Homo seksikkäitä miehet 24suomi treffit

homo seksikkäitä miehet 24suomi treffit

Imen vain rumien miesten munaa, koska se on heterompaa. Niin eikai se kerta homoks tee tai niin ainakin sanotaan. Et vain kestä sitä En kirjoittanut aloitusta, mutta se on täysin totta. Kauniit miehet saavat naisia, jotka ovat muutenkin enemmän naisiin päin. Kauniista miehistä pitävä nainen on yhtä kieroutunut kuin rumista ja karvaisista naisista pitävä mies.

Kauniit miehet saavat myös turpaansa sekä minulta, että jyystärikarjuilta jos erehtyy samasta naisesta kilpailemaan. Yleensä kyllä lähtevät pois paikalta kun vähän vilkaisee vihaisesti. En ole koskaan tuntenut seksuaalista vetoa naisiin, mutta silti oma preferenssi on nimenomaan enempi niissä hoikissa "kiiltokuvapoikamaisissa" kuin ns. Eiköhän jokaisella ole oikeus omaan makuunsa, jos hän olisi naisista kiinnostunut niin eikö se kiinnostus kohdistuisi suoraan naisiin eikä miehiin?

Komeus ei tarkoita sitä että mies olisi naismainen. Johnny Deppin ja Channing Tatumin"komeus" on nimenomaan naismaisuutta. Sean Connery ja Jack Nicholson nuorempina sen sijaan olivat komeita olematta neitimäisiä. Näin se menee Palstalaiset ovat täällä taas tyhmiä.

Naiset ovat kiinnostuneita yleensä sekä miehekkäistä, että vähemmän miehekkäistä miehistä, tämä riippuu kuukautiskierron vaiheesta. Myös henkilökohtaisia preferenssejä löytyy. Mutta evoluutiopsykologisista lähtökohdista "naismaisella" miehellä on yhtä hyvä mahdollisuudet naisiin kuin miehekkäälläkin.

Miehekäs mies on hyvä siittäjä, naismainen taas luotettava pitkäaikainen kumppani. Riippuu naisesta ja hänen elämäntilanteestaan kumpaa hän haluaa. Olet täysin väärässä Johnny Depp ei ole tippaakaan naismainen vaan juuri sellainen komean karhea renttu. Googletapa sellainen kuin Ezra Miller, siinä on androgyyni ja feminiininen mies. Channing Tatum on miehekäs, ei naisellinen.

Sinulla ei ole ollenkaan realistinen käsitys näistä asioista. Tuputat lähinnä omia subjektiivisia ihanteitasi, eivät nämä asiat ole kiveen hakattu muutenkaan.

Jep, eiköhän tuo enemmän maskuliiniseksi lueta. Channing Tatum on todella naismainen Voiko mies enää tämän enempää hintahtava olla? Depp ei ole millään tapaa karhea saati komea vaan luihunaamainen kiiltokuvapoika, jolla on laiha ja lihakseton naismainen kroppa. Voin mä sulta käydä lyömässä silmän mustaksi ja huulen turvoksiin. Heh heh heh heh heh heh heh!!! Niin saa myös Donald Trumpkin ja kaikki muutkin susirumat rikkaat julkkismiehet.

Niin rahalla mutta ei ulkonäöllä kuten komeat miehet. Kauniit naiset ovat sanoneet, että Trumpin karisma valaisee koko huoneen. Ja Depp ei naisia saisi ellei olisi julkkis, ei ainakaan nuoria, ikäisiään muumioita toki voisi saada.

Siinä ei ole mitään eroa mistä syystä se mies niitä naisia saa. Paitsi että raha on ikuista ja ulkonäkö ei. On jotain teoriaa homoudesta. Ihan selvä tapaus Nal on homo koska puhuu aina pelkästään miehistä kun taas palstan heteromiehet puhuvat naisista. Tuossa artikkelissa väitetään että pitkistä naisista löytyy todennäköisemmin homoseksuaaleja, eikö tuolla logiikalla pitäisi kaikkien Victoria's Secret mallien olla lesboja? Se että on pitkä on mukamas huono juttu naisessa mutta kun katsoo minkä näköiset naiset ovat miesten suosiossa niin suurimmalta osin ne ovat juuri ne pitkät ja hyvännäköiset.

Artikkelissa mainittiin myös että lyhyet miehet ovat todennäköisemmin homoja, sitäkään minä en oikein usko. Samalla logiikalla useimpien lyhyiden miesten pitäisi olla homoja mutta näinhän ei ole. Suurin osa homoistakin joita tiedän ovat suhteellisen pitkiä.

Hajontaa löytyy paljon kummassakin sukupuolessa ja se asia ei todellakaan ole sidoksissa pituuteen tai mihinkään muuhunkaan ulkonäölliseen piirteeseen. Lyhyet miehet homoja Ujo atm 25 En oo homo, pidä sä turpas kiinni!

Hyvin lyhyen tutustumisen jälkeen yleensä he ehdottavat myös seksiä. Mutta sinäpä kohteliaasti kieltäydyt seksistä, koska olet niin gay. Miehen ei kuulu näyttää hyvältä, miehen kuuluu kohottaa tasoaan muilla keinoin ja kun siihen eivät rahkeet riitä, niin sitten aletaan kaunistautumaan ja huolehtimaan ulkonäöstä eli tungetaan naisten reviirille. Ja noita miehiä sitten tulevat iskemään ne naiset, jotka tietävät ettei heidän ulkonäkönsä riitä oikeille miehille, jotka ovat kohottaneet tasoaan kuten miehen kuuluukin.

Minkä näkönen on kaunis mies? Esim sellainen kun Leonardo Dicaprio nuorempana. Nykyäänhän hän on alkanut jo muistuttaa oikeaa miestä kun ikää on tullut ja kasvoihin on ilmestynyt karismaa lisääviä ryppyjä ja hän on kasvattanut kunnon parran.

