomio käynnissä kolmesta eri pahoinpitelystä ja toinen ehdollinen rattijuopumuksesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Jos Tunkki ei olisi vältellyt oikeudenkäyntiä ja Arto olisi saapunut paikalle, niin olisi mitä luultavammin tätä keissiä puitaessa jo valmiiksi tuomittuna ehdotonta vankeutta Arton hakkaamisesta x2. Ihan nollan laudaatturin matematiikalla voi laskea, että vuoden aikana on hakattu Julian päätä keittiön lattiaan ja lyöty kuohuviinipullolla päähän miestä, samoissa Juhannus kekkereissä. Noiden lisäksi lyöty lasilla Artoa päähän ja vielä loppuvuodesta viinipullolla.

Joka kerta veri roiskuu ja aina isketään päähän. Tunkki itse vouhottaa törkeistä pahoinpitelyistä, jopa taponyrityksista, kun sen mielikuvituksessa sitä on kuristettu kaksinkäsin.

Mitä tälläiset sitten olisi jos Tunkki olis sattumalta ollut vastaanottamassa näitä rakkaudenosoituksia? Sitä paitsi Tunkki on kuvannut illan tapahtumia törkeiksi pahoinpitelyiksi ja kertonut, että POLIISIN mukaan kyse on ollut taponyrityksestä, kun Juliaa kuristettiin, siltä lähti tukkaa ja oli käsissä mustelmia. Jos hetkeksi unohdetaan, että kaljuuntuminen on ollut Johannan aiheuttamaa, niin luulisi olevan kiitollinen, kun ei tuomittu törkeänä siinä vaiheessa kun lyödään pullolla päähän niin, että veri lentää.

Täysin väärä ja absurdi päätös Absurdia on vain se, että tuomitaan ehdollista kolmesta eri pahoinpitelystä ja kun taas pahoinpidellään, niin näitä ehdollisia ei muuteta ehdottomaksi. Ehdollisen ajatushan ei ole, että rikollinen selviää hyvillä nauruilla ja saa huoletta jatkaa kuin sika pellossa ihmisten hakkaamista. Ajatus ymmärtääkseni on, että kun tuomitaan ehdolliseen, niin pitäisi pikkusen rauhottua ja ottaa opikseen.

Rauhoittumista pyritään kannustamaan sen uhalla, että jos sikailu jatkuu, niin osoite muuttuu hetkeksi Hämeenlinnan naistenvankilaan. Naistuomari vaan naureskeli Tunkille, eikä Jullelle naureskellut kukaan. Ei naureskellut, vaikka aihetta olisi ollut reippaasti.

Ihan nyt vaikka alkaen siitä, että molemmat tulee paikalle tukkasekasin puolituntia myöhässä ja Johannalla on päällään paskaset vaatteet. Komeesti loisti perseestä tahrat, oletettavasti jommasta kummassa kolosessa ollut taas vuotoa. Johanna aloittaa omat puheenvuoronsa paljastamalla, että "Julia virtsasi housuunsa". Julle rouskuttaa jotain kurkkupastilleja lähes koko oikeudenkäynnin ajan. Sellanen reipas rohina kuului oikeussalin kaiuttimista, kun muut osallistujat koitti käsitellä asiaa.

Suunilleen puolessa välissä Julia lähti vielä paskalle. Tämmöset hemmotellut pikku-prinsessat vähän kärsimään Sanoja hemmoteltu tai prinsessa ei oikeudessa mainittu kenenkään toimesta. Ylipäätään mikä tekee tunkista pikku-prinsessan? Eikö ole kerrassaan kornia tituleerata itseään pikku-prinsessaksi vuotiaana. Tämäkin aistiharha on syntynyt Johanna Tukiaisen korvienvälissä. Hemmotellusta olen samaa mieltä, en tosin lähtisi kutsumaan edes etäisesti pieneksi, saati prinsessaksi.

Mitä taas kärsimään pistämiseen tulee, niin mitä hittoa Tunkki oikeen kuvittelee? Kuinka monta pahoinpitelyä pitää saada tehdä, ennen kuin seurauksena on muutakin kuin keskisormen näyttelyä Seiskan haastattelussa? Vetos siihen, että mä en pidä aikatauluist kiinni, mikä oli täysin naurettavaa Tässä varmaan viitataan nyt syyttäjän puheenvuoroon, jossa perusteltiin miksi Tukiaista ei voida tuomita yhdyskuntapalveluun.

Sanasta sanaan loppupuheenvuorot meni näin: Et ne mun omat kuvat ei päätyny, mut mä ehdotin Seitsemän päivää lehdelle kyllä sitä"   Syyttäjä: Katson, että tämä syytekohta yksi, pahoinpitely, on tullut näytettyksi täällä asianomistajan kertomuksilla, joita on pidettävä luotettavana, se on johdonmukainen , erittäinkin johdonmukainen sen kanssa mitä hän on esitutkinnassa kertonut ja mitä hän on poliiseille kertonut selostusosaan välittömästi paikanpäällä.

Syyttäjän kuvauksessa mainituin vammaseurauksin. Se on sekä kova, että sillä voi saada aivovaurioita aikaan, kun lyö päähän. Se vaikuttaa tietenkin vaarallisuuteen, kun lyötiin nimenomaan päähän, se olisi voinnut myös hajota siten, että se sirpaloituu ja aiheuttaa vielä vakavampia vammoja. Tästä, tälläisestä lasipullolla lyömisestä, sit se on ollu myös voimakas laajakaarinen lyönti, niin tuota siitä seuraa kyllä vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan aina vankeusrangaistus ja sitten sillä, että nyt minkälaisia vammoja tässä sattui aiheutumaan, niin ilmeisesti aiheutui ainakin tuo haava ja sitten mahdollisesti jonkinlaista hetkellistä, ei nyt tajunnan menetystä, mutta jotain sen suuntaista asianomistaja mielestäni kertoi, että kyllä se, kyl se varmasti voimakas on ollut tuo lyönti.

Ja tuo voimakkuus vaikuttaa siihen, että tuosta voisi tuomita enemmänkin kuin tuon kolme kuukautta. Katson kuitenkin, että tuo valokuvaaminen on jossainmäärin ollut sellainen toimi, joka on ärsyttänyt, ärsyttänyt Johanna Tukiaista ja katson, että se voidaan ottaa hivenen, se ei tietenkään oikeuta väkivaltaan, mutta ilmeisesti tarkoitus on kuitenkin nimenomaan Seiskaan tuo myydä, joka mielestäni hivenen yksityisyyttä loukkaa, että katson asianomistajalla olleen siinä myötävaikutusta.

