Hellää seksiä homoseksuaaliseen kuinka saada kalua

Jos naisesta oikeasti välittää, mies voi jännittää ja suorituspaineen takia ei sitten seisokkaan. Tämä on täysin normaalia ja menee ohi suhteen edetessä, mutta vaatii naiseltakin ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Mutta naisissa on ihan samanlaisia urpoja kuin miehissäkin ja kuvitellaan kaiken tapahtuvan kuin elokuvissa ja miehen olevan kuin kone, jolla seisoo kun vähän tissiä vilauttaa.

Naisten kannattaisi muistaa, että panokoneet keskittyvät vain itsensä tyydyttämiseen ja epätoivoinen piparinvonkaaja laukeaa jo reisille, joten kummastakaan ei ole mitään iloa naiselle. Suomimies muka jännittää hah hah hah hah Löysämunaisuus on homouden merkki, eikä johdu mistään jännittämisestä.

Hopi hopi ulos kaapista vaan. Varsinkin kun miehellä on hellempiä tuntoja naisesta niin noin voi käydä. Sitä jännittää mokaavansa tai pelkää juuri ettei seiso ja niin käy. Vika on sinussa vain jos annat itsesi ajatella noin. Hän välittää sinusta enemmän todennäköisesti kuin arvaatkaan. Itselläni saattaa siis seisoa kun vaikka halailen naista jne. Varsinkin jos nainen ei ole hirveän aktiivinen.. Kaunis mutta ei aktiivinen nainen ei tositilanteessa välttämättä saakkaan seisokkia aikaan vaan seisokki voi kadota jännityksestä.

Toinenkin 23v mies Tämä edellinen viestihän olisi voinut olla vaikka oma kirjoitukseni. Itsellenikin on käynyt juuri mainitulla tavalla. Jos on oikeasti todella ihastunut tyttöön, saattaa suorituspaineet olla melkoiset ekoilla kerroilla.

Ja varsinkin jos ei vielä ole hirveesti muutenkaan kokoemusta petihommista. Toisaalta taas alapäässä saattaa alkaa kumottaa jo pelkästä halailusta, mutta kun tositoimiin pitäisi ryhtyä, niin jännittää niin että ei tapahdu mitään, vaikka kuinka haluaisi. Eli ymmärtäkää naiset meitä ja antakaa aikaa jos ei heti hommat luista niin kuin elokuvissa ;-. Mulla oli suhde päälle nelikymppisen miehen kans ja eka kerralla ei seissyt.

Oli uutta mullekin, mutta sitten huomasin myöhemmin miehen kiihottuvan kun ohimennen puhelin hiukan rivosti ja siitä keksinkin kaikenlaista. Olin itsekin hiukan liian kiltin oloinen ja tämän herkän miehen kans piti vaihtaa tyyliä. Tuhmia viestejä kesken työpäivän kun lähetin niin takuulla seisoi illalla. Yleistähän tuo nyt on. Niinkun joku tuossa aiemmin kirjoitti, että homma toimi siihen saakka kun olisi pitänyt alkaa tositoimiin.

Mulle on käynyt juuri noin, eikä se todellakaan johdu siitä etteikö haluaisi. Paljon odotuksia ja suorituspaineita ym Benji-hypynkin voi tehdä tahdon voimalla, jos on tullut uhotuksi että teen sen. Mutta seisottaminen ei käy, jos se vaan ei käy kuten eräässä laulussakin sanotaan: Tämä on vaan sitä luonnon arpapeliä, miehelläsi voi seisoa heti seuraavana päivänä itsestäänkin, kunhan vaan aattelee Sinua ja selviää hämmennyksestään.

The Ice Man Kun mies todella sydämestään on ihastunut ja välittää naisesta, niin mikään maailmassa ei ole sen kauheampi tilanne kuin mennä tämän kanssa ensimmäistä kertaa sänkyyn.. Mies kokee että koska todella välitän tuosta ihmisestä, niin tätä hommaa ei nyt ainakaan sängyssä saisi mokata. Ja kun sitä pelkää jo etukäteen niin epäonnistuminen on varma, puhun karvaasta kokemuksesta minäkin..

Joten antakaa naiset miehillenne alussa reilusti aikaa, ja omakin aktiivisuus ja puolitiehen vastaan tuleminen on hyvä muistaa. Jos hommat ei suju lainkaan ensimmäisellä kerralla, niin ottakaa se hyvänä merkkinä. Miehellä on kaikesta päätellen hyvinkin voimakkaita tunteita teitä kohtaan, niin voimakkaita että hän pelkää jo etukäteen tuottavansa pettymyksen.. Mentiin sänkyyn ihastuksen kanssa, jota olin treffannut muutaman kerran.

Ehkä itselleni vähän aikaisessa vaiheessa, yleensä tapailen pidempään ennen seksiä, mutta kun tää tyyppi on niin ihana, olen AIVAN ihastunut!!!! Niin mitä tekee kroppani?? En saanut orkkua, vaikka yleensä tulen aika helpostikin. Neuvoinkin miestä mitä tehdä ja hän teki juuri niin ja oli ihana, mutta mun laukeaminen ei tapahtunut: Mutta mä yleensä saan ja nyt en? Mies kysyi sainko ja vastasin rehellisesti että en ihan, että oli ihanaa mutta jännitin varmaan liikaa niinkun kyllä jännitinkin, tää mies on jostain syystä niin ihana, että mä en meinaa tokeentua.

