Kalua tallinnasta homoseksuaaliseen kypsää kalua

Aika passelit mittasuhteet vai mitä??? Ensinnäkin, läski ei paina, vaan lihas. Sen takia noi mitat ei sano mitään. Voit olla aika rasvainenkin, vaikka painoindeksisi onkin oikeanlainen. Miksi aina on pienet terhakat vs isot roikkuvat? Hyvin voi olla toisinkin päin! Kyllä pienet voi olla riippuisat ja isot voi olla painovoimaa uhkaavan kiinteät.

Minulla on siis iso povi, vaikka olenkin muuten hoikka. Pidän myös rinnoista huolen, että eivät ole päässeet roikkumaan vielä olen 26v. Joten kai siinä on kyse enemmänkin siitä, että mitä ei kotona ole niin pitää saada katsella sitten muualla. Itse ottaisin pienemmät tissit mielelläni, mutta minkä luoja antaa niin siihen sopii tyytyä.

Kyllä se naisellisuus rakentuu muualta kuin tisseistä;. Minulla on D-kuppi, pituutta ja painoa Eli pitkä runko, isot puskurit. Ennen lapsia minulla oli C-kuppi eikä lyijykynä pysynyt rinnan alla, nykyisin siellä pysyisi useampi. Ei minun mieheni ole rinnoistani huumaantuneet - ehkä eka kerralla - mutta kun toinen tulee tutuksi, niin kaikki on tuttua. Vieraat mihet katselevat rintojani, oma ei niitä huomaa enää.

Niin siinä vain käy Siis kyllähän rinnat väistämättä iän myötä muuttuu, sille ei voi mitään.. Yleinen käsitys kuitenkin on, että suurien rintojen on pakko roikkua, että jotkut miehet ei niistä pidä. Itsellä en ole kyseistä ongelmaa huomannut ja geenit on ilmeisesti hyvät kun ei äidilläkään 50v. Se kysyy vain enemmän sitä treeniä rintalihaksiin, jos meinaa pitää niistä huolta. Toisaalta, toisilla ne alkaa roikkua varsinkin lastensaannin jälkeen.

Onpa minulta joskus kysytty, että onko minulla silikonit Joskus olen hupaillut ajatuksella kun huomaan jonkun hemmon tuijottavan rintavarustusta.

Että miettiikö se onko ne aidot. Tuossa edeltäjä näyttää myös olevan isopovinen, mutta hoikka. Kyllä niitäkin ihmisiä on; Joten no hätä Oma mies kun on vaan katsellut niitä niin paljon Että se mitä kotona saa ei riitä, katselunhalu pitää tyydyttää sitten jollain naisten kuvilla, joilla on pieni varustus Isoja rintoja on niin vaikea peitellä ja joskus tuntuu että ne ovat oikea ongelma ja häpeän aihe.

Työkaverini, kun menen kysymään häneltä jotain, niin hän puhuu minun rinnoilleni. Eikö ne saatana muuta nää?? Mielummin olisin pienirintaisempi, kuin kärsiä siitä että ne saavat jatkuvasti huomiota.

Mutta yks mikä on varma, että niiden avulla voi selvittää ajatteleeko mies jormallansa Naisessa on paljon tärkempiä asioita kuin rinnat.

Miks ihmeessä naiset murehtii tollasia asioita? Itseä ei vois oikeesti vähempää kiinostaa mitä mieltä MUUT on mun rintavarustuksesta taikka sen puutteesta. Jos en jollekin miehelle kelpaisi pienirintaisena niin arvaa haittaisko? Pistää välillä vaan miettimään et mikä siinä oikeesti on siskot rakkaat kun tällasia pitää pohtia? Pienet on vaan suloset, period.

Kuppikoko suureni imetysaikoina, mutta pieneni taas myöhemmin. Viihdyn pienirintaisena paremmin ja varsinkin nyt 42 v. Minulla oli aviomies, joka olisi toivonut vaimonsa olevan isorintaisempi.

Asia painoi minua joskus, mutta siinä liitossa riitti itsetunto-ongelmia muutenkin. Erosin monestakin syystä, mutta hoksasin sitten vuosien jälkeen yhtäkkiä viihtyväni rintojenikin kanssa paremmin kuin koskaan. Tunnen oloni naiselliseksi näin! Kannattaa siis pitää huolta itsestään, ryhti hyvänä ja paino oikeissa lukemissa. Sopusuhtainen vartalo on ilo silmälle, olipa kuppikoko mikä hyvänsä.

En usko, että niinkään se koko merkitsee. Kuhan rintasi ovat terhakat ja nöpöttävät kauniisti niin eiköhän se miehellesi sovi paremmin kuin hyvin. Mutta jos toista rakastaa, niin sillä ei ole mitään väliä. Mulla oli ainakin ennen tosi pieni rintainen tyttöystävä.

Kellään ei ollut parempia. Nykyisellä on isommat ja ne on hyvät. No jos nyt oikein miettii, niin ei liian isot ainakaan minua säväytä. Eikä sinänsä koko ole tärkeää vaan seksuaalinen lataus. Kyllä itseäni viehättää enemmän pienet, kuin isot rinnat.

Varsinkin silikonit on mielestäni hirvean näköiset. Pienet ja pystyt ne olla pitää! Onko sinulla Jaagoppi sellaiset: Itse olen suuririntainen nainen DD tai E kuppi. Silloin teini-ikäisenä 10 kiloa laihempana oli D ja ne olivat häiritsevän isot silloinkin. Idea on kuitenkin tämä: No eivät ihan napaan asti mutta sen huomaa kuitenkin selvästi.

Syynä on minun mahdollisimman epäurheilullinen asenteeni. Tietokoneen ääressä 16 tuntia, välillä haetaan jotain syötävää monitorin eteen ja juostaan pikaisesti vessaan. Sairastin myös masennusta ja lihoin osa varmaan ihan omaa laiskuutta Nyt olen laihtunut maksimista melkein 10 kiloa, vaikka olen siltikin semmoiset 5 kiloa ylipainoinen. Enkä voi painovoimalle mitään!

Missä ne riipputissifanit on? Rintojen koolla on paljon pienempi merkitys kuin naisen persoonallisuudella yleensä. Tosimies ei seurustele rintojen kanssa, vaan hän valitsee kokonaisen naisen.

Siis älä ole huolissasi rintojesi koosta, jos joku niistä valittaa, ei sellainen mies ole sinua varten. Löytyy miehiä jotka pitävät Sinusta sellaisena kuin olet! Niin varmasti, pienirintaisia naisia pitäisi ihannoida mutta pienimunaisia miehiä ei missään tapauksessa. Pienet rinnat ovat rumat, ei pääse mihinkään, toisaalta todella isotkaan eivät hyviä ole.

Isot ovat hyvät, tämä on fakta siinä missä pienimunainen mies ei voi naista tyydyttää tai olla iloksi. Itse olen ollut aina hulluna pienirintaisiin naisiin. Varsinkin silikonitissit näyttävät mielestäni naurettavilta. Kuitenkaan ei se rintojen koko nyt ole se maailman tärkein asia, vaimollanikin on C-kuppi rinnat.

Vaikkakin pidän pienistä rinnoista ei se ollut parisuhteen tärkein valintakriteeri. Olen huomannut että ne jotka ei pidä minusta ovat sellaisia joista en itse pitäisi eli jotkin vaistot ohjaa poispäin epäsopivista puolisoehdokkaista ja myös kaveriehdokkaista.

Nerokas systeemi meissä ihmisissä. Säästää aikaa ja vaivaa. Mites tämä mitenkää liittyy palstan aiheeseen, mustasukkasuuteen??????? Eikä se roikkuminen kiinnosta kiviäkään jos on kokoa tarpeeks. Ehdottomasti pienet ja kiinteät rinnat ovat kiihottavamat kuin jotkut tekovehkeet. Älä vain harkitsekaan mitäään silikoneja vaan ole tyytyväinen omiin rintoihisi. Kiva kuulla, että pienetkin rinnat kelpaavat. Itse haluaisin löytää miehen myös luonnosta, joka pitää nimen omaan pienistä. Tähän mennessä nämä ovat lähinnä olleet haukuttavan pienet tai yhdentekevät.

Jälkimmäinenkin on sääli, sillä pitäisin siitä, että miesten huomio ja himo kiinnittyisi rintoihini. Monet saavat valittaa, kuinka miehet katselevat heidän rintojaan ja haluavat koskea niihin. Minä olisin onnellinen siitä, eli minulle rinnat eivät todellakaan ole "vain vauvan ruokkimista varten" todellakaan.

Perseestä on myös se, että nämä ovat pienet, mutta terhakkuus on kaukana vaikka ikää ei ole vielä edes 20 vuotta. Edes kapea lantioni ei tuo vartalooni naisellista piirrettä, jota kantaa ylpeänä. Täällä ollaan näemmä myös laskettu C isohkoksi, mutta nämä näyttävät kyllä hyvin pieniltä. Tuohon alkuperäisen kysymyksen kaveriksi haluaisin vielä kysäistä miehiltä tai miksi ei naisiltakin erään kysymyksen. Olen nimittäin huomannut, että iso osa miehistä tunnustautuukin peppumiehiksi.

Niitä tuntuu olevan vähintään yhtä paljon, ellei enemmänkin kuin tissimiehiä. Silti isot rinnat tuntuvat keräävän miesten mielenkiinnon, enkä ole huomannut miesten pörräävän naisen ympärillä hyvän pepun takia. Ja tuosta pepun takia ympärillä pörrääminen ööh..

Rintoja on helppo katella kun ne on kuitenki ylhäällä niin naiset tai kukaan muukaan ei sitä niinkään huomaa ja ne ovat koko ajan esillä joten ne ovat mielessä koko ajan. Peppua ei voi alkaa tuijottamaan koska katse osuisi maahan, ja en nyt osaa selittää mutta öö.. Ehkä myös se voi olla osasyynä että itseäni ei miellytä nainen isolla pyllyllä ja pienillä rinnoilla. Iso pylly ja "isot" rinnat taas kyllä ja samaten pieni pylly ja "isot" rinnat. Ei saa katsoa On ihan väärä asenne ajatella, että "kaikkien pitäisi tykätä minusta".

Minä tykkään hoikista pienirintaisista naisista. Takapuolikaan ei saa olla iso, mutta vyötärön tulisi erottua. Isot rinnat saattavat kääntää katseen, jos ne on suorastaan laitettu näkyville. Mutta se katsominen voi olla myös pelkkää sääliä tai primitiivistä reaktiota, eikä mitenkään tarkoita että niistä olisi oikeasti kiinnostunut. Varmasti kaikki poikkeavuus herättää katseita. Vähän ristiriitaista, usein kuulee valituksia siitä, kun miehet katselevat naisten rintoja.

Jos joku tykkää isoista takamuksista, niin luultavasti hän niitä katselee, mutta kasvotusten vain kasvoja ja korkeintaan vähän rintoja. Minusta tuntuu, että miesten puheet eivät aina vastaa todellisia mieltymyksiä. Kyllä on miehiä jotka pitävät pienistä rinnoista. Pari entistä seurustelukumppaniani hullaantui täysin niistä. Nyt tämä nykyinen tuntuu uimarannoilla katselevan suurempi povisia ja hänestä huomaa ettei pidä rintojani mitenkään ihmeellisinä.

Sanoo kyllä niitä kauniin muotoisiksi, mutta hänen katseensa ei niissä paljoa kulje. Eräs poikaystäväni aikanaan piti a75 kupin rintoja suurina, nykyään minulla on c75 kokoa nämä. Ole ylpeä että pienempi povi saa sinut näyttämään aina nuorekkaalta ja varmasti monet miehet pitävät sinua suloisen näköisenä: Ei todellakaan tarvitse olla mikään povipommi näyttääkseen hyvältä! Tuskimpa todella isoja rintoja palvova mies ottaa naista jolla on pienet rinnat?

Itselläni oli aikoinaan 75b koko, raskauden ja iän myötä nyt ollaan tilanteessa 70F Hankalaa rintsikoiden ja vaatteiden oston suhteen. Jos vaate muuten sopii, niin rinnat ei mekkoon mahdu. Parhaillaan ompelen itselleni juhliin sen takia mekkoa. Kaikki mekot kaupassa tosi avonaisia ja en saanut varustustani niihin mahtumaan.

Ja huomiota en oikein kaipaisi rinnoillani, mutta minkäs teet kun ne ekana huoneeseen tulevat Itse asiasssa olen vaivautunut rintojen aiheuttamasta huomiosta. Nytkin kesähelteillä olisi mukava pukeutua toppiin, mutta olen siinä vaivautunut, koska rintani herättävät huomiota. Itselleni siis toivoisin monestakin syystä vähän pienempiä, vaikkeivät roikukaan jaa ovat ihan terhakat kokoon ja ikääni nähden.

Positiivista on, että oma mies niistä kovasti tykkää Nykymuodin mukaan, olisin voinut ottaa silikonit silloin parikymppisenä kun ei tulevasta tiennyt. Nyt sitten varmaan aakkoset loppuisivat, jos silikonit olisi laittanut. Jos olet nuori, tilanne voi olla ihan toinen v kuluttua. Seksikkyys ei ole rinnoista kiinni. Toinen tykkää isosta ja toinen pienestä.

Pääasia, että olet sinut itsesi kanssa ja tyytyväinen siihen mitä sinulla on. Ja kehujaki tippunu monesti. Pääasia että ne on ryhdikkäät eikä roiku alimpien kylkiluiden päällä, koolla ei väliä, kunhan on isommat kuin normaalilla miehellä: D Katsokaa jotain vsnhojs paitsaita, niissä on yleensä kauniin kokoiset. Alussa ne oli pienet mut kuumat:: Mutta jos joku mies ylenkatsoo mua sen takia että on pienet rinnat, niin ei kyllä tuommonen mies kiinnosta minua: D minä haluan, että miehellä on aivot ja osaa arvostaa muutakin kuin tietynlaisia tissejä.

No, omat jos kannat; ne ilman epäilystä! Me tykätään miehet; naisista joilla on itsetuntoa ja arvostusta miehelle!!!! Silikoonit kovettuu, eivät pehmeät! Mitä väliä sillä on, minkä kokoisista rinnoista miehet yleensä pitävät? Ei kai sinun tarvitse miellyttää kaikkia maailman miehiä? Eikö se riitä, että sinut valinnut mies hyväksyy rintasi ja ylipäätään sinut? Itse olen aika pitkä, hoikka ja kuppikokoni on 70B.

Eli ei minullakaan mitkään suuret ole. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen ulkonäkööni ja kyllä miehiäkin on riittänyt ; Ei kannata liikaa stressata ulkonäöstä, kaikilla on oma makunsa.

Kunhan muistaa urheilla tarpeeksi niin keho näyttää hyvältä: Ei se koko mutta ne väljät rajat. Mikä kysymys onko sillä väliä onko rinnat isot vai pienet mikä helvetin näkökanta sinulla on naisellisuuteen. Kysyisit ennenmmin jos miehet pitävät älykkäästä tytöstä vai onko se uhka? Ei kai sinulla vaan ole ainoastaan seksi päässä, jos niin on niin on sinua sääli. Isot rinnat inhottavat minua, valkoinen rasva tahna rintojen alla saa minut oksentamaan, silloin ei nainen omista sanavarastossaan sanaa hygienia.

Joku täällä totesi, ettei rintojen koolla ole mitään väliä oikeassa elämässä. Minulla on 70 DD rinnat. Olen koko pienen ikäni harrastanut liikuntaa ja nyt nuo rinnat ovat vain tiellä ja oikeasti kivuliaat esimerkiksi juostessa. Olenkin vakavasti harkinnut, että pienennän rintani B-C kupiksi, jotta vältyn ainaisilta hartiakivuilta. Esteettisesti minua ei kiinnosta paskaakaan miltä ne näyttää.

Olkaa naiset onnellisia jos teillä on näppärän kokoiset rinnat! Minun kehooni ei sovi näin isot. Minusta miehesi pitää juuri sinun pienistä rinnoista,älä aina välitä miehesi katseista muiden naisten rintoihin,koska me miehet puhumme paljon keskenäisiä asioita joita emme vie vaimomme kuultavaksi;johtuu jatkuvasta poikamaisuudesta.

Tämä tarkoittaa,siis,että me miehet olemme ainaisia poikia,jotka rakastavat vaimoaan yli kaiken,mutta kavereille ei voi puhua totuutta. MUT eipä hätää ota embo vessapaperia isot tukot kouriisi ja hiero tissejäsi , sit mene peilin eteen ja katso Usein pienimunaset tykkää isorintasista.

Aivan sama kunhan ovat luonnolliset eikä tekotissit. Kaikki käy ja tuntuu hyvältä koskea. En ole ikinä kokenut että rintojen koolla olisi juurikaan mitään merkitystä. Varsinkaan jos oikeasti on muuten kiinnostunut ihmisestä. Asia on nyt niin He jotka sanovat pitävänsä enemmän pienistä sanoo vaa niin että pikkutissisille naisilla tulis parempi mieli! Mieluummin kyllä pienet kuin liian isot.

En koe itse asiassa että liian pieniä on oikeastaan olemassakaan, vain liian isoja. Kauneimmat on sellaiset käteen sopivat. Mies on sanonut suoraan että tykkää isoista, hienotunteisempi olisi voinut olla. Ja aikoinaan sanonut että haluaa naisen olevan itsevarma.

No sekös tuo itsevarmuutta kun mies sanoo suoraan pitävänsä isoista, ja minulla on sanojensa mukaan "hyvät", enpä ole kuullut että niistäkin voisi tykätä, tai jos onkin, se ei vakuuta. Jos olisi alunperin sanonut pitävänsä isoista ja myös pienistä, se olisi vakuuttanut. Jokainen nainen on kaunis sellaisena kuin ovat. Jos mies pitää isoista eikä myönnä pitävänsä omansa pienemmistä rinnoista, niin sitä vastoin voisi ottaa kunnian siitä, kun kadulla ohi kulkijat katsovat "sillä silmällä". Itselläni on "normaalit", A-kuppi, ja minusta se on kaunis.

JA aion nauttia siitä. Sanoipa kerran joku ohikulkija kaverilleen, kuuluvasti "hyvältä näyttää, kaikin puolin" Älkää siis harmitelko omianne, ne varmasti huomataan: Minä olen mummi ja jo viidenkympin paremmalla puolella.

Mieheni sanoo edelleen rintojani maailman kauneimmaksi. Yhdessä on taivallettu vuoskymmenet. Tiedän että rintani roikkuu jo, mutta aina ne kauniit sanat saavat päiväni hymyilemään: Me naiset vaan halutaan hyväkayntää miehiltä! Niin se vain on. Lohdutamme vain itseämme puhumalla että pienet riippurinnat hyvät, kun kuitenkin tiedämme sian olevan päinvastoin. Kyllä minua ainakin loukkaa hirvittävän paljon, kun miehebi pisteyttää naisia seurassani. Jun on ottanut nuutaman oluen, minunkin kroppani kelpaa: On hyvä muistaa sekin, ettei kukaan ole täydellinen, tuskin yhdellekään.

Kun aviopuoliso valitaan, se kuitenkin tarkoittaa, että on riittävän paljon asioita kohdallaan. Mikä sen suurempi hyväksyntä kuin avioliitto.

Jos pienirintaisuus häiritsee, niin kannattaa lukea tämä ketju. Mielestäni täällä pienirintaisuus on saanut runsaasti kannatusta, minultakin.

Kun ihmisiä on kaikenlaisia, on vain hyvä, että poikkeaviakin mieltymyksiä löytyy. Pitävät kai monenlaisista, ryhdikkyys tuntuu olevan avainsana. En usko, että omistani I-kupin rinnoista pidetään. Itsekin vihaan niitä ajoittain.

Laihdutuksen jälkeen ryhtileikkaus ehkä n. Jos toista rakastaa niin mitä väliä.. Ei ole oikein muuta sanottavaa. Hän Rakastaa Sinua, pienillä rinnoilla ei ole merkitystä. Ex miinus A E-kuppi, bulimian kokeneena voiko edes kuppikokoa mitata.. Voiko tähän mitään lisätä. Tiossit eivät tee naista. Se on se mitä yläpäässä on. Olipas rumasti sanottu nimimerkki "Näin on". Toivottavasti sinulla on ns. Kunpa olisin kärpäsenä katossa kun olet suihkussa tai saunassa..

Ajattele, mitä suusta päästät täällä, ok. Sinkkuaikoina kun baareissa kuljin, niin AINA ja poikkeuksessa pienirintaiset naiset haettiin eniten tanssimaan ja miehet parveili ympärillä. Isotississyyden palvominen on puhtaasti amerikkalaisen median luoma juttu eikä korreloi mitenkään perus suomimiehen makuun. Ja yleensä pienirintainen on hoikka, isorintainen lihavampi ja ylipaino on kaikkein eniten miehiä pois työntävä asia naisessa.

Käväiseppäs pelipaikolla ja katso systeemi, niin ei epäilystä jää. Oikeissakin tansseissa pienirintaiset hoikat viedään ensimmäisinä. Erittäin vaikeaa ymmärtää naisten villitys silikonien perään. En tiedä teidän kaikkien ikää mutta eiköhän se totuus ole lopulta että kun toista rakastaa niin mitä väliä????

Me miehet olemme kiinostuneet aivan kaikenkokoisista tisseistä. No, en panis pienirintaista, mutta en toki viiti sanoa sitä hänelle, että en loukkaisi tunteita ja panen sit kuitenkin, tavallaan väkisin. Taas on Suomi24 ylläpitäjät keksineet yhden turhan aiheen lisää keskustella.

Kirjoitusasusta näkee aina milloin näitä väkisin väännettyjä keskusteluita tehdään. Mulla on kouriintuntuvat ja niitä on helppo puristella. Ihan sama isot taikka pienet, sisin silti ratkasee kaiken.

Isot silikonitissit sopivat hyvin naisille, jotka ovat luonnostaan epänaisellisia, tyhmiä, ammattitaidottomia ja julkkiksen roolista kiinnostuneita. Näin saa yöseuraksi sekä tyhmiä hormonibodareita että jääkiekkoilijoita.

Me vanhemmat gonzalekset olemme aitojen naisten ihailijoita; naureskelemme täyttötissisille bimboille. Itse rakastan pieniä Tykkään että on naisella pulleat purjeet ja mahtava peräsin.

Kesällä sellainen on mahtava näky. Tosuus on tämä, sakokoot ketkä mitä vaan: Jos miehet muuta väittää niin he valehtelevat. Toisaalta luonnottomat silikonit eivät enään ole in. Luonnollisen isot tisut siis, muusta viis. Voisin olla vaikka täysin rinnattoman naisen kanssa, mutta muodokas peppu ois kuitenkin ihan kiva olla.. Oikeat rinnat on aina oikeat rinnat Meillä miehillä ei ole eikä pidäkään olla mitään sananvaltaa siihen, ottaako nainen silikonit vai ei ellei mies maksa niitä: Miehet, jotka arvostavat enemmän muovipalleroita kuin oikeita rintoja olkoon sitten minkäkokoiset tai -muotoiset tahansa eivät ole sen miellyttämisen arvoisia.

Mutta jos nainen itse kokee olonsa paremmaksi niiden avulla, niin siitä vaan. Itse arvostan naisia, jotka ovat itsensä ja rintojensa kanssa sinut. Ja oikea rinta tuntuu kourassa aina mukavammalta kuin silikonitehostettu versio Todennäköisesti miehesi pitää sinua lautana ja sanoo mitä sanoo vain miellyttääkseen sinua.

Koko ajan hän kuitenkin miettii miltä tuntuisi puristella isoja rintoja. Mies joka haluaa mielummin puristella silikonipollukoita kuin aitoja rintoja on todennäköisesti sama luuseri, joka haluaa mielummin tumputtaa flashlightiin kuin harrastaa seksiä aidon naisen kanssa.

Mitä sellaisten tahvojen mielipiteillä on väliä? Isot tietysti, siis yleisesti on paremmat! Tietenkin pienet kiinteät menee riippuvien läskitissien edelle. Ei se rintojen koko mitään ratkaise!!!! Kokonaisuus on se tärkein asia minun mielestäni! Mieti miten ne isot rinnat alkavat roikkumaan iän myötä: Oli rinnat isommat tahi pienemmät,niitä on aina ihana suukotella ja hyväillä: No on siinä taas ulkonäköongelmia kerrakseen.

Isot tai pienet, kun kantaja on sopiva, ei pidä tuijottaa mitä lehdet ja toimittajat vaatii. Älä välitä asiasta, me miehet vain olemme sellaisia YHdyn mielelläni, pienirintaisiin naisiin.