Saisi vielä hankkia lisää massaa kroppaansa niin hänet voitaisiin jo laskea tosimieheksi. Statham on todella seksikäs ; Miehekäs eikä mikään naismainen himpula. In fact, there is some evidence for the exact opposite. Compared to other men, extremely handsome men are often least homosexual, and homosexual men are least physically attractive. Mies "ämmämäinen kaunis mies"? Äijämäinen ruma mies Minulla alkoi ihan seisoa, kun on niin kaunis ämmä.

NAL on fossiili, joka ei ymmärrä nykyaikaa. Homomaisuutta näköjään pelätään tällä palstalla. Kuitenkin useimmat homomiehet ovat ihan tavallisen näköisiä miehiä, eivät mitään mannekiineja. Jotkut jopa saattavat näyttää ihan samalta kuin sinä Naisasialooseri. Homous ei näy päälle päin useimmiten, vaan seksuaalisena käyttäytymisenä. Kyllästymiseen asti kuullut tätä tuntemattomien naisten suusta baareissa… Missä sun tyttöystävä on?

No sitten sun täytyy olla homo. Olet ihan varmasti homo? Oot liian hyvän näköinen ollaksesi hetero. Miesten kommentit ovat sitten oma lukunsa. Kai tämä on joku käänteinen tapa yrittää iskeä miestä, kun näitä laukoneista aika moni ollut enemmänkin kiinnostuneen oloinen. Mua ei voisi rehellisesti sanottuna vähempää kiinnostaa nainen, joka suhtautuu mieheen tolla tavalla.

Itselleni osaan toki nauraa, but this is getting so old…. Sen nyt voin kuitenkin sanoa, että sivullisten ilkeilystä huolimatta ja pettymykseksi? Eli kaiken näköiset miehet, leuka pystyyn ja tuulta päin: Itselläni täysin samat kokemukset. Mutta eikö olekin kolikon kääntöpuoli varsin miellyttävä, eli naisia riittää, kun itse jaksaa olla aktiivinen?

Miehen pitää näyttää miehekkäältä, eikä miltään homolta! Alla olevassa linkissä on miehen näköinen mies, eikä mikään "ämmämäinen kaunis mies". Mä en pidä tuollaisita miehekkäistä miehistä vaan kauniista komeista miehistä ja olen nainen. Ei sekään pidä sinusta, koska olet nainen. Sitten olet vain enemmän naisiin päin. Eikä ole, itse olen kaunis mies ja nimenomaan heteronaiset juoksevat perässäni. Jos hän olisi naisiin päin, kohdistuisi se kiinnostus suoraan heihin. Miten niin olen naisiin päin?

En minä naisista tykkää, ei komea kaunis mies kuitenkaan ole nainen Nainen, joka tykkää kauniista miehistä on vähintään bi-seksuaali. Heteronainen haluaa miehekkään miehen eikä mitään meikkipussi kainalossa sipsuttelevaa nättinaamaa.

Kaunis mies ei ole mies lainkaan, sillä ei todellakkaan tekisi mieli mennä miehen kanssa sänkyyn. Niin, kaappihomot joko ärsyyntyvät tai kiihiottuvat kauniista miehistä. Tavalliselle heteomiehelle miehen ulkonäkö on joksenkin yhdentekevä. Ainoastaan munanlutkuttaja availee tällaisia ketjuja Tavalliselle heteromiehelle myös oma ulkonäkö on yhdentekevä. Eivät YTM kaverinikaan ulkonäöstään huolehdi vaan antavat kaljamahan kasvaa ja miehekkäästi iskevät kiinni kauniisiin hoikkiin naisiin ja niitä myös saavat.

Turhamainen hetero YTM ei tunne mitään vetoa jannuihin eikä myöskään tietenkään siis homoile. Sinä, katkera ÄTMI, sensijaan olet ottanut suihin mieheltä. Et ehkä homo, mutta jos kerran mielesi sänkyyn heidän kanssaan tekee, niin bisse kyllä olet.

Ihan kuten ei heteronaisenkaan tee mieli sänkyyn miesmäisten naisten kanssa Ei se että mies on "kaunispiirteinen" muutenkaan tarkoita että hän on edes välttämättä liian "naismainen", itselleni se merkitsee ennemminkin poikamaisia piirteitä - esimerkiksi Michelangelon Daavid-patsas on hyvä esimerkki millaisesta kaunispiirteisyydestä miehellä itse pidän, ei mielestäni naismainen.

Vai ovatko mielestäsi kaikki miehet, joilla on vielä jäljellä poikamaisia kasvonpiirteitä kuten monilla nuorina ja osalla vielä päälle vuotiaanakin on ja joilla maskuliiniset piirteet eivät vielä ole täysin kasvoihin kehittyneet "naisia"?

Homouden tai homostelun ydin toteutuu siinä, että mies ottaa toisen miehen peniksen peräaukkoonsa. Nainenhan ei voi tyydyttää miestä tällä tavalla, kun taas mies voi naida naistakin tämän peräaukkoon, eikä tarvitse siihen miestä. Hieman eri asia on, jos mies tuntee fyysistä attraktiota nimenomaan miehiä, eikä naisia kohtaan, riippumatta siitä miten haluaa tyydyttää itseään miesten kanssa. Jos miestä käytetään vain naisen korvikkeena, ei todellakaan ole mistään homoudesta kysymys silloin varsinkaan jos henkilö ei itse ota suoleen,.