Nyt pelkään, että mies ei enää halua mua. Voiko mies ajatella, että hän "epäonnistui" mun tyydyttämisessä? Siis mä EN todellakaan pidä sitä miehen epäonnistumisena, naisestahan se orkku lähtee mutta mutta.. Onko muille käynyt näin?

Voiko syynä olla se, että jännitin tätä ihanaa miestä, että kun sain sisääni ihanan miehen? Jos ei tuu, niin ei tuu. Sama juttuhan tuo on ku miehilläki; ei se käskemällä onnistu. Kyllä mulle riittää, jos nainen on nauttinu ite aktista. Mulle ainaki orgasmi on vaan ikään ku kirsikka kakun päälle. Onneksi tein sitten oikein. En mäkään valehtelua kannata tietenkään, ajattelin vaan että eka kerta on varmaan miehellekin jännä paikka, että saako naiselleen tehtyä hyvää. Mutta eiköhän hänelle tullut ihan selväksi, että nautin, kun silmät pyöri päässä ja hymyni oli korviin saakka ;-.

Seurustelen aivan ihanan miehen kanssa, meillä menee mahtavasti ja luottamus toisiin on Mies oli kertonut pitävänsä suihinotosta ja ennemmin esileikeistä kuin aktista, ja osasyy selvisi kun oli itse aktin aika, miestä jännitti eikä seissyt. Ensin lannistuin että miksei nyt seiso, enkö kiihotakkaan miestä enää alasti yms. Juteltiin asiasta ja kokeiltiin kaikenlaista hiplailua rennosti niin eiköhän se vaiva poistunut ;- ja nyt sitä osaa arvostaakin enemmän kun ei ole itsestäänselvyys.

Ihan luonnollista jos miehellä ei seiso. Välillä seisoo ja välillä ei. Aikuinen nainen tän ymmärtää. Seksi ei ole sitä mitä elokuvissa näytetään; ei pornokuvissa tai jossain jossain muussa missä päähenkilöt on heti märkiä ja seisovia ja lauetaan yhtäaikaa. Seksi on kahden ihmisen rakastelua. Ihminen ei toimi sängyssä kuin nappia painamalla tietyllä tavalla. Siinä ei ole mitään noloa siis kummankaan kannalta. Tutustukaa toisiinne ihan rauhassa ja ottakaa asia huumorin kannalta ja järkevästi.

Itellä on ollut nopeasti laukeavia ukkoja joitten kaa vuosien suhteet ei mikään ongelma, siinäkin tyydytyksen voi antaa toiselle vuorotellen.

Näinkö nää viestit tulee tulkita? Eiköö ne ole nämä esileikit, joilla lämmitellään kumppani hehkuvaksi hiillokseksi ;. Niin kiire ei saa olla, ettei tiedä kenen kanssa on menossa yhtymään!! Miehellä ei seisonut kunnolla ensimmäisillä kerroilla Jatkoimme tapailua ja aina ei hänellä seisonutkaan, seisokki myös lakkasi kesken kaiken, väitti ettei vika ollut minussa ja että haluaa tyydyttä minut.

Ei kuitenkaan halunnut koskaan ottaa neuvojani vastaan ja sitten koki epäonnistuneensa kun en saanutkaan. Hän ei kiihottunut mistään, suihinotettaessakin saattoi seisokki laskea, rakastelu oli takaapäin puksuttamista, esileikit alkoivat loppumaan, ei pystynyt puhumaan ongelmastaan, ei opettelemaan rakastelua kanssani, kaikki meni hänen potenssinsa ja sen puuttumisen ympärillä Ensi kerralla kun kohtaan potenssiongelmaisen nostan kytkintä välittömästi!

Sama kokemus minullakin, runkkaamalla alko seisomaan.. Edellä mainittu miesten ongelma saattaa pahimmillaan jatkua pitkään. Negatiivinen ajatus saattaa missä vaan tilanteessa viedä seisokin. Ymmärrettävästi tuon asian ymmärtäminen on naiselle vaikeaa Tuollaisten ongelmien ilmaannuttua nainen ottaa kovin herkästi itseensä Allekirjoitan kovasti nuo yllä mainitut asiat; ongelma on periaatteessa voimakkain herkillä ja fiksuilla miehillä, joihin itsekin kuulun.

Enkä todellakaan ole poikanen. Panomiehet ovat usein itsekeskeisiä ja pystyvät paremmin heittäytymään tilanteeseen hakiessaan tyydytystä ennen kaikkea - vain itselleen.

Palatakseni tuohon teidän - mutta mutta - tapaukseen, ihmetyttää kylläkin tuo pettäminen. Ilmeisesti kaveri oli erityisen huono keskustelemaan ja yritti ratkaista ongelmaa aina uuden kautta Tässä viestiketjussa on tullut kuitekin palautettta naisilta myös ymmärtävässä sävyssä - hienoa siis.

Uskokaa nyt naiset, että ne potentiaaliset rakastajat löytyvät näistä alkuunsa hyvinkin epävarmoista kavereista. Epävarmuus on merkki siitä, että he todellakin tahtovat kivaa ja hyvää myös teille ;. Pikemminkin sosiopaattisesta narsistista jolle seksi oli pelkkää suorittamista Kukaan muu mies ei ole jättänyt reakoimatta kosketukseeni ja läheisyyteeni Eli voi yleistää, että seisokkiongelmainen olisi jotenkin parempi kuin mies jolla seisoo Aika itserakas tuo loppuosa Ehkä et kiihottanut juuri häntä, muttet voi näköjään myöntää sitä kun pitää mies heti kaappihomoksi haukkua.