Yhdeksän vuotta sitten tekaistu viesti taas otsikoissa!!!!!! Rinnat ovat vain yksi pieni osa kokonaisuudessa naisen viehättävyyttä arvioitaessa. Kokonaisuus ratkaisee ei jokin yksityiskohta. Itse en pidä isoista rinnoista vaan sopivan kokoisista. Tissit ovat jokaisella yksilölliset , ja miehen mielipiteillä ei ole merkitystä. Ikääntyessä kaiken mikä menettää ryhtinsä on vain harmillista kannettavaa. Ylläpito on lopullisesti seonnut. Isoista rinnoista on myös riesaa.

Töissä ja urheillessa ovat haittana koko ajan. Niin että jos jonkun mielestä ovat kaunistus,niin on niistä haittaakin Mutta katsojalle ja hyväilijälle ihanat.. Alkuperäinen viesti on yhdeksän vuoden takaa, mutta vastaan joka tapauksessa. Huomatkaa, että vastaukseni koskee ainoastaan rintakysymystä, kaikesta huolimatta huomattava määrä persoonallisuuteen liittyviä asioita ohittaa ulkoiset seikat. Katson pornoa huomattavan paljon ja pornoa katsoessani tissien koko ja ennenkaikkea tissien muoto on merkittävä asia.

Kiihotun isoista tisseistä enemmän, ja myös silikonit käy. Ainoastaan järkyttävän suuret pallotissit on turn off. Mutta muistakaa naiset, että porno on fantasiaa. Miehet saattavat kiihottua pornofilmien silikonihuorista, mutta oikeassa elämässä ja omalla naisella ne luomutissit minkä kokoiset tahansa ovat ne parhaat ja kauneimmat.

Kaikki naiseni kahden käden sormet riittää ovat olleet verraten pienirintaisia, enimmäkseen B-kupit, ehkä joukossa yksitäinen C. Ja silti olen niistäkin maitorauhasista tykännyt. Loppuun Matti Näsän Tissirockia lainaten "pystyä pientä tai lautaa, aina äijien mielestä rautaa", eli summa summarum älä välitä, tissit kelpaa miehelle. Isot, mutta ehdottomasti luomut ovat ihanat.

Itselläni on terhakat rinnat teinitytöt ovat kateellisia. En ole ikinä tajunnut tuota isorinta vouhotusta. Pienet vai isot Media antaa asiasta toisenlaisen kuvan Mieluummin pienet kuin isot rinnat. Liian isot rinnat ovat rumia. Saahan sitä kalenterityttöjä katsella, ei se mitään merkitse, naiset vain ovat niin kauniita riippumatta rintojen koosta. Vaikka onkin vanha viesti, joku saattaa lukea sen edelleen Mie olen isotissi, ja yleensä tissit houkuttaa vain osaa miehistä, valitettavasti sitä ei älykkö porukkaa.

Fiksut terävät miehet tykkää pienitissistä. Ihan eri asia on katselu, varmaan itsekin katselet komeita lihaksikkaita miehiä silleen silmänruokana. Ei näitä hinkkejä kannata kadehtia. Seksi ei ole tisseissä. Valitettavasti näin ihan tosiaan on. Jos olisin nuorempi, rintojen piennennys olisi toimenpide.

Mutta en enää viitsi Miehet jotka isoja kaipaa, ei ole oikeasti niitä penaalin terävimpiä. Jos varsinkin ei ole jättimuna?

Eikö ole seksiä jos on pieni muna ja pienet tissit? Mulla isot rinnat, jota mä vihaan. Ei saa ostettua koskaan mitään kauniita vaatteita ja mikään ei oikein istu. Muutama viimeisin miesystävä ei ole edes halunnut koskea niitä, siksi mietin pitäisikö pienentää. Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku.

Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota! Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit. Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti. Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla. Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!! Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää. Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet.

Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet. Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat.

Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä. Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää. Todellisuus on varmasti toinen. Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa. Naiset kylläkin miettii reilusti alle puolet tuosta koosta kun puhuvat isoista.

Itselläni ollut jo teininä isot rinnat kuppikoko about DD ja painoa oli n. Siis anorektikon näköinen isoilla tisseillä. Se oikeasti isojen rintojen suuruus ei riipu läskin vaan rintarauhasten määrästä. Toki sitten kun sitä painoa tulee lisää niin näyttävät vielä isommilta mutta näyttävät isoilta myös hoikkana ollessa. Tuo taitaa pitää paikkansa myös että kun on leveä lantio niin myös rinnat isommat. Kolme lasta synnytetty eikä roiku vieläkään.

Punttisalia ja hyvät rintaliivit yhdistettynä geeneihin ei siinä sen kummempaa. Ainoa haitta on miesten tuijotus sitä kun ei voi itse sitä kokoa valita jos ne on geeneissä peritty.

Ylläpito on paskaa En katsonut paskaa videotasi mutta haista nyt pitkä paska vitu luuseri röllihomo. Pienet rinnat on hyvät, isot rinnat ei kiinnosta Naisen korvien välissä on heidän kiihoittavin elin. Joillekin miehille se on fixuus ja toisille tyhjä pää! Mun ekalla starttinappula sijaitsi lapaluitten välissä selässä. Siitä kohdasta kun kielenkärjellä kutitteli niin keskusvoitelu starttas ja kone lähti käyntiin! Mutta kun luonto on luonut sellaiset isot roikkuvat, mitäs teet Eikö miehille mikään riitä?

Itselläni on pienet rinnat. Muut ovat olleet lähinnä sitä mieltä, että "kyllä nuo mulle riittävät. Onko koolla väliä, ei ainakaan mulle: On ainakin yksi hyvä puoli, ei mee vettä ja pesuainetta, kun ei tartte joka päivä pestä liivejä, koska en käytä. Miehesi pitää isoista rinnoista, mutta on naisella muutakin kuin rinnat. Nuorena tyttönä luvulla kuulin että joku mies oli kysynyt toiselta, miks toisilla naisilla on riippatissit? Toinen oli vastannut miks sit toinen koivu on riippakoivu?

Eipä nuo kaverit ole koskaanosanneet kertoa kun olen kysynyt heiltä,että mitä niistä isoista rinnoista on hyötyä? Tiellä ne minun mielestäni on joka paikassa. Tanssiakkin on paljon mukavampi pienirintaisen naisen kanssa.

To each his own Itse väitän, että seksikkyys ei ole pelkästään rintojen koko Sillä jos näin olisi, niin aivan tajuttoman lihavat naiset joilla on isoimmat rinnat olisivat kaikista suosituimpia Pienirintainen nainenkin voi olla erittäin seksikäs, riippuu siitä miten esittää itsensä, pukeutuminen, eleet, käyttäytyminen Eiköhän tuo nyt ole ihan makuasia, "tytteli" hyvä!

Me tavis naiset olemme jotakin edellä mainittujen väliltä. Rehellisesti sanottuna, olen kuullut puheista ja nähnyt kommenteista, että osa miehistä, ja naisista pitää suurta, osa pientä povea - kauniina. Jos nainen on viehättävä ja sopusuhtainen, ei rintojen koolla ole väliä. Näin varmaan teitä monia iäkkäämpänä, en tosin välttämättä viisaampana, mielipiteenäni lausun: Mukaviahan ne ovat mutta vuosien mittaan muut ominaisuudet ajavat vaikka minkä kannun yli jos muuta ei ole tarjolla kuin komeat hinkit.

Fiksuus voitta vaikka mikälaiset utareet ja suurimman osan muistakin kauneusvirheistä. Hymykään ei tee haittaa! Rinnat on henkilökohtainen asia! Syö sittas killisilmä tissi ja pillu on kokonaisuus. Poikana voin sanoa että vaikka mitä kukin väittää, niin KAIKKI tykkäävät isoista tisseistä, tämä on jääkylmä totuus, uskokaa se senkin laudat!!

Ainoa keino saada munaa teillä on hankkia silarit. Ei rintojen koolla ole mitään väliä vaan sillä mitä nainen oikasti on ja miten nainen kantaa oman kroppansa, eli on itseluottamusta ja sinut itsensä kanssa. Se vasta herättääkin mielenkiinnon miehissä. Jotka tuijottaa liikaa isoja rintoja on katellu liikaa pornofilmejä uskoo turhiin tutkimuksiin, eli on hölmöjä ja menee vaan julkisen ihannoinnin mukaan ja minkä feikki kuvan media antaa.

Naiset ovat ihan hulluja,kun luulevat että isot rinnat ovat kauniita. Isot rinnat ovat raskaat ja lisäksi terveysriski. Miehillä on geeneissä se, että tykkää isoista rinnoista. Isot rinnat viestivät hedelmällisyydestä, mitä naaraat paritteluaikeissa tuovat esille.

Sopivan kokoiset, käteen sopivat. Paita päällä isot on kivat mutta harvoin alasti. Yleensä roikkuvat tai pallokumitissit. Harvoin isot ovat nätin muotoiset ja terhakkaat. Älä ole toisten orja!! Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, muuten et tule koskaan olemaan onnellinen. Minulla on ihanat pikkutissit! Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiä , mutta tärkeintä on että itse tykkään.

Jos miehile ei kelpaa, hankkikoon tissinsä muualta. En hae itsekään mitään ulkoista kuorta vaan miestä, jolla on älynlahjoja ja arvot kohdillaan.

Nyt sin pitää hankkia kaks silikonipussia ja laittaa joku ompeleen ne sun rintalastan päälle. Itse en oo koskaan kokenut vetoa isorintaisiin naisiin. Sen sijaan pienet mutta sopusuhtaiset rinnat ovat ihan käsittämättömän kiihottavat. Pidän tosin muutenkin pienikokoisemmista naisista. Ainakin minun makuun on sellaiset, jotka omistaja ylpeydellä kantaa. Ei koolla ole väliä, jos oikeasti ihmistä rakastaa. Ei niillä rinnoilla oikesti ole niin paljon väliä, kunhan muut seksikkyyden osapuolet ovat hallussa: Jos noita alkaa hiomaan etkä saa miestä pauloihisi, on miehesi tylsimys.

D On myöskin tehty useampi sosiaalinen ja historiallinen tutkimus, että pienirintaisuus ja veistoksellisuus vetoaa ylempiin sosiaaliluokkiin kun taas pyöreys ja suuririntaisuus alempiin: Tuli tarpeeseen,asia niin vaivannut mieltäni. Totta kai Isot tissit. Peinet on ihania Minä olen mies ja tykkään pienistä rinnoista ja on aivan mahtavaa katsella Olympialaisia kun siellä on niin paljon hoikkia ja pienirintaisia naisia.

Laita mies vaihtoon jos ei kelpaa pienirintainen meitä pienirintaisista naisista tykkääviä on pilvin pimein. Vaihtamalla moni asia paranee ja kaikki on loppujen lopuksi tyytyväisiä. Ihme meuhkaamista moisesta asiasta. Ostakaa pari silikoni-pussia, sitten vielä hyvä silikoni-pornosivu ja ei kun homma handuun! Tytteli hyvä, jos tunnet itsesi seksikkääksi, niin olet seksikäs! Sinun oma tuntemuksesi imaisee myös kumppanisi. Isot tissit tietenkin ja pitkät sääret. Ei mitään neekkerin isoa pyllyä, vaan kotimainen sopiva.

Pienet rinnat ovat ehdottomasti kauniimmat kuin isot "utareet". Näin on näreet Isot ovat kauniimmat kuin pienet, kunhan eivät roiku. Edelleen sanon, et voi luojan luomaa muuttaa muuta kuin keinotekoisesti. Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen?

Eihän kukaan juurikaan halua muuttaa mitään muuta osaa itsestään erityisesti. Kaikki tämä on median tekemään hössötystä ja ihannointia. Täysin olemattomat ovat vähän kiikunkaakun, mutta pienemmät ovat mukavammat kuin liian isot löllykät. Harvemmin olen törmännyt terhakoihin isoihin, mutta pienet ovat taas useimmiten varsin kivat paketit.

Minulla on pienet rinnat mutta kalu on vastaavasti kookas. Vaatteet päällä isot, ilman vaatteita pienet. Ja kopeloimiseen ainakin omasta mielestäni käteen sopivat ettei tartte naapurin erkkiltä pyytää käsiparia avuksi. Olen saanut naisystäväkseni kauniin ja kivan naisen, jolla on pienehköt rinnat. Minulle niiden koko on yhden tekevää. Naisen kauneus ja viisaus on kuitenkin paljon muuta kuin pelkät rinnat.

Pidän hänen rinnoistaan juuri sellaisina kuin hän on ne saanut. Pitäähän hän minustakin kaikkine "vikoineni". Miksi ihmeessä naisten pitäisi muuttaa rintojaan tunteakseen itseänsä hyväksytyksi?

Eihän miehetkään muuta itsestään mitään, nehän vaan ovat sellaisia kuin ovat Itse en ole koskaan ollut erityisemmin rintojen perään. Kokonaisuus ratkaisee, yleinen hoikkuus ja pitkät hiukset. Lyhyet hiukset ovat naisella pahimmat, samoin lihavuus. Tosin eniten kyllä viehättää sääret ja takapuoli, mutta kuten totesin, kokonaisuus on tärkein.

Tuo on ihan harhaluulo, että kaikki miehet ovat rintojen perään. Pitkätukkainen poikaystävä kiehtoo itse kutakin. Oman kokemukseni mukaan miehet tykkää molemmista, kunhan on rinnat. Kyllä se valitettavasti on enemmän niiden suurten suuntaan jos vain pelkkää hekumaa ajatellaan kaunistelematta, mutta koko paketti ratkaisee ehdottomasti.

Rintojen koolla ei ole mitään väliä! Vain sillä, että miten niitä kantaa ;- Vitsi, että pienetkin rinnat voi olla tyrmäävät!!

Antakaa rintojen muotojen näkyä. Mutta lopulta aivan sama, isot tai pienet, kunhan omistaja on omiinsa tyytyväinen. Silloin on mieskin tyytyväinen. NE jotka turmelevat kehonsa sellaisilla tuotteilla joka ei kuulu ihmisen kehoon,saavat vapaasti turmella myös terveytensä, ja tällaisilta pitäisi terveydenhuollon palvelut poistaa kokonaan ,kun itse aiheuttavat itselleen ja keholleen riskialttiin ja tappavan olotilan.

En tuomitse pienirintaisia tai isorintaisia naisia lainkaan TE olette ihania ihmisiä sellaisenaan kuin olette ja miehet myös. Miettikää nyt mitä teette terveydellenne. Iso rintaiset menevät maajusseille morsiammeiksi,saavat apulanta säkeistä rintsikat ja maajussit antavat henkselinsä että isorintaiset köyttävät rinsikansa kehoonsa kiinni.

Mirkku, iso C Miksi helevetissä tämmönen, vuodelta aloitus nostetaan yläsivulle? Eikö niitä olisi ollut tuoreempia kirjoituksia tarjolla? Ylläpidon törpöt taas asialla! Koti on siellä minne haukeni lasken!!!! Olen yli viisikymppinen mies. Minun elämäni paras nainen oli pienirintainen, vieläkin muistelen häntä usein, vaikka suhteestamme on jo 20 vuotta, seksi oli tosi hyvää ja kiihkeää. Isot rinnat on ehdottomasti parhaat kunhan kroppa on muuten hyvin pidetty.

Itse salilla paljon käyvänä ja treenattuna miehenä en näe laudoissa ja aivan olemattoman pienirintaisissa naisissa yhtään mitään seksikästä.

Liki poikkeuksetta naiset joilla on pienet rinnat ei ole kyllä yhtään persettäkään. Summasummarum, lauta nainen ei herätä mitään seksuaalista halukkuutta vaikka kasvot olisivat kuinka kauniit tahansa. Liian isoja ei ole. Vain liian pieniä ja sopivia..

Mulle on sama mitkä on rintojen koko mä ite tykkään et naisen nännit ovat ihanasti suuhun otettavissa eli sii pitäiskö sanoo ku nortin natsat. Huh, mitä tekstiä välillä saa lukea. Ihan kuin nainen olisi miehille pelkkä seksiobjekti. Itselläni on sievät B kupin rinnat, joihin olen tyytyväinen. En missään nimessä ottaisi silareita vain miehiä miellyttääkseni.

Minkään koolla EI ole mitää väliä, jos vaan rakkaus toimii. Ei liian isot,ne alkaa joalle viiskymppisenä roikkumaan! Rinnat on lapsia varten, se tärkeämpi on siellä noin 40 cm alempana. Jos syntyy isojen kanssa, sille ei voi mitään, ei voi pienentää. On kauheaa että haukutte isorintaisia!

Roikkumiselle ei voi mitään aina. Miehet eivät pidä isoista, olen huomannut, pienet vaan kiinnostaa. Ei tarkoita että on tyhmä, jos on kokoa.

Säkkiin pukeutuminenkaan ei auta. Sen olen itse ainakin huomannut ; t. Joidenkin mielestä isot rinnat voivat olla seksikkäät, mutta eivät kauniit. Eihän ihmisen sukuelimetkään kovin kauniit ole, mutta silti ne kiihottavat. Eiköhän se sopusuhtaisuus olisi kauneinta. Kuitenkin ulkonäköön ja vartalon rakenteeseen emme voi paljoa vaikuttaa.

Pienetkin tisut on kivat kunhan pimppa on suloinen ja kiinteä,Se on parempi,kuin vain isot tissit. Itse tykkään pieni rintaisista naisista Ja rintojen koko ei minun mielestäni tee naista sexkyksi vaan kokonainen oma itsensä tosi pakkaus. Mmmmmm, varmaan homojen mieleen ja tasa-arvo kunniaan.

Isot ne täytyy olla. Jos joku mies teille arvon naisille joskus muuta väittää niin se tosiaankin valehtelee tai sit kyseisellä miehellä on fiksaatio rinnattomista, miesmäisistä naisista. Jos naiset haluaa olla haluttavia niin vaalikaa rintojanne. Hankkikaa vaikka ne implantit.

Kuka haluu puristella rintoja jos niitä ei ole? Siinä on sälli joka ei ilmeisesti ole koskaan päässyt muuten tissiin kuin äidillään, pöljä tissit ei ole suuniteltu puristelua varten vaan aivan muuta ajatellen. Rintoja hyväillään ja kosketellaan ei puristella SIKA.

Sisäinen kauneus naisessa on kaiken a ja o, ei ne iso tissit. Ne isot hinkit kun tuppaa ajan myötä roikkumaan navan tasolla kuin täyteen lastattu koululaisreppu, ja ne jos mitkä onsitten helvatan rumat rutjakkeet. Sitten yksi tosiasia isoista tisseistä, moniko on ajatellut terveydellisten haittojen kannalta asiaa. Kerron esimerkin systerini puolesta, joka sai onekseen avun ongelmaan erinomaisten helsinkiläisten kirurkien toimesta.

Systeri elää onellisena ilma ylimääräisiä kipuja ja vaivoja ja on miehensä milestä uskoakseni edelleen erittäin jees eukko. Sopiva on paras Itse pidän juuri sopivista rinnoista isojen ja pienien välillä. Normaali rinnat on paljon paremmat kuin isot silikonit!!

Ei väliä kunhan ne on samankokoiset. Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi. Kyllä me miehet digataan vaan isoista. Kyllä naisella rinnat täytyy olla ja jos ei luonto ole suonut, niin ainahan voi käydä Tallinnassa laitattamassa tms.

Ei sitä kannata jäädä suremaan liiaksi aikaa. Mitenkäs se parantaa itsetuntoa, jos ei kerran hyväksy itseään? Eiköhän vika ole ennen psykologinen tai sosiaalinen, eikä rintavarustuksessa itsessään. Tässä maallisessa elämässä pojat ei pimpsaa saa niin tottahan sitä itteltä hengen ottaa pois jos saa 11neitsyttä siellä muslimitaivaassa niinkuin naapurin isoherrakin.

Ihme vaan ku nää rikkaat muslimit ei rupee itsemurhaiskuja tekemään. Näin se seksi maailmaa pyörittää ja saa nuoret pojat heittämään henkensä siihen vedoten että sitten siellä taivaassa saa sitä pesää niin paljon ku haluaa. Ei ole järkee ei 8. Ehkä tämä kristillinen yksiavioisuus on sikäli järkevämmällä linjalla, että kun jokaiselle sallitaan vain yksi kumppani, niin sillä minimoidaan ilman jäävien osuus. Eihän se tietysti syrjähyppyjä estä, mutta estää ainakin sen että joku kerää kymmenen naisen haaremin ja moni muu jää siinä sivussa ilman.

Paljonkohan se maksoi sille tytölle? Mutta eivät siis ole yhdessä enää eli nuori tyttöystävä häipyi? Taisi kyllästyä lopulta vanhaan äijänkääkkään ja lähti etsimään nuorempaa ja vetreämpää miesseuraa, jonka kanssa toimii ilman viagraakin. Todella paskamaisesti teki Armikin Dannyn vaimoa kohtaan, koska aloitti naimisissa olevan miehen kanssa suhteen tieten tahtoen, niin saa syyttää vain ja yksinomaan itseään.

En tunne vähääkään sympatiaa näitä toisten miehiä varastelevia naikkosia kohtaa. Sitä saa mitä tilaa Liisa Lipsanen oli oikea hieno nainen eikä Dannyn kaltainen moukka ansainnut Liisaa. Liisa hoiti kodin ja lapset isoiksi ja varmaan tiesi, missä mennään mutta kesti pystypäin ja itki itkut itsekseen. Mutta kun lapset oli itsenäisempiä, Liisa lemppasi paskan ulos. Niin hieno teko niin hienolta naiselta! Joskus näin naisenakin voi ihailla jotain toista naista.

Liisa Lipsanen oli järkevä nainen. Sieti Dannyn syrjähyppyjä ja pysyi Dannyn kanssa naimisissa, osittain kai lasten takia ja osittain ihan Armin kiusaksi. Kun Armi sitten oli kuollut, niin kumman nopeasti se Liisa sitten ottikin Dannystä eron. Mutta Armin eläessä ei millään. Näin hän piti huolen siitä, ettei Armi päässyt voitolle. Mutta kun Armi oli lopullisesti poissa, niin heti perään tuli avioero. Raha tosin rauhoittaa mieltä ja sumentaa katsetta. Samanlaisia henkisiä lapsia nuo petolliset ihmiset ovat, oli rahaa tai ei.

Ei se että on nakutellut yli kaappia änärissä tee kenestäkään munkkia tai se että olet ollut makusen eikan tallin kovin myyntivaltti siveyden sipulia. Säälittäviä ja ikäviä tapauksia, tosin tietolähdekkin on vähintään "luotettava". Tarinahan on tosi kun se kerran seiskassakin on ollut. Yleensä nämä ovat niitä juttuja, joista asianosaiset vetävät ensihätään herneen nokkaan ja uhkaavat kunnianloukkaussyytteellä. Pölyn laskeuduttua he jättävät asian ja kun heiltä asiasta seuraavan kerran kysytään, he vastaavat, ettei paskakasoja kannata tonkia Näin asia koitetaan saada pois päiväjärjestyksestä, kunnes seuraavan kerran narahtavat jostain.

Tietysti tässä tapauksessa kandee olla varppeillaan siksikin, että asiassa ei ole mitään erikoista. Vanessa voi hyvinkin tuntea naisen ja jos ei kerran mitään muuta näyttöä, esim. Harmittaa etten itse ollut ottamassa noita paparazzikuvia, joista varmaan maksettiin hunajaa. Kyllä tekin panisitte jos olis mahdollisuus, köyhien ja rumien täytyy tyytyä vain omaan käteen ja mielikuvitukseen. Jospa joulupukki tois edes Fleshligthin tekopillun lahjaksi.

Onko näin että Kurri on reilu jätkä, joukkueen suojelema, "kyllä pojat on poikia" tyyppi. Pitää saada nuorta lihaa. Hänkö on sitten puumanainen, säälittävä tapaus joka yrittää pysyä nuorena, "ikuinen teinityttö", "vaihdevuotinen vosu".

Nuorta miestä naureskellaan asiasta. Noille ylikypsille äijille riittää kyllä puolustajia. Ja nainen, joka tollasen yliukon ottaa, onkin näppärä pimu joka turvaa tulevaisuutensa. Etenkin jos vielä pyöräyttää penskan papalle. Hormoonihiiri aikansa piiritteli ukkomiehiä ja iski sitten Sarasvuon, rikkaan ja yleisestikin höppänänä tunnetun. Mikä sen helpompaa, äkkiä taikina paisumaan ja avioon. Tuolla yhdessä toisessa ketjussa paheksutaan Katri-Helenaa, jonka juorutaan tapailevan itseään huomattavasti nuorempaa miestä.