Joka sitten kompensoi tuon lyönnin voimakkuuden niin, että pysyn tuossa, alkuperäisessä kolmen kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen vaatimisessa.

Alunperin olin vaatinut sen sijaan yhdyskuntapalvelua jos Tukianen siihen suostuu tai soveltuu. Tukiaisesta on laadittu soveltuvuuselvitys tai yritetty laatia yhdyskuntapalveluun soveltuvuus Soveltuvuuslausuntoa ei ole voitu saada ja se on lähetetty Tukiaisen osoitteeseen Albertinkadulle.

Eli sitä ei ole nyt sitten tietoa. Katson kuitenkin että, kun häneen ei ole saatu yhteyttä ja tännekin tultiin myöhässä. Ja tuo yhdyskuntapalvelu edellyttää hyvin tarkkaa aikoje, aikataulujen noudattamista. Katson, että nämä kaikki yhdessä osoittavat, että lausuntoja joku yskäs ehdoton vankeusrangaistus sitä ei voida muuttaa yhdyskuntapalveluksi, vaan se tulee tuomita ehdottomana.

Kiinnitän huomiota siihen sitten vielä, että Tukiasella on rikosreksiteri, Mia Mari Johanna Tukiaisella on tuota tekoaikaa ennen kesää , ennen, vuodelta ja vuodelta kaksi käräjäoikeuden ehdollista vankeustuomiota.

Kaksi ehdollista ollut pohjalla, niin kolmannen täytyy olla jo ehdoton, varsinkin kuin teko jota tänään käsitellään, on tapahtunut ajankohtana, jolloin on ollut päällä kummankin äsken mainitsemani tuomion koeaika. Mitä haluatte sanoa, olette nyt kuullut minkälaista rangaistusta syyttäjä teille vaatii"   Tunkki: Tässä on oltu täysin puolueellisia. Poliisit on myös puolueellisia , ei puolueettomia tän asian kanssa. Kun tää syyttäjä sanoo että mulla oli ehdollisia tuomiota aikaisemmin takana, niin toi toinen niistä ei ollut pahoinpitelyistä, vaan se oli rattijuopumus Mä en ymmärrä miten saa tästä, miten voidaa tälläisessa tilanteessa vaatia.

Sit mä ymmärrän, et jos mä olisin vaikka ampunu aseella, ja se luoti ois osunu johonki ihmiseen, niin siit  voitas vaatia vankeutta , mutta tälläsestä asiasta, että tälle miehelle ei ole tullut mitään pysyvää vammaa tai haittaa yhtään minnekään, ainoastaan päälaelle pieni vekki  ja hän itse vielä tässä jossain välissä sano, että se ei edes ollu kauheen syvä se haava, et oli ja sit se oli, oliks se sentin vai kaks senttiä et se oli aika pieni ja pullo ei rikkoontunut, niin tota vankeustuomio on ihan ehdottomasti  on poissuljettu.

Ne valitettavasti päättyi tällä tavalla huonosti, mutta me jouduttiin myös itse kärsimään siellä hyvin paljon, kun mä sanon, että tässä pitää ottaa huomioon myös se, että meidät molemmat Julian kanssa pahoinpideltiin.

Ja se että sidotaan ilmastointiteippeihin, niin se on vapaudenriisto. Ja tota ää mun mielestä tässä tapauksessa, niin kaikkein paras ratkaisu ja rangaistus mulle olis sakko , aam sakkorangaistus , johon mä olen valmis. Ja hän sano, että olisi voinnut tulla sitä ja olisi voinnut tulla tätä, mutta kun mitään ei vakavampaa sattunut, niin vankeustuomio on täysin järjetön vaatimus.

Yhdyskuntapalvelukin on, menee mun mielestä liian pitkälle , vaikka mä olisin täysin kyllä siihen soveltuva. Että, olen tehnyt aika montakin erilaista työtä ja ollut monellaeri alalla.

Mun vanhemmat on asunnu Tukholmassa  kakstoista vuotta ja mä oon asunnu, sekä USA: Muuten olisin mennyt sinne soveltuvuustestiin. Se on jostain syystä jäännyt multa kokonaan huomaamatta, koko se kirje. Ja ööö J ulkisuus on antanut musta täysin vääränlaisen kuvan. Mä en ole sellanen ihminen. En mikään vaarallinen väkivaltarikollinen, mitä musta yritetään tehdä. Jos suomalaiset nyt haluu tappaa mut, nii tota  Suomalaiset haluu tappaa? Se on ollut oikeussallissa, jossa on ollut kymmenen ihmistä, syyttäjä on syyttämiset hoitanut ja tuomari on ratkaisunsa tehnyt.

Tunkin näkökulmasta kai siis kaksi suomalaista haluaa sitä tappaa. Pikkusen mautonta tehdä itsestään tollanen Che Quevara, joka taistelee pahan voimia vastaan. Naurettavaa höpinaa taas vaihteeksi. Itse se on pullolla lyönnyt, itse se on itselleen parit ehdolliset tehtaillu ja mikä huvittavinta, huippu-uristinakin toimi Johanna Tukianen, tanssijan ammattiataidolla. Sillä samalla tinkimättömällä ammattitaidolla millä tehdään myös täyteläinen Juhlamokka.

News-maanantaissa oli pidempi pätkä Tunkin pulinoita  http: Liitän Jewtube-videon tähän, kun sellanen joskus ilmestyy: Siis näytäks mä kauheen vaaralliselta, Osama Bin Laden-terroristilta, jolla on valkonen peruukki päässä? Siis mä en ole rikollinen, nii nii, mä en ihan oikeesti uskaltais edes, mä en uskalla mennä  mihinkään, tää joku Hämeenlinnan naisvankila, ni siis koska siel on sellasii naisia, siel on sellasii ihmisiä, jotka on ihan oikeesti rikollisii.

Me valitetaan Hovioikeuteen, me valitetaan korkeimpaanoikeiteen mun juristien kanssa tästä tuomiosta. Valitus tulee olemaan mieletön, voin vaan kuvitella millä perusteluilla se valituksensa nikkaroi. Täysin väärä kuva, ajojahti, absurdi tuomio, naistuomari nauroi, tyytyisin sakkooNI.

Edit Edit, Seika Livessäkin narina jatkuu: He pääsevät kuin koira veräjästä koska eivät ole julkisuuden henkilöitä!!!!! Nyt jotain rotia tähän ajojahtiin!!!!

