Seksiä oulussa mies etsii homoseksuaaliseen miestä turku

En tiedä, tarvitaanko tulevaisuudessa äitiä siinä merkityksessä kuin perinteisen perhemallin puolustajat kokevat. Voisin siis myös perustaa perheen miehen kanssa. Tätä kautta suhteeseen syntyy olo, että nyt rikkoo yhteiskuntaa vastaan.

Mutta miksen voisi kasvattaa naisen kanssa lasta, en usko, että lapsi tarvitsee kasvatuksessa mihinkään sekä isää että äitiä. Mutta parisuhteen ehdoilla se tapahtuu. Ei rakkaus naiseenkaan pysyäkseen tarvitse lapsia. Voin irrottaa rakkauden käsitteen kokonaan lisääntymisvietistä. Tämä ei johdu miehestä, vaan käsitteen suhteesta kirkkoon. Mulla ei ole ikinä ollut kirkkohääfantasioita. Mulle on ihan sama. Olen ollut molempien sukupuolten kanssa suhteissa, joista olen ollut varma, että ne kestää ikuisesti.

Ei se, että virallistamiseen vedetään nimiero, vaikuta sen tarpeeseen tai tasoon. Työpaikan kahvipöydässä asiasta puhuminen saattaisi vaatia vähän enemmän diplomaattisuutta. Ystävien, sukulaisten ja yhteiskunnan kannalta. Mutta miksi se pitää liittää kirkkoon? Se on tapahtunut konkreettisemmin, on pitänyt riuhtaista irti suhteesta.

Kyllä yhteiselo yleensä eroon loppuu. Lyhytsuhteista voi sanoa, että on jopa helppo jäädä ystäviksi, mutta toisaalta riitaisin kokemani ero oli miehen kanssa. Usein ollaan vain ajauduttu erilleen. Se ehkä johtuu siitä, etteivät naissuhteeni ole olleet yhtä tiiviitä kuin miessuhteet. Vähän niin kuin että se siitä sitten. Hanna Hakko pitää seksiaiheista blogia osoitteessa http: Kysymykseen biseksuaalisuuden yleisyydestä on siten mahdoton vastata.

Ihminen on lajina hyvin seksuaalinen, ja halun tunteminen eri sukupuoliin on luontaista. Osalle ihmisistä sana biseksuaalisuus kuvaa identiteettiä, joillakin ihmisillä taas voi olla ns. On kiinnostavaa kuulla sanottavan, että rakastuu ihmiseen eikä sukupuoleen. Näin sanovalla ihmisellä biseksuaalisuus ulottuu ideologiselle alueelle. Kun haastattelin biseksuaaleja väitöstutkimustani varten, osalla heistä oli myös ei-monogaamisia suhdejärjestelyitä kuten rinnakkaissuhteita.

Tässä jutussa kuvattu monogaamisen parisuhteen kaava ei välttämättä päde merkittävään osaan biseksuaaleista. Homona kokemukseni on, että bi-seksuaalit miehet etsivät muista miehistä kertaluontoista seksiä, varsinkin nuorina, ja asettuvat sitten vakituiseen parisuhteeseen naisen kanssa voidakseen saada lapsia. Myöhemmin he ehkä häpeilevät kokeilujaan miesten kanssa ja vähättelevät niitä eri tavoin. He eivät kuulema juuri pitäneet siitä, vaikka silloin, kun se tapahtui, he kyllä olivat varsin innokkaita ja halusivat vielä lisääkin.

Jotkut tosin vähättelevät miesten välistä seksiä jo silloin, kun vielä harrastavat miesjuttuja. Kun olin nuorempi, erehdyin kerran sänkyyn bi-seksuaalimiehen kanssa, joka seksin jälkeen kehaisi, että poikaseksissä on se hyvä puoli, ettei voi rakastua. Kun esitin asiasta eriävän mielipiteeni, hän vain nauroi. Paljastui myös, että hänellä itse asiassa oli jo vaimo ja lapsi, mutta hän etsi miehistä vaihtelua. Hän olisi halunnut vaihtelua kanssani toistekin, mutta en enää avannut hänelle ovea, kun hän tuli soittelemaan ovikelloa.