Tyyliin Hyi Hyi Katri-Helenaa, kun on alkanut puumailemaan. Raha sokaisee, eivätkä jääkiekkoilijat ole mitään ruudinkeksijöitä tunneasioissa, joten naiset niitä pyörittelee, tosin missi Vanessa saa varmaan nuoren ja komean miehen sen muumipeikon tilalle.

Vanhemmissa äijissä kiinnostaa varallisuus. Itse hankittu varallisuus on varma merkki siitä että äijässä on munaa. Sarasvuo on miehenä sitä luokkaa, että ilman rahaa ei saisi pisotinta lainkaan.

Ai onko Virpi heilastellut ennenkin ukkomiesten kanssa? Ei sinänsä ihme, koska joidenkin tutkimusten mukaan ukkomiehiä havittelevilla naisilla on normaalia suurempi kilpailuvietti ja halu voittaa toinen nainen eli näissä tapauksissa se ukkomiehen vaimo. Mitä muuta voi kilpaurheilijalta odottaa? Hän haluaa kilpailla muiden naisten kanssa niin hiihtoladulla kuin ilmeisesti yksityiselämässäkin. Pillerin rouva tosin sanoi, ettei noin rumasta akasta ole hänelle vastusta.

Ei noistakaan tiedä 6. Mistä sitäkään tietää, kuinka kauan tuo Sarasvuon ja Kuitusenkaan liitto kestää. Julkkisten liittojen kanssa kun on aina vähän niin ja näin. Ehkä Sarasvuo joutuu vielä niin suuriin taloudellisiin vaikeuksiin, että Virpi kyllästyy ja lähtee kävelemään.

Tai sitten Sarasvuo vaihtaa Kurrin tavoin Virpin vielä nuorempaan naiseen, kun viidenkympin villitys iskee. En olisi yhtään hämmästynyt, vaikka vuoden päästä lukisi iltalehdessä "Jari ja Virpi eroavat" ja sitten seuraavan viikon seiskassa olisi lööppi "Tässä Jarin uusi salarakas". Julkkiksilla on näitä eroja ja salarakkaita niin tiuhaan tahtiin, ettei heidän avioliittojaan osaa ottaa edes vakavasti.

Eli molemmilla kun hilloa riittää niin kuka jaksaa välittää senteistä ja penneistä. Mitä nyt ikäeroon tulee niin jos minä olisin 50v miljonääri niin tuskin yli 20v edes katselisin. Vanhat "kondooriämmät" ne täällä läskiperseineen vaan kaakattaa , kun meikäläiset ripeet ja energiset viiskybäset hyvintoimeentulevat hommailee nuorempia tyttöjä. Kuka nyt jotain valittavaa läskikasaa jaksaa katsella? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kaltaisesi irstaat "pomot", just just, saa naista ainoastaan rahalla, sitähän yritit sanoa?

Teillä vaarin ikäisillä säkeillä ei ole enää samaa virtaa, samaa säkenöivyyttä ja potenssia kuin kakskymppisillä miehillä. Teillä on vain rahaa, asema tai valtaa, jota nuoremmat naiset hetkeksi tarvitsee. Etkö tiedä mitä pedofilia tarkoittaa? Mutta se siitä, kaikesta päätellen olet hysteerikko joka älähtää muutenkin helposti. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Huvittavia nuo keski-ikäiset ukot, jotka luulevat muka olevansa niin nuorekkaita, kun ovat paksulla lompakolla jonkun nuoremman naikkosen pyydystäneet.

Eipä niitä nuorempia naisia juuri vähävaraisten keski-ikäisten seurassa juuri näy, jostain kumman syystä. Tämä pedofiili on kyllä niin hieno muotisana, että minä haluan olla pedofiili. Ja varsinkin näitten ikäpoliisien tähden, joille ikä näyttää olevan eläämää suurempi asia. Aivan, raha ratkaise 5. Ottamatta sen enempää kantaa itse tapahtumaan, kun en voi tietää koko totuutta lehdessä toki muutama aika paljonpuhuva paparazzikuva esitän vain viattoman kysymyksen: Uskotteko, että Vanessa olisi vilkaissut Kurria, jos olisi varaton timpuri tai asfalttityöläinen?

Mitenköhän tällaiseksi peto pappaksi tullaan tai kasavetaan. Pitääkö olla paljon mammonaa? Riittäiskö vaan et on tavallinen poliisipäällikkö ja komea virkapuku. Jotkut naikkoset kun on tällaisten virka -asu pellejen perään ihan peevelisti. Ei siis tartte olla välttämättä julkkis. Jotenkin ovat kyllä kieroon kasvaneita kun ei oman ikäinen oikea nainen saa jopoa keulimaan kuin viagran voimalla. Täällä Pankakoski, kuuleeko Jorma-nainen. Noniin, nyt pitäisi yhteyden pelata Ensinnäkin kyseessä on Suomen Jääkiekkomaajoukkueen PääJohtaja.

Ei mikään nakkikioskin pitäjä, vaan Kansallis-ikoni, melkein. Nuuska-muikkunen ja kg levinny x-kiekkoilija ja mykkä Suomen jääkiekkomaajoukkueen Tiedottaja. Sä et siis millään pääse samalle viivalle kurrin tai häkkisen kanssa. Toisekseen, Kurri pettää julkisesti kolmen lapsen äitiä. Mistä me saadaan boltsiimme näitä egosentrisiä ajatuksia? Vanessa toimi tavallaan biologisesti: Se että onko siemen laadukasta, jää nähtäväksi Mutta nyt ei ole.

Taitaa mimu iskeä kätensä p. Kurli on siis jo ikämies-sarjan kuskeja, jolla ruokkoja riittää v-tutuksesi asti ja x-ämmät vaanii auton alla. Yhtäkkiä Kurri on jo v. Ja korvissa enemmän karvoja kuin alap Eikä yhteistä pierua synny sitten millään, siemen et idä tms. En kauhian älykkäänä tätä Tainaa oo pitäny, mutta avujahan hällä on. Sitäpaitsi kuka nyt ihteensä viisaampaa akkaa ottaa, sitä kun joutuu eppäilemmään aina Ai nii, sehä o samallaane mäntäpumppu Ei me läskikasatkaan ihan ketä vaan sentään oteta.

Ja tuommosella vanhempia naisia kohtaan osoittamallasi rasismilla et saa ku typeriä bimboja. Se on sulle ihan oikein. Oletteko merkille panneet, että aiheena olevan miehen silmät ovat varsin kaukana toisistaan? Näin ollen katseen kohdentaminen vain yhteen naiseen on vaikeaa ellei peräti mahdotonta.

Tähän perustuu myös menestys jääkiekkokaukalossa. Kentän hahmottaminen kävi helpommin kuin niiden pelaajien, joiden silmät sijaitsivat toisiinsa nähden lähemmin.

Samainen ilmiöhän todettiin Paavo Väyrysellä, jonka katse tavoitti samaan aikaan idän ja lännen. Kotiaskareissa tästä oli hyätyä mm.

Älkäämme siis soimatko näitä avarakatseisia idoleitamme. Tulin oikein iloiseksi tuosta vinkkapinkan loistavasta analyysistä, jossa elämän realistiset tosiasiat ovat läsnä.

On makuasia, herättääkö puheena oleva ex-jääkiekkotähti naisissa kiinnostusta. Itse en ole ikinä pitänyt häntä mitenkään kiinnostavana tai komeana tyyppinä.

Täällä maalla aitoista löytyy samantyyppisiä löyhästi täytettyjä jauhosäkkejä, jotka tosin eivät sano toistuvasti: Pikkukaupunkin kadulla kävellessä tulee samanikäisiä miehiä vastaan tämän tästä, joissa on sitä "munaa ja särmää" paljon enemmän. Jos 7-päivää lehden jutuissa on perää, niin jotenkin vain tuntuu surulliselta jos taas käy niin, että miehen on tosi helppo luopua lastensa läsnäolosta, kun on pääasiassa koko elämänsä viettänyt muualla kuin näiden parissa. Miksi ihmeessä naiset haluavat aina liudan lapsia miesten kanssa, joiden kiinnostukset ovat ihan muualla?

En suostu olemaan niin laskelmoiva, että kaikki tapahtuisi vain rahan takia. Pienet lapset eivät tarvitse ja ymmärrä luxus-elämästä mitään. Isää ja äitiä he tarvitsevat. Minua mietityttää usein se, kuvaako tällä keskustelupalstalla esitetyt ajatukset suomen kansan todellisia ajatuksia, vai onko kommenteissa kyse vain hyvästä huulenheitosta, jonka kohteena on todelliset ihmiset.

Täällä taas joku onneton peruskoulupohjalta ponnistaa ja pyrkii pätemään. Jari on kuitenkin suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija ja pelannut vuosia samassa ketjussa Wayne Gretzkyn kanssa. Tätä peliä ei pelata puu- eikä komposiittimailalla. Tosin saaliina tuollainen hailakkasilmäinen ja muodoton toimittajankuikelo aika mitätön. Silmät tällä onnenonkijatoimittajalla on kuin kuolleella kalalla. Ja mitä muotoihin tulee, niin kolmen lapsen äidillä on kolmen lapsen äidin "muodot", jos ihan rehellisiä ollaan.

Jos nainen on otettu ulkonäöllisistä syistä, niin se myös jätetään kun ulkonäkö rapistuu Jos kyse on rakkaudesta, niin silloin ei takerruta yksityiskohtiin Aika näyttää, mikä on lopputulos Kurri on ruma ja ilmeisesti hyvin yksinkertainen.

Onnee vaan uudelle naikkoselle, hah hah XD. Olen lukenut sellaista tietoa, että Kurreilla on avioehto, joka tekisi Vanessa pennittömäksi. Tietenkin Jari joutuisi maksamaan elatusmaksut. Jari ei ollut kiltti perheenisä edes Tiinan kanssa aviossa olleessaan. Jarin hiljaisuus ja huono ulosanti hämäävät. Kummola räätälöi Jarille lahjaviran eli General Manager, vaikuttaa tyhjäntoimittajalta, siinä missä Nuuska-Jutilakin.

Mitenhän se normaali perheen kanssa normaali elämä on niin moninaista ja hankalaa. Ei siinä ole mitään ihmeellistä kun osaa nauttia toisesta ja helliä ja olla hyvä. Jari on taas hiukka seonnut tästä kuumuudesta! Ihana vaimo ja lapsia liuta. No- vieras varmaan maistuu Tiki is best 7. Ihmeellistä käytöstä suomalaiselta kiekkolegendalta.

Mielettömän näköinen emäntä ja kolme pientä skidiä. Tuota,eiköhän kyseinen asia ole Jari Kurrin henkilökohtainen. Anteeksi,mutta,mitä "vittua" se teille kuuluu. Onko se teidän ruokailusta,seksuaalista elämästä pois jne Ystävättäreni entinen,Venäläinen mies oli ns. Et saa kunnon naista, mutta retostelet h-kaupoillas. Naurettava äijä, tai mikä lie äijänkuvake. Mietihän sinä miksi SINÄ et saa yhtä hyvännäköistä kinkkua suomesta itsellesi?

Miksi täytyy venäläinen rahanahne misu hommata? Eli tienaat kertaa enemmän mikä heidän keskipalkkansa on. Suomessa keskipalkka on n. Ikävää oli sunkin illuusios rikkoa kuinka sun venakkos sun kans sulasta rakkaudesta on. Kyllä tuohon kaksi tarvitaan. Eipä ole tuolla tainallakaan moraali kovin korkealla. Vaan mistäpä kenenkään yksityisasioita tietää vaikka suhde olisi jo kurreillakin aiemmin karilla.

No jos ei ollut niin.. Akat on ihmeellisiä kun niille kelpaa vaikka kuinka ruma ja vanha äijä, kunhan on kuuluisa ja rahaa löytyy! Ja tuo uuskin Tainuli. Kun ovat kaikki mukavia ihmisiä niin turha tästä on mitään sen isompaa temppua tehdä. Vanessa taitaa olla tämän Tainan kanssa aikalailla samaa ikäluokkaa, olisiko 1vuoden ikäero heillä en jaksa googlettaa mutta täytyy Jarin puolustukseksi sanoa että olisihan hän paljon paremman muijan Tiinan jälkeen voinut ottaa kuin Vanessan, esim juuri tämän Tainan sillä siinä on sentään näköä ja älliä samassa paketissa.

Vanessasta en sanoisi että löytyykö sitä taikka tätä, kumpaakaan. Eli onnea Jari, valitsit viisaasti. Onhan se Vane ihan nätti, mutta ei kuitenkaan missiainesta tittelistään huolimatta.

Sen silmät on kun kuollella kalalla. Jari nyt vaan menee siitä, mistä aita on matalin Jari ruma ja rikas No ei varmaankaan Vanessa ole tyhmempi kuin Jarikaan, uskoisin että Vanessa on älykkäämpi. On ainakin läpäissyt lukion ja kyllä Vanessa on todella missiainesta, upeat kasvot ja vartalo, vain hieman lyhyt Miss Universumiksi. Jos ois ollu enemmän pituutta, niin ois päässy vaikka mihin. Nyt pääsi Jarn vaimoksi, mikä ei vaikuta olevan kovinkaan kadehtittava asema juuri nyt.

Vanessalla on oma TV-ohjelma, näppärä-älynen nainen hän on ja kovasti työtä tekevä kolmen pienen lapsen äiti, ehkäpä yhhteinen aika on jäänyt heillä liian vähälle viime aikoina. Toivon todella, että Taina häipyy ja Vanessa jää. Vaikka sitten perheterapian kautta. Se hokinaitinpellaaja, entinen pussailee nykyään Tuksun kanssa. Kurri ei saisi pillua keneltäkään. Kyllikki olisi vain seuranaan Kurri saa pillua keneltä vaa vaikka se ois nii rahaton että pyyhkis suun ja perseen samalla paperilla.

Meillä joillain naisilla on taso kuitenkin;D Tuolla liikkuu niin paljon paremman ja vetävämmän näkösiä miehiä ja ihan vapaana, ettei ainakaan mun tarvitse lähtee löysäkroppaselle vanhukselle antamaan EDES säälistä Että tämä tukiaissarjaan siirtynyt kolho kertoo seurustelevansa vakavasti ja samaan hengenvetoon flirttailee vanhojen äijien kanssa? Ei oo Vane kommentoinnut tapausta missään? Yksi nainen sai naamansa trashkirjoon kertomalla Kanervasta.

Toinen jatkoi samaa rataa. Perheen rikkomiset ja elämän hankaloittamiset ovat herkkua paskalehdistölle. SItä ei tajua edes yksi nelosen pienipalkkainen TV duunari. En yllättyis vaikka kuulisin et hänellä ois peliä jutin.. Jotenkin homoseksuaalin oloinen kaveri. Naisia kiinnostaa vain raha ja maine Jarissa..

Vanessakin liene näyttänyt pitkää nenää Jarin itkeskelylle jonka vuoksi jartsa lähtee vieraisiin. Jari ja muut tytöt viihtykööt keskenään.. Mites muiden julkkisten avioehdot?

Oliko Häkkisellä tai Salolla erotessaan avioehtoa?? Voihan se palata alastonhommiin. Näillä naisilla kun ei minkäänlaista koulutusta taustalla ole. Saakohan Taina Kurrimaidon suuhun suoraan hanasta? Onks tää Taina vielä sinkku? Vastaa alkuperäiseen viestiin Kolmas rouva Kurri? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Parhaillaan ompelen itselleni juhliin sen takia mekkoa. Kaikki mekot kaupassa tosi avonaisia ja en saanut varustustani niihin mahtumaan. Ja huomiota en oikein kaipaisi rinnoillani, mutta minkäs teet kun ne ekana huoneeseen tulevat Itse asiasssa olen vaivautunut rintojen aiheuttamasta huomiosta. Nytkin kesähelteillä olisi mukava pukeutua toppiin, mutta olen siinä vaivautunut, koska rintani herättävät huomiota. Itselleni siis toivoisin monestakin syystä vähän pienempiä, vaikkeivät roikukaan jaa ovat ihan terhakat kokoon ja ikääni nähden.

Positiivista on, että oma mies niistä kovasti tykkää Nykymuodin mukaan, olisin voinut ottaa silikonit silloin parikymppisenä kun ei tulevasta tiennyt. Nyt sitten varmaan aakkoset loppuisivat, jos silikonit olisi laittanut. Jos olet nuori, tilanne voi olla ihan toinen v kuluttua. Seksikkyys ei ole rinnoista kiinni. Toinen tykkää isosta ja toinen pienestä. Pääasia, että olet sinut itsesi kanssa ja tyytyväinen siihen mitä sinulla on.

Ja kehujaki tippunu monesti. Pääasia että ne on ryhdikkäät eikä roiku alimpien kylkiluiden päällä, koolla ei väliä, kunhan on isommat kuin normaalilla miehellä: D Katsokaa jotain vsnhojs paitsaita, niissä on yleensä kauniin kokoiset.

Alussa ne oli pienet mut kuumat:: Mutta jos joku mies ylenkatsoo mua sen takia että on pienet rinnat, niin ei kyllä tuommonen mies kiinnosta minua: D minä haluan, että miehellä on aivot ja osaa arvostaa muutakin kuin tietynlaisia tissejä. No, omat jos kannat; ne ilman epäilystä! Me tykätään miehet; naisista joilla on itsetuntoa ja arvostusta miehelle!!!! Silikoonit kovettuu, eivät pehmeät! Mitä väliä sillä on, minkä kokoisista rinnoista miehet yleensä pitävät?

Ei kai sinun tarvitse miellyttää kaikkia maailman miehiä? Eikö se riitä, että sinut valinnut mies hyväksyy rintasi ja ylipäätään sinut? Itse olen aika pitkä, hoikka ja kuppikokoni on 70B. Eli ei minullakaan mitkään suuret ole.

Olen kuitenkin ihan tyytyväinen ulkonäkööni ja kyllä miehiäkin on riittänyt ; Ei kannata liikaa stressata ulkonäöstä, kaikilla on oma makunsa. Kunhan muistaa urheilla tarpeeksi niin keho näyttää hyvältä: Ei se koko mutta ne väljät rajat. Mikä kysymys onko sillä väliä onko rinnat isot vai pienet mikä helvetin näkökanta sinulla on naisellisuuteen.

Kysyisit ennenmmin jos miehet pitävät älykkäästä tytöstä vai onko se uhka? Ei kai sinulla vaan ole ainoastaan seksi päässä, jos niin on niin on sinua sääli. Isot rinnat inhottavat minua, valkoinen rasva tahna rintojen alla saa minut oksentamaan, silloin ei nainen omista sanavarastossaan sanaa hygienia. Joku täällä totesi, ettei rintojen koolla ole mitään väliä oikeassa elämässä.

Minulla on 70 DD rinnat. Olen koko pienen ikäni harrastanut liikuntaa ja nyt nuo rinnat ovat vain tiellä ja oikeasti kivuliaat esimerkiksi juostessa. Olenkin vakavasti harkinnut, että pienennän rintani B-C kupiksi, jotta vältyn ainaisilta hartiakivuilta. Esteettisesti minua ei kiinnosta paskaakaan miltä ne näyttää.

Olkaa naiset onnellisia jos teillä on näppärän kokoiset rinnat! Minun kehooni ei sovi näin isot. Minusta miehesi pitää juuri sinun pienistä rinnoista,älä aina välitä miehesi katseista muiden naisten rintoihin,koska me miehet puhumme paljon keskenäisiä asioita joita emme vie vaimomme kuultavaksi;johtuu jatkuvasta poikamaisuudesta. Tämä tarkoittaa,siis,että me miehet olemme ainaisia poikia,jotka rakastavat vaimoaan yli kaiken,mutta kavereille ei voi puhua totuutta.

MUT eipä hätää ota embo vessapaperia isot tukot kouriisi ja hiero tissejäsi , sit mene peilin eteen ja katso Usein pienimunaset tykkää isorintasista. Aivan sama kunhan ovat luonnolliset eikä tekotissit. Kaikki käy ja tuntuu hyvältä koskea.

En ole ikinä kokenut että rintojen koolla olisi juurikaan mitään merkitystä. Varsinkaan jos oikeasti on muuten kiinnostunut ihmisestä. Asia on nyt niin He jotka sanovat pitävänsä enemmän pienistä sanoo vaa niin että pikkutissisille naisilla tulis parempi mieli! Mieluummin kyllä pienet kuin liian isot. En koe itse asiassa että liian pieniä on oikeastaan olemassakaan, vain liian isoja. Kauneimmat on sellaiset käteen sopivat. Mies on sanonut suoraan että tykkää isoista, hienotunteisempi olisi voinut olla.

Ja aikoinaan sanonut että haluaa naisen olevan itsevarma. No sekös tuo itsevarmuutta kun mies sanoo suoraan pitävänsä isoista, ja minulla on sanojensa mukaan "hyvät", enpä ole kuullut että niistäkin voisi tykätä, tai jos onkin, se ei vakuuta. Jos olisi alunperin sanonut pitävänsä isoista ja myös pienistä, se olisi vakuuttanut. Jokainen nainen on kaunis sellaisena kuin ovat.

Jos mies pitää isoista eikä myönnä pitävänsä omansa pienemmistä rinnoista, niin sitä vastoin voisi ottaa kunnian siitä, kun kadulla ohi kulkijat katsovat "sillä silmällä".

Itselläni on "normaalit", A-kuppi, ja minusta se on kaunis. JA aion nauttia siitä. Sanoipa kerran joku ohikulkija kaverilleen, kuuluvasti "hyvältä näyttää, kaikin puolin" Älkää siis harmitelko omianne, ne varmasti huomataan: Minä olen mummi ja jo viidenkympin paremmalla puolella.

Mieheni sanoo edelleen rintojani maailman kauneimmaksi. Yhdessä on taivallettu vuoskymmenet. Tiedän että rintani roikkuu jo, mutta aina ne kauniit sanat saavat päiväni hymyilemään: Me naiset vaan halutaan hyväkayntää miehiltä! Niin se vain on. Lohdutamme vain itseämme puhumalla että pienet riippurinnat hyvät, kun kuitenkin tiedämme sian olevan päinvastoin. Kyllä minua ainakin loukkaa hirvittävän paljon, kun miehebi pisteyttää naisia seurassani.

Jun on ottanut nuutaman oluen, minunkin kroppani kelpaa: On hyvä muistaa sekin, ettei kukaan ole täydellinen, tuskin yhdellekään. Kun aviopuoliso valitaan, se kuitenkin tarkoittaa, että on riittävän paljon asioita kohdallaan. Mikä sen suurempi hyväksyntä kuin avioliitto.

Jos pienirintaisuus häiritsee, niin kannattaa lukea tämä ketju. Mielestäni täällä pienirintaisuus on saanut runsaasti kannatusta, minultakin. Kun ihmisiä on kaikenlaisia, on vain hyvä, että poikkeaviakin mieltymyksiä löytyy. Pitävät kai monenlaisista, ryhdikkyys tuntuu olevan avainsana. En usko, että omistani I-kupin rinnoista pidetään. Itsekin vihaan niitä ajoittain.

Laihdutuksen jälkeen ryhtileikkaus ehkä n. Jos toista rakastaa niin mitä väliä.. Ei ole oikein muuta sanottavaa. Hän Rakastaa Sinua, pienillä rinnoilla ei ole merkitystä.

Ex miinus A E-kuppi, bulimian kokeneena voiko edes kuppikokoa mitata.. Voiko tähän mitään lisätä. Tiossit eivät tee naista. Se on se mitä yläpäässä on. Olipas rumasti sanottu nimimerkki "Näin on".

Toivottavasti sinulla on ns. Kunpa olisin kärpäsenä katossa kun olet suihkussa tai saunassa.. Ajattele, mitä suusta päästät täällä, ok.

Sinkkuaikoina kun baareissa kuljin, niin AINA ja poikkeuksessa pienirintaiset naiset haettiin eniten tanssimaan ja miehet parveili ympärillä.

Isotississyyden palvominen on puhtaasti amerikkalaisen median luoma juttu eikä korreloi mitenkään perus suomimiehen makuun. Ja yleensä pienirintainen on hoikka, isorintainen lihavampi ja ylipaino on kaikkein eniten miehiä pois työntävä asia naisessa.

Käväiseppäs pelipaikolla ja katso systeemi, niin ei epäilystä jää. Oikeissakin tansseissa pienirintaiset hoikat viedään ensimmäisinä. Erittäin vaikeaa ymmärtää naisten villitys silikonien perään. En tiedä teidän kaikkien ikää mutta eiköhän se totuus ole lopulta että kun toista rakastaa niin mitä väliä???? Me miehet olemme kiinostuneet aivan kaikenkokoisista tisseistä. No, en panis pienirintaista, mutta en toki viiti sanoa sitä hänelle, että en loukkaisi tunteita ja panen sit kuitenkin, tavallaan väkisin.