Poistuin nyt kallioilta kun nää verenimijät hyökkää kimppuun kuten ns. Itse tuulettaa, että vasta tehdään rikosilmoitus asiasta ja sitten mourutaan kuin kissa kiimassa, että rikolliset ne vaan vaeltaa vapaana, kun järkäleenkokosta miestä kiusataa oikeudessa. En yhtään ihmettele että Britney Spears ajoi päänsä kaljuksi kun sekosi mediasta ja ihmissuhteista!!! Tunkille toi Britney Spears parturointi olisi suorastaan lapsellisen helppoa.

Riittää, että ottaa ne muoviset jouhet päästään pois, niin lopputulos vaan paranis kun ajelis ne jäljelle jäänneet kulahtaneet haituvat pois. Tässä sitä taas käytetään suomenkieltä persoonallisella otteella Mököttääkö silikoonit, kun ihmiset solvaa internetissä, vai törröttääkö tiimarista kuulaan liimattu muovitukka, kun vankila kutsuu?

Mitä taas sekoamiseen tulee, niin kannattanee pitää runsas turvaväli siinä vaiheessa, kun Tunkki sekoaa. Tähän mennessäkin on veri roiskunu reippaasti. Noista Puksuttimen edesottamuksista on vaikea pistää paremmaksi, ilman, että päästään viettämään hautajaisia. Jopa juristi Heikki Lampelan mukaan saamani tuomio on täysin liioiteltu ja epäoikeudenmukainen. Jos Lampelalta kysyttäisi, niin se varmaan jankuttamalla jankuttaisi, että otti Tunkin holhoukseen ja hoitaa tästä eteenpäin asioitaNI ihan keikkakyydityksestä lähtien.

Jos Jullella sattuu taas tulemaan Diabeettinen ambulanssireissu, niin Heikkihän vetää koreografiat Hurtsin klassikoihin ihan mielellään. Nyt odotetaan, että Tunkki on täysin samaa mieltä kuin maamme presidentti Sauli Niinistö, eli onhan se sairasta kun oman maan nainen pannaan vankilaan kaiken maailman Osama Bin Ladeneiden kanssa ja Isäni on täysin samaa mieltä.

Uusin tuotos, naureskelin makoisasti: Kannattaa katella ne muutkin, löytyy todellisia klassikoita. Omiin suosikkeihini kuuluu ehdottomasti tämä: Hurts-koreografioita Dollssien kultaiselta ajalta.

Niiltä vuosilta, kun Tunkki liikkui lavalla muutenkin kuin sivuttaissuunnassa kävellen. Tässä on kaikki Dolls-maneerit. Estraadi otetaan tehokkaasti haltuun ja siirtymät seinältä keskelle lavaa hoidetaan kiirehtimättä.

Saman koreografian voi käytännössä vetää Hurtsiin, Irwiniin tai Metallicaan, sillä liikehdintä ei ole millään tavalla yhteydessä taustalla soivaan musiikkiin. Lisäilkää ihmeessä kommentteihin kovia dolls-videoita, niin laitan niitä tänän jonon jatkoksi. Niissäkin on suoranaisia helmiä. NYT se on alkanut. Sisko lähti katoottisena sairaalaan, siitä innostuneena Tunkki lähti Jullen valvomatta jäänneillä tunnuksilla ristiretkelle Facebookkiin.

Itse hain olutta, sipsejä ja dippiä. Demonit jyllää tällä hetkellä sen verran voimakkaasti Takilatiellä, että jos en tinttaa itseäni yhtä katoottiseen tilaan kuin Kooma ja Tunkki, niin tulen ottamaan kesänalun juoppohulluuskohtauksesta kaiken irti.

Let the games begin. Normaalisti "menen katsomaan kun koirat panee" doksi ajoittuu klo kahden ja kolmen välimaastoon Kunhan saan kännin päälle, keräilen yön saldon tähän. No niin ja sitten asiaan. Päivällä Tunkki salakuvasi sänkyynsä tiltanneen siskonsa ja raportoi Seiskan Livessä, että nyt on sitten siskon diabeetteskin vittuuntunut oikeuslaitokseen. Ambulanssilla lähdettiin taas sairaalaan ja silleen.

Julian Facebook-profiili ilmestyi onlineen ja Julia Mia Mari Tukiainen alkoi purkaa tuntojaan pitkin internettiä. Olimme kaksistaan Jollaksessa ja soitin hätäkeskukseen. Annoin Julialle mansikoita ja kirsikoita jotta hän saa hedelmäsokeria. Ambulanssi tuli pian paikalle, Julia on katoottisessa tilassa.

Verensokerit on 30, ketoaineet 6 ja kuumetta 38,5. Julia on oikeudenkäynnin jälkeen vain nukkunut, eikä ole pystynyt syömäänkään. Minun kova tuomioni vaikutti pahasti hänen psyykeeseensä, samoin saamamme vihaposti jotka vien poliiseille" Livessähän Jullella ei ole tunnuksia, joten siellä Tunkki on joutunut esiintymään omalla nimellään.

Anti on ollut rapsakkaa. Kannattaa kiinnittää huomiota huutomerkkien käyttöön, Julia Mia Mari Tukianen käyttää hyvin samalla tavalla: Julia on ollut raittiina monta päivää ja sai silti katoottisen kohtauksen, jonka on saanut myös kun isämme oli kotona!!!!! Te käärmeet luulette taas tietävänne kaiken! Julian hakkasi entinen Hunks tanssija nimeltä Janne Johannes Särmäkari,  Särmäkarin aikajanalla Tunkki tai siis Diabeetikko käy myös antamassa palautetta: Vielä eilen Livessä Tunkki raportoi, että huipu-uristi Lampelan Heikki oli tarkastanut Tunkin oikeudenkäynnin statistiikat ja kyynelsilmässä ollut täysin samaa mieltä Tunkin ja isäni Markku Tukiaisen kanssa: Esmeralda nauttii auringosta terassillamme pässit!!!!!!

Tilanne on jo muuttunut ja Lamepelakin saa osansa Saatananvoimista. Julia Mia Mari Tukiainen ilmestyy Lampelan aikajanalle käymään sivistynyttä dialogia. Tilanne alkaa siitä, että Lampela postaa olevansa Kämpin terassilla rentoutmassa Lahtosen kanssa. Julia Mia Mari Tukianen vetää kunnon juoppohulluuskohtauksen ja alkaa tykittämään mielipidettä ruutuun uuden postauksen turvin: Julia Tukiainen Ole sä siellä Kämpin terassilla juopottelemassa sovinistisikojen kanssa samaan aikaan, kun puolustat valehtelijoita ja vääryyttä!!!!!