Homoudella ei ole Omasta ulkonäöstä kiinnostuminen ja siihen panostamaminen on ilmiselvää homoutta miehessä. D Näiden palstan idioottien logiikka on todella ontuvaa ja suorastaan surkuhupaisaa luettavaa. Hanki itse aivot idiootti. Puhuiko hän jotain naisista? Hän sanoi, että ulkonäköön panostavat miehet ovat homoja joita ovatkin. Miehet taas ovat työkoneita ja heteromies ei ulkonäköönsä panosta, toisin kuin nämä neitipojat, joista ei miesten töihin ole, ja jotka kantavat meikkipussia mukanaan.

Milloin oikein jotkut rumat miehet älyyvät että viehättävä mies ja homosexuuali ovat 2 eri asiaa. Rumat miehet vaan ovat kateellisii itteä viehättävämmille miehille nähtävästi. Sen lisäx he ovat kateellisii että viehättävät miehet eivät tarvii ketään naista heitä hoitaa, vaan, että me osataan ite pitää itestä huolta.

Tätä tuun myös itekin sanoo, jos joskus viel joku baarissa syyttää homosexuaalisuudesta pelkän viehättävyyden perusteella.

Ja samalla oikaisen myös kirjoittajan pahaa emämunausväitettä. Eivät homosexuaalimiehet oo automaattisesti viehättävii. Mä olen nähnyt rumia homojakin. Heteromies ei kuvaile itseään koskaan viehättäväksi.

Heteromies ei ole "viehättävä". Miehinen komeus ei ole mitään viehättävyyttä. Älä hauku ihmistä, jonka taustaa et tiedä. Vaikutat ite ikisinkkujen ja perheettömien syrjijältä. Mutta täähän todistaa, että näköjään he ovat just viehättävät ikisinkkumiehet keitä syrjitään. Ja rumat miehet sen sijaan pääsevät helpolla. Voin luvata sättiväni rumia miehiä tällä palstalla jatkossakin kunnes jättävät viehättävät miehet rauhaan.

Ei voi kuin hävetä noita rumia miehiä, ketkä arvostelee kateuden takii viehättävii miehii. Oikeaa, elävää naista tarjolla yllin kyllin ja nämä surkeat vätykset vaan vemputtaa munaansa ja tuijottaa jotain videoo Minäkin pidän pornosta, mutta kyllä seksi toisen ihmisen kanssa voittaa virtuaali-ihmiset !

Meillä on melkein samanlainen tilanne, mies runkkaa aina kun en ole kotona ja sitten joskus harvoin nai mua puolilöysällä, semmosella josta näkee kilometrin päähän että käteen on just vedetty. Meillä on asiasta puhuttu ja puhuttu. Kun oikeen hermostun ja uhkaan erolla, tilanne paranee aina muutamaks viikoks Sitten taas sama juttu: Itsetunto on ihan nollassa. Kyllä mun täytyy olla maailman surkein nainen kun mies mieluummin vetää käteen kun panee mua.

Olis parempi hävitä toiselle naiselle kun miehen kädelle. Kun olis voimia niin kyllä sais runkkari-ukko lähdöt Ikävä kyllä, rakastan miestäni. Samaan joukkoon luen itseni.

Pariin viikkoon ei seksiä, olen tietoinen siitä, että iltaisin ja varmaan aamuisinkin istutaan koneella, otetaan pornosivu esiin ja sitten hups sitä onkin jo tullut runkattua. Sitten kun pitäisi seksikästä omaa naistaan rakastella, pinni painuu alaspäin boing!!!

Olen tässä miettinyt, onko pakko tuollaiseen mennä mukaan ja alistua. No ei mielestäni, siis tuollaiset raukkismiehet, jotka eivät itsetuntoaan saa kohotettua muuten kuin nettisivujen pimuja katsomalla niin olkoon menneeksi ja menkööt muualle!!

Aion jättää oman miesystäväni jos vielä kuulen tai saan tietää, että pyynnöistäni huolimatta on nettipornoa katsellut. No helppo se on saada selville, koneeseen kun jää jälkiä, eikä se tarkoita aina että ne on vain sivuhistoriassa Että tällaista, mitta on täysi!

Itse miehenä olen kokenut jotain vastaavaa. Naiselle tilanne oli varmasti hirveä mutta ei se ole helppo miehellekään jos yhtään välittää toisesta.

En nyt tiedä mikä teidän tilanne on tarkemmin mutta kehoitan puhumaan asiasta ihan suoraan, mitään hienostelematta tai kiertelemättä. Ne sanat ovat teidän molempien ajatuksia, eikä niistä saa loukkaantua. Vain sillä tavalla te voitte keksiä yhdessä ratkaisun joka helpottaa tilannetta. Me juteltiin asioista suoraan, aluksi nainen loukkaantui ja tunsimpa minäkin samoja tunteita, mutta pian kuitenkin tajusimme ettei tilanne ole yhtään niin paha, miltä näytti.

Miellä se oli sekstailu ns. Puhetta, puhetta, puhetta ha toimintaa: Juuri näin nämä hommat pitää päivittää kuin tietokonekin. Ei pidä jäädä hautomaan asiaa jos on semmoinen mieli, että hitto kun toi ei enää halua mua keskustelua ja sitten voisi molemmat käydä sexshopissa niin löytyyhän sitä semmosiakin filmejä jotka on tehty pariskunnille ja löytyyhän naisllekin sieltä jotain.

Harrastatko sinä millinkaan isetyydytystä? Laitatko silloin aivosi narikaan? Entä jos sinulla on seksiä miehen kanssa, niin harrastatkos seksiä v i n - m i r r i l l ä s i? Laitatko seksiä harrastaessasi aivosi narikkaan? Nykyisin melko moni nainen harrastaa sooloseksiä netissä, ei lainkaan harvinaista. Oletan sinun oleva trolli. Mikäli näin ei ole, niin on takuuvarmasti tiedossa vakavia ongelmia olemassa olevassa tai tulevassa parisuhteessa.

