Web seksi homoseksuaaliseen penis lävistys

Lisäksi hyvänä vinkkinä kuului, että jos sulla on epäilyksiä toisesta naisesta, ota selvää aiheesta epäsuoralla kysymyslauseella sivulauseessa. Can we have more bread, I'm thinking like who the fuck is Jessica, how's your chicken? Meitä on kaikkialla, jopa naapurin Sirpakin saattaa olla. Ei hätää, mä hoidan. On muutamia seikkoja, joista lesbo on helposti tunnistettavissa. En kuitenkaan väitä, että kaikki naiset, kenellä esiintyy seuraavia piirteitä, olisivat majavanpaijaajia. Näiden avulla lesbiaanan identifioiminen tuppaa käymään astetta helpommaksi.

Kielilävistys on kova sana. Urbaanin legendan mukaan pillunnuoleskelu tuntuu paremmalta sen kera. Perkeleesti tatuointeja ja lävistyksiä. Jotkut saattavat jopa tatuoida entisen mutta silloisen tyttöystävänsä nimen esim.

En ole törmännyt yhteenkään lesboon, joka olisi täysin tervejärkinen, eikä söisi lääkkeitä tai olisi niiden tarpeessa. Kolme lesboa samassa huoneessa aiheuttaa samanmoisen metelin kuin kymmenentuhatta teinityttöä Justin Bieberin keikalla. Joillakin lesboilla ei ole elämää, jonka takia he omistautuvat paskanjauhannalle ja rakastavat leikkiä rikkinäistä puhelinta. Jos tapaat lesbon kadulla ja moikkaat, voit saman tien vannoa, että viikon päästä saat kuulla aukoneesi päätä ja heittäneesi kyseistä römpsänsörkkijää kengällä.

Jos olet nainen ja toinen samanmoinen tuijottelee sun tissivakoa, iskee silmää ja puristelee sun vasenta pakaraa, voit olla aika varma sen seksuaalisesta suuntautumisesta. An event called Kaljakellunta Beer float in English , where Finns get smashed and drift on a rubber dinghy. Mies yrittää iskeä naista, joka ilmoittaa olevansa lesbo.

Sen sijaan, että tyyppi tajuaisi toivottaa hyvää illanjatkoa tai lähteä viettämään elämäänsä muualle, saattaa hän päästää suustaan yhden jos useammankin seuraavista lauseista, mitä miehen ei koskaan pitäisi römppelinsörkkijänaisille ilmaista.

Stereotyyppinen biseksuaali pettää, hässii minkä kerkeää, eikä osaa päättää kummassa joukkueessa pelaa. Tehdäänpä nyt muutama asia selväksi. Biseksuaalisuus ei ole vaihe tai myytti.

Ei maailmakaan ole mustavalkoinen, jotkut tykkäävät sekä nuolla mattoa että ottaa patukkaa poskeen. Vaikka joku on biseksuaali, se ei tarkoita sitä, että hänellä olisi kaikki maailman sukupuolitaudit. Biseksuaali ei ole synonyymi sanalle horo.

Toki heillä on enemmän valinnanvaraa, mutta se ei tarkoita, että he kävisivät lykkimässä joka ikistä vastaantulijaa. Biseksuaalin lyhenne on bisse ja sillä ei välttämättä ole mitään tekemistä oluen kanssa. Biseksuaalit eivät kykene olemaan uskollisia - my ass. Se ydinfyysikko joka tuon keksi, sietäisi saada selkäänsä.

Biseksuaalit rakastuvat ihmiseen sukupuolesta riippumatta eikä se tarkoita sitä, että he hässisivät naapurin Tiinaa samalla kun ovat Peran kanssa parisuhteessa.

Jos kaksi tyttöä pussailee baarissa karseessa tuubassa kolmelta aamuyöllä jotta pojat diggaa, se ei heti tee heistä biseksuaaleja. Mutsis on sekaisin, nyt puhutaan seksuaalisuudesta eikä karkkihyllystä. Samalla tavalla kuin homoseksuaalisuus…. Edelleenkään ei yks kaks päätetä, että nyt ruvetaan lipittämään klitsua sekä heiluttamaan taikasauvaa. Se ei vaan mene niin. Se ei ole myöskään elämäntyyli. Kaikki ihmiset eivät ole biseksuaaleja. Kiitos Freudin, asiaa väitetään edelleenkin ties missä.

Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Esimerkkinä oma rakas siskoni, joka ei ikimaailmassa suostuisi silittämään majavaa. Biseksuaalit rakastavat kolmen kimppaa — NOT. Ei kaikkea hyvää kerralla vai miten se nyt meni. Todella moni homoseksuaaleista tunnustautuu ensin biseksuaaliksi, nimimerkillä kokemusta on. Helpompaa se on itselleen hyväksyä, ettei kerralla tarvitse niin lujaa rysäyttää.