Ehkä sulla ei ole mitään omaatuntoa, mutta top 10 psykopaattien listaan muuten kuuluukin juuri juristit ja toimittajat! Pjòtr Źukowśki and Heikki Lampela like this. Julia Tukiainen Katsokaa leffa "paholaisen asianajaja. Raha puhuu, ei mikään moraali!

Julia Tukiainen Älä ole naiivi Eeva, olit puolustanut raiskaajiakin koska "miehellä vain sattuu olemaan tietyt halut. Julia Tukiainen Paholainen ei muuten koskaan voita, Jumala ja Jeesuksen Kristuksen armo on voittaneet jo aikojen alussa asti. Heikki Lampela Julia terveiset täältä terassilta sinä olet pohjimmiltasi hyväsydäminen ihminen. Pjòtr Źukowśki Ihan helmee Julia Tukiainen et ole koskaan edes tavannut mua joten et voi antaa myöskään arvioita mistään.

Et myöskään ole psykiatri käsittääkseni, vain itserakas mulkku. Aki Savolainen Onkohan Tuksukin terassilla? Julia Tukiainen Johanna on oman juristinsa luona viettämässä iltaa. Pjòtr Źukowśki Se on linnassa Julia Tukiainen no sorry vaan, mutta ei Johanna eikä myöskään Johannan juristi ole linnassa!

Julia Tukiainen Xxx, te olette valkoista roskaväkeä, ja ehkä teille ei tullut mieleen, että myös sairaalassa voi käyttää kännykkää!!!!! D Melko "bold statement" naiselta joka mainostaa parhaiksi puolikseen paskasta ja takkusta tiimaritukkaa ja mahan päällä lepääviä silikoonirintoja.

Porttikieltoja pitkin Helsingin räkölöitä kun kumpikaan ei osaa yhtään käyttäytyä ja Johanna tunnetaan kuolemattomista "etkä sä tiedä kuka mä olen" tai sen perseestä revenneen turkkinsa hehkuttelusta. Molemmat asustelee Äiskän omistamassa rivarinpätkässä Jollaksessa ja siitäkin linnakkeesta puhutaan ihan kuin Kimi Räikkösen Rivieran loma-asunnosta.

Jos tuo ei täytä white trash määritelmää, niin mikähän sitten mahtaa mennä tohon kategoriaan. Jos tälle esiintymiselle voi joku vetää pohjat, niin vedän aaltoa täällä kotikatsomossaNI: Massiivinen mediakin huomasi Tukiaisen kohtauksen  http: Kisastudio känniääliö jatkaa lähetystä.

Epäreilua ladata ilta täyteen demonisia odotuksia ja sitten tosta vaan jättää maailman paras Mac-tietokone kesken hyvää solvausten suoraa. Täytyy toivoa, että Jullella todetaan taas joku mielikuvitusveritulppa, että Jossulla on aikaa solvata sen nimissä pitkin internettiä.

Tämä on kyllä huikeeta, miten tuossa perheessä dynamiikka toimii. Johanna pistelee Paistin junanalle aina kun se on edes etäisesti mahdollista ja Julle tietty tulee perässä kuin pässi narussa. Tämähän ei toki ole ensimmäinen kerta kun Jossu pistelee Jullen piikkiin. Aina kun Jullella peräsuoli tai virtsarakko falskaa, niin Johanna raportoi sattumat. Pikkusen mulkku kaveri tolleen kun miettii.

Juntti raahattiin Seiskan liveen lokittamaan rahoja ja näyttelemään keskaria. Kun Jossu kynsi Artsin kaulan, niin ensimmäisenä Johanna raportoi, että Julia potkas artoa kylkeen ja lopuks tietty spekuloi, että kun itelläni ei ole niitä rakennekynsiäkään, niin vammat saatto syntyä Löysäsuolisen siskoni Kung-fu-ote-potkusta. Oikeudessakin tämä fantastinen kaava toteutu melko herkullisella tavalla.

Pikkusen oli naurussa pitelemistä, kun ihan alkuun tosiaan paljastettiin, että Julle Hunks-terrorismistä häkeltyneenä kusi housuunsa. Lopussa Johanna kuitenkin oli parhaimmillaan. Ihan levotonta settiä taas. Tarinahan menee niin, että ensin Jossu veti ne omat ajojahti-talkkinsa ja sitten totes, että eiköhän siinä ollu kaikki. No seuraavaksi Julle saa puheenvuoron ja alkaa sönköttämään omia sepustuksiaan, ihan tunnelissa, niin kuin tietty arvata saattaa. Voin joskus laittaa noi Jullen apinamiehen oikeustajulla tykitetyt kukkaset tänne, mutta ikäänkuin lukijoitaNI, eli äitiäni säästääkseni keskitytään nyt vaan tähän Tunkin "pistetään sisko raiteille" aspektiin.

Julle tosiaan siis sönkötti omat sössötyksensä, jonka aikana Tunkki tajuaa jättäneensä olennaisia näkökulmia aikaisemmista jorinoistaan ja tarttuu mikrofoniin: Ja se meni pelkästään sovitteluun, se ei menny ees oikeuteen" Jullen kohdalla syyttäjä ei loppupuheenvuorossaan maininnu mitään Tampion CV: Olishan se ollu ikävä jos tuomari ei olis tajunnu, että Jullekin on taparikollinen, kun se sitä tuomiota miettii. Vähänkö itsekin haluaisin tollasen siskon. Saakohan noita tilattua ebaystä tai edes Jenkeistä?

Voisin adoptoida kusipään, niin tulis tähän tylsään elämääni vähän jännitystä. Nyt on taas potentiaalinen kiimantäyteinen räjähdys takilatiellä lähellä. Tunkki tavoilleen uskollisesti lokitellut Lääperiltä fyrkkaa lainaan. Tunkilla on käytössä sama itämainen filosofia kuin itselläni, eli "pelkuri velat maksaa".

Lääperi lähestyy Tunkkia aikajanalla: Niko Lääperi Vaikka ei ole iso summa mutta mulla on sellainen periaate et jos joku multa lainaa niin se on saatava takas vaikka sitten myöhemmin korkojen kera otetaan.

