Homoseksuaaliseen pimpin haju seksiseuraa heti

En toisaalta tiedä, pitääkö paikkaansa ollenkaan. Kokemukseni rakkauselämästä on äärimmäisen vähäinen. Eikös siinä lookisesti käy niin päin että jos on vakipano niitä kokemuksia kertyy vähemmän? Vakipanossa verrattuna seurusteluun kokemukset kertyvät ihan samallalailla. Siis kärjistetysti onko nainen jolla on ollut yksi ja ainoa vakipano huonompi vaihtoehto kuin joku joka on seurustellu esim. Aika yleistä on, että kun on itse passiivinen ja seisoo jossain nurkassa kiltisti, kaikenlaiset miehet lähestyy esim yökerhoissa ja suoraan puristaa peffasta, tisseistä jne.

Eli kun he olettavat, että ei nainen mitään kuitenkaan halua eikä uskalla sanoa vastaan , menee hämilleen, niin silloin voi käyttäytyä kuin mikäkin sika. Mutta jos ollaan selvinpäin ja nainen suoraan osoittaa että nyt kelpaisi pano, mies alkaa perääntyä selvästi ahdistuneena.

Oikein näkee miten siellä päässä pyörii mikä tuossa naisessa on vikana; onko se hullu, vaarallinen, tautinen, epätoivoinen, mustasukkainen roikkuja, haluaa väkisin lasta jne. Hyvin yleistä on myös, että kun nainen on haluton, mies vonkaa seksiä muna kokoajan pystyssä, mutta kun kohtaa naisen joka haluaa seksiä yhtä paljon, alkaa seisokki kadota ja suorituspaineet tulla tilalle.

Kuinka paljon olenkaan tavannut miehiä joita seksi ei kanssani kiinnosta tai joilla on ongelmia erektion kanssa. Ja olen naisellisen ja seksikkään näköinen, en mikään rekkakuski. Mutta kun taidan olla liian aktiivinen, vaativa ja suora seksin suhteen. Ei sellainen miehiä kiinnosta. En sössötä vaan sanon ääneen että palstan naiset paljastuvat yksi toisensa jälkeen huorahtaviksi turhiksi.

On kait sitä elämää muuallakin. Olen käsittänyt niin, että vakipanot kuitenkin vaihtuvat aika monesti ja joskus on monta kerrallaan. Vai onko se vain miesten tyyli? Yksi vakipano vs kolme seurustelusuhdetta Varmaan yksi vakipano ennemmin, koska kolmen kanssa seurustelleella voi olla jo sitoutumisvaikeuksia.

On huonompi, on huonompi, on huonompi Ja mitään perustelujahan sinulla ei väitteellesi ola. En tuollaisia ottaisikaan älä nyt naurata. Tärkeää vain tiedottaa että tietävät itsekin mitä ovat.

Kerro mikä tekee naisesta huoran jos on ollut esim. Ainakaan lähipiirissäni useasti seurusteelleet eivät osaa pysyä paikallaan, vaan etsivät aina uutta rakkautta. Hyvät tyypit ovat vakiintuneet viimeistään siinä kolmannen kohdalla.

En kyllä laske edes seurusteluksi alle vuoden suhdetta. Tuo huoraksi nimittely ei jaksa enää herättää mitään Varmaan sama asia kuin jos mies eo ole kaksiviitosena vielä kertaakaan ollut parisuhteessa niin jotain vikaahan semmoisessa miehessä on. Saattaisin epäillä hetken, että mitä se nyt oikeasti meinaa, testaileeko vain viehättävyyttään ilman aikomustakaan harrastaa seksiä. Toinen juttu on, että jos se on sanottu jotenkin verhotusti, voi olla että mies ymmärtää sen väärin.

Mutta silloin tuskin mies tekee mitään perääntymistä. Kolmas on, että jos ei ole muodostanut oikein kuvaa naisesta ensin, niin ehdotus voi tulla vähän äkkiä. Ahdistus tulee siitä, että jos nainen ehdottaa jotain, ja alkaa näyttää että mies empii liikaa tai kieltäytyy, alkaa joskus perhananmoinen kohtaus, tietysti jossain julkisella paikalla.

Kaveri on saanut joskus juomat naamalle ihan kohteliaasta kieltäytymisestä, itse sain joskus huudot puolituttujen edessä, vaikka en heti edes tiennyt kieltäytyneeni seksistä. D "Hyvin yleistä on myös, että kun nainen on haluton, mies vonkaa seksiä muna kokoajan pystyssä, mutta kun kohtaa naisen joka haluaa seksiä yhtä paljon, alkaa seisokki kadota ja suorituspaineet tulla tilalle Jos nainen on liian vaativa ja tavallaan miehekäs seksin"vonkauksessa", voi olla että jossain kohtaa miestä alkaa ärsyttämään.