Jotta ei kuitenkaan tulisi epäselvyyksiä, katso uudestaan kohta 1. Tästä syystä isken ruudulle karmeimpia iskulauseita. Näiden kanssa on varma saanti - niin siis pakit. Valot pois ja pussi päähän. Mä asun toisessa suunnassa. Miten olis yks lisää? Luin just ohjeet naisen tyydyttämiseen käsin täältä. Lähteenä oli Kari Heusalan Naisen seksuaalisuus. Tekisi mieli soittaa Karille ja kysyä, että mitähän vittua. Nyt on kyllä pakko korjata vääryydet ja tehdä asiasta hippasen ymmärrettävämpää.

Käydäänpäs ihan ensimmäiseksi läpi alkuperäinen kirjoitus. Jos nainen ei ole liukas, levitä sormeesi liukuvoidetta. Sitä levittäessä voi aloittaa hyväilyn. Lämmitä voide käsissä ja aseta kätesi naisen haaroväliin ja liuta sitä napaa kohti. Tee sama heti perään toisella kädellä. Toista tämä 4—6 kertaa. Näin naisen sukupuolielinten aistit heräävät.

Mitä jos vaikka lipittäisit nännejä tai pussailisit kaulaa saadaksesi naisen kiihottuneeseen tilaan ja herättäisit ne sukupuolielinten aistit ilman liukkaria? Aseta etusormesi häpyhuulten alaosaan.

Kierrä häpyhuulten alue kevyesti hivelemällä. Tehosta tuntemusta ottamalla pienet häpyhuulet peukalon ja etusormen väliin ja vedä niitä ylöspäin. Venynyt iho aistii kosketuksen voimaakkaammin. Vedä pieniä häppäreitä ylöspäin? No thank you, nyt puhutaan vaginasta eikä mistään purkasta. Venytä perkele niitä isoja häpyhuulia erilleen toisistaan ja hiplaa klitorista.

Kiitos ja aamen, tässä kohti enkelikuoro laulaa hallelujaa ja asenteella. Aseta kätesi niin että se muodostaa C-kirjaimen. Aseta se haarojen väliin niin, että peukalo tulee naisen sisälle ja sormet päälle. Peukalolla pystyt etsimään G-pistettä. Liikuta peukaloa emättimen etuseinässä kuin keinutuolissa keinuen. Paina samalla naisen alavatsaa, jotta emättimen yläseinämän herkät alueet laskeutuvat peukalon alle. Mun vaginaa ja keinutuolia ei ainakaan tule mainita samassa lauseessa.

Liikuta sitä peukaloa kevyesti, mikäli haluat löytää sen G-pisteen. Toi alavatsajuttu toimii kyllä, ainoa vaan, että siitä tuppaa tulla vähän pissahätä. Aseta molemmat kädet häpykukkulan päälle päällekäin. Alemman käden etu- ja keskisormi levittävät häpyhuulet, jolloin klitoris tulee esiin. Hiero sitä pyörivin liikkein ylemmän käden keskisormella. Ton voi tehdä myös vaan yhdellä kädellä. Äläkä perkele pidä taukoja, siitä tulee vaan vihaseks. Hyväile nännejä, pussaile kaulaa, päläpälä.

Kyllä sä tiedät miten sä saat sun naisen kiihottuneeseen tilaan toivottavasti. Se on nyt märkä. Tässä vaiheessa hipelöi sitä klitorista levittämällä häpyhuulet. Suosittelen ympyränmuotoista liikettä vastapäivään. Ei sellaista hitonmoista hinkkaamista, vaan sormenpäällä kevyesti. Saat ihan itse valita mitä sormea käytät, kunhan se käy luontevasti. Kohta kuulet taas enkelikuoron taustalla. Siinä vaiheessa kun tuntuu aivan selittämättömän hyvältä, tunge se peukalo sinne vaginaan.

Jos sun naisesi tykkää kevyestä liikkeestä, toteuta se kevyesti. Mikäli ei, toteuta liike vähän rajummin. Muista se etuseinä, naiset tykkää siitä.

Toteuta peukalo, häpyhuulten levitys ja klitoriksen hiplailu samaan aikaan. Kohta tullaan ja lujaa. Kari unohti myös mainita, että on hyvä kysyä petikumppanilta mistä hän pitää. Kaikki naiset ovat erilaisia ja suomeksi sanottuna diggaavat eri asioista, eikä ylläolevat ohjeet päde kaikkiin pimppeihin tällä planeetalla. Pelkästään se, että ei osaa pestä esinahan alta tai käyttää kondomia, ei kuitenkaan ole hygieninen syy, minkä myös Suomen lääkäriliitto tunnustaa. Lisäksi huomioi, että kirjoitus koskee uskonnollisia ympärileikkauksia.

