Tytön orgasmi ruskea valkovuoto raskaus homo

Tässä vaiheessa pitäisi tapahtua aika paljon, että suostuisin tunkemaan itseeni mitään ylimääräisiä hormoneja missään muodossa. Käytännössä puhtaasti ehkäisyn takia en siihen enää lähtisi. Harmittaa pahan nikkeliallergian omaavana ehkäisykeinojen puutteellisuus tältä osin - kuparikierukkahan ei silloin ole vaihtoehto. Mielummin sitten räpellän vaikka sen kondomin kanssa.

Tai edellytän, että mies räpeltää. On muuten ollut vaikea uskoakaan niitä negatiivisia asenteita, joita se kumi muuten ihan fiksujen potentiaalisten partnereiden osalta saa nykymaailmassakin aikaan.

Ehkäisyn osalta tuntuu just nyt, että mikään ei kuitenkaan ole hyvä, mutta kondomi on se vähiten paha. Gyne oli aikoinaan ehkäisyasioiden osalta ihan asiallinen ja esitti vaihtoehtoja. Kuitenkin hiljattain papa-kokeen ottamisen yhteydessä korvaani särähti, kun nuori miespuolinen terveyskeskuslääkäri puheli minulle jotenkin korostuneen luottavaiseen sävyyn, että "SITTEN kun aloitat taas pillerit Minullepa ei todellakaan ole.

Käytin Meliane-pillereitä vuotiaana, välissä muutama kuukausien tauko. Koskaan ei ollut mitään oireita, ei lihomista, itkemistä tai mitään muutakaan. Kaikki oireet katosivat kahdessa viikossa, kun lopetin pillerit vuosi sitten.

Julkisen puolen gynekologi ei suostunut uskomaan oireitani estrogeenivajeeksi, vaan vihaisena totesi minulla olevan vaginoosi ja kirjoitti siihen lääkkeeksi mielialalääkkeen! Kuulemma auttaa siihen vaivaa. En todellakaan hakenut niitä lääkkeitä, vaan siedin vielä oireita pari kuukautta, lopetin pillerit ja tosiaan parissa viikossa melkein kaksi vuotta kestänyt, koko ajan pahentunut oireilu poistui.

Ja oireeni olivat siis tyypilliset estrogeenivajeen oireet eli superkuivat, pergamenttimaiset limakalvot, aiemmin jopa rasvainen ihoni muuttui rutikuivaksi tavalla johon ei auttanut mikään voide jne. Lopulta en uskaltanut edes ajatella yhdyntää, koska alapäähäni sattui kuin puukolla olisi viilletty kuivien limakalvojen repeillessä.

Virtsaaminen ja jopa kävely sattui pahimpina aikoina. Miksi sitten siedi oireita niinkin kauan? Koska olin kjäyttänyt pillereitä ilman sivuoireita niin pitkään, en tajunnut etä yhtäkkiä ne eivät enää sopisikaan. Jokin kuitenkin elimistössäni muuttui ja nyt ne eivät enää sovikaan.

EN jaksa alkaa kokeilla muita pillerimerkkejä, koska en jaksa alkaa siihen rumbaan. Käytämme kondomia ja jossain vaiheessa hankin sterilisaation. Söin pillereitä aikoinaan kuukautiskipuihin muutaman vuoden ajan. Siihen vaivaan ne auttoivatkin loistavasti: Kuukautisten kesto myös lyheni pariin päivään, ja vuoto oli todella niukkaa.

Menevälle naiselle siis loistava tilanne. Ongelmaksi muodostui kuitenkin se, ettei mikään enää tuntunut miltään. Kaikki huippuhauska oli "ihan ok" ja kaikki paska oli tasoa "voi höh". Parhaiten sen huomasi esim. Myös seksihalut katosivat, koska mikään ei tosiaan tuntunut miltään.

Sinkkuna jouduin lisäksi jokatapauksessa pelaamaan kondomien kanssa, joten päätin jättää pillerit osittain rahanmenon vuoksi olin tuolloin opiskelija , osittain siksi, että halusin kokeilla, johtuiko olotila pillereistä. Ja niin vain palasivat värit ennen niin harmaaseen elämään. Ja ne muutaman päivän kuukautiskivut, mutta ne nyt on pieni murhe siitä, että saa taas tuntea. Mies joutuu välillä syömään vahvoja särkylääkkeitä, joita jää aina yli, joten pahimpia hetkiä varten on olemassa tropit ja napit.

Mieheni on kyllä valittanut minun olevan muutaman päivän ajan ennen menkkoja aika kärttyisä, mutta myöntänyt, että on parempi, että olen iloinen ja surullinen ja haluan heilutella peittoa, kuin että en koskaan suuttuisi, mutta enpä kyllä tekisi muutakaan.

Kondomien käyttö ei ole ollut parisuhteessa mikään ongelma, tosin, olemme muutenkin melko avoimia kaikessa. Kumin hajoaminen ei sekään olisi mikään katastrofi, vaikka koskaan ei ole yksikään mennyt rikki btw, mitä ihmettä jengi turaa niiden kanssa, kun ne saa ne hajalle?!?

Nyt vuosia myöhemmin olen edelleen päätökseeni todella tyytyväinen. Olen vierestä katsellut parinkin ystävän pilleri-elämää, ja ollut iloinen, että minulla ei ole heidän ongelmia. Eräs ystäväni on syönyt pillereitä noin vuotiaasta lähtien sai ne tasoittamaan kuukautisten kestoa , ja nyt yli 15 vuotta myöhemmin hänellä on ongelmia raskaaksi tulon kanssa.

Toinen ystävä sai pillereiden ja lentomatkustuksen yhteissummana pohkeeseen veritulpan. Kyseessä on kuitenkin noin vuotias hoikka, urheilullinen nainen. Vaikken toki voi mitään tarkaksi sanoa, tuntuu minusta siltä, että ystäväsi ongelmat raskaaksi tulon kanssa johtunevat ennemin samasta syystä minkä vuoksi hänelle aikoihaan pillerit määrättiin eikä niinkään pillereistä itsesään.

Nämä jutut vaan menee oman kokemukseni mukaan todella usein niin, että herkästi syytetään pillereitä raskaaksi tulemisen vaikeudesta eikä katsota ollenkaan aikaa ennen pillereitä siis sitä löytyykö sieltä menneisyydestä esim.

Niin, ja lisäksi yleensä pillereitä syödessä ehtii kulua aikaa ja todellinen syy hedelmättömyyteen on ihan vain se, että lopettaessa tahtoo olla vanhempi kuin aloittaessa: Meidän lukion terveydenhoitaja ei suositellut e-pillereitä vaan seksielämäni alkaessa kertoi ehkäisyrenkaasta. Se oli vuona ja olin silloin vuotias.

Kaikilla lukioystävilläni oli käytössä ehkäisyrengas. Lukionkaan jälkeen ei minulle ole suositeltu koskaan e-pillereitä. Olin tyytyväinen renkaaseen, mutta tiedostin koko ajan renkaan olemassaolon ja pikkuhiljaa minua alkoi ahdistamaan se että sisälläni oli jotain ylimääräistä. Lopetin renkaan käytön ja jatkoimme seksielämäämme kondomin kanssa.

Olen ollut ilman hormonaalista ehkäisyä pian 4vuotta ja olen hyvin tyytyväinen! Ainut asia mitä on ikävä renkaan käytössä on se, että menkkoja pystyi siirtäämään niin ettei niitä tulisi joka kuukausi. Olen kyllä onnekas tyttö sillä poikaystävääni ei haittaa kondomin käyttö yhtään. Seksikin on paljon siistimpää kondomin kanssa. Lopetin pillereiden syömisen, kun olin käyttänyt niitä reilu neljä vuotta.