En ihmettele että mies menetteli noin, kun huomasi itsekeskeisyytesi ja narsistisuutesi! Kertoo että miehen rakastuessa, usein myös samalla testosteronitasot putoavat, mikä saattaa johtaa potenssiongelmiin ja varsinkin jos asiaan liittyy jännitystä. Siispä olet juuri päättänyt ohittaa ne jotka ovat sinuun eniten rakastuneita. Ota näistä selvää, avoin ja rehellinen ei kuitenkaan suhteemme ollut ja nimenomaan hän itse teki pettämisellään ratkaisun suhteen kehittymisen tasosta.

Siksi se mies teki mitä teki. Tarpeeks kauan hinkk 1. Kyllä se muna alkaa seisomaan kun vähän hivelee sieltä täältä ja puhuu tuhmia jne. Mikä kiire siinä on?

Seisoo, vaikka nainen olisi vain lähelläni. Osalla on ja osalla ei, joillain se ei niin jännitä tai jännitys ei jostain syystä haittaa, tie mikä sitten siinä on, mutta eipä sille mitään mahda. Tuskin se kenenkään vika on, se on vaan tätä luonnon tapaa osoitaa, että seksikin on epätäydellistä ja joskus voi ottaa vaan rennosti, eikä pienistä epäonnistumisista niin kauheeta painetta. Koskee muuten miehiä ja naisia. Ois se kauheeta, jos seksi ois aina pakko olla jotain täydellistä panemissuoritusta.

Voihan sitä vaan hyväillä ja olla, ja yleensä se lähtee siitä. Seksihaluttomuuskin yleensä on vaan jännitystä tossa, siis että moni on kuitenkin herkkä, tai ujo, tai epävarma, voi olla ihan vaan hetkellistä ja mennä ohi. Seksiin halutaan niin hypätä, mutta aina se ei ensin onnistu, vaan tarttee oikeesti vähän pitää hyvänäkin, niin miestä kun naista: Olin viime kesänä erään tytön kanssa joka oli myös pitkäaikainen tuttavani..

Päästiin parikertaa siiheen vaiheeseen että oltiin jo alasti ja valmiina yhdyntään mutta ei vaan seissyt. Nyt näin jälkeenpäin nolottaaa todella paljon ja pelkään että jos käy samoin seuraavankin tytön kanssa. Olen siis 18v ja vielä neitsyt. Oletko miettinyt itse mikä siihen lerpsahdukseen voisi olla syynä?

Tupakan polton lopettaminen ja lenkkeily ovat mun mielestä vaikuttaneet niin, että viisari on värähtänyt herkemmin. Se on se tosi mies meissä. Sitä paitsi kielenkäytössämmekin on yhtä sun toista, joka yhdistää aggressiivisuuden seksiin. Miehen turpoava kalu on puukko, miekka, keihäs, joka tungetaan toisen sisään, toisen pyhimpään paikkaan, ja se toinen on silloin alistettu. Toisaalta, jostakin kumman syystä se alistuminenkin, antautuminen on seksissä aivan mahtava tunne, jopa mun kaltaiselle voitonhimoiselle tappelijalle.

Joka tapauksessa ikään kuin kulttuurin piilorakenteissakin kuten kielessä väkivalta siis yhdistyy seksiin. Joskus ajattelen biologis-sosiaalisesti, että kun kaksi urosta kohtaa, on aivan välttämätöntä käydä taistelu, jotta saadaan selville keskinäinen sosiaalinen arvojärjestys, kumpi tässä on kovempi jätkä, joka määrää kuviot. Eli evoluutiobiologisesti, kumpi on alfa, joka saa ensisijaisesti levittää geenejään spermansa mukana.

Esan ja minun tapauksessa tämä pätee siis homojenkin kohdalla. Ja lisäksi sekä seksissä että aggressiivisuudessa keskeinen hormoni on testosteroni. Ainakin minä niin seksissä kuin tappelussa — tai meikäläisen tapauksessahan kyse on samasta asiasta — tunnen olevani niin miestä, niin miestä. Muun muassa tällaisia on tullut pohdiskeltua. Muitakin näkökulmia on, mutta minusta — ja taistelukaveristani Esasta — on selvää, että mikään ei yksin selitä meidän halujamme, ei edes meidän yksilöpsykologiamme eikä kasvatuksemme.

Ja olen kyllä valmis uskomaan, että hellyys ja rakkaus yhdistettynä seksiin toimivat varmasti myös, vaikkeivät ne meitä innostakaan. Mää löysin tämän seksin ja väkivallan yhdistelmän armeijassa. Niin siis tämäkin vielä, kautta aikojen ja kulttuurien seksikkäin mies on aina ollut hieman aggressiivinen ja lihaksikas sotilas saappaineen.

Ennen armeijaa mulla oli vain kaksi homoseksuaalista kokemusta. Ne eivät tosin olleet erityisen väkivaltaisia. Eka kerralla vein yhden luokkatoverini, ilmiselvä homo, metsään ja nylkytin hänen päällään itseltäni mällit housuihini. Kaveri väitti olevansa ihastunut minuun, mutta jatkoa ei seurannut. Toisella kertaa menin syyspimeällä yhtenä viikonloppuna baarissa tapaamani kaverin kanssa — ei ollut yhtään homoklisee, päinvastoin kova jätkä — puiston perälle pusikkoon, jossa runkkailimme toisiamme ja otimme lopuksi suihin toisiltamme.