Jos ympärileikkaus tapahtuu uskonnollisesta syystä, se ei ole sallittua edes silloin, kun ympärileikkaus hygienisista syistä olisi sallittu. Samoin kysymys siitä, onko lasten korvien lävistäminen oikein vai väärin, ei liity tähän mitenkään. Kyse on täysin eri asiasta. Riippumatta siitä, onko se sallittua vai kiellettyä, uskonnollinen silpominen on kiellettyä ja eettisesti väärin Suomen perustuslain, ihmisoikeussopimusten ja lääkäriliiton mukaan.

Huomioi myös, että tässä on oikeita argumentteja, joista et ole esittänyt yhteenkään mitään vasta-argumenttia. Tässä on Suomen perustuslaki, Suomen lääkäriliiton kanta, listaus terveydellisiä haittoja ja eri ihmisoikeuksien käsittelyä.

Näistä jokainen yksinäänkin painaa enemmän kuin se, että jotkut eivät halua opettaa lastaan pesemään esinahan alta. Minut on ympärileikattu terveydellisistä syistä. Se on huomattavasti alentavampaa kuin kutsua uskonnollista silpomista uskonnolliseksi silpomiseksi siitä huolimatta, että tälle oli lääketieteelliset perustelut. Jos väität, että ympärileikkauksesta ei ole Suomessa koitunut vahinkoja, valehtelet todennäköisesti tietämättömyyttäsi.

Lisäksi huomioi, että käytännössä jokainen Suomen sairaaloissa tehty ympärileikkaus on tehty lääketieteellisistä syistä, koska lääkärin etiikka katsoo uskonnollisen silpomisen epäeettiseksi toiminnaksi. Ympärileikkauksesta koituu sekä lyhyt- että pitkäaikaista haittaa. Jokainen ihmiskehoon tarpeettomasti aiheutettu haava on lyhytaikainen haitta.

Ympärileikkaus lisäksi vähentää seksuaalista nautintoa, ja tämä pitkäaikainen haitta vain pahenee ajan myötä, kun väkivalloin paljastettu limakalvo paksuuntuu. Tahaa taas koulukiusattaa, niin kuin nyt puberteettitasoiseen kielenkäyttöön kuuluukin. Suomalaisessa sairaalassa ei nyt vain silvota yhtään lasta ilman indikaatiota ja lävistyksistä puhuminen tässä yhteydessä on juuri sitä koulupoikamaisuutta, joka on Tahaan tarttunut kuin se kuuluisa Junttilan tuvan korvikeväriaine.

Mutta voiko peräpeilikulttuuriin juuttuneelta aikuisuutta odottaakaan. Muutosvastarintahan pesiytyy ihmispoloon ennen murrosikää ja pysyy, pysyy ja pysyy. Peniksen turha leikkely on typerä tapa, josta toivois päästävän eroon. Yksittäisten vanhempien syyllistäminen saattaa silti olla hölmöä.

On täysin mahdollista, että jonkun tietyn kulttuurin sisällä lapsensa ympärileikkauttava vanhempi objektiivisesti katsoen toimii lapsensa edun mukaisesti. Pitkällä tähtäimellä leikkauksen fyysinen haitta on keskimäärin pieni tai olematon, mutta ainakin teoriassa leikkaamattomuuden sosiaalinen haitta vois olla iso, koska kaikenlaisia hulluja kulttuureita on olemassa.

Sosiaalisen haitan suuruuteen on hankala ottaa kantaa tuntematta kulttuuria läpikotaisin. Tämä siis ei ole tarkoitettu puolustukseksi silpomiskulttuurille, vaan niille vanhemmille, jotka ehkä yrittää maksimoida lapsensa etua perverssin kulttuurin sisällä.

Mielestäni pointtisi on järkevä. Uskonnollisen silpomisen suora kriminalisointi on mielestäni kuitenkin järkevää, sillä vaikka se syyllistäisi vanhempia, se olisi myös selkeä yhteiskunnallinen viesti, että tällaista toimintaa ei hyväksytä oikeusvaltiossa.

Oon luultavasti samaa mieltä tosta kriminalisoinnista. Pyrkisin sillä kuitenkin lähinnä signaloimaan kulttuurisen muutoksen toivottavuutta enkä niinkään rankaisemaan yksittäisiä vanhempia toiminnasta, joka on luultavasti niiden omasta näkökulmasta rationaalista ja ehkä objektiivisestikin lapsen edun mukaista.

Kriminalisoinnilla lienee myös sellanen positiivinen vaikutus, että ne vanhemmat jotka sisimmässään vastustaa leikkelykulttuuria ja on päätöksen kanssa vähän fifty-sixty, pystyy paremmin taistelemaan sosiaalista painetta vastaan.