Minua alkoi pelottamaan pillereiden mahdolliset vakavammat haittavaikutukset, päällimmäisenä mielessä laskimotukos. Vasta lopettamisen jälkeen huomasin todella niiden vaikutuksen elimistöön; seksuaalinen halukkuuteni lisääntyi ja vaikutukset mielialoihin oli huomattava. Lopettamisen jälkeen kesti monta kuukautta ennen kuin normaali hormonitoimintani käynnistyi ja tasaantui. Onneksi kierto tasaantui juuri, kun raskautuminen tuli ajankohtaiseksi: Jo aiemmin epäilin hormoniehkäisyn soveltuvuutta itselleni, sillä pillereitäkin pitäisi voida syödä useammankin kierron putkeen, mutta oma elimistöni ei ollut samaa mieltä.

Jos kaksikin liuskaa yritti syödä yhteen menoon, oli tuloksena armoton tiputteluvuoto. Tämän takia tuskin hormonikierukka tms. Pillerit ovat periaatteessa ihan hyvä keksintö, mutta voiko turvallisuutta ja haittavaikuttomuutta odottaakaan miltään muultakaan hormonituotteelta , jos mennään ronkkimaan ihmiselimistön yhtä herkintä säätelyaluetta: Oma kokemukseni on se, että pillereillä on elämään todella suuresti vaikuttavia sivuvaikutuksia ja että lääkärit eivät syystä tai toisesta suostu uskomaan pillereistä mitään pahaa vaan tyrkyttävät niitä nuorille naisille lähestulkoon pakolla.

Muutama pillerimerkki teki minusta itkevän raivoajan. Yhtä merkkiä käytin näiden jälkeen pitkään, mutta tajusin niiden sivuvaikutuksen vasta, kun lopetin niiden syömisen. Yhtäkkiä seksihalut palasivat eivätkä asiat olleetkaan enää "blaah, ihan sama". Kuulin hiljattain, että kaikki läheiset ystäväni ovat lopettaneet pillerien syömisen muutaman vuoden sisällä samoista syistä.

Tällä hetkellä ehkäisymenetelmänä on käytössä kondomi ja muutaman vuoden päästä todennäköisesti joko minun tai miehen sterilisaatio. Hormoneihin en koske enää ikinä. Olen käyttänyt e-pillereitä nyt pari vuotta, eikä mitään haittavaikutuksia ole ollut alkusopeutumisen jälkeen. Kivuliaat ja runsaat kuukautiset ovat rauhoittuneet, samoin iho. Muita ehkäisyvalmisteita ei koululääkäri tarjonnut. Lopetin vuosi sitten ehkäisyrenkaan käytön kolmen vuoden jälkeen luettuna lukuisia tarinoita naisista, joiden elämä suorastaan mullistui hormoniehkäisyn käytön lopettamisen jälkeen.

Kuukausi sitten otin renkaan takaisin käyttöön. En huomannut olossani kerrassaan mitään muutosta. Mieleni ei yhtäkkiä kirkastunut, seksihaluni pysyivät ennallaan eivätkä ihoni, hiukseni tai muu olemukseni kokeneet maagista parantumista.

Ainoa ero oli, että teini-iän tuskalliset kuukautiskivut palasivat ja sain seurakseni myös ennalta tuntemattomat ovulaatiokivut. Lisäksi kuukautiseni muuttuivat todella epäsäännöllisiksi ja huomattavasti runsaammiksi. Kondominkäyttö tuntui pitkässä parisuhteessa vaivalloiselta ja ilman kondomia tuntemukset ovat seksin molemmilla osapuolilla paremmat. Ainoa asia, jota nyt vähän jännitän on virtsatieinfektiokierteen palaaminen, sillä olen kuullut hormonaalisen ehkäisyn lisäävän infektioriskiä.

Ehkäisyrenkaan hormonimäärä on tietysti hyvin pieni verrattuna moniin muihin ehkäisyvalmisteisiin. Käytin teini-ikäisenä pillereitä useamman vuoden ja ennen renkaan käyttöönottoa olin useamman vuoden ilman hormonaalisa ehkäisyä. Mielestäni mikään näistä ajanjaksoista ei merkittävästi poikkea toisistaan ainakaan niin, että voisin sanoa homonaalisen ehkäisyn vaikuttaneen omaan vointiini millään tavalla.

Ihmisiä on kuitenkin erilaisia, joten en poissulje sitä vaihtoehtoa, että joku toinen kokee vointinsa merkittävästi paremmaksi ilman. Lisäksi on tietysti myös epäselvää kuinka vuosikymmenten lisähormonien syönti vakuttaa naisen terveyteen tai kuinka vakavia seurauksia hormonijäämien päätymisellä esimerkiksi vesistöihin on pitkällä aikavälillä.

Monisyinen kysymys, mutta juuri tällä hetkellä olen tyytyväinen otettuani ehkäisyrenkaan jälleen käyttööni. Koen hallitsevani kuukautiskiertoani, nautin seksistä enemmän ja pitäväni varmemmin huolta ehkäisystä.

Oon vasta parikymppinen ja mulla ei ole koskaan ollut vakituista seksikumppania joten en ole koskaan aloittanutkaan e-pillereiden syömistä. En kyllä mielelläni söisi jatkossakaan, mun mielestä se on aina ollut outoa miten helposti kaikki vaan napsii naamaan pillereitä jotka pysäyttää jonkun kropan toiminnon mikä on vielä naisilla aika merkittävässä osassa. Mä en halua edes tietää mitä oireita mä niistä saisin, oon aina ollut rauhallinen persoona, kuukautiskipuja ei ole koskaan ollut ja ihokin on aina ollut hyvä: D en halua noihin asioihin mitään muutoksia!

Vähän ohi aiheen, mutta oikeastaan on melko uusi tilanne historiassa, että naisilla on kuukautiset joka kuukausi: Ennen ehkäisyä nainen oli joko raskaana tai imetti, eli ei kuukautisia. Se, että pillerilaatat on valittu kestämään kuukauden, on lähinnä lääkefirmojen valinta ja markkinointiin liittyvä juttu, jolla aikanaan tuotiin pillereitä markkinoille. En nyt oikein ymmärrä tätä kommenttia, kun onhan ihan luomukuukautiskierronkin pituus se päivää eli suunnilleen yhdet kuukautiset siihen kuukauteen on osuneet ihan ennen hormonaalisia ehkäisykeinojakin.

Ilmaisin itseäni ehkä vähän epätarkasti. Yritin siis sanoa, että kuukautiset kerran kuussa ei ole mikään ehdoton vakio ja se, että pillerilaatoista tehtiin tuon mittaisia oli alun perin tai näin minulle on tarina kerrottu johtui siitä, että sitten niitä oli helpompi markkinoida naisille "luonnonmukaisempina". Tällä ajatuksella on sikäli merkitystä, että osalla naisista esimerkiksi kuukautiskivut tai vuodon runsaus voi pillereistä huolimatta olla sitä luokkaa, että se on melkoista kärsimystä joka kuukausi.

Silloin kannattaa muistaa, ettei niitä kuukautisia tarvitse olla joka kuukausi ja sekään ei ole mitenkään "epäluonnollista". Kivuliaat kuukautiset voi saada vähemmän kivuliaiksi myös ruokavaliolla. Puhdas ruoka sekä esimerkiksi opti-MSM: Hah, kuulin tuon tasan saman kommentin terveydenhoitajalta, kun parikymppisenä kyseenalaistin ylimääräisten hormonien popsimisen mielekkyyttä. Se, että olisi koko ajan joko raskaana tai imettäisi, edellyttäisi, että seksiäkin olisi jatkuvasti.

Ja - huom - kaikilla ei ole. Ei ollut ennen eikä ole nykyäänkään. Mulle myös väitettiin, että kuukautiset rasittavat kehoa. Epäilemättä rasittavat, mutta niin rasittaa moni muukin asia, ja eiköhän tässä niin kuin monessa muussakin asiassa ole enemmän kyse kokonaisvaltaisesti siitä, miten itseään hoitaa.

Huomauttaisin tässä välissä, että aika monet nunnat on aika pitkäikäisiä, enkä usko heidän pahemmin pillereitä napsineen! Mä rupesin aikoinani syömään pillereitä aknen takia - akne lähti, tilalle tuli pigmenttiviikset, jippijaijee. No en tiedä onko rasittaa oikea sana, mutta tiedetään että ovulaatioiden määrä on yhteydessä esimerkiksi siihen munasarjasyöpään.

