Seksilelut homo suomi24 treffit kokemuksia

seksilelut homo suomi24 treffit kokemuksia

D niitäkin on siis eri malleja. Jokatapauksessa tältä luvataan paljon, joten se on kokeilemisen arvoinen. Kannattaa siis metsästää niitä esim. Mä oon kokeillut kahta aneroksen tyyppistä lelua jo aikoja sitten, mutta mulla ne eivät ole toimineet toivotusti. Nämä ilmeisesti vaatii myös aikamoista keskittymistä ja oikeaa virettä Aneroksen tyyppiset välineet sopivat kai niille, jotka eivät halua liikuttaa mitään pepussa Onko suunniteltu nimenomaan valkoisille miehille: Saatteko te anaaliorgasmia seksissä?

Ei ole tarkoitus mitenkään tungetella, heräsi vain kiinnostus. Minulla tulee parhaiten kun ratsastan. Joo, onnistuu aika harvoin, samaa mieltä asento ratkaisee ja ratsastus myös mulle paras: Millätavalla anaaliorgasmi eroaa 'normi' orgasmista? Parasta mitä on Anaaliorgasmi on paljon ravisuttavampi kokemus, kestää pidempään, tuntuu "syvemmältä".

Sitä on hankala kuvailla. Se on vain niin paljon enemmän kuin tavallinen orgasmi! Kannattaa opetella saamaan se, on sitten homo, bi, hetero mitä vaan Onhan niitä monenlaisia ja saa myös kotimaisista seksikaupoista. En osaa sanoa mikä ois paras, oon kokeillut monenlaisia. Mutta suosittelen ihan näitä kotimaisia kauppoja, mulla huonot kokemukset kiina-kaupoista! Heteromiehen ei kannata ostaa kumikikkeliä eturauhasen käsittelyyn. Minä eryhdyin ostamaan sellaisen ja tehtyäni sillä sisään ulos liikettä olen ruvennut miettimään miltä oikea lämmin, kova mutta kuitenkin niin pehmeä kulli tuntuisi.

Minäkin kerran erehdyin vetelemään miestä kakkoseen. Silloin aloin miettimään miltä oikea lämmin, kostea ja tiukka pilu tuntuisi. Ja sille tielle myös jäin. Itse haluaisin kokeilla näitä Kuule, otapa ihan itse selvää asiasta, ja tule sitten vasta tänne Gay-puolelle, jos kiinnostaa oikeasti panna kauniin pojun tiukkaa pikku reikää tai vastaavasti ottaa miehen mahtavaa parrua sisään.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Millainen seksilelu on hyvä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Kävin taas salilla tekemässä kuntopyörää ja hauiskääntö- ja pec deck-sarjoja. Siellä pyöri tänäkin iltana sellaisia homoja tyyppejä, jotka varmaan käyttää seksileluja dildoja, keisha kuulia, ruoskia mitä niitä on. Ne tyypit on sellaisia tosi homoja ja ne näyttää aina uhkaavilta ja pelottavilta. Sitten ne aina inisee kun ne tekee penkkiä tai kyykkyä. Tällanen tavallinen treenaaja pelkää niitä, kun ne on niin homon näköisiä ja kun tietää että ne seksilelut voi aiheuttaa yhtäkkiä homokohtauksia gay rage.

Pitäisikö ostaa kuntopyörä ja painot kotiin, ettei tarvitse olla niitten homoimiesten kanssa samassa paikassa? Laitteet maksaa mutta sillä tavalla voi säilyttää ainakin terveytensä kun ei tarvitse pelätä että homoukot hyökkää kimppuun. ES ari Jonne Nauti ES niin suorastaan lennät kaapista ulos! Kyllä me ollaan kundien kanssa huomattu, että sä kyyläät meitä salilla sellainen pelon ja peitellyn kaappi-gay kiiman ilme kasvoilla. Ollaan monta kertaa puhuttu, josko otettaisiin sut rajusti pukkarissa takaapäin, mutta Peter on sitä mieltä, että parempi saada sut suosiolla mukaan.