Taas on Suomi24 ylläpitäjät keksineet yhden turhan aiheen lisää keskustella. Kirjoitusasusta näkee aina milloin näitä väkisin väännettyjä keskusteluita tehdään. Mulla on kouriintuntuvat ja niitä on helppo puristella. Ihan sama isot taikka pienet, sisin silti ratkasee kaiken.

Isot silikonitissit sopivat hyvin naisille, jotka ovat luonnostaan epänaisellisia, tyhmiä, ammattitaidottomia ja julkkiksen roolista kiinnostuneita. Näin saa yöseuraksi sekä tyhmiä hormonibodareita että jääkiekkoilijoita.

Me vanhemmat gonzalekset olemme aitojen naisten ihailijoita; naureskelemme täyttötissisille bimboille. Itse rakastan pieniä Tykkään että on naisella pulleat purjeet ja mahtava peräsin. Kesällä sellainen on mahtava näky. Tosuus on tämä, sakokoot ketkä mitä vaan: Jos miehet muuta väittää niin he valehtelevat.

Toisaalta luonnottomat silikonit eivät enään ole in. Luonnollisen isot tisut siis, muusta viis. Voisin olla vaikka täysin rinnattoman naisen kanssa, mutta muodokas peppu ois kuitenkin ihan kiva olla.. Oikeat rinnat on aina oikeat rinnat Meillä miehillä ei ole eikä pidäkään olla mitään sananvaltaa siihen, ottaako nainen silikonit vai ei ellei mies maksa niitä: Miehet, jotka arvostavat enemmän muovipalleroita kuin oikeita rintoja olkoon sitten minkäkokoiset tai -muotoiset tahansa eivät ole sen miellyttämisen arvoisia.

Mutta jos nainen itse kokee olonsa paremmaksi niiden avulla, niin siitä vaan. Itse arvostan naisia, jotka ovat itsensä ja rintojensa kanssa sinut. Ja oikea rinta tuntuu kourassa aina mukavammalta kuin silikonitehostettu versio Todennäköisesti miehesi pitää sinua lautana ja sanoo mitä sanoo vain miellyttääkseen sinua.

Koko ajan hän kuitenkin miettii miltä tuntuisi puristella isoja rintoja. Mies joka haluaa mielummin puristella silikonipollukoita kuin aitoja rintoja on todennäköisesti sama luuseri, joka haluaa mielummin tumputtaa flashlightiin kuin harrastaa seksiä aidon naisen kanssa.

Mitä sellaisten tahvojen mielipiteillä on väliä? Isot tietysti, siis yleisesti on paremmat! Tietenkin pienet kiinteät menee riippuvien läskitissien edelle. Ei se rintojen koko mitään ratkaise!!!! Kokonaisuus on se tärkein asia minun mielestäni! Mieti miten ne isot rinnat alkavat roikkumaan iän myötä: Oli rinnat isommat tahi pienemmät,niitä on aina ihana suukotella ja hyväillä: No on siinä taas ulkonäköongelmia kerrakseen. Isot tai pienet, kun kantaja on sopiva, ei pidä tuijottaa mitä lehdet ja toimittajat vaatii.

Älä välitä asiasta, me miehet vain olemme sellaisia YHdyn mielelläni, pienirintaisiin naisiin. Yhdeksän vuotta sitten tekaistu viesti taas otsikoissa!!!!!! Rinnat ovat vain yksi pieni osa kokonaisuudessa naisen viehättävyyttä arvioitaessa. Kokonaisuus ratkaisee ei jokin yksityiskohta. Itse en pidä isoista rinnoista vaan sopivan kokoisista.

Tissit ovat jokaisella yksilölliset , ja miehen mielipiteillä ei ole merkitystä. Ikääntyessä kaiken mikä menettää ryhtinsä on vain harmillista kannettavaa. Ylläpito on lopullisesti seonnut. Isoista rinnoista on myös riesaa. Töissä ja urheillessa ovat haittana koko ajan. Niin että jos jonkun mielestä ovat kaunistus,niin on niistä haittaakin Mutta katsojalle ja hyväilijälle ihanat..

Alkuperäinen viesti on yhdeksän vuoden takaa, mutta vastaan joka tapauksessa. Huomatkaa, että vastaukseni koskee ainoastaan rintakysymystä, kaikesta huolimatta huomattava määrä persoonallisuuteen liittyviä asioita ohittaa ulkoiset seikat.

Katson pornoa huomattavan paljon ja pornoa katsoessani tissien koko ja ennenkaikkea tissien muoto on merkittävä asia. Kiihotun isoista tisseistä enemmän, ja myös silikonit käy.

Ainoastaan järkyttävän suuret pallotissit on turn off. Mutta muistakaa naiset, että porno on fantasiaa. Miehet saattavat kiihottua pornofilmien silikonihuorista, mutta oikeassa elämässä ja omalla naisella ne luomutissit minkä kokoiset tahansa ovat ne parhaat ja kauneimmat.

Kaikki naiseni kahden käden sormet riittää ovat olleet verraten pienirintaisia, enimmäkseen B-kupit, ehkä joukossa yksitäinen C. Ja silti olen niistäkin maitorauhasista tykännyt. Loppuun Matti Näsän Tissirockia lainaten "pystyä pientä tai lautaa, aina äijien mielestä rautaa", eli summa summarum älä välitä, tissit kelpaa miehelle.

Isot, mutta ehdottomasti luomut ovat ihanat. Itselläni on terhakat rinnat teinitytöt ovat kateellisia. En ole ikinä tajunnut tuota isorinta vouhotusta. Pienet vai isot Media antaa asiasta toisenlaisen kuvan Mieluummin pienet kuin isot rinnat. Liian isot rinnat ovat rumia. Saahan sitä kalenterityttöjä katsella, ei se mitään merkitse, naiset vain ovat niin kauniita riippumatta rintojen koosta. Vaikka onkin vanha viesti, joku saattaa lukea sen edelleen Mie olen isotissi, ja yleensä tissit houkuttaa vain osaa miehistä, valitettavasti sitä ei älykkö porukkaa.

Fiksut terävät miehet tykkää pienitissistä. Ihan eri asia on katselu, varmaan itsekin katselet komeita lihaksikkaita miehiä silleen silmänruokana. Ei näitä hinkkejä kannata kadehtia. Seksi ei ole tisseissä. Valitettavasti näin ihan tosiaan on.

Jos olisin nuorempi, rintojen piennennys olisi toimenpide. Mutta en enää viitsi Miehet jotka isoja kaipaa, ei ole oikeasti niitä penaalin terävimpiä. Jos varsinkin ei ole jättimuna? Eikö ole seksiä jos on pieni muna ja pienet tissit? Mulla isot rinnat, jota mä vihaan. Ei saa ostettua koskaan mitään kauniita vaatteita ja mikään ei oikein istu. Muutama viimeisin miesystävä ei ole edes halunnut koskea niitä, siksi mietin pitäisikö pienentää.

Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku. Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota! Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit.

Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti. Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla. Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!!

Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää. Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet. Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet. Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat. Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä.

Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää. Todellisuus on varmasti toinen. Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa. Naiset kylläkin miettii reilusti alle puolet tuosta koosta kun puhuvat isoista. Itselläni ollut jo teininä isot rinnat kuppikoko about DD ja painoa oli n. Siis anorektikon näköinen isoilla tisseillä. Se oikeasti isojen rintojen suuruus ei riipu läskin vaan rintarauhasten määrästä.

Toki sitten kun sitä painoa tulee lisää niin näyttävät vielä isommilta mutta näyttävät isoilta myös hoikkana ollessa. Tuo taitaa pitää paikkansa myös että kun on leveä lantio niin myös rinnat isommat.

Kolme lasta synnytetty eikä roiku vieläkään. Punttisalia ja hyvät rintaliivit yhdistettynä geeneihin ei siinä sen kummempaa. Ainoa haitta on miesten tuijotus sitä kun ei voi itse sitä kokoa valita jos ne on geeneissä peritty. Ylläpito on paskaa En katsonut paskaa videotasi mutta haista nyt pitkä paska vitu luuseri röllihomo. Pienet rinnat on hyvät, isot rinnat ei kiinnosta Naisen korvien välissä on heidän kiihoittavin elin. Joillekin miehille se on fixuus ja toisille tyhjä pää!

Mun ekalla starttinappula sijaitsi lapaluitten välissä selässä. Siitä kohdasta kun kielenkärjellä kutitteli niin keskusvoitelu starttas ja kone lähti käyntiin! Mutta kun luonto on luonut sellaiset isot roikkuvat, mitäs teet Eikö miehille mikään riitä? Itselläni on pienet rinnat. Muut ovat olleet lähinnä sitä mieltä, että "kyllä nuo mulle riittävät. Onko koolla väliä, ei ainakaan mulle: On ainakin yksi hyvä puoli, ei mee vettä ja pesuainetta, kun ei tartte joka päivä pestä liivejä, koska en käytä.

Miehesi pitää isoista rinnoista, mutta on naisella muutakin kuin rinnat. Nuorena tyttönä luvulla kuulin että joku mies oli kysynyt toiselta, miks toisilla naisilla on riippatissit? Toinen oli vastannut miks sit toinen koivu on riippakoivu? Eipä nuo kaverit ole koskaanosanneet kertoa kun olen kysynyt heiltä,että mitä niistä isoista rinnoista on hyötyä? Tiellä ne minun mielestäni on joka paikassa. Tanssiakkin on paljon mukavampi pienirintaisen naisen kanssa.

To each his own Itse väitän, että seksikkyys ei ole pelkästään rintojen koko Sillä jos näin olisi, niin aivan tajuttoman lihavat naiset joilla on isoimmat rinnat olisivat kaikista suosituimpia Pienirintainen nainenkin voi olla erittäin seksikäs, riippuu siitä miten esittää itsensä, pukeutuminen, eleet, käyttäytyminen Eiköhän tuo nyt ole ihan makuasia, "tytteli" hyvä! Me tavis naiset olemme jotakin edellä mainittujen väliltä. Rehellisesti sanottuna, olen kuullut puheista ja nähnyt kommenteista, että osa miehistä, ja naisista pitää suurta, osa pientä povea - kauniina.

Jos nainen on viehättävä ja sopusuhtainen, ei rintojen koolla ole väliä. Näin varmaan teitä monia iäkkäämpänä, en tosin välttämättä viisaampana, mielipiteenäni lausun: Mukaviahan ne ovat mutta vuosien mittaan muut ominaisuudet ajavat vaikka minkä kannun yli jos muuta ei ole tarjolla kuin komeat hinkit. Fiksuus voitta vaikka mikälaiset utareet ja suurimman osan muistakin kauneusvirheistä. Hymykään ei tee haittaa! Rinnat on henkilökohtainen asia! Syö sittas killisilmä tissi ja pillu on kokonaisuus.

Poikana voin sanoa että vaikka mitä kukin väittää, niin KAIKKI tykkäävät isoista tisseistä, tämä on jääkylmä totuus, uskokaa se senkin laudat!! Ainoa keino saada munaa teillä on hankkia silarit. Ei rintojen koolla ole mitään väliä vaan sillä mitä nainen oikasti on ja miten nainen kantaa oman kroppansa, eli on itseluottamusta ja sinut itsensä kanssa.

Se vasta herättääkin mielenkiinnon miehissä. Jotka tuijottaa liikaa isoja rintoja on katellu liikaa pornofilmejä uskoo turhiin tutkimuksiin, eli on hölmöjä ja menee vaan julkisen ihannoinnin mukaan ja minkä feikki kuvan media antaa.

Naiset ovat ihan hulluja,kun luulevat että isot rinnat ovat kauniita. Isot rinnat ovat raskaat ja lisäksi terveysriski. Miehillä on geeneissä se, että tykkää isoista rinnoista. Isot rinnat viestivät hedelmällisyydestä, mitä naaraat paritteluaikeissa tuovat esille. Sopivan kokoiset, käteen sopivat.

Paita päällä isot on kivat mutta harvoin alasti. Yleensä roikkuvat tai pallokumitissit. Harvoin isot ovat nätin muotoiset ja terhakkaat. Älä ole toisten orja!! Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, muuten et tule koskaan olemaan onnellinen. Minulla on ihanat pikkutissit! Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiä , mutta tärkeintä on että itse tykkään. Jos miehile ei kelpaa, hankkikoon tissinsä muualta. En hae itsekään mitään ulkoista kuorta vaan miestä, jolla on älynlahjoja ja arvot kohdillaan.

Nyt sin pitää hankkia kaks silikonipussia ja laittaa joku ompeleen ne sun rintalastan päälle. Itse en oo koskaan kokenut vetoa isorintaisiin naisiin. Sen sijaan pienet mutta sopusuhtaiset rinnat ovat ihan käsittämättömän kiihottavat. Pidän tosin muutenkin pienikokoisemmista naisista. Ainakin minun makuun on sellaiset, jotka omistaja ylpeydellä kantaa.

Ei koolla ole väliä, jos oikeasti ihmistä rakastaa. Ei niillä rinnoilla oikesti ole niin paljon väliä, kunhan muut seksikkyyden osapuolet ovat hallussa: Jos noita alkaa hiomaan etkä saa miestä pauloihisi, on miehesi tylsimys.

D On myöskin tehty useampi sosiaalinen ja historiallinen tutkimus, että pienirintaisuus ja veistoksellisuus vetoaa ylempiin sosiaaliluokkiin kun taas pyöreys ja suuririntaisuus alempiin: Tuli tarpeeseen,asia niin vaivannut mieltäni. Totta kai Isot tissit. Peinet on ihania Minä olen mies ja tykkään pienistä rinnoista ja on aivan mahtavaa katsella Olympialaisia kun siellä on niin paljon hoikkia ja pienirintaisia naisia.

Laita mies vaihtoon jos ei kelpaa pienirintainen meitä pienirintaisista naisista tykkääviä on pilvin pimein. Vaihtamalla moni asia paranee ja kaikki on loppujen lopuksi tyytyväisiä. Ihme meuhkaamista moisesta asiasta. Ostakaa pari silikoni-pussia, sitten vielä hyvä silikoni-pornosivu ja ei kun homma handuun! Tytteli hyvä, jos tunnet itsesi seksikkääksi, niin olet seksikäs! Sinun oma tuntemuksesi imaisee myös kumppanisi. Isot tissit tietenkin ja pitkät sääret. Ei mitään neekkerin isoa pyllyä, vaan kotimainen sopiva.

Pienet rinnat ovat ehdottomasti kauniimmat kuin isot "utareet". Näin on näreet Isot ovat kauniimmat kuin pienet, kunhan eivät roiku. Edelleen sanon, et voi luojan luomaa muuttaa muuta kuin keinotekoisesti. Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen? Eihän kukaan juurikaan halua muuttaa mitään muuta osaa itsestään erityisesti. Kaikki tämä on median tekemään hössötystä ja ihannointia.

Täysin olemattomat ovat vähän kiikunkaakun, mutta pienemmät ovat mukavammat kuin liian isot löllykät. Harvemmin olen törmännyt terhakoihin isoihin, mutta pienet ovat taas useimmiten varsin kivat paketit. Minulla on pienet rinnat mutta kalu on vastaavasti kookas. Vaatteet päällä isot, ilman vaatteita pienet. Ja kopeloimiseen ainakin omasta mielestäni käteen sopivat ettei tartte naapurin erkkiltä pyytää käsiparia avuksi.

Olen saanut naisystäväkseni kauniin ja kivan naisen, jolla on pienehköt rinnat. Minulle niiden koko on yhden tekevää. Naisen kauneus ja viisaus on kuitenkin paljon muuta kuin pelkät rinnat. Pidän hänen rinnoistaan juuri sellaisina kuin hän on ne saanut. Pitäähän hän minustakin kaikkine "vikoineni". Miksi ihmeessä naisten pitäisi muuttaa rintojaan tunteakseen itseänsä hyväksytyksi? Eihän miehetkään muuta itsestään mitään, nehän vaan ovat sellaisia kuin ovat Itse en ole koskaan ollut erityisemmin rintojen perään.

Kokonaisuus ratkaisee, yleinen hoikkuus ja pitkät hiukset. Lyhyet hiukset ovat naisella pahimmat, samoin lihavuus. Tosin eniten kyllä viehättää sääret ja takapuoli, mutta kuten totesin, kokonaisuus on tärkein.

Tuo on ihan harhaluulo, että kaikki miehet ovat rintojen perään. Pitkätukkainen poikaystävä kiehtoo itse kutakin. Oman kokemukseni mukaan miehet tykkää molemmista, kunhan on rinnat. Kyllä se valitettavasti on enemmän niiden suurten suuntaan jos vain pelkkää hekumaa ajatellaan kaunistelematta, mutta koko paketti ratkaisee ehdottomasti.

Rintojen koolla ei ole mitään väliä! Vain sillä, että miten niitä kantaa ;- Vitsi, että pienetkin rinnat voi olla tyrmäävät!! Antakaa rintojen muotojen näkyä. Mutta lopulta aivan sama, isot tai pienet, kunhan omistaja on omiinsa tyytyväinen. Silloin on mieskin tyytyväinen.

NE jotka turmelevat kehonsa sellaisilla tuotteilla joka ei kuulu ihmisen kehoon,saavat vapaasti turmella myös terveytensä, ja tällaisilta pitäisi terveydenhuollon palvelut poistaa kokonaan ,kun itse aiheuttavat itselleen ja keholleen riskialttiin ja tappavan olotilan. En tuomitse pienirintaisia tai isorintaisia naisia lainkaan TE olette ihania ihmisiä sellaisenaan kuin olette ja miehet myös. Miettikää nyt mitä teette terveydellenne.

Iso rintaiset menevät maajusseille morsiammeiksi,saavat apulanta säkeistä rintsikat ja maajussit antavat henkselinsä että isorintaiset köyttävät rinsikansa kehoonsa kiinni. Mirkku, iso C Miksi helevetissä tämmönen, vuodelta aloitus nostetaan yläsivulle? Eikö niitä olisi ollut tuoreempia kirjoituksia tarjolla? Ylläpidon törpöt taas asialla! Koti on siellä minne haukeni lasken!!!! Olen yli viisikymppinen mies. Minun elämäni paras nainen oli pienirintainen, vieläkin muistelen häntä usein, vaikka suhteestamme on jo 20 vuotta, seksi oli tosi hyvää ja kiihkeää.

Isot rinnat on ehdottomasti parhaat kunhan kroppa on muuten hyvin pidetty. Itse salilla paljon käyvänä ja treenattuna miehenä en näe laudoissa ja aivan olemattoman pienirintaisissa naisissa yhtään mitään seksikästä.

Liki poikkeuksetta naiset joilla on pienet rinnat ei ole kyllä yhtään persettäkään. Summasummarum, lauta nainen ei herätä mitään seksuaalista halukkuutta vaikka kasvot olisivat kuinka kauniit tahansa. Liian isoja ei ole. Vain liian pieniä ja sopivia.. Mulle on sama mitkä on rintojen koko mä ite tykkään et naisen nännit ovat ihanasti suuhun otettavissa eli sii pitäiskö sanoo ku nortin natsat.

Huh, mitä tekstiä välillä saa lukea. Ihan kuin nainen olisi miehille pelkkä seksiobjekti. Itselläni on sievät B kupin rinnat, joihin olen tyytyväinen. En missään nimessä ottaisi silareita vain miehiä miellyttääkseni. Minkään koolla EI ole mitää väliä, jos vaan rakkaus toimii. Ei liian isot,ne alkaa joalle viiskymppisenä roikkumaan! Rinnat on lapsia varten, se tärkeämpi on siellä noin 40 cm alempana. Jos syntyy isojen kanssa, sille ei voi mitään, ei voi pienentää.

On kauheaa että haukutte isorintaisia! Roikkumiselle ei voi mitään aina. Miehet eivät pidä isoista, olen huomannut, pienet vaan kiinnostaa. Ei tarkoita että on tyhmä, jos on kokoa. Säkkiin pukeutuminenkaan ei auta. Sen olen itse ainakin huomannut ; t. Joidenkin mielestä isot rinnat voivat olla seksikkäät, mutta eivät kauniit. Eihän ihmisen sukuelimetkään kovin kauniit ole, mutta silti ne kiihottavat. Eiköhän se sopusuhtaisuus olisi kauneinta. Kuitenkin ulkonäköön ja vartalon rakenteeseen emme voi paljoa vaikuttaa.

Pienetkin tisut on kivat kunhan pimppa on suloinen ja kiinteä,Se on parempi,kuin vain isot tissit. Itse tykkään pieni rintaisista naisista Ja rintojen koko ei minun mielestäni tee naista sexkyksi vaan kokonainen oma itsensä tosi pakkaus. Mmmmmm, varmaan homojen mieleen ja tasa-arvo kunniaan.

Isot ne täytyy olla. Jos joku mies teille arvon naisille joskus muuta väittää niin se tosiaankin valehtelee tai sit kyseisellä miehellä on fiksaatio rinnattomista, miesmäisistä naisista. Jos naiset haluaa olla haluttavia niin vaalikaa rintojanne. Hankkikaa vaikka ne implantit.

Kuka haluu puristella rintoja jos niitä ei ole? Siinä on sälli joka ei ilmeisesti ole koskaan päässyt muuten tissiin kuin äidillään, pöljä tissit ei ole suuniteltu puristelua varten vaan aivan muuta ajatellen. Rintoja hyväillään ja kosketellaan ei puristella SIKA.

Sisäinen kauneus naisessa on kaiken a ja o, ei ne iso tissit. Ne isot hinkit kun tuppaa ajan myötä roikkumaan navan tasolla kuin täyteen lastattu koululaisreppu, ja ne jos mitkä onsitten helvatan rumat rutjakkeet. Sitten yksi tosiasia isoista tisseistä, moniko on ajatellut terveydellisten haittojen kannalta asiaa.

Kerron esimerkin systerini puolesta, joka sai onekseen avun ongelmaan erinomaisten helsinkiläisten kirurkien toimesta. Systeri elää onellisena ilma ylimääräisiä kipuja ja vaivoja ja on miehensä milestä uskoakseni edelleen erittäin jees eukko.

Sopiva on paras Itse pidän juuri sopivista rinnoista isojen ja pienien välillä. Normaali rinnat on paljon paremmat kuin isot silikonit!! Ei väliä kunhan ne on samankokoiset. Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi. Kyllä me miehet digataan vaan isoista. Kyllä naisella rinnat täytyy olla ja jos ei luonto ole suonut, niin ainahan voi käydä Tallinnassa laitattamassa tms.

Ei sitä kannata jäädä suremaan liiaksi aikaa. Mitenkäs se parantaa itsetuntoa, jos ei kerran hyväksy itseään? Eiköhän vika ole ennen psykologinen tai sosiaalinen, eikä rintavarustuksessa itsessään. Aika hauskaa on myös se, että monet miehet tykkäävät täällä yleistää miehiä.

Nuo kaikki kulkevat käsikädessä ja eivät poissulje toisiaan. Jos siis tarkastelemme itsetuntoa käsitteenä. Mutta rinnat ovat oltava kunnolliset. Naisella pitää olla kunnon rinnat eli kaiketi sitten ne "isot". Tosin kauneuskirurgilla yhtenään ravaaminen voi kertoa myös heikosta itsetunnosta, tai haluttomuudesta hoitaa ongelman juurta, eli heikkoa itsetuntoa.

Henkisesti vahvemmat osaavat päästä eroon syvemmistä ongelmista pinnallisia keinoa karttaen, ja säästävät myös rahaa. Mun poikakaveri haluais et mulla olis isommat. Oon katellu hintoja ja ei semmonen leikkaus kyl paljoo maksa. Onks kellää kokemusta asiasta? Mulla on laitettu isommiks ja nyt kelpaa näyttäytyä. Pari tonttua makso vaan ja ei mitään haittavaikutuksia.

Paitsi tietty se että kaikki haluu niitä kaiken aikaa kopeloida: Silikoneja pitäisi vaihtaa ja ne tuntuvat pahalta pitkän päälle. Itsetunto hyväksi vaan ja pitkää harkintaa, mielijohteen takia ei kannata. Ne nuoret klopit pitää varmaan isoista joo, hetken seksimielessä. Älkää menkö pilaamaan terveyttä niillä.

Normaali ihminen ei tarvitse leikkausta rintoihin! Koripallon kokoiset silikonit, voi pojat, ne kääntää mun pään! Trollihan tää aloitus on, mutta sanotaan nyt kun ei muutakaan puuhaa ole: Silikonit on aivan hanurista, etovan epäluonnolliset.