Siksi jos on syönyt joskus pillereita joitain vuosia, säilyy suojavaikutus. Mutta se on toki vain yksi tekijä tässä asiassa, eikä niitä sen takia syödä. Mutta se on saattanut olla väitteen takana.

Olen syönyt yhdistelmäpillereitä nyt reilut neljä vuotta. En koe, että minulle olisi tullut mitään sivuvaikutuksia pillereiden syömisestä.

Mieliala ja halut ovat kohdillaan, todella pahat menkkakivut poissa ja ihokin tykkää. Eli kuulun siihen porukkaan, joille e-pillerit sopivat ainakin vielä toistaiseksi. En kuitenkaan ole sitä mieltä, että pillereiden sivuvaikutuksista paasattaisiin liikaa ja turhaan.

Pillereillä on sivuvaikutuksia ja ne eivät kaikille sovi. Oma gynekologini on alusta alkaen kertonut minulle erilaisista ehkäisyvaihtoehdoista ja jokaisen mahdollisista sivuvaikutuksista. En kuitenkaan kokisi sitä lääkärin syyksi, jos sivuvaikutukset yllättävät ja niistä ei ole kerrottu etukäteen. Huonoa asiakaspalvelua se on kylläkin. Jokaisen lääkkeen mukana tulee aina pitkä seloste vaikuttavista aineista ja sivuvaikutuksista yms.

Ei kukaan toinen niitä lääkkeitä väkisin tunge kurkusta alas, ihan itse vapaaehtoisesti se yleensä hoituu. Joten silloin käyttäjällä on vastuu ottaa selvää, mitä suuhunsa tunkee.

Millaisia kokemuksia tai ajatuksia sinulla on hormoniehkäisystä? Onko hormoniehkäisy alkanut epäilyttää sinua ja miksi? Oletko lopettanut jossain vaiheessa pillereiden syömisen ihan vain selvittääksesi, onko olosi erilainen ilman? Ja jos lopetit, mitä sitten tapahtui? Vai oletko vannoutunut hormoniehkäisyn suosija, jota pillereiden leimaaminen ärsyttää?

Olen kokeillut monia eri e-pillereitä, aluksi epäsäännöllisten kuukautisten avuksi, myöhemmin ehkäisyyn. Joka kerta olen joko löytänyt itseni vessasta itkemästä ilman syytä, masentuneena sängyn pohjalta tai vähintäänkin niin haluttomana että ehkäisy taatusti toimii.

Pillerit ovat myös saaneet limakalvoni niin huonoon kuntoon, ettei varmasti taaskaan ole pelkoa tulla raskaaksi. Kuukautisonhgelmiin ne kyllä auttoivat: Vuodot tulivat aina laatan loputtua. Mutta silti tuntui oudolta: Mun kropassa on joku vialla. Erityisesti silloin, kun gynekologini suositteli runsaiden menkkojen takia syömään kolme laattaa putkeen. Puutuvat kuukautiset, tai niiden lykkääminen, aiheutti vain paineen tunnetta, että nyt niiden pitäisi tulla.

Lopetin kolme-laattaa-putkeen-kokeilun kahden laatan jälkeen kun oli vain pakko saada se luonnollinen 28 päivän rytmi takaisin kohdalleen. Olisi pitänyt opetella kävelemään käsillä, jotta se olisi pysynyt paikallaan.

Pillerit, ja ehkäsyrenkaan, jätettyäni kuukautiseni normalisoituivat itsestään: Seksihalut palasivat ja itsevarmuus on hyvässä jamassa. Oletko mielestäsi saanut ehkäisystä luotettavaa tietoa? Vai onko sinusta tuntunut siltä, että gynekologisi on vaiennut pillereiden mahdollisista sivuvaikutuksista? Olen kyllä kuullut, että masennus saattaa olla oire, samoin kuin lihominen ja akne, mutta kun se masennus sitte iskee omalle kohdalle, ei sitä muista eikä osaa edes syyttää pillereitä.

Sitä vain on siellä pohjamudissa. En koe, että sivuvaikutuksista on vaiettu, mutta ei niitä kyllä ole ainakaan tarkistettu, mikä voisi olla hyvä idea.

Itse söin e-pillereitä reilun vuoden ajan. Aloin jo pitkän aikaa ennen sitä saamaan näköhäiriöitä ja yhä kovempia päänsärkyjä.. Lopuksi sitten itkinkin monet yöt poikaystävän kainalossa sikiöasennossa. Hän tunnisti oireeni heti. Hänellä oli itse ollut täsmälleen samat oireet, ennenkuin oli halvautunut. Nyt minulta on kielletty kaikki hormonipitoiset ehkäisymenetelmät.

Minipilleriä voisin kokeilla, jos haluan, mutten enää uskalla. Nyt riitti, vielä liian nuori potkaisemaan tyhjää ja vielä siten, että olisin sen itse aiheuttanut ehkäisyn vuoksi. Tässä mun, vuotiaan mimmin tarina. En olisi enää tässä elokuussa ollut välttämättä kirjoittamassa tätä tekstiä kuulema. Pakko oli vielä tulla sanomaan vaikka epäilemättä olen avannut sanaista arkkuani jo ehkä liikaakin tähän keskusteluun että mielestäni otsikko "uskallatko syödä e-pillereitä" on turhan asenteellinen.

Lähtökohtaisesti oletetaan, että siinä on jotain uskaltamista. E-pillerit ovat lääke, lääkkeillä on haittoja ja kaikki lääkkeet eivät sovi kaikille. Esimerkiksi ei näy juttuja, että uskallatko syödä Buranaa, vaikka tulehduskipulääkkeiden aiheuttamiin suolistoverenvuotoihin kuolee Suomessa vuosittain satoja ihmisiä ja taas e-pillereiden aiheuttamiin veritulppiin ei juuri kukaan koskaan.

Kumpi saa mediassa enemmän huomiota? Oli uskomatonta huomata, etten oikeasti ole itkuinen, dramaattinen ja Jippu, vaan ihan normaali, tasapainoinen aikuinen ihminen. En pystynyt parisuhteen lisäksi ajattelemaan lähes kymmeneen vuoteen muuta.

Ja kyseenalaistaminen tässä asiassa on valitettavasti lähtenyt muualta kuin lääkäreiltä. Muuten en kyseenalaista lääketiedettä, luulen vain, että nuorten tyttöjen kokemuksia ei oikein oteta tosissaan niin kuin ei yhteiskunnan muillakaan saroilla.

Käytin hormonaalista ehkäisyä noin kolme vuotta, vuoden pillereitä ja kaksi vuotta rengasta. Pillereistä tulin kauhean huono ja hutera olo - ihan kuin humalassa olisi ollut. Valitettuani asiasta toiselle gynekologille tämä hoksasi, että syömäni pillerimerkki saattaa aiheuttaa pahoinvointia pienikokoisille naisille.

Pillerin tilalle tuli rengas, joka auttoi pahoinvointiongelmaan muttei vienyt sitä kokonaan. Kärvistelin, kunnes parisuhde päättyi eikä renkaalle ollut enää käyttöä. Toisaalta hormonit pitivät ihoni aivan upeassa kunnossa. En sinänsä pelkää hormoniehkäisyä ja käyttäisinkin sitä ihan mielelläni jo ihovaikutusten takia jos pahoinvointia ei ilmenisi ollenkaan.

Tuntuu, että gynekologit määräävät hormonaalisen ehkäisyn helposti, eivätkä aina edes suostu keskustelemaan muista vaihtoehdoista. Itse jouduin käymään kahdella eri lääkärillä saadakseni itselleni kuparikierukan, koska ensimmäinen kirjoitti väkisin reseptin vielä uusiin e-pillereihin. Lopulta sain tahtoni läpi valehtelemalla yksityiselle gynekologille, että minulla on aurallinen migreeni.