Dialogisi, "analyysisi" ja asenteesi taso on surullista katseltavaa. Toivottavasti positivistä kehitystä tapahtuu kypsymisen myötä. Ei helevetti, luuletteko tosiaan että olette kaunein nainen päällä maan? Katsokaappa niitä pornovideoita niin kyllä suomilahna häviää heti kättelyssä Noh, unelmissaan tietenkin voi elää. Aika hyvinhän tuo on suomilahnalle jos krt viikossa saa, ei sen enempää ansaitsekkaan.

NOnneksi kesti eljä kuukautta ennekuin toinen muija vastasi ja valittaa samoin. Tämähn on OikeIden Raavaiden Miesten juttuseura. Alas ovat suomalaiset miehet vajonneet. Ei ihme, että veteraaneja hävettää. Runkkaamista, huoria ja halveksuntaa kun tajuatte oman arvottomuutenne. Nykyisin suomalaisen pilipojan suusta kuultuna "suomilahna" on jo kohteliaisuus!

Älkää naiset tehkö näille lapsia, parempi että luonto tappaa sukupuuttoon, eihän näistä ole mihinkään - ei edes seksiin. Jo venäläisetkin miehet voittavat Venäläinen vaimo minulla onkin, ja hän EI ole lahna. Huoliteltu, ystävällinen ja rakastava vaimo, ei entinen nalkuttava, lapsillekin räyskivä ämmä.

Onneksi lapset ovat puolet aikaa minun kanssa, usein paljon enemmän, miksikähän? Ymmärtäisin jos mies pääsis paneen näitä pornofilmien ihania jumalattaria, jotka eivät ole lahnoja ; mutta kun ei tietokoneen näyttöllä voihkivaa naista voi koskea eikä hänen ihanan tiukkaan pilluunsa voi työntää kullia?

Luulis, että sen lahnankin pillu ois parempi ku ei pillua ollenkaan Olen jo hieman ikääntynyt mies 55 ja en ole varma onko minun ajatuksistani mitään "iloa" mutta tekee mieleni kirjoittaa jotakin. Olen kerran elämässäni kokenut ihmissuhteen jossa ns kemiat pelasivat kaiken aikaa hienosti, niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin, esim toisen ollessa matkoilla puhelinseksin muodossa.

Jos istuimme vaikka esim kirkon penkissä, olimme intiimissä vuorovaikutukessa käsien ja paperille kirjoitettujen tekstien muodossa. Jos toinen halusi keskittyä TV: Tuntui siltä, että jonkunlainen esileikki oli kaiken aikaa läsnä, automatkat saatoivat olla joskus pelkkää "käsipeliä", kun vierellä istuva nainen piti minua hyvänä monen sadan kilometrin ajan.

Pukeuduimme joskus aterialle seksikkäästi, hän sai päättää mitä minulla oli ylläni ja minä sain toivoa hänen vaatetuksensa. Kynttilävalaistuksessa nainen näyttää todella hyvältä, voin kertoa ainakin omasta kokemuksestani.

Arvelen, että kertomani ei paljon lohduta sinua, mutta tulee mieleen se, että oman kokemukseni mukaan naisen asenne itseensä ja omaa kehoonsa ja sitä kautta erotiikkaan teki ainakin minuun todella suuren vaikutuksen, siis nimenomaan myönteisen sellaisen.

Jos miehesi on vaativa sinua kohtaan, se ei tietenkään ole hyvä asia, kaiken täytyisi tapahtua vapaaehtoisesti. Vaikutat ihmiseltä joka nauttii omasta seksuaalisuudestaan, mutta minä kuitenkin uskallan arvella että kommunikaatio-ongelmat ovat se asia joka vaivaa teitä.

Hyvän seksielämän eteen kannattaa nähdä vaivaa, jos teidän kemianne ovat todella kohdanneet, se on onniteltava asia, jota ei tapahdu mielestäni ihan kaikkien ihmisten välillä.

Tuo kokemani hieno ja ihana monta vuotta kestänyt "kemioiden kohtaaminen" ei johtanut "ikuiseen onneen", mutta on jäänyt elämääni pysyvänä ja syvänä muistona. Exän kans pano hommat toimi, runkkailin kyllä monesti, mut kyllä hoitelin naistani kans ja vaikka porno filmeissä on pumpattua ja kursittua barbaraa niin kyllä eloisa, villi ja kiimainen suomi neito tuntuu hyvältä.

Meillä taas tilanne ollut jo 4 vuotta toisinpäin, vaimoke antaa silloin kun häntä haluttaa, ei tuu suihin ottoa, vaikka heiluttaa suihku raikasta posliini moloa eessä, törkkää vaan pois ja kitisiee et pitääkö koko ajan miettiä sitä. No jos kerran kuussa saa niin en tiä sit. NO tätä kidutusta en tiä miten kauan jaksan, poikien tähden kai. Vastaa alkuperäiseen viestiin Mies, porno ja nettitreffit Olen vuotias nainen.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

... Homo seksikkäitä miehet 24suomi treffit Nainenhan ei voi tyydyttää miestä tällä tavalla, kun taas mies voi naida naistakin tämän peräaukkoon, eikä tarvitse siihen miestä. Leikimme paljon erilaisilla leluilla yms. Itselläni täysin samat kokemukset. Älä hauku ihmistä, jonka taustaa et tiedä. Itse tykkään katsella sekä kauniita miehiä että naisia ja olen heteronainen. Anteex kiukkuni, mutten vaan voi sietää, että just sellaset viehättävät ihmiset saavat kokee ahdisteluu ja hyökkäyxii just rumilta ihmisiltä. Tuputat lähinnä omia subjektiivisia ihanteitasi, eivät nämä asiat ole kiveen hakattu muutenkaan.