Pienehköt ja terhakat ennemmin kuin isot, raskaat, roikkuvat tai muoviset silikonipallot. Miks jotkut miehet valitsevat naisen pelkkien rintojen perusteella?? Eikö se oo tärkeintä, et millainen luonne kyseisellä henkilöllä on, ja millaiset elämäntavat. Rinnat ja takapuoli on vaan kehonosia, kuten esimerkiksi jalat tai korva.

Ei ihmistä voi arvioida ulkonäön takia. Katsos kun jos sillä kantturalla on kunnon bosat ja peppu niin sitten kestää kyllä kuulla sen marinoita. Ekaks siis tisut ja peppu ja sit vasta tää luonnepuoli. Pieni vinkki, jos et huomaa kuin rinnoista, että kyseessä on nainen Joskus on ollut kiusallisia hetkiä kun on joutunut näyttelee kiinnostunutta jonku misukan pikku tisuista.

Yritä siinä hieroa olemattomia ja pahinta on ollut kun mimmikin on huomannut tilanteessa että aika epänaisellistahan se pienrintaisuus on. Kyllä isommat tissit on sitä naiseutta.

Säkin väität että pidät hänen pienestä munastaan mutta silti ihailet jätti-kikuleista. Pienet, keskikokoiset ja suuret rinnat ovat kauniita. Hetero mies katselee ja koskettelee niitä mielellään. Itse pidän sekä pienistä että isoista rinnoista. Eri kroppaan ne sopii erilailla, mutta eihän minkään pitäisi rinnoista olla kiinni. Tunnut määrittelevän itseäsi kovin paljon miesten mieltymysten mukaan.

Tärkeintä on että sinä itse hyväksyt itsesi ja kehosi. Sinun kelpoisuuttasi ihmisenä ei määrää se minkä näköinen olet tai oletko joidenkin miesten mielestä "seksikäs". Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Jos koko ajan katsot itseäsi ulkopuolisen katseen kautta ja määrittelet itsesi sen mukaan mitä oletat näiden ulkonäöstäsi ajattelevan, kadotat itsesi. Ja ajaudut tekemään asioita joita et haluaisi.

Naisen ei tarvitse olla tietyn näköinen, eihän miestenkään tarvitse. Ja toinen asia mikä kannattaa muistaa on se että fiksu mies ei ole niin pakkomielteinen yhden ruumiinosan suhteen että kelpuuttaisi naisen vain jos tällä on aivan tietynlaiset rinnat.

Fiksulle miehelle nainen ei ole pelkät tissit ja fiksut miehet näkevät erilaisia rintoja viehättävinä, sekä isoja että pieniä, eivät vain yksiä tietynlaisia. Joillekin miehille rinnat ovat se erityisen viehättävä ja tärkeä ruumiinosa johon kiinnitetään huomiota, toisille taas ei. Oikeastaan millään juuri koolla näöllä riippuvuudella tai millään näillä ei oo merkitystä,koska kauneus on katsojan silmissä.

Klisee, mutta kaikki käy! Eli omalla kohdallani se on oikeasti ihmisestä kiinni. On ollut elämän aikana niin isompi kuin pienempi rintaista kumppaneita ja vielä siltä väliltäkin Ja pätee kaikkeen muihinkin vartalon piirteisiin ja ulottuvuuksiin Mielestäni ei tee isot rinnat naista kauniimmaksi. Yleensä hyväkuntoisilla naisilla on pienet rinnat.

Itseäni ei viehätä naiset joilla on rinnat kuin lehmällä ikään ja luulevat vielä, että mitä enemmän sitä ihraa on sen parempi. Mielestäni naisen kauneus muodostuu kokonaisuudesta, mukaan lukien hyvät käytöstavat, joista joillakin naisihmisillä on kovasti puutetta, niinkuin ehkä vastaavasti myös joillakin miehillä. Ei tää maailma toimi nii et meillä kaikilla olis isot hinkit Suomitoimitus taitaa nauraa kipeänä teille: Jos on asiaa niin soittakaa ! Sinne kuuluu nämä väittelyt eikä tänne.

Ei sitten vanhempaa aloitusta löydetty Itse olen nainen ja rohkenen vastata miesten puolesta. Väittäisin että periaatteessa enemmistölle on sitä parempi mitä isommat, tiettyyn rajaan asti. Kun alkaa olla ihan valtavat, niin että roikkuu kunnolla, ei se rintojen koko naisessa enää erityisesti kiihota. Nainen kyllä muuten voi ; Moni mies sanoo että pienet on just hyvät, ja niinhän ne onkin. Mutta isommat on vielä paremmat.

Ylläri pylläri, ei se rintojen koko kuitenkaan ole sitten taas ykkösasia monelle, harvalla meistä on just kaikin puolin täydellinen unelmien kumppani. Sehän olisi suorastaan tylsää. Ja joo-o, poikkeksiakin on, jonkun mielestä naisella ei saa oikeasti olla juuri ollenkaan rintoja ja toinen taas tykkää sellaisista ihan älyttömän valtavista navan alla roikkuvista.

Nämä ovat kuitenkin äärimmäisiä poikkeuksia, joille on tullut jokin fiksaatio esim. Nainen on seksuaalinen luonnollisena ja isot rinnat on törkyää ja jos ne on tehty niin ne naisen saa näyttämättä epäkypsäksi olennoksi vaikka rinnat ovat kuten ovat kunhan ne ovat luonnolliset ne on ihanat mun mielestä.

Vaihtelu se virkistää; joskus isot joskus pienet: Ei pelkät rinnat vaan laihat pienirintaiset naiset ei oo yhtään kiihottavia, hieman pyöreet naiset on niitä seksikkäimpiä: Älkää naiset sitä murehtiko vaikka mies katselis isoja tai pieniä, netistä tai kalentereista, lopulta se kokonaisuus vaan ratkaisee.. Minulla 90G-kokoiset ja vientiä on riittänyt. Useimmat mieheni "rakastaneet" rintojani.

Tuolla köllii sängyssä nykyiseni tyytyväisenä, itse hän on niin timmi vartaloltaan että aah Mutta hänenkin mielestään rintani ovat ihanat. Miten ois kolmen kimppa? Aika pinnallisia ovat ihmiset???? Pienet rinnat hyvä perse sen olla pitää: Ainahan miehet kattoo isoja tissejä mutta ei välttämättä halua nitä omalle naiselle Mulla sama, tykkään pienistä. Ei niinkään se koko vaan koostumus! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Ei naisen tarvitse hankkia keinotekoisia silikonirintoja kuin siinä tapauksessa jos itse tahtoo syöpäleikkauksen jälkeen korjauttaa rintansa.

Pornolehtien kuvien katselu ja oman naisen vertailu ei ole ollenkaan järjellistä koska se "luomu" on aina parhaan näköistä. Miehenä minä en kaipaa silikonitäytteisiä rintoja kuin tuossa edellämainitussa tapauksessa jos nainen itse on päätynyt tähän korjausratkaisuun. Ihan naurattaa nämä jutut ollaan tyytyväisiä siihen mitä luoja meille on suonut esim. Koko on makuasia, pääasia, että daami kantaa rintavarustuksensa itse ja ylpeänä. No minua ei ole koskaan rinnat kiinostaneet en näe niissä mitään sexikästä muu ratkaisee, mutta jos valita pitäisi niin pienet isot mieluimmin ällöttää.

Pienet on minun mieleen vaikka sillä koolla ei ole väliä. Ei rinnat kerro mitä siellä korvien välissä on. Tietenkin, jos on kaksi täysin samanlaisen luontee omaavaa naista ja ainut ero olisi rinnat niin pienempi rintaisen valikoisin.

Nykyään kaikilla on D-kuppia isommat. Se on makuasia sanoi musti kun muniaan nuoli. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Tärkeintä ei ole se mitä miehes ajattelee vaan että sää oot sinut itses kanssa jos sää pidät itsees seksikkäänä; Niin ei siihen suuria rintoja tarvita kyllä pieni rintanenkin on seksikäs..

Kaikki vähän riippuu kuinka se kehonsa kantaa.. Kaikki naiset jolla on isot rinnat sanoo et niskat tulee kipeiks ja rinnat roikkuu ne ei pysy terhakkaina;. Minä en oo sanonut ja minulla on ne 90G-rinnat. Luomut ne parhaimpia on eli ei mitään silikoneja.

Minä kiinnitän huomioni ennemminkin pitkiin ja paksuihin nänneihin. Ja mitä pienemmät rinnat, sen upeammin nännit erottuu edukseen. Tällä suurempi merkitys kuin rintojen koolla Ei Shirley Mansonilla ole suuria rintoja, mutta sanokaa ettei tuo ole seksikästä: Puuteria kilokaupalla naamariin tommoselle rinnattomalle niin ihan ok: Mutta kun tommonen on sitten ilman vaatteita, karu totuus paljastuu.

Itse miehenä en katso naisesta noita pintaseikkoja, ei ne lopulta ole rakkautta edes. Ei noilla rinnoilla ole merkitystä toisesta aidosti välitettäessä. Oletko ajatellut naisena sitä, mitä jos sairastut tai loukkaannut niin, että rintasi menee "rikki", mihin silloin luotat?

Siihen mieheen, joka rakastaa rintojasi vai sinua kokonaisuutena ja mahdollisine muutoksinesi, joita tulee vastaan enemmän tai vähemmän? Jo rintasyöpä on koettelemus ja mitä arvostat silloin miehessä, sitä, kokeeko sinut sittenkin rakkautena ja on tukenasi ihan kaikessa vai miehiä, jotka etsivät sinusta muotojesi "rakkautta. Silokonirinnat naisella kertoo riittämättömyydestä itselle ja huonosta itsetunnosta. Niiden takana on aina myös kaksinaismoraali, halu tulla hyväksytyksi jonain sellaisena, mitä aidosti ei ole.

Ja halu elää jalustalla, ihailun kohteena, joka ei lopulta kestä päivänvaloa. Puuttuu myös kyky katsoa peiliin ja kohdata oma identiteetti rehellisesti itselle. Itse on tullut seurailtua sinkkumiehenä naisten ja miesten käyttäytymistä ja yhteiskunnan pinnallisuuden kehitystä. Ei se onnellisuus tule ulkopuolelta, kyllä se sopusointu itsen kanssa sosiaaliseen kanssakäymiseen, eli kykyä rakastaa itseään sellaisena kuin on. Ei onnellisuuden perässä tarvitse juosta, se ei karkaa sisimmästä, mutta huomata se pitää.

Toivon sinun naisena miettivän "ihailun" kokemusta, mihin se riittää. Minulle naisessa kauneus on se, mitä se sisimmältään on, ei se "jalusta" itseään. No voi sentään, kunpa löytäisin jonkun kaltaisesi! Kokemuksia isoista ja pienistä, isot vievät aina voiton Jep, eli ainakin tämä mies pitää vain isoista rinnoista!

En minäkään haluaisi kovin pitkää miestä, mutta osaan kyllä arvostaa hyväkroppaisia pitkiä miehiä, kun niitä tulee vastaan. Nainen on ylipainoinen lössykkä, ei rintojen kokokaan saa naisesta viehättävää. Näin ikäätyessäni olen huomannut tämän rinta ogelman naisilla kun on pienet. Kaikki naiset eivät vain usko. Kaunis Vanessahan voi muuten iskeä uuden, paremman ja rikkaamman miehen ja kadota lapsineen kokonaan vanhan Kurripiimän elämästä. Elatusrahat tietenkin lasketaan vimosen päälle vaikkei omaisuudesta lohkeaisi kuin kotitalo lapsosille.

Lätkäura oli lyhyt 6. Ei työttömän ja kouluja käymättömän viiskymppisen tarvitse maksaa juuri mitään elatusmaksua. Vain tulot ratkaisee asian, ei veroparatiisissa Suomen viranomaislta piilossa oleva miljoonaomaisuus Minusta Taina on pirteän näköinen pakkaus, odotin jotain "rumaa". Ja Jari on aina tykännyt vaaleaveriköistä, joilla on hailakat silmät. Ja, onko sekin joku ihmettelyn aihe, että nainen tykkää kovasti seksistä.

Taina on terve nainen, jos seksi maistuu Ihmettelen, jos joku ei tykkää? Naiset ovat niin uskomattoman röyhkeitä ja itsekkäitä näissä miesteniskemisjutuissa nykyisin, että naisivat varmaankin vaimon silmienkin edessä näiden miesten kanssa, jos sellainen tilaisuus tulisi.

Tietenkin eniten syypää on naimisissa oleva tai muuten varattu mies, MUTTA kyllä siinä kanssarikollisena on tuo toinen nainenkin joka tieten tahtoen menee mukaan peliin, vaikka tietää siitä koituvan kovia tuskia vaimolle. Niin että se siskojen solidatisuus, pyyhitään jo sillä persettä, ihan sovinnolla, sitä ei ole. Miehistä ja varsinkin rikkaista miehistä kilpailu on raakaa ja julkeaa, that´s it. Mieltä yllätyt ehkä , ettei ukkomiehiin pidä sekaantua Itse en lähtisi ukkomiehen matkaan.

Jos tyyppi on sellainen, että erostakin on alle puoli vuotta, niin ei oikein natsaa Kommenttini pointti olikin siinä, ettei Taina haukuista huolimatta todellakaan ole ruma. Ja myös siitä, että jotkut kirjoittavat, että Taina tykkää seksistä. Ja ettei siinä ole mitään outoa, jos seksistä tykkää, minusta se on luonnollista Toki Taina niinkuin moni muukin voisi ottaa sen kaverin siihen hommaan ja muuhunkin vapaista miehistä. Harva enää kunnioittaa nykyään avioliittoja, mikä on harmi.

Oikeastaan koko naimisiin meneminen on mielestäni nykyään harkitsematonta ja impulsiivista. Ihmettelen myös Vanessaa, kun hän aloitti suhteen Jariin seurustellessaan vielä toisen kanssa. Mielestäni edellinen suhde pitää hoitaa loppuun kunnolla. Pitää olla rauhallinen vaihe pysähtyä ja keskittyä olemaan itsensä kanssa. Sitten vasta on emotionaalisesti kypsä rakentamaan uutta suhdetta Tosin, jos rakkaus on ns. Silloin kannattaa tarttua rahakkaaseen ja kuuluisaan mieheen heti, kun sellainen vain on mahdollista.

Niin Vanessa aikanaan toimi Samanlaista epävakautta korostaa myös se että kertoo seurustelevansa vakavasti. Miten sellainen voi olla mahdollista tuulimyllyn kanssa? Vanessan liha on levähtänyt.

Ei mulla muuta, kiitos. Man is a man, don´t expect anything more. Jarikin on tottunut siihen että saa mitä haluaa. Saihan se Vanessankin vietyä kihlatultaan. Kolmen pienen lapsen äitinä voi olla ettei energiaa enää riitä tarpeeksi seksileikkeihin. Vanessa hoi herätys Vanessa nyt äkkiä se loinen pihalle.

Sulle riittää kyllä varakasta herraseuraa. Sellainen perhonen kun olit silloin Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Täytyy sanoa, että itsekin tykään nuoremmista naisista ja minusta se on ihan okei. Biologisesti se on järkevä tapa toimia.

Minusta tämä on vaan taas yksi esimerkki, että pettävä mies ei muutu. Kerran pettäjä, aina pettäjä. Silti jostain kumman syystä aina löytyy niitä masokistisia naisia, jotka kelpuuttavat näitä pettureita, varsinkin jos ovat rahakkaita julkkiksia. Mutta Kurrin ihka ensimmäinen vaimo taitaa olla nyt vahingoniloinen.

Jari oli kyllä vapaa mies, kun hän tapasi Vanessan. Mistä pettämisistä sinä oikein hölötät? Et taatusti oo ollu jalkaa pitelemässä! Oli Kurri vapaa siinä vaiheessa kun tapasi Vanessan, mutta oli kuulema aikaisemmin pettänyt ex-vaimoaan ja siihen kai heidän liitto kaatuikin.

Ei siis Vanessan kanssa, vaan jonkun muun. Mutta Vanessa kyllä petti ex-poikaystävää Kurrin kanssa, eli Vanessakin saa nyt maistaa omaa myrkkyään. Näin se juttu silloin kymmenisen vuotta sitten muistaakseni meni. Ellen sitten muista ihan väärin. Unelmapari mitä muuta tähän nyt voi sanoo. Ja onhan Vanessalla oma sarja Vanessa ja Muksut vai mikä se oli.

Eiks Jarillekkin vois duunata jonkun oman sarjan vaikka Jari ja Ravintolapanot. Eiks tää romanssi syttynyt liekkiin Jyväskylän ralleissa, missä muutenkin oli lauma niitä mustia huoria miesten tyydykkeinä.

Siitä vois tehdä ekan jakson. Jali Kulli Jyväskylän yössä. Joo, Markku Arollahan on takana jo kolme avioeroa ja neljäs naisystävä nyt menossa. Ja huvittavaa on sekin, että nämä Aron naiset ovat aina kerta kerralta nuorempia ja nuorempia. Äijä vanhenee ja sen naiset vaan nuorenee. Kuuluisilta julkkiksiltahan tuollainen onnistuu. Nisa Sorayan kanssa Markku asui useita vuosia!

Danny on kaikkein pahin. Se tuhosi täysin viattoman Armi Aavikon elämän, eikä missi saanut omaa perhettä eikä omaa lasta. Vanhoja pukkeja juu 5. Joo, tosin Reetu taitaa olla sitä enemmän puheissaan kuin käytännössä. Se selittelee aina jotain nuorista tyttöystävistä, mutta koskaan niitä ei missään näy. Danny kieltämättä teki Armille halpamaisen tempun, mutta ei Armikaan mikään puhdas pulmunen ollut. Eihän hänen ollut mikään pakko alkaa seurustella perheellisen miehen kanssa, joten oli vähän syytä itsessäkin.

Sitä saa mitä tilaa. Itse oon raha-asioissa täysin tavis kolmekymppinen, niin AINA joku nuori nainen arvaa iäksi Viimeksi 19 ikäinen nuori neito tuli baarissa jutulle, luuli iäksi Oikean iän kuultuaan ei näemmä menoa haitannut, yltyi vaan. Ja juttu ei ole jäänyt siihen. Pointti nyt kuitenkin se, että raha ja julkisuus voi olla hyviä avusteita mutta ei todellakaan merkitse kaikkea. Pinnalliset naiset sitten tietysti erikseen Nisa ei kuitenkaan tainnut olla Puputin poikaa nuorempi Nyt kun Suomen avioliittolaista kerran poistetaan sukupuolirajoitukset, niin samalla voitais poistaa aikansa eläneet henkilölukurajoitteetkin!

Ei pidä paikkaansa 6. Kyllä raha ja julkisuus on IN, silloin kun on kysymys huomattavasti vanhemman miehen suhteesta nuorempaan naiseen. Joku ikäistään nuoremman näköinen vuotias on ihan eri asia ja jos 30 kymppinen heilastelee 20 kymppisten kanssa, niin eihän siinä ole ikäeroa kuin kymmenen vuotta ja niin lievässä ikäerossa ei raha ja julkisuus niin keskeistä olekaan, riittää että on komea.

Mutta kun mies alkaa olla keski-ikäinen ja yrittää havitella semmoisia 20 vuotta nuorempia, niin silloin raha ja julkisuus onkin jo tosi merkittäviä tekijöitä.

Aniharvoin ne nuoret nätit naiset mitään keski-ikäistä tavista huolii. Itse en ainakaan tiedä yhtään tapausta. Niin, paitsi että siinä valitettavasti kävisi vähitellen niin että näillä rikkailla julkkiksilla ja muilla silmäätekevillä olisi monta vaimoa ja moni vähävaraisempi ja vaatimattomampi mies taas jäisi kokonaan ilman vaimoa. Yksinäisten vanhapoikien määrä vaan lisääntyisi. Sen sijaan nuoremmissa ikäluokissa miehiä ja naisia on puolet ja puolet, eli mitä enemmän olisi moniavioisia miehiä, joilla on monta vaimoa, niin sitä enemmän olisi myös yksinäisiä miehiä, joilla ei ole vaimoa lainkaan.

Tähän voisi tietysti auttaa se, jos nainenkin saisi ottaa useamman aviomiehen, mutta kuinka moni mies oikeasti suostuisi siihen? Yleensä miehet ovat mustasukkaisempia ja omistushaluisempia kuin naiset.

Islamilaisissakin yhteiskunnissa, joissa miehillä voi olla monta vaimoa, niin mies edellyttää kaikilta vaimoiltaan ehdotonta uskollisuutta tai muutoin tulee kivitystuomio.

Siitä syystä moniavioisuus ei olisi pitkällä tähtäimellä mikään hyvä ratkaisu. Ei ihme, että tänne on tunkua nimenomaan nuorten miesten kohdalla! Luin jostakin, että tästä syystä islamilaisista maista tulee paljon näitä itsemurhaterroristejakin.

Kun nuorella köyhähköllä miehellä ei ole käytännössä mahdollisuutta saada vaimoa ja perustaa perhettä, koska varakkaat miehet keräävät haaremeita eikä vaimoja siksi riitä kaikille miehille, niin heille tulee elämään vähän sellainen hällä väliä-asenne ja se ajaa heidät terrorismiin. Iso-D pilasi Armin elämän. Vannoi vuodesta toiseen rakkauttaan ja käytti herkkää ihmistä hyväkseen vuosikaudet.

Armi uskoi että jonain päivänä D saa vielä vastata tekemisistään. Asialla kaksi puolta 7. Törkeästihän iso D kieltämättä toimi Armia kohtaan, mutta ei Armi mikään viaton osapuoli ollut. Ei kukaan pakottanut suhteeseen ukkomiehen kanssa eikä varsinkaan roikkumaan siinä vuosikausia. Armi olisi voinut valita toisinkin. Kun Armi alkoi seurustella Dannyn kanssa, hän varsin hyvin tiesi että tällä oli vaimo ja lapsia, mutta eipä se Armia juuri hetkauttanut.

Toisin sanoen aika inhottavastihan Armikin teki Dannyn vaimoa ja lapsia kohtaan eli ei todellakaan ollut mikään enkeli. Mutta Danny on kyllä aika iso paskiainen. Hävetä sen miehen pitäisi niin Armin kuin perheensäkin edessä. Itse en tuommoista miestä arvosta yhtään. Ja aivan upea pitkä, kaunis nuori nainen. Tässä maallisessa elämässä pojat ei pimpsaa saa niin tottahan sitä itteltä hengen ottaa pois jos saa 11neitsyttä siellä muslimitaivaassa niinkuin naapurin isoherrakin. Ihme vaan ku nää rikkaat muslimit ei rupee itsemurhaiskuja tekemään.

Näin se seksi maailmaa pyörittää ja saa nuoret pojat heittämään henkensä siihen vedoten että sitten siellä taivaassa saa sitä pesää niin paljon ku haluaa. Ei ole järkee ei 8. Ehkä tämä kristillinen yksiavioisuus on sikäli järkevämmällä linjalla, että kun jokaiselle sallitaan vain yksi kumppani, niin sillä minimoidaan ilman jäävien osuus. Eihän se tietysti syrjähyppyjä estä, mutta estää ainakin sen että joku kerää kymmenen naisen haaremin ja moni muu jää siinä sivussa ilman.

Paljonkohan se maksoi sille tytölle? Mutta eivät siis ole yhdessä enää eli nuori tyttöystävä häipyi? Taisi kyllästyä lopulta vanhaan äijänkääkkään ja lähti etsimään nuorempaa ja vetreämpää miesseuraa, jonka kanssa toimii ilman viagraakin. Todella paskamaisesti teki Armikin Dannyn vaimoa kohtaan, koska aloitti naimisissa olevan miehen kanssa suhteen tieten tahtoen, niin saa syyttää vain ja yksinomaan itseään. En tunne vähääkään sympatiaa näitä toisten miehiä varastelevia naikkosia kohtaa. Sitä saa mitä tilaa Liisa Lipsanen oli oikea hieno nainen eikä Dannyn kaltainen moukka ansainnut Liisaa.

Liisa hoiti kodin ja lapset isoiksi ja varmaan tiesi, missä mennään mutta kesti pystypäin ja itki itkut itsekseen. Mutta kun lapset oli itsenäisempiä, Liisa lemppasi paskan ulos.

Niin hieno teko niin hienolta naiselta! Joskus näin naisenakin voi ihailla jotain toista naista. Liisa Lipsanen oli järkevä nainen. Sieti Dannyn syrjähyppyjä ja pysyi Dannyn kanssa naimisissa, osittain kai lasten takia ja osittain ihan Armin kiusaksi.