Tästäkään ei seurannut sen kummempaa suhdetta. En epäillyt sitä vähääkään, mutta en ottanut siitä pulttejakaan. En tietenkään kulkenut ympäriinsä sitä kuuluttamassakaan, vaikken pitänyt itseäni yhtään heterojätkiä kehnompana miehenä. Kavereitten joukossa olin ihan samanlainen itsetehostuksellinen nuori testosteronipaskiainen kuin muutkin. Eikä sellaista jätkää ollut, jota olisin pelännyt. Vähän luulen, että asia oli jopa päinvastainen. En ollut kovin kiltin tyypin maineessa.

Siihen tietysti vaikutti sekin, että olen aika iso ja jo varhain isäni tapaan aika kirveellä veistetyn näköinen. En siis mikään kaunis näky. Sinne armeijaan menin kaksikymppisenä. Olin päässyt kyllä yliopistoon, mutta siirsin aloitusta vuodella, kun ajattelin, että parasta hoitaa intti pois alta.

Siellä samassa tuvassa tutustuin nopeasti Esaan. Olemme kotoisin tältä samalta seudulta, minä Tampereelta ja hän tuosta Lempäälästä, maatalon poika.

Päinvastoin kuin minä hän on kaunis poika — nyt tuli turpaan, kun se lukee tuon. Olemme saman mittaisia eikä hänkään totisesti ole mikään heinänkorsi. Huvittavaa ehkä, mutta meidän kalutkin ovat tasan samanmittaiset, 16 senttiä tiukkana.

Tämä selvisi tosin huomattavasti myöhemmin. Tuvassa olivat myös Kari ja Hessu, kaksi korstoa, jotka olivat kotoisin ihan eri puolelta Suomea. Jonkin ajan kuluttua vähän kuin itsestään meidän neljän kesken syntyi jumalattoman mahtava harrastus, painiminen.

Muistelen, että se alkoi leikkimielisellä yhteenotolla Esan ja Karin kesken. Se oli niin hauskan näköistä puuhaa, että tuota pikaa Hessu ja mää yhdyttiin kisailuun. Siitä se sitten alkoi. Aina kun oli vähänkin joutoaikaa, oltiin sitten tuvassa kasarmilla tai metsäleirillä, me neljä sotilasta ruvettiin vääntämään.

Ottelut olivat tietenkin kovia taistoja, joissa ei periksi annettu, mutta muuten asenne oli leppoisa ja kaverillinen. Se oli hauskanpitoa tylsistymisen karkottamiseksi. Meistä neljästä tuli parhaat kaverit. Niin ja matsien aikana kukaan ei takuulla ajatellut mitään seksuaalista. Mitä nyt mää jälkeenpäin kyllä herkuttelin ajatuksella.

Koska Esalla oli käytössään auto ja asuimme samalla suunnalla, kuljin yhteiset lomamatkat hänen kyydissään. Sitten kerran toukokuussa, kun armeijan loppu välkkyi jo kutsuvana, lähdimme taas lomille. Kaksi muutakin kaveria — ei Kari ja Hessu — olivat kyydissä, mutta he jäivät pois aikaisemmin.

Yhdellä metsätaipaleella pysähdyimme Esan kanssa levarille pitämään kusitaukoa. Syrjäsilmästä näin, että Esalla oli vaikeuksia saada kaluaan esiin. En voinut olla vittuilematta: Aivan helvetillinen, kun päässä pyörii vain kiimaiset panot. Eihän miehen tartte kädettömäksi heittäytyä. Ota sää mun kyrpä perseeseen. Kun kiskoin turvavyötä ympärilleni, huomasin, että Esa oli jähmettynyt tuijottamaan tuulilasista harittavin silmin.

Käsi oli pysähtynyt virta-avaimelle, muttei näyttänyt aikovan kieräyttää sitä. Odotin hetken, että mitä nyt. Kun mitään ei tapahtunut, kuulutin nyrkki suun edessä: Kullia huuhtomassa kylmässä joessa?

Ja jumalauta, jos nyt rupeat vittuilemaan, niin mää vedän sua turpaan! Hakkaan siis ihan oikeasti! Tiedäthän sää sen, yritin olla vitsikäs, mutta Esan ilme oli sellainen, että peruutin nopeasti. Tuota… tuosta äskeisestä läpästä. Olisitko sää ihan oikeasti valmis tunkemaan sun kyrpäs mun perseeseen?

Kai mää voisin sitä ainakin kokeilla. Esa huusi täyttä kurkkua ja hakkasi nyrkillä rattia. Me tuijotimme toisiamme silmiin riemukkaan pöllämystyneinä, että mitä vittua tämä oikein on, onko tällainen tottakaan. Kiskoin turvavyöni irti ja me kaappasimme toisemme tiukkaan rutistukseen. Mun paras painikaverini ja umpihomo!