Olen sittemmin suoraan skipannut kaikki miehet, jotka olen tiennyt bi-seksuaaleiksi. Naispuolisista bi-seksuaaleista en oikein tiedä. Tunnen yhden, jolla oli juttuja sekä naisten että miesten kanssa, mutta kun hän sitten pamahti paksuksi, hän vakiintui parisuhteeseen lapsen isän kanssa. Kaiken kaikkiaan minulla on käsitys, ettei homojen ja lesbojen kannata toivoa bi-seksuaalista ainakaan mitään vakavampaa juttua, lopulta he päätyvät kuitenkin heteronormien mukaiseen sekaliittoon ja hankkivat lapsia.

Jos kertakohellus riittää, niin silloin bi-seksuaali voi käydä, mutta parasta sitten valmistautua siihen, että asiaa, ja ehkä myös itseä seksipartnerina, myöhemmin vähätellään ja halvennetaan.

Olen bi-seksuaalina saanut pelkkää halveksuntaa lesboilta. Juuri tätä "et osaa päättää" ajatusta tai tivaamista, kumpi on minusta parempi tai kumman sukupuolen kanssa haluan parisuhteen. Myös kommentteja, että bit ovat vain sekaisin päästään. En enää edes uskaltaisi yrittää suhdetta lesboon. Ehkä halveksunta ym kuitenkin on pelkoa. Ehkä on vaikea luottaa ihmiseen, josta ajattelee, ettei kumpikaan sukupuoli yksin riitä.

Asia ei kuitenkaan mene noin. Jos on suhde naiseen, en kaipaa miestä tai päinvastoin. Ehkä sitten panseksuaalisuus on parempi nimi sille, miten itse koen asiat. Minulla sukupuolella ei ole väliä. Toisaalta olen kovin seksuaalinen ja miellän ihmiset aika pitkälle sen mukaan, miten he herättävät seksuaalisen kiinnostukseni. Toisaalta olen hävettävän pinnallinen ja ulkonäkö on minulle todella tärkeää.

Tosin olen kriittisempi miehiä kuin naisia kohtaan. On hyvä, että bi-seksuaalisuudesta puhutaan. Kun itse olin nuori luvulla, mietin paljon kiinnostustani tyttöihin. Tulin kuitenkin johtopäätökseen, että olen hetero, koska pidän pojista.

Vasta pikkuhiljaa aikuisiällä ymmärsin, ettei kiinnostukseni naisiin ollutkaan yhteistä kaikille naisille. Onhan myös teoria, että me kaikki olemme bi-seksuaaleja Ehkä tämä teoria on kuitenkin ihan yhtä väärä, kuin teoria bi-seksuaalien kykenemättömyydestä tehdä valinta.

Olen itse ollut hyvinkin seksuaalinen jo nuoresta lähtien, ihastunut kumpaankin sukupuoleen jo alusta lähtien. Huolimatta vanhempieni konservasiivuudesta saman sukupuolen välisiin suhteisiin, mielestäni oli täysin normaalia olla "homo" tai "lesbo" tai "bi".

Seksuaalisuuksia on aivan yhtä monenlaisia kuin ihmisiäkin. Jokaisella on oma mielipiteensä siitä mikä on kiinnostavaa ja minkälaisista ihmisistä kiinnostuu. Vaikka kuinka nykyisin korostetaan tasa-arvoa, sukupuolten väliset erot nostetaan edelleen hyvin näkyvinä esille. Määritellään edelleen miten pitäisi pukeutua ja miten kotia hoitaa. Todellisuudessa sukupuoli on vain se kuori minkä me ensimmäisenä ihmisestä näemme.