Kun Armi sitten oli kuollut, niin kumman nopeasti se Liisa sitten ottikin Dannystä eron. Mutta Armin eläessä ei millään. Näin hän piti huolen siitä, ettei Armi päässyt voitolle. Mutta kun Armi oli lopullisesti poissa, niin heti perään tuli avioero. Raha tosin rauhoittaa mieltä ja sumentaa katsetta. Samanlaisia henkisiä lapsia nuo petolliset ihmiset ovat, oli rahaa tai ei. Ei se että on nakutellut yli kaappia änärissä tee kenestäkään munkkia tai se että olet ollut makusen eikan tallin kovin myyntivaltti siveyden sipulia.

Säälittäviä ja ikäviä tapauksia, tosin tietolähdekkin on vähintään "luotettava". Tarinahan on tosi kun se kerran seiskassakin on ollut. Yleensä nämä ovat niitä juttuja, joista asianosaiset vetävät ensihätään herneen nokkaan ja uhkaavat kunnianloukkaussyytteellä. Pölyn laskeuduttua he jättävät asian ja kun heiltä asiasta seuraavan kerran kysytään, he vastaavat, ettei paskakasoja kannata tonkia Näin asia koitetaan saada pois päiväjärjestyksestä, kunnes seuraavan kerran narahtavat jostain.

Tietysti tässä tapauksessa kandee olla varppeillaan siksikin, että asiassa ei ole mitään erikoista. Vanessa voi hyvinkin tuntea naisen ja jos ei kerran mitään muuta näyttöä, esim. Harmittaa etten itse ollut ottamassa noita paparazzikuvia, joista varmaan maksettiin hunajaa. Kyllä tekin panisitte jos olis mahdollisuus, köyhien ja rumien täytyy tyytyä vain omaan käteen ja mielikuvitukseen.

Jospa joulupukki tois edes Fleshligthin tekopillun lahjaksi. Onko näin että Kurri on reilu jätkä, joukkueen suojelema, "kyllä pojat on poikia" tyyppi. Pitää saada nuorta lihaa. Hänkö on sitten puumanainen, säälittävä tapaus joka yrittää pysyä nuorena, "ikuinen teinityttö", "vaihdevuotinen vosu".

Nuorta miestä naureskellaan asiasta. Noille ylikypsille äijille riittää kyllä puolustajia. Ja nainen, joka tollasen yliukon ottaa, onkin näppärä pimu joka turvaa tulevaisuutensa. Etenkin jos vielä pyöräyttää penskan papalle. Hormoonihiiri aikansa piiritteli ukkomiehiä ja iski sitten Sarasvuon, rikkaan ja yleisestikin höppänänä tunnetun. Mikä sen helpompaa, äkkiä taikina paisumaan ja avioon.

Tuolla yhdessä toisessa ketjussa paheksutaan Katri-Helenaa, jonka juorutaan tapailevan itseään huomattavasti nuorempaa miestä. Tyyliin Hyi Hyi Katri-Helenaa, kun on alkanut puumailemaan. Raha sokaisee, eivätkä jääkiekkoilijat ole mitään ruudinkeksijöitä tunneasioissa, joten naiset niitä pyörittelee, tosin missi Vanessa saa varmaan nuoren ja komean miehen sen muumipeikon tilalle. Vanhemmissa äijissä kiinnostaa varallisuus.

Itse hankittu varallisuus on varma merkki siitä että äijässä on munaa. Sarasvuo on miehenä sitä luokkaa, että ilman rahaa ei saisi pisotinta lainkaan. Ai onko Virpi heilastellut ennenkin ukkomiesten kanssa? Ei sinänsä ihme, koska joidenkin tutkimusten mukaan ukkomiehiä havittelevilla naisilla on normaalia suurempi kilpailuvietti ja halu voittaa toinen nainen eli näissä tapauksissa se ukkomiehen vaimo. Mitä muuta voi kilpaurheilijalta odottaa? Hän haluaa kilpailla muiden naisten kanssa niin hiihtoladulla kuin ilmeisesti yksityiselämässäkin.

Pillerin rouva tosin sanoi, ettei noin rumasta akasta ole hänelle vastusta. Ei noistakaan tiedä 6. Mistä sitäkään tietää, kuinka kauan tuo Sarasvuon ja Kuitusenkaan liitto kestää. Julkkisten liittojen kanssa kun on aina vähän niin ja näin. Ehkä Sarasvuo joutuu vielä niin suuriin taloudellisiin vaikeuksiin, että Virpi kyllästyy ja lähtee kävelemään. Tai sitten Sarasvuo vaihtaa Kurrin tavoin Virpin vielä nuorempaan naiseen, kun viidenkympin villitys iskee. En olisi yhtään hämmästynyt, vaikka vuoden päästä lukisi iltalehdessä "Jari ja Virpi eroavat" ja sitten seuraavan viikon seiskassa olisi lööppi "Tässä Jarin uusi salarakas".

Julkkiksilla on näitä eroja ja salarakkaita niin tiuhaan tahtiin, ettei heidän avioliittojaan osaa ottaa edes vakavasti. Eli molemmilla kun hilloa riittää niin kuka jaksaa välittää senteistä ja penneistä. Mitä nyt ikäeroon tulee niin jos minä olisin 50v miljonääri niin tuskin yli 20v edes katselisin. Vanhat "kondooriämmät" ne täällä läskiperseineen vaan kaakattaa , kun meikäläiset ripeet ja energiset viiskybäset hyvintoimeentulevat hommailee nuorempia tyttöjä. Kuka nyt jotain valittavaa läskikasaa jaksaa katsella?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kaltaisesi irstaat "pomot", just just, saa naista ainoastaan rahalla, sitähän yritit sanoa? Teillä vaarin ikäisillä säkeillä ei ole enää samaa virtaa, samaa säkenöivyyttä ja potenssia kuin kakskymppisillä miehillä. Teillä on vain rahaa, asema tai valtaa, jota nuoremmat naiset hetkeksi tarvitsee. Etkö tiedä mitä pedofilia tarkoittaa?

Mutta se siitä, kaikesta päätellen olet hysteerikko joka älähtää muutenkin helposti. Rahalla saa ja hevosella pääsee.

Huvittavia nuo keski-ikäiset ukot, jotka luulevat muka olevansa niin nuorekkaita, kun ovat paksulla lompakolla jonkun nuoremman naikkosen pyydystäneet. Eipä niitä nuorempia naisia juuri vähävaraisten keski-ikäisten seurassa juuri näy, jostain kumman syystä. Tämä pedofiili on kyllä niin hieno muotisana, että minä haluan olla pedofiili.

Ja varsinkin näitten ikäpoliisien tähden, joille ikä näyttää olevan eläämää suurempi asia. Aivan, raha ratkaise 5. Ottamatta sen enempää kantaa itse tapahtumaan, kun en voi tietää koko totuutta lehdessä toki muutama aika paljonpuhuva paparazzikuva esitän vain viattoman kysymyksen: Uskotteko, että Vanessa olisi vilkaissut Kurria, jos olisi varaton timpuri tai asfalttityöläinen? Mitenköhän tällaiseksi peto pappaksi tullaan tai kasavetaan. Pitääkö olla paljon mammonaa?

Riittäiskö vaan et on tavallinen poliisipäällikkö ja komea virkapuku. Jotkut naikkoset kun on tällaisten virka -asu pellejen perään ihan peevelisti. Ei siis tartte olla välttämättä julkkis. Jotenkin ovat kyllä kieroon kasvaneita kun ei oman ikäinen oikea nainen saa jopoa keulimaan kuin viagran voimalla. Täällä Pankakoski, kuuleeko Jorma-nainen. Noniin, nyt pitäisi yhteyden pelata Ensinnäkin kyseessä on Suomen Jääkiekkomaajoukkueen PääJohtaja. Ei mikään nakkikioskin pitäjä, vaan Kansallis-ikoni, melkein.

Nuuska-muikkunen ja kg levinny x-kiekkoilija ja mykkä Suomen jääkiekkomaajoukkueen Tiedottaja. Sä et siis millään pääse samalle viivalle kurrin tai häkkisen kanssa. Toisekseen, Kurri pettää julkisesti kolmen lapsen äitiä.

Mistä me saadaan boltsiimme näitä egosentrisiä ajatuksia? Vanessa toimi tavallaan biologisesti: Se että onko siemen laadukasta, jää nähtäväksi Mutta nyt ei ole.

Thai hierontaa turku homoseksuaaliseen ilmaiset aikuisviihde videot

GAY WILMA POHJOISKARJALA PARAS PANO

Kyllä minua ainakin loukkaa hirvittävän paljon, kun miehebi pisteyttää naisia seurassani. Jun on ottanut nuutaman oluen, minunkin kroppani kelpaa: On hyvä muistaa sekin, ettei kukaan ole täydellinen, tuskin yhdellekään. Kun aviopuoliso valitaan, se kuitenkin tarkoittaa, että on riittävän paljon asioita kohdallaan.

Mikä sen suurempi hyväksyntä kuin avioliitto. Jos pienirintaisuus häiritsee, niin kannattaa lukea tämä ketju. Mielestäni täällä pienirintaisuus on saanut runsaasti kannatusta, minultakin. Kun ihmisiä on kaikenlaisia, on vain hyvä, että poikkeaviakin mieltymyksiä löytyy. Pitävät kai monenlaisista, ryhdikkyys tuntuu olevan avainsana. En usko, että omistani I-kupin rinnoista pidetään. Itsekin vihaan niitä ajoittain. Laihdutuksen jälkeen ryhtileikkaus ehkä n.

Jos toista rakastaa niin mitä väliä.. Ei ole oikein muuta sanottavaa. Hän Rakastaa Sinua, pienillä rinnoilla ei ole merkitystä. Ex miinus A E-kuppi, bulimian kokeneena voiko edes kuppikokoa mitata.. Voiko tähän mitään lisätä. Tiossit eivät tee naista. Se on se mitä yläpäässä on. Olipas rumasti sanottu nimimerkki "Näin on". Toivottavasti sinulla on ns.

Kunpa olisin kärpäsenä katossa kun olet suihkussa tai saunassa.. Ajattele, mitä suusta päästät täällä, ok. Sinkkuaikoina kun baareissa kuljin, niin AINA ja poikkeuksessa pienirintaiset naiset haettiin eniten tanssimaan ja miehet parveili ympärillä.

Isotississyyden palvominen on puhtaasti amerikkalaisen median luoma juttu eikä korreloi mitenkään perus suomimiehen makuun. Ja yleensä pienirintainen on hoikka, isorintainen lihavampi ja ylipaino on kaikkein eniten miehiä pois työntävä asia naisessa. Käväiseppäs pelipaikolla ja katso systeemi, niin ei epäilystä jää. Oikeissakin tansseissa pienirintaiset hoikat viedään ensimmäisinä.

Erittäin vaikeaa ymmärtää naisten villitys silikonien perään. En tiedä teidän kaikkien ikää mutta eiköhän se totuus ole lopulta että kun toista rakastaa niin mitä väliä????

Me miehet olemme kiinostuneet aivan kaikenkokoisista tisseistä. No, en panis pienirintaista, mutta en toki viiti sanoa sitä hänelle, että en loukkaisi tunteita ja panen sit kuitenkin, tavallaan väkisin.

Taas on Suomi24 ylläpitäjät keksineet yhden turhan aiheen lisää keskustella. Kirjoitusasusta näkee aina milloin näitä väkisin väännettyjä keskusteluita tehdään.

Mulla on kouriintuntuvat ja niitä on helppo puristella. Ihan sama isot taikka pienet, sisin silti ratkasee kaiken. Isot silikonitissit sopivat hyvin naisille, jotka ovat luonnostaan epänaisellisia, tyhmiä, ammattitaidottomia ja julkkiksen roolista kiinnostuneita. Näin saa yöseuraksi sekä tyhmiä hormonibodareita että jääkiekkoilijoita. Me vanhemmat gonzalekset olemme aitojen naisten ihailijoita; naureskelemme täyttötissisille bimboille.

Itse rakastan pieniä Tykkään että on naisella pulleat purjeet ja mahtava peräsin. Kesällä sellainen on mahtava näky. Tosuus on tämä, sakokoot ketkä mitä vaan: Jos miehet muuta väittää niin he valehtelevat. Toisaalta luonnottomat silikonit eivät enään ole in.

Luonnollisen isot tisut siis, muusta viis. Voisin olla vaikka täysin rinnattoman naisen kanssa, mutta muodokas peppu ois kuitenkin ihan kiva olla.. Oikeat rinnat on aina oikeat rinnat Meillä miehillä ei ole eikä pidäkään olla mitään sananvaltaa siihen, ottaako nainen silikonit vai ei ellei mies maksa niitä: Miehet, jotka arvostavat enemmän muovipalleroita kuin oikeita rintoja olkoon sitten minkäkokoiset tai -muotoiset tahansa eivät ole sen miellyttämisen arvoisia.

Mutta jos nainen itse kokee olonsa paremmaksi niiden avulla, niin siitä vaan. Itse arvostan naisia, jotka ovat itsensä ja rintojensa kanssa sinut.

Ja oikea rinta tuntuu kourassa aina mukavammalta kuin silikonitehostettu versio Todennäköisesti miehesi pitää sinua lautana ja sanoo mitä sanoo vain miellyttääkseen sinua. Koko ajan hän kuitenkin miettii miltä tuntuisi puristella isoja rintoja. Mies joka haluaa mielummin puristella silikonipollukoita kuin aitoja rintoja on todennäköisesti sama luuseri, joka haluaa mielummin tumputtaa flashlightiin kuin harrastaa seksiä aidon naisen kanssa.

Mitä sellaisten tahvojen mielipiteillä on väliä? Isot tietysti, siis yleisesti on paremmat! Tietenkin pienet kiinteät menee riippuvien läskitissien edelle. Ei se rintojen koko mitään ratkaise!!!! Kokonaisuus on se tärkein asia minun mielestäni! Mieti miten ne isot rinnat alkavat roikkumaan iän myötä: Oli rinnat isommat tahi pienemmät,niitä on aina ihana suukotella ja hyväillä: No on siinä taas ulkonäköongelmia kerrakseen. Isot tai pienet, kun kantaja on sopiva, ei pidä tuijottaa mitä lehdet ja toimittajat vaatii.

Älä välitä asiasta, me miehet vain olemme sellaisia YHdyn mielelläni, pienirintaisiin naisiin. Yhdeksän vuotta sitten tekaistu viesti taas otsikoissa!!!!!!

Rinnat ovat vain yksi pieni osa kokonaisuudessa naisen viehättävyyttä arvioitaessa. Kokonaisuus ratkaisee ei jokin yksityiskohta. Itse en pidä isoista rinnoista vaan sopivan kokoisista. Tissit ovat jokaisella yksilölliset , ja miehen mielipiteillä ei ole merkitystä. Ikääntyessä kaiken mikä menettää ryhtinsä on vain harmillista kannettavaa. Ylläpito on lopullisesti seonnut. Isoista rinnoista on myös riesaa. Töissä ja urheillessa ovat haittana koko ajan. Niin että jos jonkun mielestä ovat kaunistus,niin on niistä haittaakin Mutta katsojalle ja hyväilijälle ihanat..

Alkuperäinen viesti on yhdeksän vuoden takaa, mutta vastaan joka tapauksessa. Huomatkaa, että vastaukseni koskee ainoastaan rintakysymystä, kaikesta huolimatta huomattava määrä persoonallisuuteen liittyviä asioita ohittaa ulkoiset seikat.

Katson pornoa huomattavan paljon ja pornoa katsoessani tissien koko ja ennenkaikkea tissien muoto on merkittävä asia. Kiihotun isoista tisseistä enemmän, ja myös silikonit käy. Ainoastaan järkyttävän suuret pallotissit on turn off.

Mutta muistakaa naiset, että porno on fantasiaa. Miehet saattavat kiihottua pornofilmien silikonihuorista, mutta oikeassa elämässä ja omalla naisella ne luomutissit minkä kokoiset tahansa ovat ne parhaat ja kauneimmat. Kaikki naiseni kahden käden sormet riittää ovat olleet verraten pienirintaisia, enimmäkseen B-kupit, ehkä joukossa yksitäinen C.

Ja silti olen niistäkin maitorauhasista tykännyt. Loppuun Matti Näsän Tissirockia lainaten "pystyä pientä tai lautaa, aina äijien mielestä rautaa", eli summa summarum älä välitä, tissit kelpaa miehelle. Isot, mutta ehdottomasti luomut ovat ihanat. Itselläni on terhakat rinnat teinitytöt ovat kateellisia.

En ole ikinä tajunnut tuota isorinta vouhotusta. Pienet vai isot Media antaa asiasta toisenlaisen kuvan Mieluummin pienet kuin isot rinnat. Liian isot rinnat ovat rumia. Saahan sitä kalenterityttöjä katsella, ei se mitään merkitse, naiset vain ovat niin kauniita riippumatta rintojen koosta. Vaikka onkin vanha viesti, joku saattaa lukea sen edelleen Mie olen isotissi, ja yleensä tissit houkuttaa vain osaa miehistä, valitettavasti sitä ei älykkö porukkaa.

Fiksut terävät miehet tykkää pienitissistä. Ihan eri asia on katselu, varmaan itsekin katselet komeita lihaksikkaita miehiä silleen silmänruokana. Ei näitä hinkkejä kannata kadehtia.

Seksi ei ole tisseissä. Valitettavasti näin ihan tosiaan on. Jos olisin nuorempi, rintojen piennennys olisi toimenpide. Mutta en enää viitsi Miehet jotka isoja kaipaa, ei ole oikeasti niitä penaalin terävimpiä. Jos varsinkin ei ole jättimuna? Eikö ole seksiä jos on pieni muna ja pienet tissit?

Mulla isot rinnat, jota mä vihaan. Ei saa ostettua koskaan mitään kauniita vaatteita ja mikään ei oikein istu. Muutama viimeisin miesystävä ei ole edes halunnut koskea niitä, siksi mietin pitäisikö pienentää. Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku. Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota! Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit. Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti.

Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla. Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!!

Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää. Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet. Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet. Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat. Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä. Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää.

Todellisuus on varmasti toinen. Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa. Naiset kylläkin miettii reilusti alle puolet tuosta koosta kun puhuvat isoista. Itselläni ollut jo teininä isot rinnat kuppikoko about DD ja painoa oli n. Siis anorektikon näköinen isoilla tisseillä. Se oikeasti isojen rintojen suuruus ei riipu läskin vaan rintarauhasten määrästä.

Toki sitten kun sitä painoa tulee lisää niin näyttävät vielä isommilta mutta näyttävät isoilta myös hoikkana ollessa. Tuo taitaa pitää paikkansa myös että kun on leveä lantio niin myös rinnat isommat. Kolme lasta synnytetty eikä roiku vieläkään. Punttisalia ja hyvät rintaliivit yhdistettynä geeneihin ei siinä sen kummempaa.

Ainoa haitta on miesten tuijotus sitä kun ei voi itse sitä kokoa valita jos ne on geeneissä peritty. Ylläpito on paskaa En katsonut paskaa videotasi mutta haista nyt pitkä paska vitu luuseri röllihomo. Pienet rinnat on hyvät, isot rinnat ei kiinnosta Naisen korvien välissä on heidän kiihoittavin elin. Joillekin miehille se on fixuus ja toisille tyhjä pää! Mun ekalla starttinappula sijaitsi lapaluitten välissä selässä. Siitä kohdasta kun kielenkärjellä kutitteli niin keskusvoitelu starttas ja kone lähti käyntiin!

Mutta kun luonto on luonut sellaiset isot roikkuvat, mitäs teet Eikö miehille mikään riitä? Itselläni on pienet rinnat. Muut ovat olleet lähinnä sitä mieltä, että "kyllä nuo mulle riittävät. Onko koolla väliä, ei ainakaan mulle: On ainakin yksi hyvä puoli, ei mee vettä ja pesuainetta, kun ei tartte joka päivä pestä liivejä, koska en käytä. Miehesi pitää isoista rinnoista, mutta on naisella muutakin kuin rinnat.

Nuorena tyttönä luvulla kuulin että joku mies oli kysynyt toiselta, miks toisilla naisilla on riippatissit? Toinen oli vastannut miks sit toinen koivu on riippakoivu? Eipä nuo kaverit ole koskaanosanneet kertoa kun olen kysynyt heiltä,että mitä niistä isoista rinnoista on hyötyä?

Tiellä ne minun mielestäni on joka paikassa. Tanssiakkin on paljon mukavampi pienirintaisen naisen kanssa. To each his own Itse väitän, että seksikkyys ei ole pelkästään rintojen koko Sillä jos näin olisi, niin aivan tajuttoman lihavat naiset joilla on isoimmat rinnat olisivat kaikista suosituimpia Pienirintainen nainenkin voi olla erittäin seksikäs, riippuu siitä miten esittää itsensä, pukeutuminen, eleet, käyttäytyminen Eiköhän tuo nyt ole ihan makuasia, "tytteli" hyvä!

Me tavis naiset olemme jotakin edellä mainittujen väliltä. Rehellisesti sanottuna, olen kuullut puheista ja nähnyt kommenteista, että osa miehistä, ja naisista pitää suurta, osa pientä povea - kauniina. Jos nainen on viehättävä ja sopusuhtainen, ei rintojen koolla ole väliä. Näin varmaan teitä monia iäkkäämpänä, en tosin välttämättä viisaampana, mielipiteenäni lausun: Mukaviahan ne ovat mutta vuosien mittaan muut ominaisuudet ajavat vaikka minkä kannun yli jos muuta ei ole tarjolla kuin komeat hinkit.

Fiksuus voitta vaikka mikälaiset utareet ja suurimman osan muistakin kauneusvirheistä. Hymykään ei tee haittaa! Rinnat on henkilökohtainen asia! Syö sittas killisilmä tissi ja pillu on kokonaisuus. Poikana voin sanoa että vaikka mitä kukin väittää, niin KAIKKI tykkäävät isoista tisseistä, tämä on jääkylmä totuus, uskokaa se senkin laudat!!

Ainoa keino saada munaa teillä on hankkia silarit. Ei rintojen koolla ole mitään väliä vaan sillä mitä nainen oikasti on ja miten nainen kantaa oman kroppansa, eli on itseluottamusta ja sinut itsensä kanssa. Se vasta herättääkin mielenkiinnon miehissä. Jotka tuijottaa liikaa isoja rintoja on katellu liikaa pornofilmejä uskoo turhiin tutkimuksiin, eli on hölmöjä ja menee vaan julkisen ihannoinnin mukaan ja minkä feikki kuvan media antaa.

Naiset ovat ihan hulluja,kun luulevat että isot rinnat ovat kauniita. Isot rinnat ovat raskaat ja lisäksi terveysriski. Miehillä on geeneissä se, että tykkää isoista rinnoista. Isot rinnat viestivät hedelmällisyydestä, mitä naaraat paritteluaikeissa tuovat esille. Sopivan kokoiset, käteen sopivat. Paita päällä isot on kivat mutta harvoin alasti. Yleensä roikkuvat tai pallokumitissit. Harvoin isot ovat nätin muotoiset ja terhakkaat. Älä ole toisten orja!! Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, muuten et tule koskaan olemaan onnellinen.

Minulla on ihanat pikkutissit! Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiä , mutta tärkeintä on että itse tykkään. Jos miehile ei kelpaa, hankkikoon tissinsä muualta. En hae itsekään mitään ulkoista kuorta vaan miestä, jolla on älynlahjoja ja arvot kohdillaan.

Nyt sin pitää hankkia kaks silikonipussia ja laittaa joku ompeleen ne sun rintalastan päälle. Itse en oo koskaan kokenut vetoa isorintaisiin naisiin. Sen sijaan pienet mutta sopusuhtaiset rinnat ovat ihan käsittämättömän kiihottavat. Pidän tosin muutenkin pienikokoisemmista naisista. Ainakin minun makuun on sellaiset, jotka omistaja ylpeydellä kantaa. Ei koolla ole väliä, jos oikeasti ihmistä rakastaa. Ei niillä rinnoilla oikesti ole niin paljon väliä, kunhan muut seksikkyyden osapuolet ovat hallussa: Jos noita alkaa hiomaan etkä saa miestä pauloihisi, on miehesi tylsimys.

D On myöskin tehty useampi sosiaalinen ja historiallinen tutkimus, että pienirintaisuus ja veistoksellisuus vetoaa ylempiin sosiaaliluokkiin kun taas pyöreys ja suuririntaisuus alempiin: Tuli tarpeeseen,asia niin vaivannut mieltäni. Totta kai Isot tissit. Peinet on ihania Minä olen mies ja tykkään pienistä rinnoista ja on aivan mahtavaa katsella Olympialaisia kun siellä on niin paljon hoikkia ja pienirintaisia naisia.