Mun mielestä siinä on hyvä olla myös molemminpuolin flirttiä ensin. En ole koskaan seurustellut ja olen yli Tiedostan kyllä viat itsessäni, enkä odotakaan, että naiset suhtautuisivat minuun kuin tavalliseen mieheen. Toivon kuitenkin, että jostain löytyisi ymmärtäväinen ja empaattinen nainen, joka rakastaisi minua pyyteettä vioistani huolimatta ja lähtisi erikoisiin seksiseikkailuihin kanssani.

Naiset vaihtuvat vakipanosuhteissa, koska naiset herkemmin palaavat etsimään sitä oikeaa seurustelusuhdetta. Entä jos on ollut vuosia sama vakikumppani ja sitouduttu mm. Parhaimmassa tapauksessa rajat voivat käyvät käydä hämäriksi siinä, että mikä erottaa avoimen ja parisuhteen toisistaan. J Edgar Hoover Toi on kyllä oikeasti vähän erikoinen mielipide, että jos on YKSI vakipano taustalla, niin pettää eikä osaa sitoutua.

Olisiko se parempi, jos on kymmenen yhdenyön juttua? Tällanen ehdottomuus asioissa, joissa "todistusaineisto" tuntuisi näyttävän toiseen suuntaan vähän vähentää palstasankarien uskottavuutta. Kyllä kai niillä naisillakin jotain läheisyyden ja seksin tarpeita on, vaikka ketjussa monenlaista mielipidettä siitä on nähtykin. Nyt likasit kauniin sanan.

Hurmos ei enää koskaan kuulosta samalta kuin ennen. Voi poikaraasu, missä ahdasmielisessä ympäristössä olet kasvanut? Olet kasvanut pahasti kieroon. Ilmeisesti seksi SUN kanssa ei tee naisesta huoraa, niinkö, tekopyhä paska. Mulle naisia huoraksi haukkuvat miehet ovat pohjasakkaa, johon en koskisi pitkällä tikullakaan. Kyse ei ole siitä, etteikö naisia kiinnosta seksi miesten kanssa. Kyse on siitä, että naiset pitävät maksimissaan kahtakymmentä prosenttia miehistä lainkaan seksuaalisesti kiihottavina.

Ennen kuin joku suuttuu yleistämisestä, niin sanotaan suosiolla että 80 prosenttia naisista toimii näin, jolloin ns. Pareton periaate on voimassa. Nainen tai tähän vähemmistöön kuuluva mies ei voi tajuta näitä palstojen ei seksuaalisuutta -väitteitä mitenkään. Joskus kun olen keskustellut chatissa erään tällaisen max. Keskivertomiehen kokemus on hyvin päinvastainen; tavallisen miehen seksuaalisuuden arvo markkinoilla on nolla tai useasti jopa miinusmerkkinen.

Naisten seksipuistoja ja -saunoja olisi olemassa, jos niihin saataisiin parveilemaan vain tämä miesten eliitti. Näillä miehillä ei vain ole mitään kiinnostusta lähteä sellaisiin; hehän saisivat kaikilta ja voivat ottaa haluamansa jo nyt. Jotenkin minulla on sellainen olo, että nykyiset trendiyökerhot ovat käytännössä näitä mainittuja "saunoja". Miljöö, musiikki ja muu tarjonta toteutetaan naisten ehdolla, naiset ovat halutuimpia asiakkaita, ja miehille asetetaan tiukemmat ulkonäkö- ja pukeutumiskriteerit jo sisäänpääsyyn.

Puhut asiaa myönnän vaikka nainen olenkin. Se on miehille esitetty, että naisilla ei saisi olla mitään suoria haluja ja seksiä saisi naiset harrastaa vain parisuhteessa, mieluiten avioliitossa. Pelottava ajatus, että naista yhtäkkiä vaan alkaisi panettaa niin, että vaikka masturboisi tai harrastaisi seksiä vain seksin takia.

Todellisuus on sitten vähän eri, mutta onneksi on näitä atm: Miesten ja naisten eroja: Outoa, varsinkin kun luvulta asti on väitetty että se tuntuu naisesta paremmalta. Jos kiinnostaisi, naisilla olisi tuhansia miesten kuvia koneellaan kuten miehillä. Naisia kiinnostaa enintään katsella itse aktia. Miehet taas peittelevät seksuaalisuuttaan koska tietävät että se inhottaa naisia ellei ole YTM.