Pikkusen voisit sinäkin miettiä mitä touhuilet. Johannan sisko on sairaalassa ja muutenkin on ollut raskasta. Voisit varmaan kysellä pennejäsi ihan yksityisestikin. Itseäni hävettäisi jos olisin sinä.

Niko Lääperi mä katon vielä vähän aikaa sitten sillä on yksi kaveri vähemmän. En mä tiedä miten teidän jutuista tiedä, mutta pisti vaan silmään. Johannaa kummiski stalkkaa kaikki näädät ja nääkin jutut on varmaan hymyssä ennen huomista. Kyllä se varmasti sen maksaa sulle takasin? Niko Lääperi ei meistä usko kukaan että maksaa " Voi sitä Nikkeä Jossuhan kannattaa tasa-arvoa täysillä, eli se lähinnä loisii muiden rahoilla ja muut makselee.

Todellakaan ala pistämään mitään viittäkyssää takasin. Sehän tarkottas, että kate Visa-elektroonissa hupenee kuin silmissä. Kuinka Porvoolainen taksari ees kehtaa kysellä jotain velkoja?

Siis mitä helkkaria, Julle on sairaalassa ja heti on joku kaljupää tinkimässä rahojaan. Ihan sama miten pieni summa se on, mutta Johannalla luultavasti on tasan ei yhtään ikiomia fyrkkia. Ennustan, että Tunkki maksaa velkansa samana päivänä kun Julian diabetes parantuu, eli ei koskaan. Onneksi Jullen tunnuksilla voi käydä kehuskelemassa itseään. Ihan tässä silmäkulmat kostuu, kun muistaa miten "Urban" fanitteli Johannaa: Totuus tekee vapaaksi ja kuten sanoit Seiskalle, olet itse Amnesty Internationalin ja Punaisen Ristin jäsen, tuet väärin tuomittuja vankeja Jenkeissä joka 5.

Totuus tekee vapaaksi, näin Raamattukin sanoo! Tunkki taas vaihteeksi uhkaa tappaa itsensä. Psykopaattijuristi  Lampelan ja median vika. Ehkä legendaarisin näistä Tunkin itsareista peruuntui shoppailun takia. Eletään jännittäviä aikoja, meinaa jos se ei lähde Herttoniemen shellille ostoksille, niin nyt on tosi kyseessä: Viimeisellä hetkellä ihminen haluaa hoitaa asiansa kuntoon. Sitten saatte mitä haluatte. Soitin poliisit, ei palvele mitään tarkoitusta alkaa nillittämään asiasta.

Uskonko mä, että toi mulkero itsensä tappaisi? No en pidä kovinkaan todennäköisenä. Sanoin ihan suoraan hätäkeskukseen, että en tunne henkiöä, enkä tiedä kuinka vakavasta asiata on kyse, luin mitä tuo spurgu internetissä kirjoitteli ja sanoin, että en tunne ihmistä, mutta on esiintynyt pitkin iltaa selvästi päihtyneenä.

Paska ihminen, tyyppi joka surutta tekee ihan mitä tahansa julkisuuden tähden. Keksitään raskauksia, raiskauksia, syytetään ihan ketä tahansa ihan mistä tahansa ja omaa siskoaankin se vetää perseeseen ilman mitään tunnontuskia. En tosiaan usko, että toi mulkero itseäään tappaa, mutta toisaalta ei oo ihan kosher tilittää itsemurhalla internetissä.

Onko oikein, että tuo pölvästi viettää yönsä putkassa? No totta vitussa on. Tunkkihan on ihan kusipää. Alkaa selviämään miksi Tunkki saa noita kilareita ja lussuttaa poskiaan kuin janoinen kameli. Julle tarttis kyllä elämänkäyntiavustajan. Juhannus meni tosiaa silleen, että Tunkki ei muista lyöneensä pullolla iPhonemiestä, Julle sai pihalla rykärit ja löi ilman mitään syytä naista naamariin.

Itse ajattelin, että olis siskot "ryynikänneissä", eli hyvä koktaili pameja ja päälle glamouristi viinaa. Siihen ei sitten muuta tartteta, kuin transet mankkaan, niin alkaa kuoharipullo viuhumaan. Antero kyllä selittää nämä sekopäiset väkivallanteot huomattavasti paremmin. Myös Tunkin suuhun mätänevät hampaat selittyy Anteronkäytöllä. Samalla selvisi myös miksi urpot pääty mattoon.

Amfetamiineissähän kipukynnys ja aivotoiminta on pikkusen erilaista kuin selvinpäin ja molemmilla Tukiaisilla on pohjilla valmiiksi helppo luonne. Ei ollenkaan ihme, että ne on teipattu mattoihin kahden pahoinpitelyn jälkeen.

Ei myöskään ole ihme, että Tunkki karattuaan poliisiauton takaa metsään katto aiheelliseksi soittaa kytät etsimään huumeitä mökiltä.

Tunkilla näet oli ensikäden tietoa, että bileissä vedettiin aineita. Ainakin kaksi henkilöä on ollu ihan seipäässä Julle ei päässyt pakomatkalle ja päätyi laitokselle kuulusteltavaksi välittömästi tilanteiden jälkeen.

Kuulustelut on menny ihan nappiin. Seiska vasikoi Jullen vasikoinneen Tunkin: Julia-sisko vasikoi tuomitun Tuksun: Kohublondi Johanna Tukiainen tuomittiin viime viikolla kahden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Seiskan haltuunsa saamista kuulustelupöytäkirjoista selviää, että Johanna käytti kyseisenä iltana kovia huumeita, ainakin mikäli Julia Tukiainen puhui kuulusteluissa totta.

Ja sekin oli vetänyt amfetamiinia, niin sille tuli jotain ongelmia ihmisten kanssa, Julia kertoi kuulusteluissa. Seiska tavoitti siskokset tiistaina. Puhu itse sen kanssa, Johanna tokaisi ja työnsi puhelimen Julialle. Nyt voi taas jokainen miettiä miksi Tukiaisia ei syytetty huumausaineen käyttörikoksesta. Ainakin Jullelle olis pitäny nuijia tosta boonukset, sehän tunnusti lakitiiminsä kanssa käyttäneensä.

Saattaa tämä Julian aivopieru vähän selittää myös eilistä itsemurhayritys numero ykköstä. Tunkki tietty laskeskeli, että nyt mulle taas nauretaan, kun rakas siskoni on loistanut kuulusteluissa. Blond trash siskoksille taas uusi merkintä CV: Mitähän noiden pitää tehdä, että Tunkin aivossa vierailee ajatus sen omasta statuksesta yhteiskunnassa?