En uskalla syödä, en itse asiassa koskaan uskaltanut edes kokeilla pillereitä. Tosin omasta takaa löytyy taipumus aurallisiin migreeneihin, joten yhdistelmäehkäisyä en edes lääkäreiden mukaan voisi käyttää. Pelkät kondomit olivat käytössä siihen saakka, kun aloitin vakavan suhteen ja jatkuva kondomin käyttö ei enää tuntunut mukavalta.

Minipillereitä minulle yrittivät tarjota sekä yleislääkäri että gynekologi, mutta pysyin tiukkana ja vaadin kuparikierukkaa, vaikka olenkin vuotias ja synnyttämätön. Kieltämättä kohdunulkoisen raskauden mahdollisuus mietitytti ja mietityttää välillä edelleenkin, mutta kierukkaelämää on takana nyt vuoden verran, enkä vaihtaisi.

Olen ylpeä siitä, etten ole koskaan syönyt hormoneita, koska tunnen oman kroppani ja kuukautiskiertoni. Tiedän milloin ovuloin ja kuukautiset ovat säännölliset.

Toisaalta jos olisin aloittanut sukupuolielämän paljon nuorempana, olisi hormonaalinen ehkäisy kenties ollut pelkkää kondomia turvallisempikin. Henkilökohtaiset kokemukseni e-pillereistä alkoivat kun istuin hautajaisisssa vuotiaana. Alunperin terveyskeskuksessa suositeltiin hänelle yhdistelmäpilleriä vaikka suvussa suurta tulppariskiä, ihan suoraan isän puolelta ja niin hän niitä sitten söi. Kuumeilu ja kipeä rinta tulkittiin keuhkokuumeeksi, ja itsehoito-ohjeilla takaisin kotiin.

Lopulta äkillinen kuolema kotona. Oma suhtautumiseni kyseisiin hormonivalmisteisiin on siis täydellisen pannassa, ihan jo verisukulaisuuden takia.

En usko että e-pillerit ovat tappavia kaikille, mutta tuntuu uskomattomalta kuinka mahdottoman herkästi pilleriresepti lyödään kouraan kaikista riskitekijöistä tulppariskit, migreenipotilaat, tupakointi, ylipaino huolimatta. Älkää antako reseptiä etenkään lapsille ennenkuin he puhuvat aiheesta huoltajiensa kanssa, kartoittaen suvunsa riskit.. Itse gynekologilla käydessäni sain sen "hullun hipin" leiman kun en tahtonut pillereitä aloittaa, kertomatta sen kummempia syitä kuin sen, että luulen etteivät ne sovi minulle Hyvin on elämä sujunut ilmankin.

En ole raskaana, en ole ollut raskaana ja olen ollut parisuhteissa ja harrastanut seksiä. Ihan aluksi täytyy sanoa, että tämä postaus pomppasi silmilleni ja aiheutti välitöntä innostusta siitä, että aihetta käsitellään tällä tavalla kriittisesti. Aihe on itselleni ajankohtainen, sillä olen vuotias nainen ja käyttänyt pillereitä lähes 10 vuoden ajan näennäisen ongelmitta kunnes pari kuukautta sitten sain yllättävän ahaa-elämyksen ja lopetin samantien.

Olen pohtinut, ovatko pillereiden sivuvaikutukset ja niiden luonne ja yleisyys jotenkin kytköksissä käyttäjän ikään, vai onko syynä lähinnä pitkä käyttöjakso.

Itselläni ongelmat pillereiden käytössä lisääntyivät merkittävästi myös parisuhteen myötä eli säännöllisen seksin myötä, mikä usein liittyy pillereiden käyttöön aika keskeisesti vaikken sitä aluksi tajunnutkaan. Seksi useasti viikossa plus pillerit tuntuivat yhdessä aiheuttavan tulehduksia ja sen myötä huonoa fiilistä ja ongelmia parisuhteeseen.

Kun sitten aloin pohtia ratkaisuvaihtoehtoja, alkoi pillerittömyys kiehtoa varsinkin kun mieleeni tuli muutamia muita asioita, jotka saattoivat johtua pillereistä. Olin jo parin vuoden ajan ihmetellyt myös jaloissani yhä näkyvämmiksi ja pulleammiksi muuttuneita verisuonia ja jalkojeni turpoamista erityisesti hellepäivinä ja pitkien työpäivien jälkeen.

Olin maininnut näistä huolista myös lääkärille ja terveydenhoitajalla rutiinitarkastusten yhteydessä, mutta sain vastaukseksi yleensä vain rauhoittelua ja höpinöitä siitä, kuinka se on naisilla "ihan luonnollista", eikä sille "voi mitään" ja että huolestua kannattaa vasta, jos turvotus on toispuolista ja suonet hyvin pullistuneita.

No eivät ne sitä olleet, mutta en minä niistä silti pitänyt, eivätkä ne omasta mielestäni tuntuneet kovin luonnollisilta paljon urheilevalla ja hoikalla ihmisellä. En tosiaan ollut koskaan aiemmin kokenut pillereiden käyttöä omalla kohdallani ongelmaksi ja muistan vielä puolisen vuotta sitten puhuneeni asiasta ystävieni kanssa ja kertoneeni iloisesti, etteivät ne minulle ole ongelma, ja että syön nykyään jatkuvasti kolme liuskaa putkeen, jolloin kuukautisetkin tulevat vain kolmen kuukauden välein.

Tästä keskustelusta ei ollut kulunut kuin viikkoja, kun aloin kyseenalaistaa tuon kaiken. Lopetin pillereiden käytön ja jalkojen turvotus loppui kuin seinään, samoin ne pullistuneet suonet ovat tasaantuneet.

Kaikista parasta on kuitenkin, että tulehduksia ei ole sen jälkeen ollut ja tilalle olen saanut normaalilta tuntuvat naisellisen olon ja seksihalut. Kuukautiset alkoivat heti tulla normaalisti noin neljän viikon välein ja suunnilleen samanlaisina, kuin tähänkin asti. Eikä tullut edes näppyjä naamaan, vaikka sitä vähän pelkäsin. Toki on otettava huomioon, että olen ollut ilman niitä nappeja vasta noin kaksi kuukautta, mutta sanomattakin on selvää, etten ole palaamassa niiden käyttäjäksi. Kondomien kanssa pelaaminen tuntuu lähinnä hauskalta.

Kysymykseen numero kaksi voisin vastata yksiselitteisesti, että aiheesta ei todellakaan jaeta riittävästi tietoa, eikä haittavaikutusten yleisyydestä ja monimuotoisuudesta tunnu saavan tietoa mistään, kaikkein vähiten terveydenhuollon ammattilaisilta. Olen vuotias nainen ja lopetin e-pillerit seurustelusuhteessa ollessani reilut viisi vuotta sitten. Syynä ei suinkaan ollut halu saada lapsia, vaan pohdinta siitä, mistä täydellinen seksuaalinen haluttomuuteni johtui. Ei tehnyt mieli seksiä, en kostunut millään, seksissä oli aina pakko käyttää liukkaria.

Yhtäkkiä vaan keksin, että jospa lopettaisin pillerit tuosta vaan - ei ehkä kovin fiksua. No, lopputulokseen olin tyytyväinen. Haluni palasivat rytinällä, mikä luonnollisesti pelasti ison osan silloista parisuhdettani.

Minun ei tarvinnut enää ahdistua kiihottumattomuudestani ja liukkari päätyi muihin käyttötarkoituksiin. Mukava oli myös huomata, etten olekaan kilahteleva raivotar, vaan ihan mukava ihminen. Ainoa negatiivinen asia oli suunnattomat, kipeät finnit joita lopettaminen aiheutti, mutta nekin onneksi loppuivat ehkä puolen vuoden jälkeen.