Teininainen myös tajusi että seksiä on helpompaa saada jos on nainen. Sen sijaan nainen ei voisi seurustella miehen kanssa jolla ei ole penistä.

Osittain tämä johtuu naisen psykologisesta yksitoikkoisuudesta; mitä isompi penis, sen naisellisemmaksi nainen itsensä sen vierellä kokee. Osittain siitä että naisilla ei ole fetissejä eivätkä naiset saa nautintoa moninaisista eri 'hoitomuodoista' kuten miehet.

Teininaisilta voi tulla rehellisempiä mielipiteitä kuin palstan rypistyneiltä horatsuilta koska teininaiset ovat kokemattomampia. Rypistyneet horatsut ovat harjoitelleet valehtelemista jo 10 - 20 vuotta.

Idi Aminin valtikka Toisaalta teinitytöiltä voi tulla vähän mitä tahansa, koska eivät ole miettineet asioita.

Tai haluavat jallittaa kuulijaa. Ja nämä havainnot Ei sitä tartte kun Minkä takia Hunksit pelehtivät tangoissaan? Tuosta myytistä joutuukin kärsimäään kokemattomien miesten käsissä, kun eivät ymmärrä sen herkkyyttä.

Minä ainakaan en kuvitellut kasvavani pojaksi, lapsena ajattelin että pojilta kasvoi joku ylimääräinen äklö mato ja säälin niitä reppanoita. Oikea nainen paljastuu vaikka yrittäisi peitellä, jos mies ei osaa lukea naista se on oma häpee. Miesten halukkuus ei inhota naista, paitsi jos mies on vastenmielinen- en tiedä mikä on YTM, mutta jokainen nainen kiihottuu jostain, mutta ei kaikista. Et voi verrata paria hassua Hunks-pelleä, joita on nähnyt murto-osa naisista, siihen että miehet katselevat elottomien naisten kuvia sekä naisten ruumiinosien kuvia.

Hunksit sun muut ovat muoti-ilmiö joille naiset porukalla naureskelevat. Sen lisäksi Hunksit ovat bodareita kun taas miesten katselemat naiset eivät normaalisti mitään erityisen urheilullisia. Häpyhuulet, joista suurin osa naisen ulkoisista sukuelimistä koostuu, ovat lähinnä pelkkää rasvakudosta ja sidekudosta ja toimii panssarina.

Klitoris on huomaamaton näppylä jonka olemassaolosta naiset eivät ole kovin kiinnostuneita. Sitten jää vain reikä jonka seinämissä ei ole hirveästi tuntoa.

Et sentään näytä kiistävän olematonta tunnesidettä. On paljon naisia jotka ovat enemmän kuin vuotiaita mutta nuorempia kuin Kyllä vuotiaskin nainen voi saada seksiä nuorelta mieheltä ja varsinkin tehdä nuorelle miehelle seksuaalisen palveluksen.

Sellaista naiset eivät vain koskaan halua tehdä ilman jotain hyötyä; toisin kuin homppelit ja heteromiehet. Mies turhautuu kun hänen selkokieliset aloitteensa eivät johda mihinkään. Nainen turhautuu jos mies ei yritä huohottaen päälle juuri oikeaan aikaan ja oikeille sanoilla, koska nainen ei voi itse tehdä mitään.

Se ettei naisella olisi emätintä ei edes näkyisi ulos, joten se on visuaalisesti yhdentekevä asia koska mies ei näe naisen sisuskaluja. Naista leikkivät perverssit ovat ihan eri asia. Ainahan naiset sanovat tuota samaa "Ei me mitään liian isoa haluta, urpo! Hieman naurattaa tämä sinun tyylisi Minulla on sama fetissi kuin edellisellä kirjoittajalla, pitkät hiukset miehellä siis. Pitkät hyvin hoidetut hiukset saavat märäksi, se on niin yksinkertaista.

Miehen muulla ulkonäöllä on vähän merkitystä, haluaisin vain pujottaa sormeni miehen hiuksiin, nuuhkia hoitoaineen tuoksua, harjata niitä ja tuntea ne päälläni. Fantasioin aina seksistä kun näen upeat hiukset leveillä hartioilla. Aloitus on aikamoista satuilua.

Vaikka tuo julkkishomo olisikin sanonut noin, niin mitä ihmettä hän homona tietää naisista ja heidän seksuaalisuudestaan? Ensinnäkin voisin sanoa, että minulla naisena seksihalut vaihtelevat. Esimerkiksi vauvan synnyttyä seksihalut olivat matalimmillaan ja siinä on syynä hormonaaliset vaihtelut.