On naisia, jotka rakastavat korjailla autoja, ajaa rekka-autoa, katsoa jääkiekkoa televisiosta ja syödä hiiltynyttä makkaraa nuotiolta ja toisaalta on miehiä, jotka lakkaavat kynsiään, ostelevat muotivaatteita, katsovat muotiohjelmia ja syövät itse valmistamaansa sushia.

Lesbot ja homot huutavat tasa-arvoa ja vaativat sitä itselleen, mutta osoittavat itse rasismia muita seksuaalisuuksia kohtaan. Jos ihminen ihastuu tai rakastuu, todennäköisesti nämä tunteet koetaan sitä ihmistä kohtaan, ei sitä kohtaan onko hän sattumoisin nainen vai mies vai jotain siltä väliltä. Rakas Otto, karkea väitteesi on hämmentävä. Homot ja lesbot ovat suvaitsemattomia varsinkin siinä että heidän elämäntapansa pitäisi kaikkien hyväksyä ja jopa juhlia sitä.

Jos joku ei niin tee on piru merrassa. Miten se onkaan että eletään ja annetaan muidenkin elää myös niiden arvojensa kanssa? Joko hyväksyt tai sinut mestataan?! Ne ei päästä niiden bileisiin ja haukkuvat veen heteroksi ja piparin imeskelijäksi.

Sitten ne liehuttavat tohkeissaan sateenkaarilippua kulkueen kärjessä. Kun kyse on pelkästä biologiasta ja makuasioista. Yhdellä nyt sulaa suussa pipari ja toisella patukka ja kolmannella sekäettä. Hanna vaikuttaa olevan ennakkoluuloinen ja pelokas miesten suhteen. En ymmärrä miksi näitä homoasiaoita pitää koko ajan vaahdota julkisuudessa.

Jos joku on homo niin voisi pitää asian omana tietonaan, eikä vaahtoa koko ajan kaikkialla homoudestaan. Tyypillinen homo haluaa homoudellaan julkkiseksi ja kertoo heti kättelyssä olevansa miehen kanssa elävä mies. Lisäksi nykyään ollaan todella suvaitsemattomia eikä sallita sananvapautta homoasioissa, kaikkien pitäisi liputtaa sateenkaarilippua ja huutaa hurraa homot, hurraa!

Homous on nyt muodissa, mutta sen puolesta eivät sotaveteraanit taistelleet. Tosin sotaveteraaneja ei kutsuttu linnaan, mutta seta-veteraanit kutsuttiin!!!

KDarvot ei ymmärrä, miksi homoasioista pitää vaahdota. Ihmettelen vaan, miksi kyseinen henkilö itse lukee tällaisia juttuja: Taitaa asiat kuitenkin kiinnostaa Minusta kaikenlainen oman seksuaalisen suuntautumisen määritteleminen on aika huvittavaa. Todellisuudessa seksuaalisuus on liukuvaa ja se, että joku ihminen sanoo olevansa vaikkapa lesbo, kertoo ainoastaan siitä, että tuo ihminen haluaa sanomisellaan viestittää toisille ihmisille, minkälaista seuraa hakee.

Sitten kun elää vakituisessa parisuhteessa, ei seksuaalisen suuntautumisen nimeämisellä ole enää mitään merkitystä. Itse kun elän toisen naisen kanssa, sanon joskus eläväni lesbosuhteessa, mutta todellisuudessa ajattelen, että me olemme kaikki yksilöitä ja sijoitumme johonkin homo- ja heteroseksuaalisen välisellä janalla.

Sen sijaan jos olisin sinkku, saattaisin sanoa olevani lesbo jos on naisseuran haku päällä. Muulloin olisin ihan vain minä - ihminen on jotain niin paljon muutakin kuin seksuaalisuutta.