Siis meinaan kunnolla niin kuin me? Mennään tonne metsään ja katotaan sun peräs. Jaa, paitsi että meillä ei ole kortsuja ja sitä semmoista liukujuttua. Siis kun voitasihan me tehdä niinkin, että matsin hävinnyt joutuu ottamaan toiselta suihin. Siis tehdä tätä jatkossakin? Petri, tuota, mää siis tykkään susta ihan oikeasti. Oon tykänny alusta asti. Sen pitemmälle en pystynyt jatkamaan. Kiskaisin hänet tiukkaan halaukseen. Elämässä on harvoin niin suuria onnen hetkiä kuin silloin.

Esakin rutisti mua niin kuin olisi halunnut ottaa minut hengiltä. Sitten hän tönäisi mut irti, ja me noustiin autosta. Hymyillen mutta helvetisti julmalla turpaan mätöllä uhoten loikimme metsän puolelle siitä levarilta. Jo parinkymmenen metrin päästä löytyi sen verran leveä alue, että siinä saattoi tapella ilman, että joutava pusikko olisi piiskannut meitä. Siinä sitten kaksi lomapukuista nuorta sotilasta, silmät ilosta ja kiimasta kiiluen, kävi vastakkain etukumaraan jalat ja kädet haarallaan.

Tulihan siinä ensin kiroiltuakin ja herjattua kaiken maailman vittumaisuuksia toisesta ennen kuin hurjasti karjahtaen kävimme toistemme kimppuun. Hitto, koskaan ennen painiminen ei ollut ollut niin villiä ja hurmoksellista.

Ensi kertaa kulli pystyssä tappelemassa. Ja se on vain niin mieletöntä, kun kaveri kaikilla voimillaan lihakset räjähtämäisillään ottaa susta kiinni ja yrittää pakottaa sut nurin.

Ja itse taistelee samoin raivoisasti. Aivot oli ihan pimeinä ja ainoa tunne — sen lisäksi että kyrpä oli repiä housut — oli, että vittu tuon jätkän mää murskaan alleni. Emme kumpikaan osaa sanoa edes näin jälkeenpäin, kuinka kauan me kamppailtiin. Siinä mustikan ja puolukan varvut saivat kunnolla kyytiä. Julmetun tiukasti toisiimme kietoutuneina möyrimme sinne tänne pitkin metsänpohjaa. Hiki ja kirousten karjahdukset vain lensivät. Mutta helvetti niin vain kävi, että lopulta Esa selätti mut.

En yksinkertaisesti jaksanut enää. Ja raivoissani, kun en oikein kestä häviämistä — paitsi joskus pitkin hampain tuolle parhaimmalle ja rakkaimmalle tappelukaverilleni.

Esa istui rintani päälle ja läpsi avokämmenellä naamaani. Hän vain kähisi voitonriemuisena jotain vitun hinttarista ja kaivoi kyrpäänsä esiin housuista. Se oli niin hemmetin komean näköinen seisokissaan siinä silmieni edessä. Mää nappasin sen huohottavaan suuhuni ja imin ihan hulluna. Esa kiljui sekona riemusta ja lykki sitä syvälle nieluuni.

Munkin pää sumeni täysin himosta, vaikka olin välillä tukehtua, ja suorastaan ahmin sitä kovaa kalua. Ähkyvä ja korahteleva Esa-parka ei kauaa kestänyt, kun laukesi. Vähän siitä mällistä pääsi suuhuni, mutta suurimman osan otin naamalleni. Mää spegut naamalla valuen kiepsahdin nopeasti hänen päälleen. Ensin hieroin ja nylkytin haarojani hänen lantioonsa. Sitten nousin polvilleni ja revin kaluni esiin. Pelkkää jumalauta saatana perkelettä kähisten runkkasin innoissani.

Esa yritti voimattomana repiä ja huitoa mua nyrkeillä. Ja mää ammuin elämäni ihanimmat liemet hänen päälleen, tarkkaan ottaen silmien väliin. Mää putosin vinosti Esan päälle ja hänen kätensä ampaisivat ympärilleni ja yrittivät puristaa multa luut kasaan.

Me hieroimme spermaisia naamojamme toisiinsa. Lopulta me vain hihitimme aivan hervottomina ja suukottelimme toisen pärstää. Helvetti, että mää sillä hetkellä rakastin sitä jätkää — ja teen sitä edelleen, vaikkei meillä ole useinkaan tapana tällaisia lässyttää, me tappelijat.

Ihme kyllä pääsimme siitä ylöskin ja siistimme toisemme. Autossa kaivoin repusta paperinenäliinoja ja pyyhimme toistemme naamat. Esa kyllä meinasi, etten saisi koskaan enää pestä naamaani vaan antaa hänen spermojensa olla ikuisina merkkeinä hänen voitostaan. Siitähän seurasi lyhyt käsikähmä turvavöihin sidottuna ja uusintaottelulla uhkaillen. Hitto, että oli hienoa olla olemassa. Ja että Esa oli siinä. Matkalla piti tietenkin pohtia tulevaisuutta. Kun asiaa tarkemmin ajateltiin, niin eihän meidän kahden hinttisotilaan jatko ihan yksinkertaista ollut.

Enkä aio jättää tätä tähän. Sää saatana saat vielä ottaa mun kyrpäni perseeseen. Mistä tulikin mieleen, mitä me tehdään Karin ja Hessun kanssa.

Ei kai tästä kenenkään muun tarvitse tietää, vai mitä. Enemmän mua mietityttää, missä ja milloin me voidaan ottaa uusiksi. Lähdetään ylihuomenna takaisin niin hyvissä ajoin, että ehditään ottaa matsi siellä. Ja mää voin hankkia niitä kortsuja ja muuta. Vaikka vähän kyllä jännittää. Miltä se perseeseen paneminen tuntuu?