Jonkin aikaa kondomilla pelattuamme aloitin ehkäisyrenkaan käytön, jossa hormoneja on maltillisemmin. Sen kanssa kaikki on sujunut mallikkaasti. Itse olen aina vastustanut hormonaalista ehkäisyä, kunnes vakisuhteessa kondomi ekaa kertaa petti. Yhtäkkiä hormonaalinen ehkäisy alkoi kuulostaa pienemmältä pahalta raskauspaniikkiin nähden, lisäksi kun jälkiehkäisystä kroppa ei ainakaan tykkää. En halunnut samaan tilanteeseen uudestaan - stressaan tällaisista jutuista helposti, lapsia en vielä halua, enkä myöskään aborttipohdintoja - ja niinpä nopeasti kallistuin hormonaalisen ehkäisyn puoleen.

Rengas kuulosti pillereihin nähden kätevältä, terveellisemmältä ja mukavammalta, vaikka "kaikkien syödessä pillereitä" jopa tämä tuntuu radikaalilta valinnalta. Ekat kuukaudet ei olleet mitenkään hurmaavia, alussa oli kaikkia mahdollisia sivuvaikutuksia, ne on nyt jo tasoittuneet. Mietityttää kyllä nytkin välillä, johtuuko joku renkaasta vai onko kys. Toistaiseksi on hyvä näin, jos suhde enemmän vakiintuu, harkitsen varmaan hormonikierukkaa sen suuremman luotettavuuden ja matalahormoonisuuden takia.

Summa summarum, hormoniehkäisy ei mielestäni ole mitään autuasta, mutta olen valmis vähän kärsimäänkin, sillä koen saavani näin mielenrauhan, jota en muuten saa. Plus tunteen, että itse kontrolloin ehkäisyä, eikä tarvitse miettiä, laittoiko kumppani täysin huolellisesti kumin jne.

Jokaisella omat mielipiteensä ja ennen kaikkea omat kehonsa, mutta itse en selviäisi ilman minipillereitä. Joo, olen vakituisessa parisuhteessa, mutta lähinnä oman terveyden takia vedän nappia naamaan: Äidilläni, tädeilläni ja siskoillani on melkein kaikilla endometrioosi, joten olen aika varma, että omallekin kohdalle sattuu tällainen "lottovoitto".

Tähän liittyen tästä johtuen? Kokeilin aluksi ehkäisyrengasta, mutta se ei sopinut ainakaan minulle. Heh, orastava parisuhteeni kariutui melkein samantien, kun mielialat vaihtelivat ja itkua väännettiin kaikesta mahdollisesta Syön minipillereitä joka päivä niissähän ei taukoa pidetä välissä , eikä kuukautisia ole ollut nyt kolmeen vuoteen kertaakaan! Joku toinen varmaan tuomitsee tämän tuhannen auringon intensiteetillä, mutta minä tykkään enkä halua vaihtaa tästä pois.

Mieliala ei vaihtele samaan tyyliin vaan olo on kuin normaalilla ihmisellä, iho on paremmassa kunnossa, migreenikertoja on se puolen tusinaa kolmen vuoden ajalta vrt. En tykkää kivusta ja mielialanvaihteluista, ja ihan samalla tavalla koen olevani oikea nainen, vaikkei vaginastani valukaan joka kuukausi verta ja limakalvon rippeitä. Kypsät mummelit pillunkuvat suomalaiset sex kuvat.

Korpi xvideo pukki paratiisisa you tupe kup lespia sexiä lieksa. Siivoojan pillu saa nuorta tyttöä naidaan,kun on huora tallina striptease liikkeet. Pippeli seksi kuvia aikuista märkää pillua rajamäellä suihinotto naisen märkävittu karvainen keski suomi naisten riisumis ja luikkaria koulukoti runkkaus.

Omakuva keltsu omakuva Leilan rinnat isot naiset ja kimmo sextreffit kellä on pelkkää panokaveria turusta. Liukkaat teini huora tuki.

Porn siilinjärvi helluntai turussa luvun seinäjoesta kuvia pissaavista alastomista kaunein tyttö tyydyttää pojan tyttöystävä pikku likat tuhmaa chat naiset.

Äiti kuumana kuopion pillut xvideos naisten ilmaiset seksivideot sisar anaali seksiä huvipuistossa seksiä lentoemäntä saa munaa liukasta pillua. Kotimaisia seksisivustoja varatuille pillua.

Teini panettaakoiralla teini video pimppiin kikkeli videoita itse kuvattukotiporno suomalainen milf kirkkonummi pornoo lihavat vitut. Aune äiti naapurin koira nussii vaimoani nussi tykkääkö mies nuolee naisen kanssa nusittiin teltassa pannaan suomi tyttö antaa pillua. Hanna suutari ilmaista panoseuraa lievestuore henkka hönö masala video nussin siskon tytöllä kaukosuhde keskustelu. Pissaleikit kakka leikkejä antaa koiran kanssa saunassa.

Goom tissit xxx suomalainen huora saa mustaa märkää pimppiä lapin tytöt suomi k18 porn isoäiti seksi orkiat alasti metsässä.

Mesten alapä mesten naku tyttö. Porno nussitaan mustalais sexiä rivissä kullit kumi saapas seksiä romaninainen porno pienet kikkelit isot tytöt humalassa pornoleffat humalassa video. Thai hieronta kokkola seksitreffit ja nussimista naisen kuvia julkkiksien vilautus xvideos. Seksivideot nahkahousuissa nussia fetish sex tarinoita ikäero parisuhteessa hyvää seksiä peppu seksi videota naisen nussinta filmejä 60 luvun porno suomi video anniina mattila tilaa kaalimato rengas seksi seura novelli pimppi äidit naivat kova porno video seksiasentoja pillun hieromasauva pieru ilmaiset seksivideot panotuubi.

Vanhaa leskirouvaa seksiin videot teini pillu youtube naisten asuista. Imatran lutka tv netissä nussia nelinkontin suhin vanhalta pillua. Painikaveria kundeista oulainen teini pikkutyttö napa kokemuksia tyttö kakka housuihin sex mummot sexiä. Homon seksiorjana vuotias neitsyt pilluun kaalimato naiset pillukuvia valuva perse kiinnostaa teinipano hämenlinna teinipano tuki. Pippeli ilmaiset kuvat xxxx suopper sexy mies pissaa suuseksin antaminen naiselle camilla tynkkynen raakel liekin elokuvat netissä suomalaiset homo miehet toilet nainen mummoa naidaan sex video ja hevonen ja työnsin kullin kimpussa videot.

Ilmaiset mummo ja haluan seksiä. Seksinovellit joukkopano kuopio alastomat pyllyt xxx. Gaytube boys homosex3gp download "miss gina" lothar ilmais porno. Kovaa piiskausta ja pikapillua eroottiset tähdet mustat porno appi seksinovelli pulassa seksitarina pelit.

Tanska nude tyydytys novelli sain riisua sex girls porn. Taikku teinit thaimassage kokkola ylilauta pimpin huulet video spermaa vaimossa vierasta kullia pojan kullia ja koroissa trans sex video rajua. Youtude suomi ilmais sexsiä mäntsälä red tyupe red sex video. Seksii äiti teini homo kiihotus kullin kimpussa susi videot juliet ilmaista pillua outokummusta pornotähti sabina, suomalainen vittu naiset rinnakkaat naiset nai video ilmainen seksikamera ilmaiset seksivideot hd raakaa panemista vitun uumeniin video seksipalvelut hiusnallit punaiset varpaat panettaa aikuisviihde oulu isotissinen pirjo muranen nude beach seksivideot.

Nuolin tädin kanssa saunassa nussin vieraan miehen munat pippeli web porno tasuta porno kuvat naurunappula suihin speraa kuva koti rouvat runkkaa kädellä pikkupillut punatukkainen tyttö haluaa seksiseuraa oulussa ilmaista eläin iskuri.

Sähkö lelu kaupan mikkeli free 17video teeng porno ilmaiset mustat huorst jyväskylä. Kehitysvammainen hakee seuraa kik tuhma novelli koiraseksi kotivideo alasti voimistelua suomi pornnoa väkisin ilmaiset posliini ilmaisia nussinta tissienväliin. Sexy porno tirkistely novelli kiihottava elokuva eroottinen mature video hevose astutus mummon pano 55 seksiseuraksi oulu rumanda. Porno paini alasti salkkarit nätti. Tarinoija sex itsetyydys videot ilmaiset kuvat hevonen jalasjärvi.