Toiseksi, lapsi ei ole mokomaan silpomiseen suostumustaan antanut, joten vanhemmat eivät missään nimessä saa mokomaan silpomiseen ryhtyä. Kyseessä on räikeä ruumiillisen kosmemattomuuden loukkaus, mitä ei missään nimessä tule sallia. Eli oikeasti haluat puuttua siihen tapaan, jolla se tehdään? Käytännössä ei ole, koska molemmat ovat kirurgisia, pysyvän jäljen jättäviä ja potentiaalisesti hengenvaarallisia toimenpiteitä, mutta vain toisesta on tutkitusti hyötyä. Jos käytät argumenttina lapsen oikeutta ruumiilliseen koskemattomuuteen, samaa argumenttia pitää saada käyttää kaikkia invasiivisia toimenpiteitä kohtaan.

Tässä on Suomen perustuslaki, Suomen lääkäriliiton kanta Nuo eivät ole oikeita argumentteja kun puhutaan teon oikeutuksesta. Silloin ei voi vedota lakiin tai mielipiteeseen. Onnistuneesta ympärileikkauksesta ei ole osoitettu kielteisiä terveyshaitoja ja Suomessa sairaaloissa leikkauksissa on onnistuttu prosenttisesti luvulta alkaen. Poikkeuksena synnynnäiset epämuodostumat tms. Voit lopettaa peseytmisneuvonnan, koska peseytyminen ei korvaa esinahan typistämistä virusten ja bakteerien torjunnassa.

Olen kaivellut asiaa edellisten väittelyiden tiimoilta ja voin kertoa, että ainoat raportoidut komplikaatiot ovat olleet verenvuotoja, eli on tarvittu haavan sitomista. Taha on ammattisaivartelija niin kuin näsäviisas kymmenvuotias besserwisser, mutta pitäähän sitä yksi tuollainenkin olla. Hygieniasta hän höpöttää ja on siinä sen verran perää, että hiekka-aavikolla, esinahan alle kertyy varmaan enemmän nöyhtää, kuin täällä lumikenttien pojille.

Hiekka-aavikolla on myös vedestä nuusa, joten ei sitä aina munien pesemiseen ole riittänyt. Jospa pantaisiin riita kahtia Salomonin malliin. Hiekka-aavikon pojat saisivat silpoa poikalastensa munia, mutta lumirajalla ja siitä ylöspäin se olisi kiellettyä. Suomen laki ei voi heilua tuulessa sen mukaan, mistä Suomessa olevasta ryhmittymästä puhutaan.

Kun astuu Suomen rajojen sisäpuolelle, tulee elää paikallisen lain mukaan. Ilmeisesti asioista saa valehdella, jos siihen löytyy uskonnollisia syitä. One of the reasons for this is that many problems following circumcision do not become apparent until the child grows into adulthood.

Bleeding and infection are the most common problems. The child's urine tends to irritate the exposed glans and in rare cases can cause infection. Post operative bleeding should be minimal. Pain is common in any wound and circumcision is no exception. Pain should, however, be a short term difficulty. Research studies on circumcised men report that discomfort or pain during erections and at the scar site are not uncommon. Other long term post operative of circumcision include disfigurement of the penis when too much skin is removed and erectile curvature from uneven skin loss.

Scarring may cause numbness. It is difficult to quantify the sensory and pleasure components between intact and circumcised men. Problems included erectile problems, ejaculatory difficulties, anorgasmia and difficulty with adequate stimulation during vaginal intercourse. Psychological trauma is also been reported; rage, resentment, depression, genital dysmorphia, low self esteem and even dependence on alcohol, drugs, food and sex to relieve suffering as a result of the circumcision.

Interestingly, men in the NOHARMM study reported that they did not seek medical help for the problems associated with circumcision because of embarrassment, fear of ridicule, mistrust of doctors and thinking no recourse available. Ethical and Human Right Considerations Many medical bodies advise that circumcision should not be carried out as a routine procedure.

Medical practices, fashions in medicine and society changes. It is becoming more common for circumcision to be delayed until the individual can give informed consent themselves. Peseytyminen lähi-idän aavikolla voi olla todella hankalaa. Ok, siellä se oli ehkä perusteltu ja siitä tehtiin uskonnollinen ohje. Meillä on vettä niin paljon kuin tarvitaan, Jos peseytyminen ei olisi riittävä, silloin olisi pitänyt ympärileikata kaikki pohjoismaalaiset miehet lääketieteellisistä syistä.

Selityksesi on siis mielikuvituksellinen, se ei perustu yhtään mihinkään. Jumala saattoi tarkoittaa suunnitteli asiassa esinahan poistoa eli ympärileikkausta, joka onnistuu vain, jos tuo nahkan palanen on olemassa. Kaikella on suurempi tarkoituksensa, joka varmaan valkenee, kun asiaa tarkemmin ajattelee.

Skotlannin Glasgow'ssa on kaksi jalkapallojoukkuetta, Rangers ja Celtic. Niiden kohtaamisissa - tai pikemminkin, niiden kannattajien kohtaamisissa - on vuosikymmenten aikana syntynyt runsaasti ruumiita. Rangers on protestanttien, Celtic katolilaisten joukkue, ja tämä jalkapallon ja uskonnon kaksoissidos vahvistaa kohtaamisten ehdottomuutta, ja lisää rujoa jälkeä syntyy. Pitäisikö sitten kieltää jalkapallo, uskonto vai varmuuden vuoksi molemmat?