Vai ovatko mielestäsi kaikki miehet, joilla on vielä jäljellä poikamaisia kasvonpiirteitä kuten monilla nuorina ja osalla vielä päälle vuotiaanakin on ja joilla maskuliiniset piirteet eivät vielä ole täysin kasvoihin kehittyneet "naisia"? Homouden tai homostelun ydin toteutuu siinä, että mies ottaa toisen miehen peniksen peräaukkoonsa. Nainenhan ei voi tyydyttää miestä tällä tavalla, kun taas mies voi naida naistakin tämän peräaukkoon, eikä tarvitse siihen miestä.

Hieman eri asia on, jos mies tuntee fyysistä attraktiota nimenomaan miehiä, eikä naisia kohtaan, riippumatta siitä miten haluaa tyydyttää itseään miesten kanssa. Jos miestä käytetään vain naisen korvikkeena, ei todellakaan ole mistään homoudesta kysymys silloin varsinkaan jos henkilö ei itse ota suoleen,. Homoudella ei ole Omasta ulkonäöstä kiinnostuminen ja siihen panostamaminen on ilmiselvää homoutta miehessä.

D Näiden palstan idioottien logiikka on todella ontuvaa ja suorastaan surkuhupaisaa luettavaa. Hanki itse aivot idiootti. Puhuiko hän jotain naisista?

Hän sanoi, että ulkonäköön panostavat miehet ovat homoja joita ovatkin. Miehet taas ovat työkoneita ja heteromies ei ulkonäköönsä panosta, toisin kuin nämä neitipojat, joista ei miesten töihin ole, ja jotka kantavat meikkipussia mukanaan. Milloin oikein jotkut rumat miehet älyyvät että viehättävä mies ja homosexuuali ovat 2 eri asiaa.

Rumat miehet vaan ovat kateellisii itteä viehättävämmille miehille nähtävästi. Sen lisäx he ovat kateellisii että viehättävät miehet eivät tarvii ketään naista heitä hoitaa, vaan, että me osataan ite pitää itestä huolta. Tätä tuun myös itekin sanoo, jos joskus viel joku baarissa syyttää homosexuaalisuudesta pelkän viehättävyyden perusteella.

Ja samalla oikaisen myös kirjoittajan pahaa emämunausväitettä. Eivät homosexuaalimiehet oo automaattisesti viehättävii. Mä olen nähnyt rumia homojakin. Heteromies ei kuvaile itseään koskaan viehättäväksi. Heteromies ei ole "viehättävä". Miehinen komeus ei ole mitään viehättävyyttä. Älä hauku ihmistä, jonka taustaa et tiedä. Vaikutat ite ikisinkkujen ja perheettömien syrjijältä. Mutta täähän todistaa, että näköjään he ovat just viehättävät ikisinkkumiehet keitä syrjitään.

Ja rumat miehet sen sijaan pääsevät helpolla. Voin luvata sättiväni rumia miehiä tällä palstalla jatkossakin kunnes jättävät viehättävät miehet rauhaan. Ei voi kuin hävetä noita rumia miehiä, ketkä arvostelee kateuden takii viehättävii miehii.

Mutta onnex kaikki miehet eivät oo rumii hirviöitä, vaan on olemassa rauhallisia viehättäviäkin, ni ei tarvii haukkuu maan rakoon tällä palstalla ihan kaikkii hirviöitä. Että painukaa te hirviöt helvettiin ahdistamasta itseänne viehättävempii ihmisiä, tai teille vielä hommataan lähestymiskieltoja. Anteex kiukkuni, mutten vaan voi sietää, että just sellaset viehättävät ihmiset saavat kokee ahdisteluu ja hyökkäyxii just rumilta ihmisiltä. Oon yleensä ihan kiltti enkä luotani työntävä, mutten voi sietää sellasta ahdisteluu tietyn tyyppistä ahdistelu machoilijoilta, jotka ovat valitettavasti yl just noita YTM-miehii.

Kaikki homot eivät ole kauniita miehiä, mutta kaikki kauniit miehet ovat homoja. Heteromies ei todellakaan käytä itsestään tai muista miehistä sanaa"viehättävä". Nal on ilmiselvä tapaus, jauhaa miehistä kuin mikäkin ämmä ja kuolaa toisten miesten seksikkyyttä. Kukaan heteromies ei hehkuta suu vaahdossa miehistä vaan tälläkin palstalla heteromiehet puhuvat nimenomaan naisista.

Ne ovat kuin taideteoksia. Itseäni ainakin rauhoittaa katsella kauniita miehiä. Ei mitään, ne EI kauniit miehet on vaan kateelliisia. Miehen ei kuulu olla mikään"taideteos" Ne ovat naiset, jotka ovat esteettisiä taideteoksia,siis ne joiden kohdalla luonto on onnistunut taideteosta luodessaan.

Miehen ovat työkoneita ja suorittajia ja miehuus määräytyy tekojen mukaan. Nuo linkittämäsi miehet ovat loistavia esimerkkejä hintahtavista neitipojista. Nainen on tietysti kaunis ja veistoksellinen, mutta todennäköisesti luomakunnan parhaimmannäköiset ihmisyksilöt ovat miehiä. Miehet ovat usein kauniita ja upeita juuri sellaisenaan. Vartalo, kasvot, ryhti ja kaikki.

No eivät todellakaan ole. Mieskauneutta ei ole olemassakaan, se on vain luonnoton termi. Nainen on se koriste-esine ja mies on suorittaja, työkone. Kaunis mies, joka ei miesten töitä hoida, on kaikkien pilkkaama pelle jota ei kukaan kunnioita. Jotkut miehet ovat ihan tosi namuja, vaikkapa tämä ruotsalainen jalkapalloilija: Itse tykkään hyvännäköisistä ihmisistä sukupuoleen katsomatta ja tykkään naida sekä miehiä että naisia.

Parasta on seksi kauniin nuoren bi-parin kanssa. Silloin pääsee hetkeksi taivaseen, kun saa vuoronperään nauttia kauniista mies ja naisvartalosta.