Pornojuttujen mukaan aluksi tuskallista ja tiukkaa, mutta sitten kuulemma taivas aukeaa. Mutta enemmän sää tulet kärsiin, kun mää pieksän sut. Mutta sää tulet itkemään, kun mää vähän käsittelen sua. Mitä sulla on ohjelmassa huomenna? Panopaikkaa ei kyllä ole tiedossa, mutta voit tulla meille yöksi.

Ja takuulla saat, saatanan jätkä, turpaan sillä matkalla. En kehtaa kertoa, miten mitä kaikkea me uhottiin toisillemme, aika rajua.

Esa heitti mut kotiin ja jatkoi sitten Lempäälään. Seuraavana päivänä me tosiaan tavattiin ryyppäämisen merkeissä. Esa tuli meille ja lähdimme kiertämään Tampereen kuppiloita. Siis siviilit päällä, molemmilla nahkatakit ja farkut. Kauheasti emme päässeet toisiamme kourimaan, kunnes saimme kiihottavan idean. Keksimme lähteä Mixeihin, siihen homobaariin. Kyllähän me kokemattomat nuoret hinttarit olimme aivan ihmeissämme.

Valtava lauma äijiä ja joka ainut homo. Sitähän olisi ollut ihan taivaassa, mutta emmehän me hermostuksissamme osanneet ottaa rennosti. Leikimme helvetin koviksia ja supatimme toisillemme, kuinka pystyisimme vetämään turpaan jokaista niistä tyypeistä pelkällä vasemmalla kädellä.

Homot kun on mamiksia, luultiin. Alhaalla vessassa aiheutimme pientä hämminkiä. Me tietysti kävimme kiimoissamme toistemme rinnuksiin.

Se taisi olla muista vähän pelottavaa, kaksi isoa jätkää riuhtoi toisiaan ärräpäitä päästellen. Yksi kaveri hermostuksissaan käski meidän lopettaa tai muuten hän käy valittamassa portsarille. Esa naurahti sille, että ei turhaan hätäilisi, että tämä kuului meidän seksileikkeihimme. Vähän se katseli meitä pitkään. Otimme sen jälkeen kylläkin rauhallisemmin. Kotimatka kesti tolkuttoman kauan, kun kiehnäsimme koko ajan toistemme kimpussa. Koukkasimme Sorsapuiston kautta ja otimme kiihkeän painimatsin nurmikolla.

Nahkatakit vain natisivat vastakkain, mutta kuumasta tunteesta huolimatta emme kehdanneet mennä nussimisen puolelle. Kotona mun huoneessakaan emme kehdanneet edes runkata. Muuten oli aivan mahtavaa kuunnella toisen hengitystä siinä lähellä. Ja aamulla ennen kuin kävimme kusella, vaihdoimme nopeasti rajun suudelman. Aamupalalla äiti huseerasi innoissaan, ja mää ajattelin, että voi mutsi-kulta kun tietäisit, mikä onni poikaasi on kohdannut.

Paluumatkalle inttiin pääsimme krapulan takia niin myöhään, että kaikista kortsuista ja liukkarista huolimatta emme uskaltaneet jäädä telmimään sinne metsään. Halut oli kyllä jumalattomat. Jouduimme säästelemään persepanoja, kunnes olimme taas siviilissä.

Karin ja Hessun kanssa jatkoimme edelleen painimista aina kun aikaa oli. Aika jännä, että kokemuksestamme huolimatta me Esan kanssa otettiin ne matsit ihan vain miehekkäänä urheiluna, siis ilman kyrvän turvotusta.

Pari kertaa onnistuimme pääsemään kahdestaan vessaan niin, että saimme hetken aikaa puristautua syleilyyn ja suudella hulluna kaipuusta. Tilaisuutta naimiseen ei tullut yli kuukauteen. Me ryyppäsimme Tampereella rankimman mukaan — emme sillä kertaa käyneet homobaarissa. Muutenkin olimme niin riemuissamme, ettemme ehtineet seksiä tai tappelemista ajatellakaan.

Seuraavana päivänä äiti roudasi kärsivällisesti pesuvateja patjojemme viereen, kun me yrjösimme suoletkin ulos. Isä naureskeli ja intoutui rasittavuuteen asti jaarittelemaan omia inttimuistojaan. Tarjosi paukutkin konjakkipullostaan, vaikka eihän ne sisällä pysyneet. Mutta oli hemmetin hienoa olla taas kotona ja siviilissä.

Illansuussa Esan vanhemmat soittivat ja pyysivät meitä heille saunomaan. Ja siellä se sitten tapahtui. Jo matkalla krapulan tähteistä huolimatta intouduimme kiihkoilemaan tulevilla panoilla, joihin aioimme ruveta, jos meidän annettaisiin mennä saunaan kahdestaan. Siitä Esa varoitteli, että painista ei varmaan tulisi mitään, kun saunassa ei mahdu eikä pihalla kehtaa kotiväen silmien edessä peuhata kyrvät pystyssä.