Yleensä juuri miehet määrittelevät itsensä hirvittävän vakavasti, niin kuin henki riippuisi siitä. Aito ikuinen minämme on jotain ihan muuta kuin pippeli tai pimpero tai seksuaalisuus. Olemme nahkasäkkeihin verhottuja sieluja.

Jos tämän sisäistäisi moni, niin kylläpä helpottaisi elämä. Hyvä Otto, kokemuksesi naisista muodostuu hyvin suppeasta otannasta ja varsin valikoituneesta myös. Et varmasti, kuten kukaan meistä, mielly minkätahansalaisiin naisiin vaan sinua kiehtovat tietynlaiseet piirteet. Kaikissa naisissa, joihin sinulla on tai on ollut suhde, on siis jotain samaa.

Jos siis sanot yleistävänä totuutena jotakin sellaista kuten. Tällaiset harkitsemattomat kommentit saattavat ärsyttää sellaisia ihmisiä, jotka luetaan usein esim. Luen itseni nyt tässä ryhmään "ärsytetyt". Naisen, kuten kenen tahansa, seksuaalisuus on hyvin paljon moniulotteisempi asia kuin kuiva "alistaja-alistettava"- asetelma. Jos et ole löytänyt ulotteita seksistä naisen kanssa, et ehkä ole ollut tekemisissä sellaisten yksilöiden kanssa, joista olisit saanut ne esiin, tai sitten et vain ole kovin kiinnostunut naisista.

Hyvä Hanna, lähes samoin sanankääntein lähestyisin nyt sinua. Tosin sinun kohdallasi ihmettelisin kapeakatseista näkemystä miehiä kohtaan.

Palvelumme näyttää profiilisi vain sellaisille henkilöille, jotka täyttävät hakukriteerisi. Sinun tapauksessasi profiilisi on näkyvillä vain naisille, jotka niin ikään etsivät seuraa toisista naisista.

Kun liityt palveluumme, täytät n. Kun nainen etsii naista, on tärkeintä aktiivisuus. Tätä asiaa painottaa myös Yourtango. Hän kertoo saavansa usein kysymyksiä siitä, miten naisen pitäisi pyytää toista naista ulos treffeille. Siinä tapauksessa, liity Eliittikumppaniin ja löydä juuri sinulle sopivaa naisseuraa. Löydät toimituksen myös Google Plussasta. Skip to main content.

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia! Nainen etsii naista — löydä lesbodeittiseuraa! Eliittikumppanissa tarjoamme seuranhakua koko kansalle — oli oma sukupuolesi ja haettavan kumppanin sukupuoli mikä tahansa. Keskitymme tässä artikkelissa tilanteeseen, jossa nainen etsii naista. Nainen etsii miestä Mies etsii miestä Mies etsii naista Tuntuuko, että sinun on vaikea tavata arkielämässä muita lesbonaisia, joissa olisi potentiaalia vakavampaan parisuhteeseen?

Pelastukseksi muodostuu luonnollisesti netti. Eliittikumppani on luotettava lesbo-deittipalvelu Eivätkö läheisesi tai tuttavapiirisi vielä tiedä seksuaalista suuntautumistasi? Nainen etsii naista — vakavaan parisuhteeseen Kun liityt palveluumme, täytät n.

...

Ilmaiset seksi ilmaisia homo rakastelu videoita

Ystävien, sukulaisten ja yhteiskunnan kannalta. Mutta miksi se pitää liittää kirkkoon? Se on tapahtunut konkreettisemmin, on pitänyt riuhtaista irti suhteesta. Kyllä yhteiselo yleensä eroon loppuu. Lyhytsuhteista voi sanoa, että on jopa helppo jäädä ystäviksi, mutta toisaalta riitaisin kokemani ero oli miehen kanssa.