Ei mitään uutta Se että tunnistaa kauniin saman sukupuolen edustajan ei tee ihmisestä homo,- tai bi-seksuaalia. Objektiiviseen ulkonäön arviointiin ei välttämättä liity mitään seksuaalista. Itse tykkään katsella sekä kauniita miehiä että naisia ja olen heteronainen. Se on kuin katselisi kaunista koriste-esinettä mutta mieleen ei juolahda mitään seksuaalista, ellei sitten kyseessä ole mies joka sattuu olemaan juuri sitä tyyppiä josta pidän.

Heteromiehen ei kuulu olla mikään koriste-esine. Se on täysin luonnotonta. Eikös NAL ole itsekin ämmämäinen kaunis mies, joka panostaa ulkonäköönsä käymällä salilla vähintään 4 kertaa viikossa?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sinä taidat olla sellainen rujokki, ettei yksikään nainen sinusta kiinnostu. Kyllä miehen kanattaa panostaa ulkonäköönsä jos naisten kanssa vaakamambosta haaveilee. Kannattaa olla venäläisen palkkamurhaajan näköinen pelottavan ja psykoottisen oloinen mies niin kauniit miehet pelkäävät ja jättävät naiset minulle.

Tämän lisäksi myös rikolliset ja prätkäjengiläiset ja kaikki kovat jätkät kunnioittavat pahan näköistä miestä. Kauniit miehet saa henkeni salpautumaan. Vaikea edes kuvitella, mitä niille voisi tehdä, jos saisi luvan koskea. Tässä vielä lisää muutamia ihanaisia: Etkö lukenut tuota aiemmin tässä ketjussa linkitettyä tutkimusta?

Rumat miehet ovat todennäköisemmin homoja kuin komeat miehet. Tässä taas päivän ihana mies: Totuus on se että eniten homoista ja homoilusta kirjoittavat ja siihen keskittyvät itse homot ja ne kaappihomot. Heteromiehet eivät kyseisistä "miehistä" välitä eivätkä jaksa niitä miettiä. Lutkia eniten haukkuvat naiset ovat itse lutkia, rumia haukkuvat ovat rumia, jne. Normaali tervejärkinen ihminen ei haukku muita, vaan ymmärtää että meitä on monia ja kaikilla on oikeus olla ihan mitä itse halua.

Osittain samaa mielt Tuon homouden suhteen olen samaa mieltä mutta se että tunnistaa fyysisen rumuuden ei tarkoita sitä että olisi itse ruma. Jokainen jolla on silmät päässä pystyy arvioimaan toisen ihmisen ulkonäköä ja sitä tehdään ihan tiedostamattakin kaiken aikaa.

Kyllä pitää, rumuuden tunnistaa, niin sisäisen kuin ulkoisenkin. Ei se ole mitään rakettitiedettä. Kauniita miehiä näkee vain tv: Eix jotkut kateelliset miehet vieläkään ymmärrä ettei viehättävyys miehessä tarkoita ettei olis hetero.

Jos jatkattr viehättäviin ja ittee hoitavien miehien homotteluu, ni alan hommaamaan lähestymiskieltoa teille ytmeille. AI niin eikun mä ilmiannan rumien miehien haukkumaviestejä. Homo on homo 2. Totta viehättävyys ei tarkoita homoutta, mutta kauneus tarkoittaa.

Itseään hoitava mies on homo ja sillä selvä. Oot vaan kateellinen kanssaveljilles, ketkä eivät tarvii naista hoitajaxeeen, vaan osaa ite pitää itestä huolta. Ihan silmiin sattuu kun on komeaa Tilkanen on suomalainen versio noista hollywoodin neitimäisistä puppelipojista.

Kantaa varmaan meikkipussia mukanaan. Miehekäs suomalainen näyttelijä on esim. Lauri rakastelee säännöllisesti Pamela Tolan kanssa. Naiset tykkää katsella ja unelmoi kauniista miehistä. Tuollaiset naiset on lutjkia pitäisi keittää. Naisasialuuseri on aina homo, homoili hän sitten tai ei. Komea mies, jota ei oma tai toisten miesten ulkonäkö kiinnosta, ei ole koskaan homo. Vain oman arvonsa tuntevat heteromiehet panostavat omaan ulkonäköönsä. Helpottaako tuollainen kommentointi sua? Tiedätkö että mitä enemmän muut ahdistaa, sitä vähemmän sä keskityt siihen mihin sulla on mahkut oikeastaan vaikuttaa.

Nallia ja muita ärsyttäviä pitää osata arvostaa sellaisena perseenpotkijoina.. Mitä vähemmän otat itseesi, sitä enemmän hyväksyt itsesi ja pääset eteenpäin Tääkin on aika kaunis mies minusta ollut nuorena, nyt jo vuosia kuolleenakin.

Mutta hänellä on lapsia, enkä usko että homo on ollut koskaan. Vannomatta paras, kun vieras ihminen Ripset, kulmat, hiukset, iho kaikki on ihan puunaamalla puunattu, muoti kamppeet tip top. Jotenkin melkein luonnottoman laiteltuja ja siisti ihoisia kaikinpuolin. Mutta tyttöjen kanssa ne kuitenkin seurustelee. Nykyään on muotia taas kuten oli luvullakin että nuoret siinä plus miinus 30 vuotiaat meikkaa. Lähti alun perin ROCK piireistä, mutta levinnyt myös rokkareilta muillekin.

Vaikka arvostan kauneutta ja ulkonäöstä huolehtimista sinänsä, en voisi kuvitellakaan että voisin rakastumalla rakastua toiseen mieheen. Ajatuskin oksettaa suudella jotain toista miestä. Kun naisen ei tarvitse rumaa turjaketta suudella. Nainen suutelee varmaankin mieluummin miestä, jolla on parta hoidettu, hammaslääkärissä käyty säännöllisesti, eikä naama näytä kuin mies olisi 20 vuotta oikeaa ikäänsä vanhempi viinanjuonnin ja kovan tupakanpolton johdosta.