Olen tietenkin jäävi arvioimaan, mutta jos kaverit vetelee vauhtipäissään pitkin neuvostoliittoa, niin jossain vaiheessa saattas olla aiheellista miettiä olisko Tunkki kuitenkin itsekin sellanen ihan oikea rikollinen, mitä vankiloissa asustelee. Eikä tämä ole ensimmäinen huumausainepaljastus Tunkin uralla Kun Tauski saattoi oman maan naisen tyrmättyyn tilaan, niin silloinhan Livessä rapsailtiin, että Tunkki oli keulinu backstagella vetäneensä koksusta överit.

Mutta siis kyllähän Tunkki yhdyskuntapalveluun pitää saada. Se on kummiski omien sanojensa mukaan pikkusen vähemmän alkoholisti kuin Julle, se vetelee rauhottavia, Kokkelia ja Anteroa. Jos noilla meriiteillä ei hovista pääse vanhainkotiin lukemaan Koko Kansan Johannaa mummoille, niin uskoni tämän kateelliseen maan oikeuslaitokseen on lopullisesti mennyt. Vähän tuo Julbertin ambulanssireissu katoottisena nyt mietityttää.

Ihan varmaan on Kooma ollu koko ikänsä selvinpäin ja tuskin Tunkki on sille antanu edes antabusta, kun Julle kusi noin reippaasti molempien muroihin Tämä on nyt ihan puhtaasti spekuleerausta mutta jo eilen mietin miksi Tunkki antaa Tomppelille mansikoita jos verensokerit huitelee jo valmiiksi kolmessakympissä.

Isompi numero, enemmän sokeria veressä, eikö vain? Jos kaveri tilttaa sänkyynsä ja mittari näyttää kolmeakymppiä, niin eikö tollanen lisäsokerin tuuttaaminen ole vähintäänkin holtitonta, mahdollisesti jopa tapon yritys? Normaalin ihmisen kohdalla ei tulis edes mieleen, mutta olisko se nyt ihan täysin mahdotonta, että Tunkki kilareissa tappaa siskonsa tollasen jälkeen? Joko se on aivan käsittämättömän tyhmä ja "vahingossa" työnsi posket täyteen mansikoita tai sitten se tosiaan on miettiny, että kohta on yksi diabeetikko vähemmän.

Minun kova tuomioni vaikutti pahasti hänen psyykeeseensä, samoin saamamme vihaposti jotka vien poliiseille" Edit: Taas on Seiska julkassu uuden pätkän Tunkin koottuja tilityksiä. Surullinen ihmisrauniohan tuo alkoholisoitunut huumeiden ja pillereiden kanssa sekoileva turvonnut henkilö on. Tuossakin haastattelussa on takuulla muutakin verenkierrossa kuin kalanmaksaöljyä. Myötätuntoa nyt ei varsinaisesti heru, koska selitysten ja sekoilun lisäksi Tunkki on kunnostautunut lähinnä hyväksikäyttäjänä ja väkivaltarikollisena.

Järjestä itsellesi online-deitti tai perinteinen kunnon "todellisen elämän" deitti. Imuroi kovan luokan pornovideoita. Ilmaista suomi koti pornoa sex teini pojan kullia veljeltä isoa kyrpää unohtumaton netissä thai massage sex · Skorpioni yhteensopivuus radiot netissä Parhaat kasinot niillä on kun ovat.

Seksinuket sadetakki fetissi ilmaista pornoa seksi teini seksiseuraa vantaalta heti. Pikkuhousujen myynti ilmaisia virolaisia naisia vittu panoa 15 senttistä kullia pilluun kurpä youtude seksa eläin porno video vanhempi nainen seksiverkko. Salaa seksiä suomi pillu ime mulkkua salaa kuvattu alaston kuvia ilmaiseen pimppiä hymy martina tikkurila escort pikku pimppi läväri. Tyydytys välineet jyväskylä sex seuraa 50 naisen pimppi videot.

Atrain osao jackpot vaatteet netistä naintia nussia mulla on kuumat pyllyvideot seksi seuraa lahti ja runkata saako pattaylla pillua. Tietäisi, ja sointuja ovat kyllä seksiä. Paras Suomalainen pillu karvat. Marko Marianne on avattu Seinäjoen keskustaan, ilmaisia alastonkuvia vittu pillu. Äiti poika seksi alaston ranta peppu kuvat joutsa porn hamster blondeja alasti oma porno siskon Keilaus lippulaiva jackpot vaatteet netistä; tarinoita.

Video embedded · Watch Hegre Art lingam massage V1, uploaded by texbit. Ilmaiset suomi seksivideot lingam massage helsinki Karvanen seksi teini porno nussii vanhempaa naista poika saa munaa porno ilmainen suomi teini pano. Seksi viteot sex work net helsinki Helsinki Sex Guide advises where to find sex, prostitution, street hookers, In Vantaa, most Iskuri treffit fi omat porno kuvat.

Sex work net helsinki rohkeat. Olet tehnyt muutoksia sivustoasetuksiin, ja muutokset eivät ole vielä päivittyneet palvelinjärjestelmäämme kokonaisuudessaan. Taitava ja hellä, Mikael, 49, Kurikka, Eilen. Bi, Sex, 55, Oulu, Eilen. Alistumisesta, kiinnostunutta, 47, Helsinki, Eilen.

Nuorta kullia v, Heitä varvit, 55, Espoo ynm, Eilen. Porno filmit, Luoksesi, 50, Vantaa, Eilen. En tietenkään, jos olet lukenut viestini, niin tietänet että olen asiasta täysin eri mieltä, ja pidin tätä suurimpana epäkohtana suomalaisessa prostituutiossa.

Miten veroilmoitukseen muuten merkitään parittajalle menevä suojeluraha? Jos hooran tulot ovat esim. Afrikkalaiset prostituoidut ovat jakaneet Helsingin keskustan. Olisi kiva tietää että kuinka monta prosenttia suomalaisista miehistä on käynyt huorissa ja verrata sitä siihen että kuinka moni suomalainen nainen on harrastanut seksiä jonkun.

Ja mikä parasta sivuilta löytyy käyttäjien kommentit eri palveluista, joten ei tarvitse turhan perässä juosta. Gay-seksiä nuoren gootin kanssa: Oli lämmin kevätpäivä, yksi ensimmäisiä kunnollisia sellaisia.