Tämä tuli mieleeni miettiessäni vielä sitä, tulisikö ympärileikkaukset kriminalisoida vai ei. Ilman että lähtisi luisumaan kaltevan pinnan argumentaatioon siitä, miten yhden asian sallimisesta lopulta seuraa sodomia, anemia ja ties mitä, itse argumentaatio, niin hyvä kuin lapsia onkin suojella, on kaltevalla pinnalla. Epäilen nimittäin vahvasti, että se, että silpomiset perustellaan uskonnollisilla käytännöillä, on jo monille riittävä peruste kavahtaa niitä.

Jos sen sijaan ympärileikkaus perusteltaisiin uskonnon sijasta kulttuurilla - jonka osana mutta vain osana uskonto on, antaen maalliselle ylimaallisen glorifikaation - se olisi monille helpommin sulatettavaa.

Vanhemmat tietenkin siirtävät omia arvostuksiaan ja perinteitään lapsiinsa, ja suurelta osin tämä tapahtuu tiedostamatta. Ihminen, jolla ei ole perinteitä, kulttuuria ja historiaa, on zombi. Tuleeko sitten juutalaisuus ja islamilaisuus kieltää? Olisiko ei-uskonnollisten perinteiden, vaikka seitojen tai tarokkikorttien siirtäminen jälkipolville enemmän ok kuin uskonnollisten perinteiden?

Mikä on uskonnollinen perintö? Me Suomessa, ateistitkin, olemme voittopuolisesti kulttuurisia kristittyjä, tahdomme tai emme, vaikka kuinka yrittäisimme ravistaa tätä yltämme kieltämällä Suvivirret tai hyvänjouluntoivotukset.

Emme voi kieltää muilta oikeutta kulttuuriseen islamiin, kulttuuriseen juutalaisuuteen tai kulttuuriseen wiccalaisuuteen. Jos kavahdamme uskonnollista kasvatusta, miten sitten pitäisi suhtautua ei-uskonnolliseen kasvatukseen? Onko se aivan ok? Mitä on ei-uskonnollinen kasvatus? Mihin arvoihin se perustuu? Monetarismiin, sosialismiin, pluralismiin, nihilismiin? Viimeisestä on nähty ihan liikaa esimerkkejä, valitettavasti. Voisiko uskonnollisia vanhempia vaatia jättämään kasvatuksesta uskonnollisuus pois, jättämään se narikkaan niin kuin ennen aseet piti jättää kirkon porstuaan?

Ja se, että puolustan kaikkien yhtäläistä oikeutta omaan kulttuuriinsa, ei tee minusta ympärileikkauksien kannattajaa. Vastustamisen vastustaminen ei ole kannattamista eivätkä ystävien ystävät välttämättä ole ystäviä. Toki toivon, että ympärileikkaukset loppuisivat, mutta sitä odoteltaessa lienee parempi, ettemme syyllisty laillistettuun vähemmistöjen koulukiusaamiseen.

Jos kieltäisimme esimerkiksi juutalaispojan ympärileikkauksen, voin kuvitella miten häntä Maccabin futissaunassa tuijoteltaisiin, erilaista nuorta. Runkkaaminen on ehkä vähän vaikeaa pelkällä terskalla mutta ei se ole mikään perusihmisoikeus. Muslimityttöjen ympärileikkaus taas on julmaa ruumiillista väkivaltaa, sillä ei ole uskontojen tai kulttuurien sallimisen tai kieltämisen kanssa tekemistä. Se perustuu ajatukseen, jossa silpomatonta tyttöä ei saada kaupattua aviovaimoksi, ja Suomessa tyttöjä ei tarvitse kaupata aviovaimoiksi ensinkään, joten tapa on ensisijaisesti turha, sitten vasta kiellettävä.

Ympärileikkaus eli "rengastus" on tarpeeton ja liian radikaali toimenpide, jonka tekeminen "varmuuden vuoksi" lapselle on juurikin silpomista. Nykyisin ahtaus hoidetaan itse venyttämällä, tarvittaessa hormonivoiteella beetametasoni , joka tehoaa yleensä 4 - 6 viikossa ja vain harvoissa tapauksissa kirurgisesti. Sympatiseeraan myös ympärileikattuja, koska heidän määrittelemisensä silvotuiksi on alentavaa.

Poikavauvojen esinahkoja pitää saada leikellä edelleenkin, sillä maailmassa on niin monia miehiä joille tuo operaatio on tehty, ja he voisivat kokea itsensä alennetuiksi mikäli ympärileikkaus nyt kiellettäisiin? Sitäkö tuo tarkoitti, Islam? Omilla sanoillasi sinähän implisiittisesti vahvistat sen, että ympärileikkaus alentaa ihmisen mutta jos kaikki - tai vähintää "oikeauskoiset" tai "valitut" ovat leikattuaja, alentamista ei saa tai pysty sanomaan ääneen halventamatta samalla itseäänkin?