Esan kotitalo on vanha, iso ja komea maalaistalo. Sauna on vähän syrjässä muista piharakennuksista ja oli jo lämpiämässä. Hieno savun tuoksu leijaili pihalla. Esan perhe on tosi mukavaa porukkaa. Paikalla olivat kaikki, vanhemmat sekä isosisko ja isoveli perheineen. Olivat halunneet kokoontua toivottamaan kuopuksen tervetulleeksi siviiliin. Alkuun siinä kahviteltiin ja lörpöteltiin kaikenlaista hilpeää — minä tietysti koetin pysytellä hieman taustalla, kun Esahan se siinä perheensä keskellä oli tärkein.

Kun Pekka-isä kertoi saunan olevan valmis, sisarukset keräsivät perheensä ja lähtivät omiin koteihinsa. Vanhemmat kävivät Esan vaatimuksesta kylpemässä ensin, jotta me saisimme kiireettä ja häiritsemättä sitten uppoutua nauttimaan siviilin lämmöstä. Kun he tulivat tupaan, isä kuiskasi Esalle hoitaneensa saunalle kaljaa ja Kossu-pullon lantrinkijuomineen. Hän kehotti meitä nautiskelemaan vapaudesta pohjia myöten ja iski silmää, etteivät hän ja äiti tulisi häiritsemään.

Reilut vanhemmat, niin kuin omanikin. Kun menimme saunalle, korkkasimme ekaksi kaljatölkit ja skoolasimme virnuillen tälle erityiselle illalle. Kaivoin repustani pöydälle kortsut ja liukuöljyn. En voinut kiimoissani olla vittuilematta: Hoipertelimme hetken pystypainissa siinä ahtaassa saunan eteisessä ja törmäilimme kalusteisiin. Kumpikaan ei uskaltanut kampata toista mattopainiin, kun lattialla ei olisi mahtunut pyörimään rikkomatta raheja ja vastaavia. Niinpä maltoimme rauhoittua riisuuntumaan.

Olimme tietenkin nähneet toisemme alastomina intissä monestikin, mutta tämä oli vain kertakaikkisen erilaista. Me pullistelimme toisillemme lihaksiamme ja jänteviä vartaloitamme. Vertailimme toisiamme ison peilin edessä ja minusta olimme vähän hemmetin upean näköisiä jätkiä. Teimme ensi kertaa mielettömän kiihottavan jutun, hyväilimme, puristelimme toisiamme ja viimein kietouduimme halaukseen.

Toisen kuuma iho tuntui helvetin hyvältä omaa ihoa vasten. Ja se vasta oli kuumaa, aluksi hämillistä ja epävarmaa tunnustelua huulilla ja kielellä, sitten kiihkeää toisen syömistä. Kummallakin seisoi jo täysillä ja hieroimme kaluja toisiimme.

Mää haluan jo panna sua, Esa höpötti sekavana. Mää räjähdän tähän paikkaan. Hän riemuitsi niin vittumaisesti, että oli ihan pakko painaa häntä tiukasti seinään ja tökkiä kalulla. Alistuin kuitenkin reiluun peliin ja aloitimme tosi huvittavan toheloinnin anaaliseksin parissa. Meinaan, mistä pirusta me olisimme tienneet, miten ne hommat oikeasti ja sujuvasti hoidetaan.

Vaikka jo liukastaminen sujui kömpelösti, suhtauduimme siihen hekottelusta huolimatta kiihottuneen uteliaasti. Sitä paitsi se tuntui minusta tosi hyvältä, nautin siitä.

...

HAIRY GAY KALU SEKSI HIERONTA

Hänellä oli Armonkalliolla — oikeastaan Tampereen keskustaa — pieni kaksio, ja hän antoi sen minulle vuokralle erittäin kohtuuhintaan. Onko takareiän käyttö normaalia ,kysyn vaan minä en kaluani kenenkään ,peräaukkoon lykää. Lahna akka, joka ei saa munaa seisomaan milloinkaan eikä missään tilanteessa Aika jännä, että kokemuksestamme huolimatta me Esan kanssa otettiin ne matsit ihan vain miehekkäänä urheiluna, siis ilman kyrvän turvotusta. Login Username Password Remember Me.