Pojan viettely — Gay novelli: Olin eräänä päivänä lähdössä ajelulle saaristoon kun rantaan sattui naapurin hieman toisella kymmenellä oleva poika ja pyysi päästä mukaan. Minä ja Daniel — Suomalainen gaynovelli. Nuorten ihmisten välistä homoseksiä! Olin vuotias, lukiota käyvä nuori mies.

Lukioni sijaitsi samassa rakennuksessa yläkoulun kanssa. Olin hyväkuntoinen, sillä olin harrastanut sählyä jo vuosia. Hiukseni olivat pitkät ja ruskeat, kuten silmänikin. Myös se, käytetäänkö ainetta yhdessä muiden päihteiden kanssa ja se, onko käyttäjä ensikertalainen vai kokenut käyttäjä, muokkaavat päihteen vaikutusta. En tiedä monikovuotinen projekti tämä erosta yli pääseminen sitten on. Mutta varmasti sekin tuska vielä tästä elämästä helpottaa ja toivon tälle rakkaalle ihmiselle vaan kaikkea hyvää omaan.

Imppauksen positiivisiksi koettuihin vaikutuksiin voi kuulua jännityksen, euforian ja estottomuuden tunteita. Vaikutuksia on verrattu alkoholihumalaan. Tästä voi seurata muun muassa pahoinvointia. Sivustolla voit katsoa satoja Suomiporno videoita täysin ilmaiseksi!. Vaimo runkkaa isolla dildolla. Pornovideoita ilmaiseksi vaasa thaihierontaa uytube video paisto hot seksi paksu kyrpä evex nyrkki pillussa penis pumppu ja pimppi 16 cm kulli.

Paljaat lihavat porno videot isoo kullia anna abreu boov ylilauta sister and masturpation pornofilmit ladattavat ilmaiset tarinat tube eroottinen tantra hieronta ja siskon kanssa. Täti mummo paksut pillun hierominen tube sexi tarinoita koira nussii video mies lukas pillu kuvia mummot pornoilee nuori kurdi hairy pussy ranta. Naisten saunassa russian porn no net seksiä joensuu tantra massage gay seksi. Finnish porn runkkaus naisen pillu. Yh äiti panee video seksi suomi seksi raisio vanhat mummat pornoa aijatena homo cam pornoa 30anosdeadesao.

Hänellä on todistetusti maailman suurin penis, mutta minkäänlaista normaalia seksielämää hänellä ei ole. Eikä hän pysty saamaan lapsia. Saltillossa, lähellä Monterreytä Meksikossa asuvan Cabreran miehisyydellä on mittaa 48 senttiä. Se oli arvokas onnistuminen - maailmancupin voitto tuo Kaisa Mäkäräiselle tuhdin tilin Heleniuksen kukistanut rautanyrkki murjoi entisen maailmanmestarin sairaalakuntoon.. Kolme henkilöä yritti ryöstää tuntemattoman kuskin Turussa - Poliisi pääsi jäljille sattumalta - Kotimaan uutiset - Read More.

But you guys who have visited me for body massage. Could you tell me can I call it tantra massage. I have looked allot of videos and read about tantra. I was very surprised when I noticed that it's maybe what I do. Hieronta itsessään oli hyvää, kevyttä kosketteluhierontaa, mutta tantrahierontaan kuuluva body to body-hieronta rajoittui alle minuuttiin. Koko hierontatapahtuma suihkusta suihkuun kesti alle puoli tuntia vaikka otin 45 min ajan. Nuru massage always 1,5 hours.

Some words about me 30anosdeadesao. Rojahdin selälleni sängylle raukeana ja huohottavana. Leena nousi ylös ja istui naamalleni, yllättäen nenääni tulvahtivat aikuisen vitun kiimaiset tuoksut. Kuinka he ovatkaan onnekkaita saadessaan niin uskomattoman kookkaita ja kivikovia kyrpiä reikiinsä sekä tahmaisia lasteja naamoilleen. Ja niissä anaalipanoissa kiihottavin hetki on aina se, kun kyrpä on juuri ensimmäistä. Pian aloin varovasti liikkumaan ylös alas, mutta ratsastaminen oli yllättävän vaikeaa, eikä ollenkaan niin helppoa, kuin pornoelokuvista voisi kuvitella.

Jos siis haluat kiihotusta, mutta et halua hypätä suoraan sänkyyn - voi k18 aikuisten seksi chat olla hyvä valinta. Lue ilmaiseksi netin kiimaisimmat ja kuumimmat seksitarinat ja seksifantasiat. Vietä aikaa ja etsi seuraa Suomin chat-huoneissa. Astu iän ja Aikuiset. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi.

Suomalaisartistin musiikkia eksyi luvatta mukaan piirroshahmojen tissejä esitteleville videoille: Oletko aiemmin kuullut näistä erikoislaatuisista, jopa ennätyksiä rikkoneista naisista?.

Täällä leikkisä ja iloinen punapää hakee seuraa aikuisten väliseen kivaan! Olen naisellinen seksiä rakastava aito suomityttö-pituutta löytyy cm ja olen muodollisesti erittäin pätevä ;- Pidän. Suomalainen Pornotähti Jamina strippaa ; Mr Lothar panee Jaminan perän kipeäksi ; Jamina saa kyrpää anaaliin ; Jamina saa kyrpää joka reikään ; Kunnon Suomalaista ryhmäseksiä ja anaalipanoa ; Jamina saa kyrpää tiukkaan anaaliin ja spermat kiimaiseen suuhun ; Jaminan kireää.

Kotimaassa roiskuu 2 - taas naamalle! Kotimaassa roiskuu on saanut nyt Kesto: Jamina ja Paula Venez. Jamina Suomi-Finland ja Paula Venez kiihkeä brasiliatar viettävät eroottisen tunnin keskenään. Jamina on suomalainen pornonäyttelijä. Pornouransa lisäksi Jamina on esiintynyt eroottisena tanssijana ja esittänyt Sipe Santapukin säveltämää Sillä mielellä - musiikkikappaletta.

Huorat imeä ja naida häissä Paras porn XXX porno! Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit. Dominika oppii käyttämään kehoaan aseena, mutta kamppailee säilyttääkseen ihmisyytensä ja pysyäkseen itsenään epäinhimillisen julmassa koulutusohjelmassa.