Laita mies vaihtoon jos ei kelpaa pienirintainen meitä pienirintaisista naisista tykkääviä on pilvin pimein. Vaihtamalla moni asia paranee ja kaikki on loppujen lopuksi tyytyväisiä. Ihme meuhkaamista moisesta asiasta. Ostakaa pari silikoni-pussia, sitten vielä hyvä silikoni-pornosivu ja ei kun homma handuun! Tytteli hyvä, jos tunnet itsesi seksikkääksi, niin olet seksikäs!

Sinun oma tuntemuksesi imaisee myös kumppanisi. Isot tissit tietenkin ja pitkät sääret. Ei mitään neekkerin isoa pyllyä, vaan kotimainen sopiva. Pienet rinnat ovat ehdottomasti kauniimmat kuin isot "utareet". Näin on näreet Isot ovat kauniimmat kuin pienet, kunhan eivät roiku. Edelleen sanon, et voi luojan luomaa muuttaa muuta kuin keinotekoisesti. Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen?

Eihän kukaan juurikaan halua muuttaa mitään muuta osaa itsestään erityisesti. Kaikki tämä on median tekemään hössötystä ja ihannointia. Täysin olemattomat ovat vähän kiikunkaakun, mutta pienemmät ovat mukavammat kuin liian isot löllykät. Harvemmin olen törmännyt terhakoihin isoihin, mutta pienet ovat taas useimmiten varsin kivat paketit.

Minulla on pienet rinnat mutta kalu on vastaavasti kookas. Vaatteet päällä isot, ilman vaatteita pienet. Ja kopeloimiseen ainakin omasta mielestäni käteen sopivat ettei tartte naapurin erkkiltä pyytää käsiparia avuksi. Olen saanut naisystäväkseni kauniin ja kivan naisen, jolla on pienehköt rinnat. Minulle niiden koko on yhden tekevää. Naisen kauneus ja viisaus on kuitenkin paljon muuta kuin pelkät rinnat.

Pidän hänen rinnoistaan juuri sellaisina kuin hän on ne saanut. Pitäähän hän minustakin kaikkine "vikoineni". Miksi ihmeessä naisten pitäisi muuttaa rintojaan tunteakseen itseänsä hyväksytyksi? Eihän miehetkään muuta itsestään mitään, nehän vaan ovat sellaisia kuin ovat Itse en ole koskaan ollut erityisemmin rintojen perään.

Kokonaisuus ratkaisee, yleinen hoikkuus ja pitkät hiukset. Lyhyet hiukset ovat naisella pahimmat, samoin lihavuus.

Tosin eniten kyllä viehättää sääret ja takapuoli, mutta kuten totesin, kokonaisuus on tärkein. Tuo on ihan harhaluulo, että kaikki miehet ovat rintojen perään. Pitkätukkainen poikaystävä kiehtoo itse kutakin. Oman kokemukseni mukaan miehet tykkää molemmista, kunhan on rinnat. Kyllä se valitettavasti on enemmän niiden suurten suuntaan jos vain pelkkää hekumaa ajatellaan kaunistelematta, mutta koko paketti ratkaisee ehdottomasti. Rintojen koolla ei ole mitään väliä!

Vain sillä, että miten niitä kantaa ;- Vitsi, että pienetkin rinnat voi olla tyrmäävät!! Antakaa rintojen muotojen näkyä. Mutta lopulta aivan sama, isot tai pienet, kunhan omistaja on omiinsa tyytyväinen. Silloin on mieskin tyytyväinen. NE jotka turmelevat kehonsa sellaisilla tuotteilla joka ei kuulu ihmisen kehoon,saavat vapaasti turmella myös terveytensä, ja tällaisilta pitäisi terveydenhuollon palvelut poistaa kokonaan ,kun itse aiheuttavat itselleen ja keholleen riskialttiin ja tappavan olotilan.

En tuomitse pienirintaisia tai isorintaisia naisia lainkaan TE olette ihania ihmisiä sellaisenaan kuin olette ja miehet myös. Miettikää nyt mitä teette terveydellenne.

Iso rintaiset menevät maajusseille morsiammeiksi,saavat apulanta säkeistä rintsikat ja maajussit antavat henkselinsä että isorintaiset köyttävät rinsikansa kehoonsa kiinni. Mirkku, iso C Miksi helevetissä tämmönen, vuodelta aloitus nostetaan yläsivulle? Eikö niitä olisi ollut tuoreempia kirjoituksia tarjolla?

Ylläpidon törpöt taas asialla! Koti on siellä minne haukeni lasken!!!! Olen yli viisikymppinen mies. Minun elämäni paras nainen oli pienirintainen, vieläkin muistelen häntä usein, vaikka suhteestamme on jo 20 vuotta, seksi oli tosi hyvää ja kiihkeää.

Isot rinnat on ehdottomasti parhaat kunhan kroppa on muuten hyvin pidetty. Itse salilla paljon käyvänä ja treenattuna miehenä en näe laudoissa ja aivan olemattoman pienirintaisissa naisissa yhtään mitään seksikästä. Liki poikkeuksetta naiset joilla on pienet rinnat ei ole kyllä yhtään persettäkään. Summasummarum, lauta nainen ei herätä mitään seksuaalista halukkuutta vaikka kasvot olisivat kuinka kauniit tahansa.

Liian isoja ei ole. Vain liian pieniä ja sopivia.. Mulle on sama mitkä on rintojen koko mä ite tykkään et naisen nännit ovat ihanasti suuhun otettavissa eli sii pitäiskö sanoo ku nortin natsat. Huh, mitä tekstiä välillä saa lukea. Ihan kuin nainen olisi miehille pelkkä seksiobjekti. Itselläni on sievät B kupin rinnat, joihin olen tyytyväinen.

En missään nimessä ottaisi silareita vain miehiä miellyttääkseni. Minkään koolla EI ole mitää väliä, jos vaan rakkaus toimii. Ei liian isot,ne alkaa joalle viiskymppisenä roikkumaan! Rinnat on lapsia varten, se tärkeämpi on siellä noin 40 cm alempana. Jos syntyy isojen kanssa, sille ei voi mitään, ei voi pienentää.

On kauheaa että haukutte isorintaisia! Roikkumiselle ei voi mitään aina. Miehet eivät pidä isoista, olen huomannut, pienet vaan kiinnostaa. Ei tarkoita että on tyhmä, jos on kokoa. Säkkiin pukeutuminenkaan ei auta. Sen olen itse ainakin huomannut ; t. Joidenkin mielestä isot rinnat voivat olla seksikkäät, mutta eivät kauniit. Eihän ihmisen sukuelimetkään kovin kauniit ole, mutta silti ne kiihottavat. Eiköhän se sopusuhtaisuus olisi kauneinta.

Kuitenkin ulkonäköön ja vartalon rakenteeseen emme voi paljoa vaikuttaa. Pienetkin tisut on kivat kunhan pimppa on suloinen ja kiinteä,Se on parempi,kuin vain isot tissit. Itse tykkään pieni rintaisista naisista Ja rintojen koko ei minun mielestäni tee naista sexkyksi vaan kokonainen oma itsensä tosi pakkaus.

Mmmmmm, varmaan homojen mieleen ja tasa-arvo kunniaan. Isot ne täytyy olla. Jos joku mies teille arvon naisille joskus muuta väittää niin se tosiaankin valehtelee tai sit kyseisellä miehellä on fiksaatio rinnattomista, miesmäisistä naisista.

Jos naiset haluaa olla haluttavia niin vaalikaa rintojanne. Hankkikaa vaikka ne implantit. Kuka haluu puristella rintoja jos niitä ei ole? Siinä on sälli joka ei ilmeisesti ole koskaan päässyt muuten tissiin kuin äidillään, pöljä tissit ei ole suuniteltu puristelua varten vaan aivan muuta ajatellen.

Rintoja hyväillään ja kosketellaan ei puristella SIKA. Sisäinen kauneus naisessa on kaiken a ja o, ei ne iso tissit. Ne isot hinkit kun tuppaa ajan myötä roikkumaan navan tasolla kuin täyteen lastattu koululaisreppu, ja ne jos mitkä onsitten helvatan rumat rutjakkeet. Sitten yksi tosiasia isoista tisseistä, moniko on ajatellut terveydellisten haittojen kannalta asiaa. Kerron esimerkin systerini puolesta, joka sai onekseen avun ongelmaan erinomaisten helsinkiläisten kirurkien toimesta.

Systeri elää onellisena ilma ylimääräisiä kipuja ja vaivoja ja on miehensä milestä uskoakseni edelleen erittäin jees eukko. Sopiva on paras Itse pidän juuri sopivista rinnoista isojen ja pienien välillä.

Normaali rinnat on paljon paremmat kuin isot silikonit!! Ei väliä kunhan ne on samankokoiset. Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi. Kyllä me miehet digataan vaan isoista. Kyllä naisella rinnat täytyy olla ja jos ei luonto ole suonut, niin ainahan voi käydä Tallinnassa laitattamassa tms. Ei sitä kannata jäädä suremaan liiaksi aikaa. Mitenkäs se parantaa itsetuntoa, jos ei kerran hyväksy itseään?

Eiköhän vika ole ennen psykologinen tai sosiaalinen, eikä rintavarustuksessa itsessään. Aika hauskaa on myös se, että monet miehet tykkäävät täällä yleistää miehiä. Nuo kaikki kulkevat käsikädessä ja eivät poissulje toisiaan. Jos siis tarkastelemme itsetuntoa käsitteenä. Mutta rinnat ovat oltava kunnolliset.

Naisella pitää olla kunnon rinnat eli kaiketi sitten ne "isot". Tosin kauneuskirurgilla yhtenään ravaaminen voi kertoa myös heikosta itsetunnosta, tai haluttomuudesta hoitaa ongelman juurta, eli heikkoa itsetuntoa. Henkisesti vahvemmat osaavat päästä eroon syvemmistä ongelmista pinnallisia keinoa karttaen, ja säästävät myös rahaa. Mun poikakaveri haluais et mulla olis isommat. Oon katellu hintoja ja ei semmonen leikkaus kyl paljoo maksa.

Onks kellää kokemusta asiasta? Mulla on laitettu isommiks ja nyt kelpaa näyttäytyä. Pari tonttua makso vaan ja ei mitään haittavaikutuksia.

Paitsi tietty se että kaikki haluu niitä kaiken aikaa kopeloida: Silikoneja pitäisi vaihtaa ja ne tuntuvat pahalta pitkän päälle. Itsetunto hyväksi vaan ja pitkää harkintaa, mielijohteen takia ei kannata.

Ne nuoret klopit pitää varmaan isoista joo, hetken seksimielessä. Älkää menkö pilaamaan terveyttä niillä. Normaali ihminen ei tarvitse leikkausta rintoihin!

Koripallon kokoiset silikonit, voi pojat, ne kääntää mun pään! Trollihan tää aloitus on, mutta sanotaan nyt kun ei muutakaan puuhaa ole: Silikonit on aivan hanurista, etovan epäluonnolliset. Pienehköt ja terhakat ennemmin kuin isot, raskaat, roikkuvat tai muoviset silikonipallot. Miks jotkut miehet valitsevat naisen pelkkien rintojen perusteella??

Eikö se oo tärkeintä, et millainen luonne kyseisellä henkilöllä on, ja millaiset elämäntavat. Rinnat ja takapuoli on vaan kehonosia, kuten esimerkiksi jalat tai korva. Ei ihmistä voi arvioida ulkonäön takia. Katsos kun jos sillä kantturalla on kunnon bosat ja peppu niin sitten kestää kyllä kuulla sen marinoita. Ekaks siis tisut ja peppu ja sit vasta tää luonnepuoli.

Pieni vinkki, jos et huomaa kuin rinnoista, että kyseessä on nainen Joskus on ollut kiusallisia hetkiä kun on joutunut näyttelee kiinnostunutta jonku misukan pikku tisuista.

Yritä siinä hieroa olemattomia ja pahinta on ollut kun mimmikin on huomannut tilanteessa että aika epänaisellistahan se pienrintaisuus on. Kyllä isommat tissit on sitä naiseutta. Säkin väität että pidät hänen pienestä munastaan mutta silti ihailet jätti-kikuleista.

Pienet, keskikokoiset ja suuret rinnat ovat kauniita. Hetero mies katselee ja koskettelee niitä mielellään. Itse pidän sekä pienistä että isoista rinnoista. Eri kroppaan ne sopii erilailla, mutta eihän minkään pitäisi rinnoista olla kiinni.

Tunnut määrittelevän itseäsi kovin paljon miesten mieltymysten mukaan. Tärkeintä on että sinä itse hyväksyt itsesi ja kehosi. Sinun kelpoisuuttasi ihmisenä ei määrää se minkä näköinen olet tai oletko joidenkin miesten mielestä "seksikäs". Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Jos koko ajan katsot itseäsi ulkopuolisen katseen kautta ja määrittelet itsesi sen mukaan mitä oletat näiden ulkonäöstäsi ajattelevan, kadotat itsesi.

Ja ajaudut tekemään asioita joita et haluaisi. Naisen ei tarvitse olla tietyn näköinen, eihän miestenkään tarvitse.

Ja toinen asia mikä kannattaa muistaa on se että fiksu mies ei ole niin pakkomielteinen yhden ruumiinosan suhteen että kelpuuttaisi naisen vain jos tällä on aivan tietynlaiset rinnat. Fiksulle miehelle nainen ei ole pelkät tissit ja fiksut miehet näkevät erilaisia rintoja viehättävinä, sekä isoja että pieniä, eivät vain yksiä tietynlaisia. Joillekin miehille rinnat ovat se erityisen viehättävä ja tärkeä ruumiinosa johon kiinnitetään huomiota, toisille taas ei.

Oikeastaan millään juuri koolla näöllä riippuvuudella tai millään näillä ei oo merkitystä,koska kauneus on katsojan silmissä. Klisee, mutta kaikki käy! Eli omalla kohdallani se on oikeasti ihmisestä kiinni. On ollut elämän aikana niin isompi kuin pienempi rintaista kumppaneita ja vielä siltä väliltäkin Ja pätee kaikkeen muihinkin vartalon piirteisiin ja ulottuvuuksiin Mielestäni ei tee isot rinnat naista kauniimmaksi. Yleensä hyväkuntoisilla naisilla on pienet rinnat.

Itseäni ei viehätä naiset joilla on rinnat kuin lehmällä ikään ja luulevat vielä, että mitä enemmän sitä ihraa on sen parempi. Mielestäni naisen kauneus muodostuu kokonaisuudesta, mukaan lukien hyvät käytöstavat, joista joillakin naisihmisillä on kovasti puutetta, niinkuin ehkä vastaavasti myös joillakin miehillä. Ei tää maailma toimi nii et meillä kaikilla olis isot hinkit Suomitoimitus taitaa nauraa kipeänä teille: Jos on asiaa niin soittakaa !

Sinne kuuluu nämä väittelyt eikä tänne. Ei sitten vanhempaa aloitusta löydetty Itse olen nainen ja rohkenen vastata miesten puolesta. Väittäisin että periaatteessa enemmistölle on sitä parempi mitä isommat, tiettyyn rajaan asti. Kun alkaa olla ihan valtavat, niin että roikkuu kunnolla, ei se rintojen koko naisessa enää erityisesti kiihota.

Nainen kyllä muuten voi ; Moni mies sanoo että pienet on just hyvät, ja niinhän ne onkin. Mutta isommat on vielä paremmat. Ylläri pylläri, ei se rintojen koko kuitenkaan ole sitten taas ykkösasia monelle, harvalla meistä on just kaikin puolin täydellinen unelmien kumppani. Sehän olisi suorastaan tylsää.

Ja joo-o, poikkeksiakin on, jonkun mielestä naisella ei saa oikeasti olla juuri ollenkaan rintoja ja toinen taas tykkää sellaisista ihan älyttömän valtavista navan alla roikkuvista.

Nämä ovat kuitenkin äärimmäisiä poikkeuksia, joille on tullut jokin fiksaatio esim. Nainen on seksuaalinen luonnollisena ja isot rinnat on törkyää ja jos ne on tehty niin ne naisen saa näyttämättä epäkypsäksi olennoksi vaikka rinnat ovat kuten ovat kunhan ne ovat luonnolliset ne on ihanat mun mielestä. Vaihtelu se virkistää; joskus isot joskus pienet: Ei pelkät rinnat vaan laihat pienirintaiset naiset ei oo yhtään kiihottavia, hieman pyöreet naiset on niitä seksikkäimpiä: Älkää naiset sitä murehtiko vaikka mies katselis isoja tai pieniä, netistä tai kalentereista, lopulta se kokonaisuus vaan ratkaisee..

Minulla 90G-kokoiset ja vientiä on riittänyt. Useimmat mieheni "rakastaneet" rintojani. Tuolla köllii sängyssä nykyiseni tyytyväisenä, itse hän on niin timmi vartaloltaan että aah Mutta hänenkin mielestään rintani ovat ihanat.

Miten ois kolmen kimppa? Aika pinnallisia ovat ihmiset???? Pienet rinnat hyvä perse sen olla pitää: Ainahan miehet kattoo isoja tissejä mutta ei välttämättä halua nitä omalle naiselle Mulla sama, tykkään pienistä. Ei niinkään se koko vaan koostumus!

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ei naisen tarvitse hankkia keinotekoisia silikonirintoja kuin siinä tapauksessa jos itse tahtoo syöpäleikkauksen jälkeen korjauttaa rintansa. Pornolehtien kuvien katselu ja oman naisen vertailu ei ole ollenkaan järjellistä koska se "luomu" on aina parhaan näköistä. Miehenä minä en kaipaa silikonitäytteisiä rintoja kuin tuossa edellämainitussa tapauksessa jos nainen itse on päätynyt tähän korjausratkaisuun.

Ihan naurattaa nämä jutut ollaan tyytyväisiä siihen mitä luoja meille on suonut esim. Koko on makuasia, pääasia, että daami kantaa rintavarustuksensa itse ja ylpeänä. No minua ei ole koskaan rinnat kiinostaneet en näe niissä mitään sexikästä muu ratkaisee, mutta jos valita pitäisi niin pienet isot mieluimmin ällöttää. Pienet on minun mieleen vaikka sillä koolla ei ole väliä. Ei rinnat kerro mitä siellä korvien välissä on. Tietenkin, jos on kaksi täysin samanlaisen luontee omaavaa naista ja ainut ero olisi rinnat niin pienempi rintaisen valikoisin.

Nykyään kaikilla on D-kuppia isommat. Se on makuasia sanoi musti kun muniaan nuoli. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Tärkeintä ei ole se mitä miehes ajattelee vaan että sää oot sinut itses kanssa jos sää pidät itsees seksikkäänä; Niin ei siihen suuria rintoja tarvita kyllä pieni rintanenkin on seksikäs.. Kaikki vähän riippuu kuinka se kehonsa kantaa.. Kaikki naiset jolla on isot rinnat sanoo et niskat tulee kipeiks ja rinnat roikkuu ne ei pysy terhakkaina;.

Minä en oo sanonut ja minulla on ne 90G-rinnat. Luomut ne parhaimpia on eli ei mitään silikoneja. Minä kiinnitän huomioni ennemminkin pitkiin ja paksuihin nänneihin.

Ja mitä pienemmät rinnat, sen upeammin nännit erottuu edukseen. Tällä suurempi merkitys kuin rintojen koolla Ei Shirley Mansonilla ole suuria rintoja, mutta sanokaa ettei tuo ole seksikästä: Puuteria kilokaupalla naamariin tommoselle rinnattomalle niin ihan ok: Mutta kun tommonen on sitten ilman vaatteita, karu totuus paljastuu. Itse miehenä en katso naisesta noita pintaseikkoja, ei ne lopulta ole rakkautta edes.

Ei noilla rinnoilla ole merkitystä toisesta aidosti välitettäessä. Oletko ajatellut naisena sitä, mitä jos sairastut tai loukkaannut niin, että rintasi menee "rikki", mihin silloin luotat? Siihen mieheen, joka rakastaa rintojasi vai sinua kokonaisuutena ja mahdollisine muutoksinesi, joita tulee vastaan enemmän tai vähemmän? Jo rintasyöpä on koettelemus ja mitä arvostat silloin miehessä, sitä, kokeeko sinut sittenkin rakkautena ja on tukenasi ihan kaikessa vai miehiä, jotka etsivät sinusta muotojesi "rakkautta.

Silokonirinnat naisella kertoo riittämättömyydestä itselle ja huonosta itsetunnosta. Niiden takana on aina myös kaksinaismoraali, halu tulla hyväksytyksi jonain sellaisena, mitä aidosti ei ole. Ja halu elää jalustalla, ihailun kohteena, joka ei lopulta kestä päivänvaloa. Puuttuu myös kyky katsoa peiliin ja kohdata oma identiteetti rehellisesti itselle. Itse on tullut seurailtua sinkkumiehenä naisten ja miesten käyttäytymistä ja yhteiskunnan pinnallisuuden kehitystä.

Ei se onnellisuus tule ulkopuolelta, kyllä se sopusointu itsen kanssa sosiaaliseen kanssakäymiseen, eli kykyä rakastaa itseään sellaisena kuin on. Ei onnellisuuden perässä tarvitse juosta, se ei karkaa sisimmästä, mutta huomata se pitää. Toivon sinun naisena miettivän "ihailun" kokemusta, mihin se riittää. Minulle naisessa kauneus on se, mitä se sisimmältään on, ei se "jalusta" itseään. No voi sentään, kunpa löytäisin jonkun kaltaisesi! Kokemuksia isoista ja pienistä, isot vievät aina voiton Jep, eli ainakin tämä mies pitää vain isoista rinnoista!

En minäkään haluaisi kovin pitkää miestä, mutta osaan kyllä arvostaa hyväkroppaisia pitkiä miehiä, kun niitä tulee vastaan. Nainen on ylipainoinen lössykkä, ei rintojen kokokaan saa naisesta viehättävää.

Näin ikäätyessäni olen huomannut tämän rinta ogelman naisilla kun on pienet. Täällä taas vaaditaan Naisilta sellaista luonnottomuutta että rinnat ei saa roikkua. D maan vetovoima nähkääs sen tekee jos kuppi on suurempi kun a. En kattele isoja rintoja. Silmät, kasvot ja muu kroppa ratkaisee enempi. Tulee tosin katottua joskus tollasii iso tissisiä tai muutenkin läskejä ihmisii jos näkee, mutta yök.

Mikään ei ole epätoivoisempaa kuin jotkut muovi tissit. Kauneus on katsojan silmissä. Itseäni viehättää pienet rinnat, sopusuhtaiset rinnat ja isot rinnat. Kaikki riippuu siitä, onko kantaja sinut niiden kanssa ja mikä on sopusointu kehon kanssa. Rintojen koolla ei sinänsä väliä. Pienet rinnat ovat siinäkin mielessä paremmat, että ne yleensä aiheuttavat vähemmän muita ongelmia.

Isot rinnat yleensä viehättävät finninaamaisia, liian nopeasta ejakulaatiosta kärsiviä, angstisia teinipoikia, joilla kivekset eivät ole vielä laskeutuneet. Jos et miehellesi kelpaa sellaisena kuin olet, niin ei muuta kuin uudestaan kalaan. Ei kalat merestä lopu. Miehesi taitaa olla vielä niin nuori, että on hormoniensa vietävänä. Tissien tuijottelu kuuluu tiettyyn vaiheeseen ikää. Me miehet kasvetaan aikuiseksi aika paljon myöhempään kuin te naiset.

Siihen asti pitää olla kärsivällinen tai etsiä kypsempi tapaus! Hyvät kauniimman sukupuolen edustajat! Tämähän on täysin samaa spekulointia kuin se että onko miehen peniksen koolla väliä Mies jolla on pornokalenteri joutaisi mielestäni vaihtoon. Sehän vaan tarkoittaa että ihailee muita naisia Vapaa ja villiN Minulla on D-kupin rinnat, ehkä hiukan painonsa puolesta roikkuvat mutta kun tykkään itse rinnoistani niin eiköhän silloin ole kaikki just hyvin.

Kunhan sinä pidät itseäsi kauniina. Tissi ku tissi, nätit ne on ja eiköhän niistä pään saa pyörälle, oli ne pienet ja terhakat tai isot ja hyllyvät. No johan on keskustelua aiheesta riitänyt!