Usein ollaan vain ajauduttu erilleen. Se ehkä johtuu siitä, etteivät naissuhteeni ole olleet yhtä tiiviitä kuin miessuhteet. Vähän niin kuin että se siitä sitten. Hanna Hakko pitää seksiaiheista blogia osoitteessa http: Kysymykseen biseksuaalisuuden yleisyydestä on siten mahdoton vastata. Ihminen on lajina hyvin seksuaalinen, ja halun tunteminen eri sukupuoliin on luontaista.

Osalle ihmisistä sana biseksuaalisuus kuvaa identiteettiä, joillakin ihmisillä taas voi olla ns. On kiinnostavaa kuulla sanottavan, että rakastuu ihmiseen eikä sukupuoleen. Näin sanovalla ihmisellä biseksuaalisuus ulottuu ideologiselle alueelle. Kun haastattelin biseksuaaleja väitöstutkimustani varten, osalla heistä oli myös ei-monogaamisia suhdejärjestelyitä kuten rinnakkaissuhteita. Tässä jutussa kuvattu monogaamisen parisuhteen kaava ei välttämättä päde merkittävään osaan biseksuaaleista.

Homona kokemukseni on, että bi-seksuaalit miehet etsivät muista miehistä kertaluontoista seksiä, varsinkin nuorina, ja asettuvat sitten vakituiseen parisuhteeseen naisen kanssa voidakseen saada lapsia. Myöhemmin he ehkä häpeilevät kokeilujaan miesten kanssa ja vähättelevät niitä eri tavoin. He eivät kuulema juuri pitäneet siitä, vaikka silloin, kun se tapahtui, he kyllä olivat varsin innokkaita ja halusivat vielä lisääkin.

Jotkut tosin vähättelevät miesten välistä seksiä jo silloin, kun vielä harrastavat miesjuttuja. Kun olin nuorempi, erehdyin kerran sänkyyn bi-seksuaalimiehen kanssa, joka seksin jälkeen kehaisi, että poikaseksissä on se hyvä puoli, ettei voi rakastua. Kun esitin asiasta eriävän mielipiteeni, hän vain nauroi. Paljastui myös, että hänellä itse asiassa oli jo vaimo ja lapsi, mutta hän etsi miehistä vaihtelua. Hän olisi halunnut vaihtelua kanssani toistekin, mutta en enää avannut hänelle ovea, kun hän tuli soittelemaan ovikelloa.

Olen sittemmin suoraan skipannut kaikki miehet, jotka olen tiennyt bi-seksuaaleiksi. Naispuolisista bi-seksuaaleista en oikein tiedä. Tunnen yhden, jolla oli juttuja sekä naisten että miesten kanssa, mutta kun hän sitten pamahti paksuksi, hän vakiintui parisuhteeseen lapsen isän kanssa. Kaiken kaikkiaan minulla on käsitys, ettei homojen ja lesbojen kannata toivoa bi-seksuaalista ainakaan mitään vakavampaa juttua, lopulta he päätyvät kuitenkin heteronormien mukaiseen sekaliittoon ja hankkivat lapsia.

Jos kertakohellus riittää, niin silloin bi-seksuaali voi käydä, mutta parasta sitten valmistautua siihen, että asiaa, ja ehkä myös itseä seksipartnerina, myöhemmin vähätellään ja halvennetaan.

Olen bi-seksuaalina saanut pelkkää halveksuntaa lesboilta. Juuri tätä "et osaa päättää" ajatusta tai tivaamista, kumpi on minusta parempi tai kumman sukupuolen kanssa haluan parisuhteen. Myös kommentteja, että bit ovat vain sekaisin päästään.

En enää edes uskaltaisi yrittää suhdetta lesboon. Ehkä halveksunta ym kuitenkin on pelkoa. Ehkä on vaikea luottaa ihmiseen, josta ajattelee, ettei kumpikaan sukupuoli yksin riitä. Asia ei kuitenkaan mene noin.