Eläydypä nyt niiden miljoonien naisten sielunmaailmaan ja itsetuntoon, joiden alapää on "viguutettu". En ole kuullut sieltä suunnasta hirveää huutoa että lapset pitää vammauttaa jatkossakin koska meidätkin on vammautettu. Jos oma seksuaalisuus häiritsee uskonnon oikeaoppista harjoittamista aikuisena, niin lääkäri voi antaa kemiallisen avun. Ympärileikkaus voi huonoissa hygieniaoloissa tehtynä johtaa vaarallisiin tulehduksiin etenkin tytöillä mutta myös pojilla , joille tehtävä isompi silpomisleikkaus on jo raskaan sarjan sadismia.

En usko katolisen kirkon pienten piirien katumusnauhan cilice tmv. Mutta aikuinen ihminen tehköön keholleen mitä haluaa. Ongelmat pyritään ratkaisemaan kielloilla. Perustavanlaatuisia vapauksia ja ihmisarvoa poljetaan niin kutsun "suvaitsevaisuuden" nimissä. Demokratia uhkaa hukkua byrokratian alle. Samaan aikaan ihmiskunnan ymmärrys kasvaa valtavaa vauhtia.

Internetin ansiosta median ja poliitikkojen tietomonopoli on murtunut. Ihmiset voivat itse tuottaa ja jakaa tietoa. Ensimmäistä kertaa historiassa ihmisillä on mahdollisuus globaaliin kansalaiskeskusteluun. Ihmiskunta on poikkeuksellisessa tienhaarassa, ja sen on tehtävä valinta. Ihmiskunta voi joko ulkoistaa omatuntonsa ja ymmärryksensä virkamiehille, tai sitten se voi ottaa sille kuuluvan vallan ja vastuun omiin käsiinsä ja kulkea kohti uudenlaista aitoa kansanvaltaa.

Tämä blogi käsittelee yhden ihmisen näkemyksiä tästä kaikesta. Kaikki täällä kirjoitettu on pelkkää mielipidetekstiä, eikä sen väitetä edustavan minkäänlaista lopullista totuutta.

Ihmisenä olen erehtyväinen, kuten kaikki. Pyrin osoittamaan kaikille väitteilleni lähteet ja tekemään kansalaisjournalismia. Onpa hieno Käyttäjän esittelyteksti, http: Ihmiset jotka hyväksyvät lapsien silppomisen ovat sairaita yksilöitä, täysin moraalintonta ja lain vastaista. Sama teksti löytyy myös toisesta blogista, koska tosiasiat eivät muutu.

August 27, AAP: Health benefits of circumcision outweigh the risks. Revising its policy on circumcision for the first time in 13 years, the American Academy of Pediatrics now says that the preventative health benefits of infant circumcision clearly outweigh the risks. Ympärileikkauksen terveysedut voittavat sen riskit. Amerikan lastenlääkärien akatemia, muuttaessaan toimintaperiaatettaan ensi kertaa 13 vuoteen ympärileikkauksen suhteen, sanoo nyt, että vauvaikäisten ympärileikkauksen ehkäisevät terveysedut ovat selvästi riskejä suuremmat.

The AAP is also emphasizing that the procedure should be covered by third party payers, including Medicaid, so more families have access to it. However, the organization stopped short of recommending circumcision routinely for all infant boys, saying it's still up to parents to weigh the health, cultural, and religious implications to make the best decision for their child.

Amerikan lastenlääkärien akatemia myös painottaa, että tämä toimenpide pitäisi olla katettavissa kolmannen osapuolen maksajien kautta, mukaan lukien Medicaid, niin että useammilla perheillä olisi mahdollisuus tähän toimenpiteeseen.

Kuitenkin Amerikan lastenlääkärien akatemia ei ihan edennyt suosittelemaan ympärileikkausta rutiinitoimenpiteeksi kaikille poikavauvoille, koska vanhempien käsissä on loppujen lopuksi vastuu punnita terveys-, kulttuuri- ja uskonnolliset seuraamukset ja tehdä heidän lapsensa kannalta paras ratkaisu. Kun puhutaan silpomisesta, suomalaiset metsänpeikkojen jälkeläiset eivät vain silvo, vaan tuhoavat elämää paljon tehokkammin.

Suomessa tehdään joka vuosi yli aborttia, joista yli 90 prosenttia ns. Tämä tarkoittaa, että aborttia tehdään mukavuussyistä, sitä käytetään mm. Sitten kun aborttiasia, lasten tappaminen, heidän elämänoikeuksiensa ryövääminen on hoidettu pois päiväjärjestyksestä, voidaan alkaa keskustella sitä vähäisemmistä asioista. Tyttöjen sukuelinten silpominen kuuluu asioiden suuruusjärjestyksessä abortin jälkeen ensimmäiseksi tiedostettaviin ja kiellettäviin asioihin.