Tulee muuten helposti poliisiasia ja toisaalta jos sä lähdet suosiolla mukaan meidän messiin, niin me saadaan käytettyä dildoja, geisha-kuulia, ruoskia ja tietenkin meidän kaluja suhun kaikessa rauhassa. Tuu vaan jutteleen rohkeesti ensi kerralla, niin saat elämäsi kokemuksen. Montako seksilelua oot salilla nähnyt? Toiset kyylää naisia toiset miehiä. Ei ne päälle tuu jos sitä pelkäät. Ja niilläkin on varmaan jokin taso miesmaussa heh.

Unohdit vanhan kunnon kimpparunkkailun. Tänään on ollut kova panetus päällä heti aamusta asti ja tänään himottaisi vaimon piparin nuolemisen sijaan imeä ja runkkailla lihaksikkaan miehen kovaa kalua. Taidankin lähteä tästä salille ja katsella josko onnistaisi. Vähemmän olen homoja salilla nähnyt ja jos olen niin en ole huomannut, että ovat homoja.

Homoja näet paljon kun et treenaile, kuljet kaupoissa ja baareissa sekä vähemmän raskaita lajeja harrastelemassa. Kieltämättä tuntuisi oudolta "homomaista" mennä lavalle ja laittaa stringit persvakoon sekä olla rasvattuna, mutta ei se ole homoutta. Onko naiset sitten lesboja kun tekevät missikisoja uikkarit päällä ja toiset naiset arvostelevat?

Pikemmin jotain kaappihomoja täällä kirjoittelee, jotka eivät oikeasti uskalla mennä salille treenaamaan vaan katsovat netistä body videoita. Kaappihomoja siksi, että vielä haaveilevat eri asioista joita ei ole koskaan toteuttanut tai edes videolta nähnyt. Tosin ensimmäisessä avauskeskustelussa otsikossa oli "homo miehet saililla", mikä ei ole tietääkseni yhdenkään treenauspaikan nimi. Joku kaverin kyläpaikka kenties? Saili rantanen mun paras kaveri 4 ever. Ei kai pesunkestävällä heterolla ole mitään ongelmaa hinttapuliseurassa?

Ainoo kai jos on epävarmuutta sen pesunkestävyyden osalta? Siellä on muutaman erityyppinen ihmisryhmä jotka siellä käyvät itseään ihailemassa.

...

Sille Magnumille teen tänään tilauksen ja liukkarit mukaan. Jotkut vannovat Aneroksen nimeen. Kyseessä on siis tällainen miesten "g-piste"kiihotin, jolla luvataan parhaassa tapauksessa kuuluisa anaaliorgasmi http: Ihan mukavan tuntuinen vekotin, mutta vaatii harjoittelua. Vielä en tosin ole mitään sillä saavuttanut. Eturauhaseni ei kai ole tarpeeksi herkkä, tai sitten tarvitsen järeämmän aneroksen.. D niitäkin on siis eri malleja. Jokatapauksessa tältä luvataan paljon, joten se on kokeilemisen arvoinen.

Kannattaa siis metsästää niitä esim. Mä oon kokeillut kahta aneroksen tyyppistä lelua jo aikoja sitten, mutta mulla ne eivät ole toimineet toivotusti. Nämä ilmeisesti vaatii myös aikamoista keskittymistä ja oikeaa virettä Aneroksen tyyppiset välineet sopivat kai niille, jotka eivät halua liikuttaa mitään pepussa Onko suunniteltu nimenomaan valkoisille miehille: Saatteko te anaaliorgasmia seksissä?

Ei ole tarkoitus mitenkään tungetella, heräsi vain kiinnostus. Minulla tulee parhaiten kun ratsastan. Joo, onnistuu aika harvoin, samaa mieltä asento ratkaisee ja ratsastus myös mulle paras: Millätavalla anaaliorgasmi eroaa 'normi' orgasmista?