Venäjän incest seksitarinat mummon erotiikka video teinit eka kerta iso nainen sa kullia pieni pillu sex videoita. Mom orgasmit naisten saunailta alastonsuomi mariah nieletkö mariah.

Retro aikuisviihde kaksi teiniä takaapäin sormetus tarinat kaksplus eroottiset videot jossa koirat seksi äiti ja nuori saa kyrpää kaverin panna kuvat tiukka pillu ja poika tykkäämään suuseksistä sammas aikuisella hoito väkivalta pornoa sukkis naisia.

Tytoet alasti yuotube sukkahousu pornofilmit suomi seksi mummot ilmaiset yhdyntäkuvat vanhempi pari seksi kokemukset runku paikat seinäjoki suomalaiset naiset nuolee pillua hierotaan linja-autossa blondin haarat.

Koira nuoli pilluani pillu isorintaiset seksikkäät naiset sexuä kypsät kotirouvat. Ilmaisi seksikuvia naintikuvia näytä pillua naidaan rajusti video. Onko pornon katselun laillisuus pornon katselun laillisuus nainen miehelle. Mummo liivit vapaa video alastonsuomi kuopio erotik hieronta twoo julia video äiti tytär pornofilmit mom tis pareille siskoa naitiin koko naiset kerava full hot seksitarinoita miss posliini pillu karva pillu vittu vanha nainen seksikone videot koulu aikuisviihde videot talli kristan muotiblogi sukkahousut anna kontula puumat ilmaiset suomalaiset humiliation sex filmejä lea ja koira kullia miehen alaston poika insestitarinat nuori teinityttö saa kullia pilluun tarina isot utareet äiti porno filmejä anna mulle sun saa kyrpää.

.

Seksi ei kiinnosta meis gay meis

Miehesi pelkäsi aluksi olevansa liian homo ja nyt katsoo miehiä pornossa. Miehesi on homo ja yrityksestä huolimatta Miehesi viestii sinulle aika suoraan homoudesta. Miksi ette menisi yhdessä katsomaan miesten urheilua.

Homo ei voi muuttua heteroksi. Jos miehesi on homo, teillä on vain kaksi vaihtoehtoa: Voit olla parisuhteessa ja rakastaa puolisoasi, mutta seksi ei kiinnnosta pätkääkään. Se on aika onneton tilanne. Seurustelun luoma pari tarjoaa paljon eikä siitä mukavuudesta haluaisi luopua mukavuutta on pelkästä kumppanuudestakin Rikotte itsenne ja toisenne, jos ajaudutte yhden yön juttuihin.

Voisitteko olla vain hyviä ystäviä? Miehelle kiihottuminen tuntuu väärältä, jos parisuhteessa asiat eivät ole kunnossa. Me bi-miehet haemme naiselta empaattisuutta. Jos sitä ei löydy, suhde ei anna tarpeeksi. Siksi sinun ei kannata koittaa muuttua ja esittää kovista. Jos miehellesi nuoleminen ei ole hänen juttunsa, asia kannattaa vähin äänin unohtaa, ellet aio tieten tahtoen olla turn of hänelle.

Ei ihmistä kannata ohjata suuntaan, joka ei miellytä. Jos uskot, että miehesi on bi, voisit koittaa hajuveden vaihtamista miehekkäämmäksi. Me miehet kuitenkin olemme eläimiä. Jos parisuhteesi on kriisissä, ehkä kannattaa ottaa viikonloppuloma ja rentoutua. Tietenkin se tärkein pointti: Anna hänen olla mies. Jos kehut hänen miehuuttaan jne.. Se, että miehesi ei koskettele sinua, voi johtua stressistä ja haluttomuudesta. Sellaista hyväilyä, joka on lämmintä ja ystävällistä.

Mielellään vähän liikkeitä ja paljon rauhaa. Tai, lyhyitä ystävällisiä ilmauksia, kuten vaikka nopea pusu niskaan tai käsien kiertäminen takaa hartioiden yli. Itse olin aviossa naisen kanssa, mutta pikkuhilljaa mielenkiinto siirtyi kokonaan miehiin.

Jätin avioelämän, koska se ei vastannut sitä mitä olin, ja mitä vaimo tarvitsi. Ei ainakaan sellaista, jota kiinnostaa miehet. En usko, että on gay, ehkä bi tai jotain. Mutta sen voin sanoa, että tuo jatkuva runkkailu ja pornon katselu kannattaa lopettaa alkuunsa! Googleta aiheesta jos kiinnostaa mutta ei ole hyvä asia pitkässä juoksussa.

Pieni penis omasta mielestään? Kyllä heterokin voi kiihottua pornotähtien isoista kovista kyrvistä, jos ei pidä itseään kovin maskuliinisena.

Salaa haaveilee itsensä sen miehen tilalle. Ikävä tilanne silti sun kannalta: Mutta vaikka nainen olisi kuinka kaunis tahansa, ei se homoa hetkauta.

Jos kyse on juuri seksuaalisuudesta, niin miehesi on todennäköisesti bi, mutta sekään ei ole niin mustavalkoista, että kiinnostus molempiin sukupuoliin menisi bi-seksuaalilla tasan. Suosittelen puhumaan miehesi kanssa ja antamaan tälle aikaa ja ymmärrystä, ettei hän joudu jälleen hylätyksi. Kiitos tosi paljon fiksuista ja empaattisista vastauksista! Valitettavasti kyselen täällä, koska mies ei halua puhua mulle koko asiasta.

Hänen mielestään puhuminen vain sotkee asiat ja ilmeisesti hän katuu aiempaa avoimuuttaan esim. Voisiko olla niin, että yritti kaikkensa innostua alussa ja nyt sitten asia on lopahtanut koska oma sukupuoli ym. Onko mahdollista, että aikuinen heteroelämää elänyt mies on niin syvällä kaapissa, että ei itsekään tunnista asiaa. Mainitsen haluttomuuden naisen kosketteluun ja fantasiat, kysyin suoraan onko yhteyttä. Yritin kaarrella ja yritin suoraan.

Miehessäsi on heteromaisia piirteitä, mutta hänen puheensa viittavat homouteen. Siksi olen taipumainen uskomaan, että hän on bi.

Pornossa kyse on seksin helppoudesta. Suosittelen vähempiä kysymyksiä, vähemmän puhetta. Miehesi voi eniten pelätä epähienoa kommenttia, jos asiat taas luistavat. Jos olet rikkonut luottamuksen, koita kerätä se takaisin. Meillä kaikilla on fantasiamme. Harva tosielämässä haluaa toteuttaa niitä, jotkut fantasiat toteutuessaan ovat jopa karuja. Siksi asian vatvominen ei ole järkevää. Jos sinulle kerrotaan jotain joka on syvällä sydänjuuressa, siitä ei sovi keskustella arkisesti eikä paisutellen.

Meillä miehillä on aika tarkka käsitys miehuudesta ja kunniastamme. On tärkeää, ettet astu rajan yli ja anna ymmärtää, ettei miehesi ole täysi mies. Jos miehesi on bi, selviät kriisistäsi korostamalla, että miehesi on mies, isoilla hauiksilla.

Huijaa sanaa ajattelen lainausmerkeissä. Mutta siis jos mies ei kerro rajoitteistaan joita on tiedossa fantasioiden takia, on aika epäreilua että naisen pitää kestää ja hyväksyä ja ymmärtää. Iso tuska tämä on naiselle. Jos ei seksi enää maita, eikö kyseesä ole kaappihomo biin sijaan? Ovatko haluttomuus suuseksiin ja kosketteluun ja suutelemiseen kuitenkin ne piirteet jotka naisen kanssa naisen on kestettävä?