Kyseisellä toimenpiteellä ei ole mitään terveysetuja. Se perustuu vain taikauskoon. Elintarvikepoltiikalla tehtiin jotain samnalaista kun julistettiin ainoaksi oikeaksi the low-fat-is-good-health dogma.

Tuo vähärasvaisuus vain levisi Suomeenkin, Puskan ja muiden manipulaattorien kautta. Toivotaan nyt, että nuo munien silpojat jäisivät rapakon tuolle puolen. Saan kommentistasi sen käsityksen, että yrität siivota sinulle epämiellyttävät asiat pois tietoisuudestasi leimaamalla ne esimerkiksi uskonnolliseksi käsitykseksi.

Oletko koskaan tullut miettineeksi, mitkä mahtavat olla nykyisten omien käsitystesi taustalla olevat uskomukset.

Jokainen näet uskoo jotakin Jumalasta, ihmisestä, maailmasta, elämästä jne, ja puhuu, elää sen mukaan. Jopa "ei ole jumalaa"-uskova ateisti on omanlaisensa uskovainen. Perustuvatko sinun uskomuksesi todellisuuteen vai siihen millainen haluaisit sen olevan? Itse valitun todellisuuskäsityksen kanssa näet joutuu törmäyskurssille ihan oikeasti olemassa olevan todellisuuden kanssa.

Tästä syystä monien elämä ennen pitkää alkaa tökkimään, eikä toimi odotetulla tavalla. Sorry vaan, mutta painokkaista sanoistasi huolimatta uskon ympärileikkausasiassa mieluummin asiastaan viimeisen tietotaidon omistavaa Amerikan lastenlääkärien yhteisöä kuin sinua. Selitykseksi löytyy historiallisia syitä. The US "Orificial Surgery Society" for female "circumcision" operated until , and clitoridectomies and infibulations would continue to be advocated by some through the s.

As late as , L. Holt, an author of pediatric textbooks, advocated male and female circumcision as a treatment for masturbation. One of the leading advocates of circumcision was John Harvey Kellogg. He advocated the consumption of Kellogg's corn flakes to prevent masturbation, and he believed that circumcision would be an effective way to eliminate masturbation in males. Toinen yhtä tärkeä syy: Maassa jossa raha ratkaisee, ongelmat voidaan lakaista maton alle ja sillä siisti.

Ilmeisesti joka kerta kun syntyy ei-toivottu lapsi, sinä lähdet ilmoittamaan, että otat vastuun hänestä, eikö niin? Todellisessa elämässä pitää seisoa sanojensa takana, ei pidä olla tekopyhä. Eikö ole riittävästi onnettomia lapsia, joista vanhemmat eivät halua huolehtia? Eikö ole riittävästi lapsia, joiden vanhemmat ovat kännissä aamusta iltaan ja jotka eivät saa edes ruokaa? Jos yksin elävä tyttö tai nuori pari päättyy aborttiin, koska ei ole taloudellisesti mahdollista huolehtia lapsesta, sanotko heille "tehkä se lapsi, annan teille rahaa"??

Katolinen kirkkokin osaa saarnata mutta se ei anna mitään Lapsi on lapsi kun se on syntynyt. Älä siis puhu tapetuista lapsista vaan abortoiduista sikiöistä! Mainitsemasi asiat lienevät olleet osa keskustelua lähes sata vuotta sitten, mutta nyt vuonna ne kuulostavat vain merkillisyyksien museosta roudatulta propagandalta, joka ei läpäise valistuneita osallistujia. Koen sanailusi yritykseksi vesittää keskustelua.

On paljon halukkaita, jotka haluavat ottaa vastuuta lapsista. On monia aviopareja, jotka kipuilevat lapsettomuutensa kanssa. On reilumpaa tunnustaa raskautensa, antaa lapselle oikeus syntyä ja antaa edelleen oikeus päästä hyvään kotiin, kuin paeta tekemisiensä vastuuta aborttiin.

Lapsen teossa tarvitaan myös miestä, joten myös miesten on hyvä tunnustaa vastuunsa ja tehdä oikein, eikä yrittää häipyä vastuusta tuhoamalla ikävää, tulevaisuuden painolastiksi koettavaa "todistusaineistoa", lasta.

Sanoilla temppuilu ei muuta sitä tosiasiaa, että lapsi on lapsi sekä kohdussa että kohdun ulkopuolella. Keinotekoiset määritelmät lapsenmurhan oikeuttamiseksi eivät ole kunniakasta toimintaa, vaan selittelyä "parhain päin", omantunnon syyttävän äänen säätämistä pienemmälle.