Jos on suhde naiseen, en kaipaa miestä tai päinvastoin. Ehkä sitten panseksuaalisuus on parempi nimi sille, miten itse koen asiat. Minulla sukupuolella ei ole väliä. Toisaalta olen kovin seksuaalinen ja miellän ihmiset aika pitkälle sen mukaan, miten he herättävät seksuaalisen kiinnostukseni.

Toisaalta olen hävettävän pinnallinen ja ulkonäkö on minulle todella tärkeää. Tosin olen kriittisempi miehiä kuin naisia kohtaan. On hyvä, että bi-seksuaalisuudesta puhutaan. Kun itse olin nuori luvulla, mietin paljon kiinnostustani tyttöihin. Tulin kuitenkin johtopäätökseen, että olen hetero, koska pidän pojista. Vasta pikkuhiljaa aikuisiällä ymmärsin, ettei kiinnostukseni naisiin ollutkaan yhteistä kaikille naisille. Onhan myös teoria, että me kaikki olemme bi-seksuaaleja Ehkä tämä teoria on kuitenkin ihan yhtä väärä, kuin teoria bi-seksuaalien kykenemättömyydestä tehdä valinta.

Olen itse ollut hyvinkin seksuaalinen jo nuoresta lähtien, ihastunut kumpaankin sukupuoleen jo alusta lähtien. Huolimatta vanhempieni konservasiivuudesta saman sukupuolen välisiin suhteisiin, mielestäni oli täysin normaalia olla "homo" tai "lesbo" tai "bi". Seksuaalisuuksia on aivan yhtä monenlaisia kuin ihmisiäkin. Jokaisella on oma mielipiteensä siitä mikä on kiinnostavaa ja minkälaisista ihmisistä kiinnostuu. Vaikka kuinka nykyisin korostetaan tasa-arvoa, sukupuolten väliset erot nostetaan edelleen hyvin näkyvinä esille.

Määritellään edelleen miten pitäisi pukeutua ja miten kotia hoitaa. Todellisuudessa sukupuoli on vain se kuori minkä me ensimmäisenä ihmisestä näemme. On naisia, jotka rakastavat korjailla autoja, ajaa rekka-autoa, katsoa jääkiekkoa televisiosta ja syödä hiiltynyttä makkaraa nuotiolta ja toisaalta on miehiä, jotka lakkaavat kynsiään, ostelevat muotivaatteita, katsovat muotiohjelmia ja syövät itse valmistamaansa sushia. Lesbot ja homot huutavat tasa-arvoa ja vaativat sitä itselleen, mutta osoittavat itse rasismia muita seksuaalisuuksia kohtaan.

Jos ihminen ihastuu tai rakastuu, todennäköisesti nämä tunteet koetaan sitä ihmistä kohtaan, ei sitä kohtaan onko hän sattumoisin nainen vai mies vai jotain siltä väliltä. Rakas Otto, karkea väitteesi on hämmentävä. Homot ja lesbot ovat suvaitsemattomia varsinkin siinä että heidän elämäntapansa pitäisi kaikkien hyväksyä ja jopa juhlia sitä. Jos joku ei niin tee on piru merrassa. Miten se onkaan että eletään ja annetaan muidenkin elää myös niiden arvojensa kanssa?

Joko hyväksyt tai sinut mestataan?! Ne ei päästä niiden bileisiin ja haukkuvat veen heteroksi ja piparin imeskelijäksi. Sitten ne liehuttavat tohkeissaan sateenkaarilippua kulkueen kärjessä. Kun kyse on pelkästä biologiasta ja makuasioista. Yhdellä nyt sulaa suussa pipari ja toisella patukka ja kolmannella sekäettä.

Hanna vaikuttaa olevan ennakkoluuloinen ja pelokas miesten suhteen. En ymmärrä miksi näitä homoasiaoita pitää koko ajan vaahdota julkisuudessa. Jos joku on homo niin voisi pitää asian omana tietonaan, eikä vaahtoa koko ajan kaikkialla homoudestaan.