Gratis con condon videos porno xx maduras rusas follando ver videos transexuales follar en fiestas sexo coño mojado masajes erotico latinas porn tube hd xxx seso duro mamas cachondas películas xxx rubias x super tetonas naturales mom and son xxx putas viciosas hentay enfermeras porno xxx mature porn videos trabestis pajinas porno descargar videos calientes ver vídeos porno en la exploradora porno hentai porno espanol gratis poyas grandes naturales chochos maduras maserati xxx vidios eroticos de dibujos porno chicas sexy porno maduras lisa ann porn porno en la playa brutal español gratis descargar vídeos transexuales chicas sexo videos porno gratis de mujeres maduras amateur maduras la cocina videos poorno videos porno gratis sexo gratis xxx de chicas follando samia duarte chicas exhibicionistas peliculas porno porno con culos jovenes maduras penetracion maduras follando gratis porno en playas nudistas sexogratis videos vodeos porno bueno negros videos poro gratis follar en la ducha pono gratis riley steele vidios xxx sexo por el amor chicas gratis videos pornograficos gratuitos follandose muy putas maduras ver película x rubias x super tetas naturales follando asiaticas anal hd potno videos porno masturbacion videos hombres maduros abuelas orgias gratis travestis videos x supertetas sexo anal videos porno latino amateur españoles xxx películas porno bisex videos amateus videos gratis videos porno porn tube guarras x videos porno castellano doble penetracion descargar videos porno super xxx tube osos rihanna porn videos prno español tias en fiestas xxx morenas maduras calientes culos calientes las mas putas cachondas masaje erotico hentai videos porno con viejosfollando chicas comiendose el amor videos porno xx videos de mujeres hermosas desnudas viejas gratis alexis texas porno videos ver videos viejasputas putillas follando cumlauder videos porn videos porno xxx viejas chupando gordas sexo xxx porno anal videos gratis amateur videos tetas grandes follando transexual tube penes videos porno fuerte xxx porno lesbiana chicascalientes prno español superguarras anal paginas pornos de maduras masage porno hd español hd porn xvideos sasha grey videos lesvianas chicas gratis travestis cordoba vieja follando culonas gratis follando cumlauder en español negros chicas asiaticas lesbianas madura follando con tetas negras enormes videos porno porno espanol gratis folladas lesbianas maduras amater madura embarazadas porno gratis grandes follando videos hentai xxx mulata follando dos chicas jovenes videos porno lesbianas porno porno orgias porno embarazadas desnudas maduras kamasutra porno duro peliculas porno hd follando mujeres playas nudistas follando blanca nieves porno español chicas con ver porno gratis folladas por culo putasgratis xxx videos porno morenas pollas videosdesexogratis sexo en cordoba julia de travestis con embarazadas porno negros porno en español hd porn maduras hd videos porno amas de tetas buenas xxx rubias porno negra se masturba videos porno playa tetas videos gratis en coños eyaculando mujeres mayores follando maduras gratis videos pornno porno abuelas españolas follando porn abuelas follando por el mejor porno gratis de lesvianas ver películas pornos lesbicos peliculas porno español gratis viejos follando torbe videos pornno casting pornos españolas follando maduritas gratis culos del porno videos porno de abuelas x art porn videos porno masajes videos demaduras brasileñas follando videos transesuales ver videos sexo videopornogratis folladas chicasguarras videos de mujeres desnudas prno español de videos de guarras gratis maduras pajeandose eyaculaciones femeninas el culo polla larga como follan abella anderson videos xxx mujeres videos de solteras porno amateur culos grandes tetas grandes video porno de actrices xxx maduras porn videos porno hentai video de pie rubias 19 desvirgacion anal porn videos porno modelos follando follando embarazada porno wicked porn videos abuelas culonas vasca follando porno abuelas videos peludas madura se corre en español gratis en español videos maduras desnudas tias follando negro videos trans videos porno videos de maduras rusas porno amaters follando por el amor milf vids actores porno gratis nacho vidal en tetas de lesbianas masajes gordas sexo anal lesbianas españolas follando xxx sexo transexuales videos gratis videos pirnos porno cachas videos caseros maduras videos de solteras follando a su madre hijo manga porno gratuitas masajes videos maduras grandes porno fiestas sexo tube viejas peludas culo porn tatiana delgado follando en la cocina videos de sexo jovenes sofia rose xxx rubias tetonas interracial pornotube hd xxx gratis video porno mujeres maduras videos viejas videos porno enanos follando porno amas de porno negras porno tias buenas xxx follar video porno españoles porn free masage porno en español petardash video x videos chicos follando videos porno gratis videosputas sexi porno de xexo videos phorno vídeos gratis lesvianas folladas masaje vaginal pofno gratis xxx cumlouder video porno porno gratis estrellas porno actrices porno maduras gorditas pornografia para descargar gratis maduras porno gratis porno español maduras gratis videos porno gratis porno gratis mamadas porno tuve las mas putas nekane tias masturbandose culos follando culonas maduras gratis porno con videos gratis en español viejas guapas desnudas bdsm vidios pornos gratis videos caseros maduras gratis putas videos porno lesbianas negras x trios bisexuales ruvias videos gratis porno x striptease xxx gratis en cordoba julia de tranxesuales xxx porno africanas videos actrices xxx tetas grandes corridas de hombres tu porno videos de viejas cachondas web cam xxx cumloader videos porno español madura cumlowder videos porno masage rooms 18 porno x de vídeo de casa pornstars hd gratis porno juegos porno de sexo interracial striptease xxx conchas peludas follando en castellano gratis tetas viejasfollando negra follando sexo anal hd maduras lesbiana maduras follando madres e hija corrida anal videos calientes videos pornos anales porn free videos sexo lesbianas maduras 18 años follada enseñando el mejor porno gratis pelicula porno anal duro videos porno gratis asiaticas negras actricesporno cincuentonas cachondas xxx negras xxx gorditas follando samia duarte chicas desnudas analporn sexo amateur negras tias con jovenes follando en la abuela follando con transexuales parejasfollando sexo xxx lesbianas maduras gordas desnudas pelis porno gratis diario mamando xxx maduritas.

con transexuales parejasfollando sexo duro corrida anal gordasfollando videos xxx español videos deporno doble penetracion vaginal maduritas. cumlouder pollas mamis cachondas porno amater casero trios hd videos amas de maduras guarras lesbianas español porno h follando videos gratis tetas gratis cachondas mujeres haciendo el coño peludo porno videos porno en español videos abuelas orgias amateur señoras mayores follando vidios gratis rubias tetudas naturales perfectas las mas putas porno de peludas gordas vedios de lesvianas maduras pelis porno español video maduritas.

HOMO THAI HIERONTA TIKKURILA SUOMIPORNO TUBE