Meikkaa joo ja käyttää kosmetologien palveluja. Meinasin jotakuinkin tämmöistä lookkia, kun näyttää niin siloitellulle. Kulmat nypitty ja muotoiltu. Mun lapsuudessa ja nuoruudessa pojat oli jotakuinkin tämmösiä. Olet vaan kade, koska kaunis nainen haluaa kauniin miehen. Kaunis nainen joka haluaa kauniin miehen on naisiin päin.

Kaunis heteronainen haluaa miehen näköisen miehen. Naistesta seksikkään tekee kauneus, miehestä rumuus. Kauniilla venäläisnaisilla näkee monesti silmiinpistävän rumia eli seksikkäitä miehiä, siis nuoriakin miehiä ei vain vanhoja ja rikkaita.

Se johtuu siitä, että ne venäläisnaiset hakee miehestä elättäjää. Siksi miehen varallisuus tai työpaikka merkitsevät heille paljon enemmän kuin suomalaisnaisille vastoin palstajankkauksia nykyajan suomalaisnainen tulee toimeen omillaankin joten hän ei tarvitse varakasta miestä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ämmämäinen kaunis mies on aina homo homoili hän sitten tai ei. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ja niille jotka sanovat, että "Miksi tongit miehesi konetta?

Olen yrittänyt keskustella mieheni kanssa hänen haluttomuudestaan, mutta hän vain heittää kaiken vitsiksi, suuttuu tai on tuppisuuna. Seksihän on olennainen osa parisuhdetta.. Nykyisin inhottaa lähteä esimerkiksi salille, kun mies jää kotiin.

Siinä hän katselee pornoa samalla kun vahtii meidän nelikuista vauvaamme. Heterot ja homoporno Kertoisiko joku vähän omista ajatuksistaan, kun minua kiinnostaa naisena heteromiesten kiinnostus homopornoon ja toisten peniksiin. Olen surullinen puolestasi, en valitettavasti osaa sanoa mitään neuvoa, itse hyvin samanlaisessa tilanteessa.

Nainen asettaa itselleen hintansa. Meitä kohdellaan niin halvasti kuin hinnaksi annamme. Sinä, sinä olet arvokas, pienen lapsen äiti. Ehkä se on mieltynyt peppuseksiin, mut ei sillä ole mitään tekemistä homouden kanssa. Ehkä miehesi haluais että nait sitä Strap-on: Ellei se ole sulle liian iso kynnys?

Jos se sexsi lähtis siitä taas käyntiin. Yksi ongelma pornossa on se, että siihen voi jäädä koukkuun ja tutukimuksienkin mukaan liiallisena se voi alkaa turruttaa ja ei ole harvinaista sen johtavan ongelmiin parisuhteessa, tilanteeseen jossa vaihteleva ja ennen mainio seksi puolison kanssa ei maistukaan kuten ennen.

Toisinaan se myös voi addiktoidesaan viedä yhä kauemmaksi kaikenlaisiin erikoisuuksiin jossa aina vain halutaan niitä lisää ja tunteseen ettei mikään oikein riitä. Kuten muuan seksologi sanoi, että liika porno tappaa rakkauden ja voi häiriinyttää normaalin tunne-elämän skaalaa. Joissakin addiktiotapauksissa se jopa alkaa eristää henkilöä normaaleista ihmissuhteista muutenkin ja rajoittaa merkittävästi normiaktiviteettejä, harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Varsinainen ongelma on se, että jos se alkaa johtaa epärehelisyyteen ja kaksoiselämään, avoimuuden puutteeseen, joka taas vie luottamusta parisuhteesta. Jonkin verran asiaan liittyviä kirjoituksia ja ohjelmia seurattunani joskus tule mieleen, että pitäisi siivota koko pornoteolisuus maan päältä ja keskittyä "vanhoihin arvoihin", hoitamaan normaaleja ja luonnollisia ihmissuhteita ja etenkin parisuhdetta ja mutenkin keskittyä ns.

Tuo imukuppidildo saattaa olla hyvinkin hänelle itselleen ei tuollaista puolisolle osoitettua lahjaa yleensä kukaan "unohda" , sillä miehenkin peffa voi tarjota vahvoja tuntemuksia ja se ei kuitenkaan itsessään tarkoita bi- tai homoseksuaalisia taipumuksia.

Vaikea sitten sanoa tilastollisesti voisiko dildon käytö jossakin vaihesa johtaa haluun kokea myös "aitoa" siellä. Toivottavasti tilenteeseen löytyy ratkaisu. Avoin, vilpitön, luottamuksellinen ja rehellinen keskutelu mieltymysistä, tunteista ja tarpeista on sen vain. Tulin tosi surulliseksi kun luin tarinasi. Oikeaa, elävää naista tarjolla yllin kyllin ja nämä surkeat vätykset vaan vemputtaa munaansa ja tuijottaa jotain videoo Minäkin pidän pornosta, mutta kyllä seksi toisen ihmisen kanssa voittaa virtuaali-ihmiset !

Meillä on melkein samanlainen tilanne, mies runkkaa aina kun en ole kotona ja sitten joskus harvoin nai mua puolilöysällä, semmosella josta näkee kilometrin päähän että käteen on just vedetty.

Meillä on asiasta puhuttu ja puhuttu. Kun oikeen hermostun ja uhkaan erolla, tilanne paranee aina muutamaks viikoks Sitten taas sama juttu: Itsetunto on ihan nollassa. Kyllä mun täytyy olla maailman surkein nainen kun mies mieluummin vetää käteen kun panee mua. Olis parempi hävitä toiselle naiselle kun miehen kädelle. Kun olis voimia niin kyllä sais runkkari-ukko lähdöt Ikävä kyllä, rakastan miestäni.