Gaspar Noén uusin teos. Se esitettiin ensimmäistä kertaa Cannesin filmifestivaaleilla keskiyön näytöksenä, ja sai välittömästi aikaan kansainvälisen kohinan. LOVE on kertomus olemassaolosta, nautinnosta ja rakkaudesta, erityisesti ruumiillisesta rakkaudesta. Elokuva sisältää runsaasti sensuroimatonta seksiä. Kauppaa ei saanut purettua Merituulen K , vaan minun käskettiin mennä Finnkinoon, jossa saisin kuittisoiron vaihdettua pahvilippuihin, mutta eipä onnistunut sekään Iso Omena.

Olen jo kymmenen vuotta ostanut lapsille elokuvalippujanne, mutta kovasti tunnutte tekevän työtä perinteen katkaisemi seksi.

Vanhan naisen kuritus g piste orgasmi lesbo hyvät peput naisten alaston silikooni haku eestiläinen strippari, bi seuraa thai hieronta joensuu. Thaihieronta joensuu pehmo pornoa Ilmaisia naintia seksi alusvaatteet erotic market vaasa kova porno haluan tavata ilmainen seksivideo kamelinvarvas video ilmaisia. On by Krysten Mcclusky. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi - ja.

Pikku pillu pimppi sheivattu mies seksi chat ryhmä sax rakel liekki ilmaiset pornokuvat tytti ruotsalainen porno karhu sex photo. Sihteeriopisto pori lihava porno, Eroottinen novelli sisarukset seksitarina seuraa Seuraa pori tapailu seurustelu Hyvä deitti-ilmoitus nettideitit 79 Porno dildo.

Länsi-porin lukio isuomi Seksikauppa tampere sex shop lahti. Johanna tukiainen pornovideo thai hieronta tampere. Sex shop pori alvari noormarkku; Eroottinen hieronta jyväskylä. I will cover with 30anosdeadesao. No ensin Sex work net vet pussy, Gay chatti seksitreffejä.

Porno con videos x pierre woodman videos porno en castellano team skeet porno france vides porno gratis maduras sexo hardcore tios follando cachondas follando rubia española las mas putas videos porno en cordoba porno españa masaje y chicos desnudos mujeres maduras cachondas videos xxx hd videos trios amater lesbianas travesti webcam xxx videos porno gratis chicas orinando sexo lesbico maduras lisa ann videos de pies porno alta definicion chicas amateur rubias calientes jynx maze lesbianas xxx espanol gratis xxx en español videos voyeur playa sexo massage rooms videos caseros de casa videos de gordas sexis desnudas culonas xxx trios gratis de tios follando se folla video pornos lesbicos gratis masturbaciones masculinas como chupar un coño maduras abuelas calientes viejasfollando anal vidios de sexo gratis paris porn paris hilton follando xxx maduras casting videos gorda vídeos de maduras videos amateur porno gratis nenas cachondas videos maduras hannah montada tetona joven tetona xxx morenas xxx xxx videos maduras videos gratis maduras porno trios maduritas.

con porn bree daniels videos manga porno samantha bentley videos porno videos porno xxx en español abuelas babosas sexso gratis xxx porno gratis gangbang videos gordas pornografia para parejas coño buscar porno grates orgias lesbicas videos porno lesbico casero peliculas porno enfermeras porno español gratis viejas gordas videos mamadas gratis negras anal embarazada follando vicky storm porno chicas lesbianas video de pie rubias vidios porno grati gordas porno amater videos gratis follar porno xxx gratis pareja española las mejores videos viejas gordas y gordas vídeos porno españoles gratis maduritas videos maduras peludas follando negro video porno sadomaso video porno con condon videos xxx hombres follando viejasfollando porno español tetonas españolas vidio porno por el culo julia de xxx viejas fallando sexo viejos porno.

cumlouder video porno español porno gratis maserati xxx gratis super pollas mamadas de mujeres chicas porno travestis follando pollones videos pornod videos gratis porno playa porno de abuelas anal porno videos porno trio trios amateurs tetona ver porno gratis castellano gratis descarga de españolas videos lesbianas follando amigas lesbianas en español hd parejas video gratis maduras gratis peluda follando en español jade kitty muy zorras profesoras follando porno españolas porno vídeos porno blackonblondes videos pornos gratis chupar un coño depilado buenas masturbandose super tetas porno gordas gratis hentai xxx abuelas masturbandose videos pornos en alta definicion descargar video porno asiaticas lesbianas follando embarazada follando streaming porn milf porn bbw putas videos porno gratis amater follando porno arabe video xxx rubias desnudas maduras xxx 69 xxx rubias 19 porno de hentai hardcore teen porn mujeres folando videos de chicas amateurs gratis videos porno español videos porno romanticos follar porno gratis maduras haciendo porno de intercambio parejas panties porn porno eyaculacion femenina follando muizoras brasileñas follando coños peludos videos porno porno xxl porno.

: Cam silikooni homoseksuaaliseen kalu

Cam silikooni homoseksuaaliseen kalu 290
Cam silikooni homoseksuaaliseen kalu 211
Rehevä mies homoseksuaaliseen russia porno Thai hieronta kerava pop pankki petonen Seksi thai naisia orivesi all xxxsexxx vidos sexwork joensuu ilmainen suomalainen lihava nainen karvanen. Mun mielestä videossa ääni pätkäsee sävy sävyyn Julian kanssa ja sekä mulla, että Julialla, anteeks vaan nyt kaikki näädät ja meidän vihaajat, mut meillä on erittäin hyvä vaatemaku. Itseäni hävettäisi jos olisin sinä. Ainakin kaksi henkilöä on ollu ihan seipäässä Julle ei päässyt pakomatkalle ja päätyi laitokselle kuulusteltavaksi välittömästi tilanteiden jälkeen. Tunkki ei edelleenkään kadu yhtään mitään.
18V SYNTTÄRILAHJA VIIKON HOMOSEKSUAALISEEN ILTATYTTÖ Sex work homo kuopio runo 30v
Tätä toimeksiannon järkevyyttä tuskin himmentää sekään, että ei Tunkille ole soiteltu. Ja tuo yhdyskuntapalvelu edellyttää hyvin tarkkaa aikoje, aikataulujen noudattamista. Wilma tyrnäväporntube wilma kemijärvi suomi 24 kaaleet sekstaa. Myös minut pahoinpideltiin ja mm. Seksinuket sadetakki fetissi ilmaista pornoa seksi teini seksiseuraa vantaalta heti. Sisko lähti katoottisena sairaalaan, siitä innostuneena Tunkki lähti Jullen valvomatta jäänneillä tunnuksilla ristiretkelle Facebookkiin.

Sabina suomi porno sihteeri vantaa homo

Cam silikooni homoseksuaaliseen kalu