Tyypillinen homo haluaa homoudellaan julkkiseksi ja kertoo heti kättelyssä olevansa miehen kanssa elävä mies. Lisäksi nykyään ollaan todella suvaitsemattomia eikä sallita sananvapautta homoasioissa, kaikkien pitäisi liputtaa sateenkaarilippua ja huutaa hurraa homot, hurraa!

Homous on nyt muodissa, mutta sen puolesta eivät sotaveteraanit taistelleet. Tosin sotaveteraaneja ei kutsuttu linnaan, mutta seta-veteraanit kutsuttiin!!! KDarvot ei ymmärrä, miksi homoasioista pitää vaahdota. Ihmettelen vaan, miksi kyseinen henkilö itse lukee tällaisia juttuja: Taitaa asiat kuitenkin kiinnostaa Minusta kaikenlainen oman seksuaalisen suuntautumisen määritteleminen on aika huvittavaa. Todellisuudessa seksuaalisuus on liukuvaa ja se, että joku ihminen sanoo olevansa vaikkapa lesbo, kertoo ainoastaan siitä, että tuo ihminen haluaa sanomisellaan viestittää toisille ihmisille, minkälaista seuraa hakee.

Sitten kun elää vakituisessa parisuhteessa, ei seksuaalisen suuntautumisen nimeämisellä ole enää mitään merkitystä. Itse kun elän toisen naisen kanssa, sanon joskus eläväni lesbosuhteessa, mutta todellisuudessa ajattelen, että me olemme kaikki yksilöitä ja sijoitumme johonkin homo- ja heteroseksuaalisen välisellä janalla. Sen sijaan jos olisin sinkku, saattaisin sanoa olevani lesbo jos on naisseuran haku päällä.

Muulloin olisin ihan vain minä - ihminen on jotain niin paljon muutakin kuin seksuaalisuutta. Yleensä juuri miehet määrittelevät itsensä hirvittävän vakavasti, niin kuin henki riippuisi siitä. Aito ikuinen minämme on jotain ihan muuta kuin pippeli tai pimpero tai seksuaalisuus.

Olemme nahkasäkkeihin verhottuja sieluja. Jos tämän sisäistäisi moni, niin kylläpä helpottaisi elämä. Hyvä Otto, kokemuksesi naisista muodostuu hyvin suppeasta otannasta ja varsin valikoituneesta myös. Et varmasti, kuten kukaan meistä, mielly minkätahansalaisiin naisiin vaan sinua kiehtovat tietynlaiseet piirteet.

Kaikissa naisissa, joihin sinulla on tai on ollut suhde, on siis jotain samaa. Jos siis sanot yleistävänä totuutena jotakin sellaista kuten. Tällaiset harkitsemattomat kommentit saattavat ärsyttää sellaisia ihmisiä, jotka luetaan usein esim.

Luen itseni nyt tässä ryhmään "ärsytetyt". Naisen, kuten kenen tahansa, seksuaalisuus on hyvin paljon moniulotteisempi asia kuin kuiva "alistaja-alistettava"- asetelma. Jos et ole löytänyt ulotteita seksistä naisen kanssa, et ehkä ole ollut tekemisissä sellaisten yksilöiden kanssa, joista olisit saanut ne esiin, tai sitten et vain ole kovin kiinnostunut naisista. Hyvä Hanna, lähes samoin sanankääntein lähestyisin nyt sinua.

Tosin sinun kohdallasi ihmettelisin kapeakatseista näkemystä miehiä kohtaan. Ajatuksesi miehistä kuulostavat paljon jalostumattomammilta ja stereotyyppisemmiltä kuin naisista. Jos sateenkaaribileissä tapaat naisen joka kiinnostuu sinusta, miksi hän ei voisi olla kiinnostunut vain ulkonäöstä yhtälailla kuin mies? Miksi vain miehen kohdalla se on pelottavaa?