Parasta mitä on Anaaliorgasmi on paljon ravisuttavampi kokemus, kestää pidempään, tuntuu "syvemmältä". Sitä on hankala kuvailla. Se on vain niin paljon enemmän kuin tavallinen orgasmi!

Kannattaa opetella saamaan se, on sitten homo, bi, hetero mitä vaan Onhan niitä monenlaisia ja saa myös kotimaisista seksikaupoista. En osaa sanoa mikä ois paras, oon kokeillut monenlaisia. Mutta suosittelen ihan näitä kotimaisia kauppoja, mulla huonot kokemukset kiina-kaupoista! Heteromiehen ei kannata ostaa kumikikkeliä eturauhasen käsittelyyn. Minä eryhdyin ostamaan sellaisen ja tehtyäni sillä sisään ulos liikettä olen ruvennut miettimään miltä oikea lämmin, kova mutta kuitenkin niin pehmeä kulli tuntuisi.

Minäkin kerran erehdyin vetelemään miestä kakkoseen. Silloin aloin miettimään miltä oikea lämmin, kostea ja tiukka pilu tuntuisi. Ja sille tielle myös jäin. Itse haluaisin kokeilla näitä Joku kaverin kyläpaikka kenties? Saili rantanen mun paras kaveri 4 ever. Ei kai pesunkestävällä heterolla ole mitään ongelmaa hinttapuliseurassa?

Ainoo kai jos on epävarmuutta sen pesunkestävyyden osalta? Siellä on muutaman erityyppinen ihmisryhmä jotka siellä käyvät itseään ihailemassa. Usein he ovat heikon itsetunnon omaavia ala-asteella jo päähän potkittuja reppanoita.

Jotka nyt ovat päättäneet "näyttää kaikille" alkamalla punttisalineidiksi. Ne "tosimies" bodarit joilla on sellaiset salihousut jalassa ja penkkipaita päällä. Siellä ne ulisee kuin naiset kun vetävät jalkakyykkyä ja penkkiä. Niillä on usein se six-pack. Koska ovat vielä niin nuoria, ettei kaljamaha ole ehtinyt vielä kasvaa. Usein näillä on joku gimma saman henkinen siellä mukana. Sitä ne siellä sitten kaikille näyttävät ja puristelevat tätä takapuolesta.

Luulevat kaikkien olevan heille kateellisia. Hehän tietävät ihmisen anatomiasta omasta mielestään kaiken. Sattumoisin eräs kaverini joka on hieman tukeva on OIKEASTI lääkäri ja hänelle oli kerran tällainen "kaiken tietävä" hieroja pelle olikohan ihan oikein thaihieroja? Kaveri ei ole edes mikään kauhea läski vaan ylipainoa ehkä 10kg. Luullaan, että kun uusi ihminen näkyy salilla, että se ei tiedä mistään mitään jne.

Heti tullaan neuvomaan ja viisastelemaan! Huvittaviahan nämä tissiposket ja muut kuntosalineidit toisaalta vain ovat! Prempi kun jäät 6. Bikundeja in tietysti paljon, mutta näillä on niin paljon estoja etteivät ilman viinaa tiedä mitä oikeasti ovat. Ja sitten on meikäläisiä hyvännäköisiä pitkiä keskivertobodaajia, jotka ihan vaan rohkeasti katsoo miesten persettä jne.

Mitään en välitä mitä kukaan ajattelee tms. Vastaa alkuperäiseen viestiin homo miehet saililla Kävin taas salilla tekemässä kuntopyörää ja hauiskääntö- ja pec deck-sarjoja. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Seksilelut homo suomi24 treffit kokemuksia

Thai hieronta pori rakennekynnet homoseksuaaliseen leppävaara

Siellä on muutaman erityyppinen ihmisryhmä jotka siellä käyvät itseään ihailemassa. Heteromiehen ei kannata ostaa kumikikkeliä eturauhasen käsittelyyn. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Saili rantanen mun paras kaveri 4. Huvittaviahan nämä tissiposket ja muut kuntosalineidit toisaalta vain ovat!

Seksilelut homo suomi24 treffit kokemuksia