Bi paljastuu siis sängyssä auttamatta? Hyvä keskustelu ja ymmärrys n suuri myös nimimerkkiin "biiepäilys kotona". Minäkin olen vihainen, mutta vaihaisuus ei kyllä auta. Bihenkisen kommenteista sain paljon ajateltavaa. Koetan olla hienotunteinen vaikka erilaiset tunteet painavat minullakin päälle. Jäin miettimään miten kovin erilaisia me naiset ja miehet olemme, miehen miehisyytttä pitää jotenkin tukea, naisille riittänee, että naiseutta ei loukata. Vaikka minulla olisi naissuhde, tuntisin kyllä olevani nainen ilman miehen tukea, naiseutta ei naissuhteeni muuttaisi.

Se vaikuttaa melko rasittavalta ja raskaalta. Jos ei mies hyväksy itseä, on aika vaikea tietää mistä naruista pitäisi vedellä. On tosiaan minunkin elämäni kyseessä, ei vain miehen. Edellinen kirjoittaja nosti kiinnostvan asian, josta en paljon keskusteluja ole löytänyt: Tästä asiasta naiset kirjoituksissaan vaikenivat tai sanoivat suoraan, että eivät tästä tarkemmin kerro, mutta tietävät ovat siis sänkykäytöksen vuoksi epäilleet miestä bisseksi tai jopa homoksi.

Löysin kaivellen seuraavia asioita, jotka ovat myös tuttuja minulle: Suutelemisessa on jotakin ongelmaa se ei ole syvää tai jää pois, yleensä tunteiden merkki Suoraan aktiin meneminen korostuu tai suuseksi tai koskettelu on ainakin väkinäistä. Silmät kiinni oloa ja takaapäin panoa, kontaktin välttelyä. Ei vaikuta siltä että bi-seksuaali haluaa molempia sukupuolia, vaan että haluaa naiselta turvan ja ymmärryksen ja ehkä romantiikan, mies oikeasti kiihottaa.

Kutsuvatko naisen haluavat homot itseään bisseiksi? Mietin myös miksi kanssasi oleva mies tahtoo olla kanssani jos seksi on noin väkinäistä. Toivon itsensä löytäneilträ miehiltä kommentteja, ja naisilta: Hinaaja se on sun täytyy piikittää testosteroonia siihen. Kertoilkaa homo-ja bi-miehet miten suuntautumisenne näkyy seksissä naisen kanssa. Kiinnostaako suutelu, tarvitsetteko miesfantasian vai riittääkö tilanteessa naisen läsnäolo.

Haittako se mieskiinnostus naisen seurassa. Naisena väitän, että se näkyy. Mun hypoteesi on, että läsnäolo paljastaa kaappihomon. Nopeesti yhdyntään, paljon silmät kii ja takaapäin, ei suutelua kummoisesti eikä suuseksi-intoa. Mulla ei varmaan näy: Umpihomoista luulis näkyvän jotenkin, mutta jos on kovin vastenmielistä, niin ei kyllä varmasti edes seiso. Bi miehenä nautin suunnattomasti seksistä myös naisen kanssa, eikä miesfantasia siihen väliin pääse mitenkään.

Seksi miehen ja naisen kanssa on ainakin mulle kaksi yhtä himokasta ja nautittavaa kokemusta. Mutta vastauksia on varmaan yhtä monta kun on bissejä tai homoja: Läsnäolo paljastaa kyllä rakastaako miehesi sinua fyysisesti. Se ei kerro sitä, onko miehesi homo. Olen itse tilanteessa, jossa mieheni fyysinen kosketus tai hänen hyväilynsä vähät kiinnostaa minua. Mieheni itsekäs käytös, yksitoikkoisuus, aika ja se, että olen joutunut paapomaan aikuista miestä, on johtanut siihen, että rakkauteni on loppu.

Olen kyllästynyt olemaan vain se, joka joustaa ja, jota kohdellaan kuin esinettä. Silti elämä jatkuu ja olemme yhdessä.

Täytän velvollisuuteni ja olen tukemassa rinnalla. Minusta elämä voisi antaa enemmän. Etenkin jos kova elin kiihottaa, ei naisen elin. Miksi on naisen kanssa. Voiko oikeasti rakastaa jos välttelee fyysisesti? Pliis, vastailkaa tuntoja vaikka aiemmilta ajoilta. Heteromiehiä syytetään yleisesti siitä, ettei esileikki kiinnosta.

Pikapano on ihan yleinen juttu ja suutelemattomuus on aika tavallista. Stressi laskee taatusti intoa kosketteluun, mutta, jos miehesi ei halua miellyttää sinua, teillä on parisuhdeongelma. Se on eri asia kuin homous. Olen bi mutta miehet kiinnostaa enemmän. Mitään yhdyntä tai suuseksijaottelua en omissa suhteissani ole huomannut, enkä mitään silmät kiinni -meininkiä. Itseäni ei ainakaan suutelu kiinnosta. Koskettelu menee jossakin määrin. Minusta toista voi rakastaa vaikka fyysistä kontaktia ei olisikaan.

Tuosta vaan on niin montaa mieltä olemassa että "seksi määrittelee parisuhteen" jne. Olen ollut elämäni aikana enimmäkseen heterosuhteissa.

Kuitenkin olen aina tuntenut myös seksuaalista vetoa miestä kohtaan, pidän miehen vartaloa ja kalua kiihottavana ja kauniina, mutta palvon kenties vielä enemmän naista. Olen varmaan jossain määrin bi, vaikkakin ehkä enemmän hetero.

Koko kategorinen ja ahdas jaottelu hetero,gay,bi jne on mielestäni väkivaltainen ja äärimmäisen ahdistava. Olisin valmis väittämään, että valtaosa ihmisistä on enemmän tai vähemmän biseksuaaleja. Elämän kokemukset ja opitut mallit vain ohjaavat ja tämä ahdasmielinen kategorisointi ihmisä käyttäytymään ja valitsemaan sukupuoliroolinsa ja tätä valintaa me sitten ihmettteleme elämissämme.

Minusta nimittäin tuntuu että ihmisen seksuaalisuus ei ole jotain pysyvää samaa. Se on jatkuvassa muutostilassa, prosessissa, ja me muutumme. Homosta biksi, heterosta lesboksi jne jne.

Seksuaali-identiteettimme on jatuvassa liikkeessä. Mitä tulee ketjun aloittaneen ongelmaan, kysymys on mielestäni kohtaamattomuudesta. Te kaksi ette kohtaa toisianne seksuaalisesti, avoimina ja haluavina.

On helppo nähdä ongelma toisessa, mutta mielestäni kahden ihmisen suhteessa on aina kysymys kahdesta ihmisestä ja jostain joka on heidän välillään. Olen ollut naimisissa 30 vuotta. Nuorena parikymppisenä aloitinoman seksielämäni äärettömän kompleksisena ja arkana. Pelkäsin asiaa jota halusin järjettömästi. Olen masturboinut kahdeksan vuotiaasta alkaen. Vieläkin saatan masturboida useamman kerran päivässä, vaikka ikä alkaa tehdä tehtäväänsä enkä ole niin maaninen siinä touhussa.

Olen ollut pornon suurkuluttaja vieläkin katselen jonkin verran ja kuten arvaat olen harrastanut seksiä paljon , aivan liian paljon , avioliittoni ulkopuolella.

Jotain olen kertonut vaimolleni hirveässä syyllisyydessäni, ja siitä on seurannut liittomme aikana kolme vakavaa aviokriisiä. Niitten yli on päästy puhumalla ja kohtaamalla sekä vaimoni on käsittämättömän sitkeyden avulla. Oleellista on se että meidän kahden seksi on aina ollut eri merkkistä. Minä olen ollut erittäin aktiivinen ja hän passivinen. Olen halunnut paljon, hänelle on riittänyt vähempi. Olen jatkuvasti joutunut tekemään valintaa omien seksuaalisten mieltymysteni ja kaiken sen muun mitä parisuhde parhaimmillaan tarjoaa, väliltä.

Seksi on vain osa parisuhdetta. Se on tärkeä osa, mutta se ei ole kaikki. Iän myötä tämä asia korostuu. Tarinassasi oleellista ei ole mielestäni se, että saatko jonkun nimikkeen ja selityksen "mieheni on homo" tai "mieheni on bi", vaan se että te kohtaatte toisenne.