Miehen, kuten kenen tahansa, seksuaalisuus on hyvin paljon moniulotteisempi asia kuin annat ymmärtää. Jos et ole löytänyt ulotteita seksistä miehen kanssa, et ehkä ole ollut tekemisissä sellaisten yksilöiden kanssa, joista olisit saanut ne esiin, tai sitten et vain ole kovin kiinnostunut miehistä. Jokainen ihminen haluaa pohjimmiltaan että joku hyväksyisi sellaisena kuin on ja ymmärtäisi. Ihminen kuvittelee voivansa hallita rakkautta, sitä keneen rakastuu kaikilla keinotekoisilla tavoilla kuten määrittelemällä että kumppanin pitää olla niin ja niin pitkä, akateeminen ja kaikenlaista.

Tosiasiassa silloin kun jalat menee alta, höpötykset unohtuu. Tuntuu julmalta, kun minuun ei haluta aina edes tutustua kun kerron olevani bi-seksuaali. Pitäisi kyetä valitsemaan keneen rakastuu vaikka se on mahdotonta.

Uskon, että jos on tilanteessa jossa pitäisi valita kahden tai useamman ihmisen väliltä, ei ole rakastunut keneenkään. Itse en ole koskaan joutunut tilanteeseen, jossa pitäisi valita miehen ja naisen väliltä, yleisesti ottaen saa olla iloinen ja tyytyväinen jos yhden ihmisen kanssa onnistuu joskus kiinnostus olemaan molemminpuolista.

Bi-fobia on sairaus - yhteisö löytyy Facebookista. Suomen kokoisessa maassa homoille ja lesboille suunnattuja kahviloita, baareja ja yökerhoja on niin ikään melko harvassa. Eliittikumppani on yksi niistä ja on suunnattu yksinomaan vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille — oli seksuaalinen suuntautumisesi mikä tahansa.

Eivätkö läheisesi tai tuttavapiirisi vielä tiedä seksuaalista suuntautumistasi? Olet kenties yhteiskunnan paineesta johtuen elänyt parisuhteessa miehen kanssa, mutta nyt olisi vihdoinkin aika tulla ulos kaapista?

Mikäli olet vielä niin sanotusti kaapissa, voit aloittaa seuranhaun pikku hiljaa, luotettavassa ja turvallisessa ympäristössä - Eliittikumppanissa. Palvelumme näyttää profiilisi vain sellaisille henkilöille, jotka täyttävät hakukriteerisi. Sinun tapauksessasi profiilisi on näkyvillä vain naisille, jotka niin ikään etsivät seuraa toisista naisista. Kun liityt palveluumme, täytät n. Kun nainen etsii naista, on tärkeintä aktiivisuus. Tätä asiaa painottaa myös Yourtango.

Hän kertoo saavansa usein kysymyksiä siitä, miten naisen pitäisi pyytää toista naista ulos treffeille. Siinä tapauksessa, liity Eliittikumppaniin ja löydä juuri sinulle sopivaa naisseuraa. Löydät toimituksen myös Google Plussasta. Skip to main content. Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj.

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia! Nainen etsii naista — löydä lesbodeittiseuraa! Eliittikumppanissa tarjoamme seuranhakua koko kansalle — oli oma sukupuolesi ja haettavan kumppanin sukupuoli mikä tahansa.

SUKKAHOUSU HOMO SEKSI EROOTTINEN FANTASIA

Tässä jutussa kuvattu monogaamisen parisuhteen kaava ei välttämättä päde merkittävään osaan biseksuaaleista. On enemmän askelia, jotka täytyy käydä läpi, ennen kuin päästään fyysisesti lähentymään. Ja naisten kanssa haluan maksaa ravintolassa. Nykyinen suhde alkoi täysin aloitteestani. Olen itse ollut hyvinkin seksuaalinen jo nuoresta lähtien, ihastunut kumpaankin sukupuoleen jo alusta lähtien.