Monessa tapauksessa ympärileikkaus ei liity lainkaan tai vain löyhästi uskontoon. Esimerkiksi tässä MOTin käsittelemässä oikeustapauksessa leikannut lääkäri Dan Apter on kokonaan toisen uskonnon asiantuntija kuin mitä ympärileikkauksen tilannut isä oli.

Enemmän tästä kirjoituksessani "Ympärileikkaus liittyy uskontoon vain löyhästi", http: Sen tiedostaminen, että kyse ei läheskään aina ole uskonnosta, voi auttaa löytämää keinoja miten toiminta saataisiin loppumaan. Käsityksesi, että ympärileikkaus liittyy uskontoon vain löyhästi tai ei lainkaan, on väärä käsitys.

Juutalaisen kansan parissa Jumalan kanssa tehdyn liiton merkiksi asetettu miesten ympärileikkaus on viimeisen päälle uskontoon liittyvä asia. Ilman ympärileikkausta ei voi olla juutalainen. Kyse ei myöskään ole viime aikojen hälläväliä hetken päähänpistosta, vaan vuotta sitten Jumalan itsensä asettamasta käytännöllisestä toimenpiteestä, jolla liittosuhde Jumalan kanssa sinetöitiin.

Jokainen liiton jäsen tiesi olevansa liitossa Jumalan kanssa hyvin käytännöllisellä tavalla. Miehet merkittiin Jumalan miehiksi. Ympärileikkaus ei aina perustu uskontoon. Katsotaanpa vaikka tätä MOTissa käsitelty oikeustapausta, jossa Väestöliitossa työskentelevä ja lääkärien eettisten normien laatimiseen osallistunut, MOT-ohjelmassa käsitelty lääkäri vapautettiin syytteistä. Tapauksessa ei ollut puolustuksen mukaan kyse juutalaiseen tai islaminuskoon liittyvästä asiasta, vaan lapsen isä on oikeuden asiakirjojen mukaan vakaumukseltaan kristitty, katolinen.

.

: Web seksi homoseksuaaliseen penis lävistys

Seksi gay seinäjoki jalka fetissi 46
Web seksi homoseksuaaliseen penis lävistys Minä ymmärrän tämän tarkoittavan sitä, että ympärileikkaus liittyy tapoihin ja kulttuuriin, ei uskontoon, lainaus tuomiosta: Venytä perkele niitä isoja häpyhuulia erilleen toisistaan ja hiplaa klitorista. Kyse on täysin eri asiasta. Lasten silpominen tarkoittaa oman lajin tulevaisuuden avuttoman ja puolustuskyvyttömän edustajan silpomista. Käsityksesi, että ympärileikkaus liittyy uskontoon vain löyhästi tai ei lainkaan, on väärä käsitys. Vaikka riskit ovat pieniä, se ei tarkoita, etteikö niitä riskejä ole, ja on täysin epäinhimillistä altistaa lapset turhille riskeille ja jopa kuolemanvaaralle ilman mitään hyötyä. Jos ympärileikkaus tehdään muusta kuin lääketieteellisestä syystä, kyse on aina terveen kudoksen turhasta silpomisesta, joka ei ole milloinkaan riskitöntä.
Web seksi homoseksuaaliseen penis lävistys 24
Ei Tahallekaan tehdä lobotomiaa sen takia, että mahdolliset aikuisiän pääkivut vähän hellittäisivät. Ei sellaista hitonmoista hinkkaamista, vaan sormenpäällä kevyesti. Henry ry, Pia Valve. Sukupuolielinten silpominen ei tapahdu hygienian vuoksi sen enempää kuin korvien leikkaaminen irti sen takia, että korvia ei tarvisi pestä. Uskonnosta riippumatta lasten silpominen on barbaarista eikä kuulu luvun Suomeen. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta. Pornoa isä hiero seksi shatti kokemäki webcam porn hub pakottaa. . hot lips itäkeskus seksiä anopilta pillua mistä löytyy Hitaasti nouseva penis pumput kuvattu .. videoita alastonsuomi vaasa naitu tragus lävistys pikku pimppi irtisanomisen että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti. joulukuu thai hieronta video prinssi albert lävistys online dating for one night stands lieto Mikän ei tietenkän estä peniksen samanaikaista hyväilyä, jos Vaikka on totta, että varsinkin miespuoliset homoseksuaalit (ymmärrettävistä syistä) miss pornofilmit ilmaiset suomalaista seksi piiskaa kullia mällit naamalle. Internet Jälkiruoka Koira Lontoo Melanie Martinez Nukkuminen Orange is the new black . seksi, skotlanti, sarkasmi . Cheese Dick Eläimet Feminismi Gefilus Hassuttelu Iloisuus Jatko-opiskelut HOMOSEKSUAALISUUS LÄVISTYKSET.

KÄYTETYT HOMO PIKKUHOUSUT ETSITÄÄN SEKSISEURAA

Web seksi homoseksuaaliseen penis lävistys