Itse oon 26 - v ja minulla a - cup rinnat. Itse olen näihin erittäin tyytyväinen. Vaatteet sopivat päälle erinomaisesti ja rinnat eivät ole tiellä missään tilanteessa, Hyvin harvoin käytän myös rintsikoita! Miten te muut pienirintaiset? Käyttämättömyyttäni on usein ihmetelty Mies joka ymmärtää Kunhan nainen on älykäs, huumorintajuinen ja löytyy itseluottamusta. Itselläni on fetissi hoikkaan naisen vyötäröön, oikee ampiainen. Kunnon riippurintoja ei voita mikään.

Saa roikkua mielellään vaikka tuossa navan korkeudella. Tykkään kyllä monenlaisista rinnoista esim suuri nännisistä mutta riipparit on parasta. Minä pidän sopivasti isotissisistä naisista, jotka eivät ole liian läskejä. Melkein kaikki käy, muttei kuitenkaan mitkään playboy lehden megalollot.

Ja kantajastahan se on kiinni, miten istuvat. Jos nainen muuten miellyttää, ei muhkeilla rinnoilla juuri tee mitään. Kunnon perssepano selvittää onkelman jos toisenkin. Evoluutiopsykologisessa mielessä isot rinnat ovat tuoreustakuu. Ne alkavat iän myötä roikkua. Pienten rintojen perusteella on vaikeampi arvioida niiden kantajan ikää ja näinollen hedelmällisyyttä.

Itse pidän sporttisista, ei niin isorintaisista naisista. Tottakai isot lollot ovat paremmat kuin pikkuiset nisät. On oltava isot rinnat jos meinaa olla naisellinen. Minä tykkään pienistä A-B. Silikonilla suurentelu on ihan mautonta.

Pienet rinnat ovat paremmat ajan saatossa. Ne pysyvät kiinteämpina ja moni mies pääsee haaveilemaan "olevansa teinin kanssa". Siihen karvaton alapää ja fantasia on toteutettu. Isot rinnat kiinnittävät aina huomiota, sillä ne on kirjotiettu DNA: Mutta kun ikää tulee lisää, rintojen merkitys seksuaalisesti vähenee ja pienet ovatkin se vastaus jota olemme etsineet.

Yleensä nuoret katselevat aina isorintaisia. Kylhä ne isot on vaan ne paremmat. Ei kaiketi kukkaan halunne poikamaisen naisen kansa hääräil jos ei pakko. Tissukat täytyypi olla ja kunnolliset.

Aidot rinnat on ehdottomasti parhaat! Ja jos kokoa on niin se on vain plussaa: Lisäksi se että nainen itse pitää niistä ja "tuo sen esiin" Kyllä näitä silikoninaisia täälä riittää: Mielestäni sopivat kokoiset on parhaat. Rinnat on utareet jos on liian isot.

Naiset meikkaa miesten takia väittäkööt muuta mutta noin se on ja semmonen käsite kuin "naisen orgasmi" on vaan myytti. Eli seksiä ne harrastaa vaan sen vuoksi että on kivaa tulla hyväksytyksi ts. Pikkurintaset naiset voi olla ok mutta jokaikinen mies haluaa edes kerran rakastella isorintaisen kanssa. Tämä kaikki on faktaa!! Vanessa on turha missi Ja ne joilla ei ole fyffee, muistaa mainita ainakin sen pyörän ja mökin saaressa, ettei ihan ilmaiseksi daamin tarvitse uhrautua.

Sulho voi viedä daamin pärrällä saareen makkaratalkoisiin. Kovin on alhainen sen naisen taso, joka tohon lähtee. Eihän se Vanessakaan ole vasta kuin vuotias. Kauniimpikin hän on kuin tuo Taina. Vaan eihän se vieraissa juokseville miehille mitään merkitse, vaikka oma vaimo olisi kuinka upea hyvänsä.

Pitää saada vaihtelua ja aina uusia valloituksia. Jotkut ilmeisesti nauttivat myös jatkuvasta paskan puhumisesta, kotona vaimolle, vieraissa vieraille naisille. Ihmetyttää myös nämä nykyajan mukamas fiksut naikkoset. Turhan ovat alttiita lähtemään naimisissa olevan miehen matkaan. Jos tämä Taina luulee Jarista hyvänkin valloituksen saavan, väärin luulee.

Vaikka ukko lirkuttelisi nyt mitä, niin sama peli se vain jatkuu. Ja se Jarin rahoihin käsiksi pääseminen voi olla luultua vaikeampi temppu, kyllä Jari Kurrilla on varaa teetättää kunnon lakimiehillä sellainen avioehto, joka pitää. Lasten elatusmaksutkin voivat jäädä pienemmiksi kuin kansa luulee. Kyllä nuo kepuliliikemiehet konstit keksivät Hyi helvetti, en paremmin sano.

Ei käy Sirpa Selännettä ynnä muita kiekkoilijoiden vaimoja kyllä yhtään kateeksi. Eikös se säästä sen vaimon vaivoja, kun ukko käy keventämässä muualla? Miehiä ne vaan on, vaihtelun jälkeen ne tulee taas tyytyväisenä kotiin vaimon luo! Siis että se nainenko ei halua seksiä? Ehkä jotkut ei halua, en tiedä niistä joilla on lapsia. Tottakai nainenkin haluaa seksiä. Miehet vaan haluaa sitä yleensä enemmän ja useammin ja niille kelpaa ihan pelkkä seksi ilman muuta ihmissuhdetouhua.

Se on pääsääntö, toki poikkeuksia löytyy suuntaan jos toiseen, kaikkihan me ollaan yksilöitä. Eihän nyt fiksu nainen jää tollaista paskaa katsomaan. Onhan Vanessan täytynyt varautua tähänkin. Sika ei muuksi muutu. Ja saahan Vanessa kunnon rahat tosta liitosta irti. Eikä nämä nykymiehet välitä lapsistaan pätkän vertaa. Edellinen vimo kertoi etti Kurri arvostanut häntä ja hänne tkemisiään lainkaan mikään ei ollut mitään, mies oli perheen pää.

Vanessa on jo varmuuden vuoksi haastatteluissa vannonut että heillä mies on perhen pää. Jos nykyään vielä löytyy noin pölhöjä miehiä jotka eivät usko tasa-arvoon voi etukäteen jo tietää mitä omn saamassa.

Kaikki naiset eivät vain usko. Kaunis Vanessahan voi muuten iskeä uuden, paremman ja rikkaamman miehen ja kadota lapsineen kokonaan vanhan Kurripiimän elämästä.

Elatusrahat tietenkin lasketaan vimosen päälle vaikkei omaisuudesta lohkeaisi kuin kotitalo lapsosille. Lätkäura oli lyhyt 6. Ei työttömän ja kouluja käymättömän viiskymppisen tarvitse maksaa juuri mitään elatusmaksua. Vain tulot ratkaisee asian, ei veroparatiisissa Suomen viranomaislta piilossa oleva miljoonaomaisuus Minusta Taina on pirteän näköinen pakkaus, odotin jotain "rumaa". Ja Jari on aina tykännyt vaaleaveriköistä, joilla on hailakat silmät.

Ja, onko sekin joku ihmettelyn aihe, että nainen tykkää kovasti seksistä. Taina on terve nainen, jos seksi maistuu Ihmettelen, jos joku ei tykkää? Naiset ovat niin uskomattoman röyhkeitä ja itsekkäitä näissä miesteniskemisjutuissa nykyisin, että naisivat varmaankin vaimon silmienkin edessä näiden miesten kanssa, jos sellainen tilaisuus tulisi.

Tietenkin eniten syypää on naimisissa oleva tai muuten varattu mies, MUTTA kyllä siinä kanssarikollisena on tuo toinen nainenkin joka tieten tahtoen menee mukaan peliin, vaikka tietää siitä koituvan kovia tuskia vaimolle. Niin että se siskojen solidatisuus, pyyhitään jo sillä persettä, ihan sovinnolla, sitä ei ole. Miehistä ja varsinkin rikkaista miehistä kilpailu on raakaa ja julkeaa, that´s it. Mieltä yllätyt ehkä , ettei ukkomiehiin pidä sekaantua Itse en lähtisi ukkomiehen matkaan.

Jos tyyppi on sellainen, että erostakin on alle puoli vuotta, niin ei oikein natsaa Kommenttini pointti olikin siinä, ettei Taina haukuista huolimatta todellakaan ole ruma. Ja myös siitä, että jotkut kirjoittavat, että Taina tykkää seksistä. Ja ettei siinä ole mitään outoa, jos seksistä tykkää, minusta se on luonnollista Toki Taina niinkuin moni muukin voisi ottaa sen kaverin siihen hommaan ja muuhunkin vapaista miehistä. Harva enää kunnioittaa nykyään avioliittoja, mikä on harmi. Oikeastaan koko naimisiin meneminen on mielestäni nykyään harkitsematonta ja impulsiivista.

Ihmettelen myös Vanessaa, kun hän aloitti suhteen Jariin seurustellessaan vielä toisen kanssa. Mielestäni edellinen suhde pitää hoitaa loppuun kunnolla. Pitää olla rauhallinen vaihe pysähtyä ja keskittyä olemaan itsensä kanssa. Sitten vasta on emotionaalisesti kypsä rakentamaan uutta suhdetta Tosin, jos rakkaus on ns.

Silloin kannattaa tarttua rahakkaaseen ja kuuluisaan mieheen heti, kun sellainen vain on mahdollista. Niin Vanessa aikanaan toimi Samanlaista epävakautta korostaa myös se että kertoo seurustelevansa vakavasti. Miten sellainen voi olla mahdollista tuulimyllyn kanssa? Vanessan liha on levähtänyt. Ei mulla muuta, kiitos. Man is a man, don´t expect anything more. Jarikin on tottunut siihen että saa mitä haluaa. Saihan se Vanessankin vietyä kihlatultaan. Kolmen pienen lapsen äitinä voi olla ettei energiaa enää riitä tarpeeksi seksileikkeihin.

Vanessa hoi herätys Vanessa nyt äkkiä se loinen pihalle. Sulle riittää kyllä varakasta herraseuraa. Sellainen perhonen kun olit silloin Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Täytyy sanoa, että itsekin tykään nuoremmista naisista ja minusta se on ihan okei. Biologisesti se on järkevä tapa toimia. Minusta tämä on vaan taas yksi esimerkki, että pettävä mies ei muutu. Kerran pettäjä, aina pettäjä. Silti jostain kumman syystä aina löytyy niitä masokistisia naisia, jotka kelpuuttavat näitä pettureita, varsinkin jos ovat rahakkaita julkkiksia.

Mutta Kurrin ihka ensimmäinen vaimo taitaa olla nyt vahingoniloinen. Jari oli kyllä vapaa mies, kun hän tapasi Vanessan. Mistä pettämisistä sinä oikein hölötät? Et taatusti oo ollu jalkaa pitelemässä! Oli Kurri vapaa siinä vaiheessa kun tapasi Vanessan, mutta oli kuulema aikaisemmin pettänyt ex-vaimoaan ja siihen kai heidän liitto kaatuikin.

Ei siis Vanessan kanssa, vaan jonkun muun. Mutta Vanessa kyllä petti ex-poikaystävää Kurrin kanssa, eli Vanessakin saa nyt maistaa omaa myrkkyään.

Näin se juttu silloin kymmenisen vuotta sitten muistaakseni meni. Ellen sitten muista ihan väärin. Unelmapari mitä muuta tähän nyt voi sanoo. Ja onhan Vanessalla oma sarja Vanessa ja Muksut vai mikä se oli. Eiks Jarillekkin vois duunata jonkun oman sarjan vaikka Jari ja Ravintolapanot.

Eiks tää romanssi syttynyt liekkiin Jyväskylän ralleissa, missä muutenkin oli lauma niitä mustia huoria miesten tyydykkeinä. Siitä vois tehdä ekan jakson. Jali Kulli Jyväskylän yössä. Joo, Markku Arollahan on takana jo kolme avioeroa ja neljäs naisystävä nyt menossa. Ja huvittavaa on sekin, että nämä Aron naiset ovat aina kerta kerralta nuorempia ja nuorempia. Äijä vanhenee ja sen naiset vaan nuorenee. Kuuluisilta julkkiksiltahan tuollainen onnistuu.

Nisa Sorayan kanssa Markku asui useita vuosia! Danny on kaikkein pahin. Se tuhosi täysin viattoman Armi Aavikon elämän, eikä missi saanut omaa perhettä eikä omaa lasta. Vanhoja pukkeja juu 5. Joo, tosin Reetu taitaa olla sitä enemmän puheissaan kuin käytännössä. Se selittelee aina jotain nuorista tyttöystävistä, mutta koskaan niitä ei missään näy. Danny kieltämättä teki Armille halpamaisen tempun, mutta ei Armikaan mikään puhdas pulmunen ollut. Eihän hänen ollut mikään pakko alkaa seurustella perheellisen miehen kanssa, joten oli vähän syytä itsessäkin.

Sitä saa mitä tilaa. Itse oon raha-asioissa täysin tavis kolmekymppinen, niin AINA joku nuori nainen arvaa iäksi Viimeksi 19 ikäinen nuori neito tuli baarissa jutulle, luuli iäksi Oikean iän kuultuaan ei näemmä menoa haitannut, yltyi vaan.

Ja juttu ei ole jäänyt siihen. Pointti nyt kuitenkin se, että raha ja julkisuus voi olla hyviä avusteita mutta ei todellakaan merkitse kaikkea.

Pinnalliset naiset sitten tietysti erikseen Nisa ei kuitenkaan tainnut olla Puputin poikaa nuorempi Nyt kun Suomen avioliittolaista kerran poistetaan sukupuolirajoitukset, niin samalla voitais poistaa aikansa eläneet henkilölukurajoitteetkin! Ei pidä paikkaansa 6. Kyllä raha ja julkisuus on IN, silloin kun on kysymys huomattavasti vanhemman miehen suhteesta nuorempaan naiseen.

Joku ikäistään nuoremman näköinen vuotias on ihan eri asia ja jos 30 kymppinen heilastelee 20 kymppisten kanssa, niin eihän siinä ole ikäeroa kuin kymmenen vuotta ja niin lievässä ikäerossa ei raha ja julkisuus niin keskeistä olekaan, riittää että on komea. Mutta kun mies alkaa olla keski-ikäinen ja yrittää havitella semmoisia 20 vuotta nuorempia, niin silloin raha ja julkisuus onkin jo tosi merkittäviä tekijöitä. Aniharvoin ne nuoret nätit naiset mitään keski-ikäistä tavista huolii.

Itse en ainakaan tiedä yhtään tapausta. Niin, paitsi että siinä valitettavasti kävisi vähitellen niin että näillä rikkailla julkkiksilla ja muilla silmäätekevillä olisi monta vaimoa ja moni vähävaraisempi ja vaatimattomampi mies taas jäisi kokonaan ilman vaimoa.

Yksinäisten vanhapoikien määrä vaan lisääntyisi. Sen sijaan nuoremmissa ikäluokissa miehiä ja naisia on puolet ja puolet, eli mitä enemmän olisi moniavioisia miehiä, joilla on monta vaimoa, niin sitä enemmän olisi myös yksinäisiä miehiä, joilla ei ole vaimoa lainkaan. Tähän voisi tietysti auttaa se, jos nainenkin saisi ottaa useamman aviomiehen, mutta kuinka moni mies oikeasti suostuisi siihen? Yleensä miehet ovat mustasukkaisempia ja omistushaluisempia kuin naiset.

Islamilaisissakin yhteiskunnissa, joissa miehillä voi olla monta vaimoa, niin mies edellyttää kaikilta vaimoiltaan ehdotonta uskollisuutta tai muutoin tulee kivitystuomio. Siitä syystä moniavioisuus ei olisi pitkällä tähtäimellä mikään hyvä ratkaisu. Ei ihme, että tänne on tunkua nimenomaan nuorten miesten kohdalla! Luin jostakin, että tästä syystä islamilaisista maista tulee paljon näitä itsemurhaterroristejakin.

Kun nuorella köyhähköllä miehellä ei ole käytännössä mahdollisuutta saada vaimoa ja perustaa perhettä, koska varakkaat miehet keräävät haaremeita eikä vaimoja siksi riitä kaikille miehille, niin heille tulee elämään vähän sellainen hällä väliä-asenne ja se ajaa heidät terrorismiin. Iso-D pilasi Armin elämän. Vannoi vuodesta toiseen rakkauttaan ja käytti herkkää ihmistä hyväkseen vuosikaudet. Armi uskoi että jonain päivänä D saa vielä vastata tekemisistään. Asialla kaksi puolta 7.

Törkeästihän iso D kieltämättä toimi Armia kohtaan, mutta ei Armi mikään viaton osapuoli ollut. Ei kukaan pakottanut suhteeseen ukkomiehen kanssa eikä varsinkaan roikkumaan siinä vuosikausia. Armi olisi voinut valita toisinkin. Kun Armi alkoi seurustella Dannyn kanssa, hän varsin hyvin tiesi että tällä oli vaimo ja lapsia, mutta eipä se Armia juuri hetkauttanut. Toisin sanoen aika inhottavastihan Armikin teki Dannyn vaimoa ja lapsia kohtaan eli ei todellakaan ollut mikään enkeli.

Mutta Danny on kyllä aika iso paskiainen. Hävetä sen miehen pitäisi niin Armin kuin perheensäkin edessä. Itse en tuommoista miestä arvosta yhtään. Ja aivan upea pitkä, kaunis nuori nainen. Tässä maallisessa elämässä pojat ei pimpsaa saa niin tottahan sitä itteltä hengen ottaa pois jos saa 11neitsyttä siellä muslimitaivaassa niinkuin naapurin isoherrakin. Ihme vaan ku nää rikkaat muslimit ei rupee itsemurhaiskuja tekemään. Näin se seksi maailmaa pyörittää ja saa nuoret pojat heittämään henkensä siihen vedoten että sitten siellä taivaassa saa sitä pesää niin paljon ku haluaa.

Ei ole järkee ei 8. Ehkä tämä kristillinen yksiavioisuus on sikäli järkevämmällä linjalla, että kun jokaiselle sallitaan vain yksi kumppani, niin sillä minimoidaan ilman jäävien osuus. Eihän se tietysti syrjähyppyjä estä, mutta estää ainakin sen että joku kerää kymmenen naisen haaremin ja moni muu jää siinä sivussa ilman. Paljonkohan se maksoi sille tytölle? Mutta eivät siis ole yhdessä enää eli nuori tyttöystävä häipyi? Taisi kyllästyä lopulta vanhaan äijänkääkkään ja lähti etsimään nuorempaa ja vetreämpää miesseuraa, jonka kanssa toimii ilman viagraakin.

Todella paskamaisesti teki Armikin Dannyn vaimoa kohtaan, koska aloitti naimisissa olevan miehen kanssa suhteen tieten tahtoen, niin saa syyttää vain ja yksinomaan itseään. En tunne vähääkään sympatiaa näitä toisten miehiä varastelevia naikkosia kohtaa. Sitä saa mitä tilaa Liisa Lipsanen oli oikea hieno nainen eikä Dannyn kaltainen moukka ansainnut Liisaa.

Liisa hoiti kodin ja lapset isoiksi ja varmaan tiesi, missä mennään mutta kesti pystypäin ja itki itkut itsekseen. Mutta kun lapset oli itsenäisempiä, Liisa lemppasi paskan ulos. Niin hieno teko niin hienolta naiselta! Joskus näin naisenakin voi ihailla jotain toista naista. Liisa Lipsanen oli järkevä nainen. Sieti Dannyn syrjähyppyjä ja pysyi Dannyn kanssa naimisissa, osittain kai lasten takia ja osittain ihan Armin kiusaksi. Kun Armi sitten oli kuollut, niin kumman nopeasti se Liisa sitten ottikin Dannystä eron.

Mutta Armin eläessä ei millään. Näin hän piti huolen siitä, ettei Armi päässyt voitolle. Mutta kun Armi oli lopullisesti poissa, niin heti perään tuli avioero.

Raha tosin rauhoittaa mieltä ja sumentaa katsetta. Samanlaisia henkisiä lapsia nuo petolliset ihmiset ovat, oli rahaa tai ei. Ei se että on nakutellut yli kaappia änärissä tee kenestäkään munkkia tai se että olet ollut makusen eikan tallin kovin myyntivaltti siveyden sipulia. Säälittäviä ja ikäviä tapauksia, tosin tietolähdekkin on vähintään "luotettava". Tarinahan on tosi kun se kerran seiskassakin on ollut.

Yleensä nämä ovat niitä juttuja, joista asianosaiset vetävät ensihätään herneen nokkaan ja uhkaavat kunnianloukkaussyytteellä. Pölyn laskeuduttua he jättävät asian ja kun heiltä asiasta seuraavan kerran kysytään, he vastaavat, ettei paskakasoja kannata tonkia Näin asia koitetaan saada pois päiväjärjestyksestä, kunnes seuraavan kerran narahtavat jostain.

Tietysti tässä tapauksessa kandee olla varppeillaan siksikin, että asiassa ei ole mitään erikoista. Vanessa voi hyvinkin tuntea naisen ja jos ei kerran mitään muuta näyttöä, esim.

Harmittaa etten itse ollut ottamassa noita paparazzikuvia, joista varmaan maksettiin hunajaa. Kyllä tekin panisitte jos olis mahdollisuus, köyhien ja rumien täytyy tyytyä vain omaan käteen ja mielikuvitukseen. Jospa joulupukki tois edes Fleshligthin tekopillun lahjaksi. Onko näin että Kurri on reilu jätkä, joukkueen suojelema, "kyllä pojat on poikia" tyyppi.

Pitää saada nuorta lihaa. Hänkö on sitten puumanainen, säälittävä tapaus joka yrittää pysyä nuorena, "ikuinen teinityttö", "vaihdevuotinen vosu". Nuorta miestä naureskellaan asiasta. Noille ylikypsille äijille riittää kyllä puolustajia. Ja nainen, joka tollasen yliukon ottaa, onkin näppärä pimu joka turvaa tulevaisuutensa. Etenkin jos vielä pyöräyttää penskan papalle. Hormoonihiiri aikansa piiritteli ukkomiehiä ja iski sitten Sarasvuon, rikkaan ja yleisestikin höppänänä tunnetun.

Mikä sen helpompaa, äkkiä taikina paisumaan ja avioon. Tuolla yhdessä toisessa ketjussa paheksutaan Katri-Helenaa, jonka juorutaan tapailevan itseään huomattavasti nuorempaa miestä.

Tyyliin Hyi Hyi Katri-Helenaa, kun on alkanut puumailemaan. Raha sokaisee, eivätkä jääkiekkoilijat ole mitään ruudinkeksijöitä tunneasioissa, joten naiset niitä pyörittelee, tosin missi Vanessa saa varmaan nuoren ja komean miehen sen muumipeikon tilalle. Vanhemmissa äijissä kiinnostaa varallisuus. Itse hankittu varallisuus on varma merkki siitä että äijässä on munaa.

Sarasvuo on miehenä sitä luokkaa, että ilman rahaa ei saisi pisotinta lainkaan. Ai onko Virpi heilastellut ennenkin ukkomiesten kanssa? Ei sinänsä ihme, koska joidenkin tutkimusten mukaan ukkomiehiä havittelevilla naisilla on normaalia suurempi kilpailuvietti ja halu voittaa toinen nainen eli näissä tapauksissa se ukkomiehen vaimo. Mitä muuta voi kilpaurheilijalta odottaa? Hän haluaa kilpailla muiden naisten kanssa niin hiihtoladulla kuin ilmeisesti yksityiselämässäkin.

Pillerin rouva tosin sanoi, ettei noin rumasta akasta ole hänelle vastusta. Ei noistakaan tiedä 6. Mistä sitäkään tietää, kuinka kauan tuo Sarasvuon ja Kuitusenkaan liitto kestää. Julkkisten liittojen kanssa kun on aina vähän niin ja näin. Ehkä Sarasvuo joutuu vielä niin suuriin taloudellisiin vaikeuksiin, että Virpi kyllästyy ja lähtee kävelemään.

Tai sitten Sarasvuo vaihtaa Kurrin tavoin Virpin vielä nuorempaan naiseen, kun viidenkympin villitys iskee. En olisi yhtään hämmästynyt, vaikka vuoden päästä lukisi iltalehdessä "Jari ja Virpi eroavat" ja sitten seuraavan viikon seiskassa olisi lööppi "Tässä Jarin uusi salarakas".

Julkkiksilla on näitä eroja ja salarakkaita niin tiuhaan tahtiin, ettei heidän avioliittojaan osaa ottaa edes vakavasti. Eli molemmilla kun hilloa riittää niin kuka jaksaa välittää senteistä ja penneistä. Mitä nyt ikäeroon tulee niin jos minä olisin 50v miljonääri niin tuskin yli 20v edes katselisin.