Samaan joukkoon luen itseni. Pariin viikkoon ei seksiä, olen tietoinen siitä, että iltaisin ja varmaan aamuisinkin istutaan koneella, otetaan pornosivu esiin ja sitten hups sitä onkin jo tullut runkattua. Sitten kun pitäisi seksikästä omaa naistaan rakastella, pinni painuu alaspäin boing!!! Olen tässä miettinyt, onko pakko tuollaiseen mennä mukaan ja alistua.

No ei mielestäni, siis tuollaiset raukkismiehet, jotka eivät itsetuntoaan saa kohotettua muuten kuin nettisivujen pimuja katsomalla niin olkoon menneeksi ja menkööt muualle!! Aion jättää oman miesystäväni jos vielä kuulen tai saan tietää, että pyynnöistäni huolimatta on nettipornoa katsellut. No helppo se on saada selville, koneeseen kun jää jälkiä, eikä se tarkoita aina että ne on vain sivuhistoriassa Että tällaista, mitta on täysi!

Itse miehenä olen kokenut jotain vastaavaa. Naiselle tilanne oli varmasti hirveä mutta ei se ole helppo miehellekään jos yhtään välittää toisesta. En nyt tiedä mikä teidän tilanne on tarkemmin mutta kehoitan puhumaan asiasta ihan suoraan, mitään hienostelematta tai kiertelemättä. Ne sanat ovat teidän molempien ajatuksia, eikä niistä saa loukkaantua. Vain sillä tavalla te voitte keksiä yhdessä ratkaisun joka helpottaa tilannetta. Me juteltiin asioista suoraan, aluksi nainen loukkaantui ja tunsimpa minäkin samoja tunteita, mutta pian kuitenkin tajusimme ettei tilanne ole yhtään niin paha, miltä näytti.

Miellä se oli sekstailu ns. Puhetta, puhetta, puhetta ha toimintaa: Juuri näin nämä hommat pitää päivittää kuin tietokonekin. Ei pidä jäädä hautomaan asiaa jos on semmoinen mieli, että hitto kun toi ei enää halua mua keskustelua ja sitten voisi molemmat käydä sexshopissa niin löytyyhän sitä semmosiakin filmejä jotka on tehty pariskunnille ja löytyyhän naisllekin sieltä jotain. Harrastatko sinä millinkaan isetyydytystä? Laitatko silloin aivosi narikaan?

Entä jos sinulla on seksiä miehen kanssa, niin harrastatkos seksiä v i n - m i r r i l l ä s i? Laitatko seksiä harrastaessasi aivosi narikkaan? Nykyisin melko moni nainen harrastaa sooloseksiä netissä, ei lainkaan harvinaista. Oletan sinun oleva trolli. Mikäli näin ei ole, niin on takuuvarmasti tiedossa vakavia ongelmia olemassa olevassa tai tulevassa parisuhteessa.

Dialogisi, "analyysisi" ja asenteesi taso on surullista katseltavaa. Toivottavasti positivistä kehitystä tapahtuu kypsymisen myötä. Ei helevetti, luuletteko tosiaan että olette kaunein nainen päällä maan? Katsokaappa niitä pornovideoita niin kyllä suomilahna häviää heti kättelyssä Noh, unelmissaan tietenkin voi elää. Aika hyvinhän tuo on suomilahnalle jos krt viikossa saa, ei sen enempää ansaitsekkaan.

NOnneksi kesti eljä kuukautta ennekuin toinen muija vastasi ja valittaa samoin. Tämähn on OikeIden Raavaiden Miesten juttuseura. Alas ovat suomalaiset miehet vajonneet. Ei ihme, että veteraaneja hävettää. Runkkaamista, huoria ja halveksuntaa kun tajuatte oman arvottomuutenne.

Nykyisin suomalaisen pilipojan suusta kuultuna "suomilahna" on jo kohteliaisuus! Älkää naiset tehkö näille lapsia, parempi että luonto tappaa sukupuuttoon, eihän näistä ole mihinkään - ei edes seksiin. Jo venäläisetkin miehet voittavat Venäläinen vaimo minulla onkin, ja hän EI ole lahna. Huoliteltu, ystävällinen ja rakastava vaimo, ei entinen nalkuttava, lapsillekin räyskivä ämmä.

Onneksi lapset ovat puolet aikaa minun kanssa, usein paljon enemmän, miksikähän? Ymmärtäisin jos mies pääsis paneen näitä pornofilmien ihania jumalattaria, jotka eivät ole lahnoja ; mutta kun ei tietokoneen näyttöllä voihkivaa naista voi koskea eikä hänen ihanan tiukkaan pilluunsa voi työntää kullia?

Luulis, että sen lahnankin pillu ois parempi ku ei pillua ollenkaan Olen jo hieman ikääntynyt mies 55 ja en ole varma onko minun ajatuksistani mitään "iloa" mutta tekee mieleni kirjoittaa jotakin. Olen kerran elämässäni kokenut ihmissuhteen jossa ns kemiat pelasivat kaiken aikaa hienosti, niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin, esim toisen ollessa matkoilla puhelinseksin muodossa. Jos istuimme vaikka esim kirkon penkissä, olimme intiimissä vuorovaikutukessa käsien ja paperille kirjoitettujen tekstien muodossa.

Jos toinen halusi keskittyä TV: Tuntui siltä, että jonkunlainen esileikki oli kaiken aikaa läsnä, automatkat saatoivat olla joskus pelkkää "käsipeliä", kun vierellä istuva nainen piti minua hyvänä monen sadan kilometrin ajan.

Orgasmit suomi 24 gay seksi

Homo seksikkäitä miehet 24suomi treffit