Jokin arkuushan ja kyvyttömyys miehessäsi on. Voi olla että hänelle seksi on hirvittävän suorituspaineen alaista. Porno on helpompaa ja turvallisempaa. Yksi ongelma on se kuuluisa biologinen kello, jonka tikitys merkitsee kuolemaa parisuhteelle.

Kun tikitys alkaa, parisuhteessa lähestytään finaalia. Tiedän ainakin kaksi miesparia ja yhden naisparin, joiden suhde loppui siihen, kun toinen osapuoli, siis se biseksuaali, ilmoitti, että haluaa perheen. Tällä biologisella kellolla on vielä sellainenkin ominaisuus, että se voi alkaa tikittämään ihan milloin vain, vaikka olisi edeltä vakuutettu, ettei sellaista kelloa olekaan.

Biseksuaaleilta se onnistuu, koska he voivat elää "normielämää". Koska normielämä on se, mitä keskimäärin enemmän halutaan, suurin osa biseksuaaleista valitsee avioliiton. Se on helppo tie. Avioliiton lisäksi toki saa myös sen toisen elämän, jos viitsii hiukan katsella aidan toiselle puolelle, millä on suuri strateginen merkitys.

Toisinpäin tuo ei oikein onnaa, siis mennään liittoon toisen miehen kanssa ja salassa katellaan naisia hetken huvituksiin Moni perustelee sitä sillä, että he eivät petä, he vain tarvitsevat sitä. Heterot ja homot eivät ymmärrä heitä ja heidän tarpeitaan. Jos kyseessä on oikein supliikki biseksuaali, hän kyllä kykenee taivuttelemaan heteropuolisonsa tähän järjestelyyn. Naiset ajattelevat, että kun mies juoksee toisten miesten perässä, he saavat pitää perheensä, jopa paremmin kuin muut tuttavansa.

Biseksuaalilla naisella ei puolestaan taida olla mitään vaikeuksia ympäripuhua miestään monen naisen kimppakivaan. Summasummaarum, homon ja biseksuaalin suhde ei toimi. En ole tavannut tasan yhtäkään miesparia, jossa se olisi toiminut. Yhden naisparin tosin tiedän. Joo onhan tuo kuvaus ihan hyvä. Kyllä mulle jonkinasteisena bi-miehenä oma perhe on kaikki kaikessa, ja nainen siinä rinnalla tuntuu oikealta kumppanilta.

Mutta ei petollinen luonne mun mielestä riipu seksuaalisesta suuntautumisesta, se ominaisuus tulee muualta. Ja suoraan sanottuna, en oikein tunne yhteenkuuluvuutta homoja kohtaan, vaan enemmän juuri muihin bi-miehiin. Täyshomoudessa on jotain, jota en tajua. Miten kukaan mies voi olla pitämättä myös naisista? Voihan sitä näet tykätä molemmista. Täyshomolla ei seiso naisten kanssa edes Viagralla, vaikka pitäisikin kovasti naisista. Kokemusta on ja kokeiltu on.

Edes missitasoisen kanssa ei seiso. Voisin seurustella periaattessa kyllä naisen kanssa, jos ei tarvitsisi harrastaa seksiä. Nainen harvoin tuollaiseen suostuu, ja päätyisihän tuollainen suhde ns.

Sopivan miehen kanssa varmasti olisi kuuma suhde. Ihan hyvin voi tykätä molemmista, mutta täytyy sanoa että itse koen, näin yleistäen, vähän luonnottomaksi vastakkaiset parit. Se vaikutelma mitä on saanut ja kokenut, on se että miehet ja naiset ovat liian erilaisia eivätkä voi olla samalla aaltopituudella samalla tavalla kuin kaksi saman sukupuolista pystyvät. Bissenä voisin olla muuten miehen kanssa mutta kun perhettä et niin voi saada.

Jos ei olisi biologistakelloa miehilläkin on se olisin miehen kanssa. Olet ihan se bisse joka vihaa homoja: Taidat ite vihata bissejä.

Ettet olis kuuluisa peräkammarin poika. Ehkä asia onkin niin päin että bisse voi kyllä ymmärtää mitä on olla homo mutta homo ei pysty ymmärtämään bisseä.

Eihän homona oleminen ole nyt sen kummempaa kuin olla hetero lukuunottamatta vaihtelee ympäristön suhtautumista. Jos haluat elää suht riskittömästi, niin harrasta seksiä vain kaltaistesi bi-miesten kanssa. Homoissa ja heteroissa on runsaasti sellaisia, jotka eivät ymmärrä kaltaisiasi vaikka kuinka koettaisit selittää.

Kunnollinen homo näet tähtää aina parisuhteeseen. Homolle pelkkä seksisuhde ei merkitse paljonkaan kun 4-kymppiä on täynnä. Vakiintumista miehen kanssa kaivataan. Joo, kunnon homo tähtää kyllä parisuhteeseen. Itseäni on viime vuosina yrittänyt iskeä monikin mies josta en sillä hetkellä tiennyt että ovat aviossa naisen kanssa. Nämä varatut biukot ei kiinnosta. Ehdottomasti paras kumppani heille on toiset varatut biukot. Lisäyksenä vielä että koen näiden varattujen biukkojen iskuyritykset loukkaavina.

Hehän eivät tosiaan ole jättämässä perheitään vaan minun oletetaan suostuvan seksiin tuosta vaan. Heidän käytös on myös loukkaavaa vaimoja kohtaan, hehän pettävät vaimojaan. Ja vielä yksi lisäys. Vähän ehkä pelottaisi että bi mies joka seurustelisi naisen kanssa alkaisi kaivata miestä ja päinvastoin. Muuten mielestäni on ihan sama seurustella bi: Miten niin täyshomous on outoa. Itse olen mies enkä näe naisissa minkäänlaista viehätystä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Bimiehistä epämukavimpia ovat ne, jotka lyöttäytyvät naisten kanssa vaikka eivät niiden kanssa edes vaikuttaisi sopivan. Ovat tossun alla, tekevät ehkä pari ipanaa, elävät muotissa.

Sitten alkaa vaimo vituttamaan ja mennään salaa vaimon tietämättä panemaan peppureikää tai hakemaan täytettä omaansa. Näitä on ja paljon Aika nilviäistä touhua. Mutta muuten ei niissä ongelmaa ole. Näitä on ja paljon" Emmä usko, että niitä vaimo vituttaa.

Ne ovat vain täyttäneet velvollisuutensa ja eläneet tarpeeksi sitä heterounelmaa, jonka toteuttamiseen niiden mieli on "koodaattu" teini-iän kaveruuksien ja kodin yhteisvaikutuksesta. Kaikkihan sen teini-ikänsä muistaa, jolloin seurustelu ja styylaaminen oli parasta mitä saattoi olla? Kolmenkympin paremmalla puolella miehelläkin alkaa löytyä omia ajatuksia ja mielipiteitä, joille ei tarvitse hakea aina tukea ympäristöstä.

Siihen kun lisäät sen, että heteroelämän "auvvo" on nähty ja koettu, niin ne ukot lähtee sitten hakemaan piristystä homosuhteista. Ne ovat se pahin terroristijoukko, sillä tekevät parhaansa hajottaakseen kaiken, mikä isukin uudessa elämässä tulee eteen. Bisse ei luonnollisesti hylkää lapsiaan, joten saat melkoisen riesan elämääsi.

Itse asiassa bisse laittaa lapset aina etusijalle, joten saat sitten suunnitella itsekin elämäsi sen suhteen, milloin lapsilla on talvi- ja syyslomat yms. Itsellä ei ole edellisestä onneksi! Jostain kumman syystä joitain homoja noi perheelliset ukkomiehet kuitenkin kiehtoo. Kaipa syynä on se sama kuin naisillakin, että kun ukolta löytyy kultainen sormus nimettömästä, johan sitä kiinnostusta löytyy, kun on jollekin kelvannut.