Sen sijaan kun olen rakastunut, haluan seksiä enemmän kuin mies. Kun tunteet laantuvat, seksinhimokin laantuu. Sinkkuna tulee masturboitua ja se on ihn luonnollista tietenkin. Minusta miehen ja naisen seksuaalisuus saattaa kohdistua eri tavoin. Jos homomiehet haluavat seksiä miesten vessoissa, niin olkoon heillä siihen oikeus, mutta minä kaipaan enemmän tasokkuutta seksiin kuin heittäytyä selälleni kusiselle lattialle.

Minun kohdalla on tärkeää, että mies on arvoiseni, jotta annan hänelle seksiä, sillä miehen ja naisen välillä yhden yön suhteissa on aina se riski, että mies saa orgasmeja ja nainen ei yhtään. Siksi naisen kuuluukin olla nirso, jotta hän saa sen mitä haluaa orgasmin.

Miksi naisen kannattaisi ryhtyäkään seksiin, jos hän jo valmiiksi arvelee, että kyseinen mies ei kykene tyydyttämään naista? Mies voisi hankkia kokemuksia ja lukea oikeita tutkimuksia joita on tehty suomalaisten seksuaalisuudesta. Esimerkiksi Väestöliiton tutkija Osmo Kontula on julkaissut vuosikymmenien aikana runsaasti tutkittua tietoa suomalaisten seksuaalisuudesta.

Iltalehden kyselyn mukaan puolet naisista haluaisi enemmän seksiä: On ehkä tabu, että miesten vähäisistä haluista ei puhuta tai että naisten suurista seksihaluista ei myöskään puhuta.

Se mikä on keskivertoa, on aika laaja-alainen asia. On normaalia harrastaa seksiä kerran päivässä tai kerran viikossa. Jos pariskunta on tyytyväinen harrastaessaan seksiä kerran kuukaudessa, niin ei kai sekään mikään ongelma ole, jos kumpikin on aidosti siihen tyytyväinen?

Naiset jotka haluavat paljon seksiä eivät halua sitä seksin takia vaan laadukkaan miehen ihailun takia tai esimerkiksi rahallisten hyötyjen takia. Nainen joka haluaa paljon seksiä on huo-ra.

No sä et sit ainakaan ole koskaan seksiä saanut. Paitsi ehkä just huoralta. Tuo naisen ja naisen seksuaalisuuden vähättely on teidät tuohon surkeaan tilanteeseenne juuri ajanutkin.

Olen tosiaan saanut huo-ralta. Niitähän suurin osa naisista on. No niinhän tietenkin on. Enkä pyydä siitä rahaa. Menen jatkamaan seksin etsimistä. Et sinä ole huo-ra, vaan lut-ka. Lut-kissa on se hyvä puoli, että niitä saa sanoa sängyssä lutk-kiksi ja ne lämpenee siitä ihan hel-vetisti. Tottakai tiedän, sinä et sille tasolle koskaan tule yltämään. Saat tyytyä tumppuun tästäkin eteenpäin. Huomaa, että sä et ole ollut ikinä sängyssä yhdenkään naisen kanssa Hassua miten koko ajan täällä sinkut palstalla ja joka puolella muuallakin valietataan sitä miten miehet haluavat pelkkää seksiä.

Opetetaan että kannattaisi etsiä naista tositarkoituksella jos haluaa naisseuraa. Mutta sitten kuitenkin aina jos joku tekee tämän tyyppisen aloituksen, niin heti ollaan saarnaamassa että kyllä naisetkin haluavat seksiä yhtä paljon kuin miehet ja on tosi vanhanaikaista kuvitella muuta. Mutta jos naiset haluavat seksiä, niin mistä johtuu ettei esim.

Vaikka lupaan keskittyä seksissä juuri naisen nautintoon jne Eivätkö naiset usko sitä? En voi todistaa pystyväni antamaan hyvää seksiä jos kukaan ei anna siihen mahdollisuutta. Voin ainoastaan luvata sen ilmoituksessani, mutta minkä sille voi jos naiset eivät usko sitä. Sinulla ei ole tarjota riittävästi rahaa, julkisuutta tai suositun miehen seuraa että yksikään huo-ra kiinnostuisi tarjouksestasi riittävästi.

Siihen, ettet saa Iskuri viesteihisi vastauksia, johtuu vain ja ainoastaan siitä, että kaikki edes jonkunnäköiset naiset saa pelkkää seksiseuraa myös livekontaktein. Erittäin harva nainen hakee seksiseuraa netistä koska siellä naista luullaan prostituoiduksi ja siksi, että netissä kumppanista nyt ei vaan saa mitään kunnollista kuvaa. Se on pelottavaa myös siksi, että miesten joukossa on kainelaisia väkivaltaisia hulluja. Itse siis hankin seksiseurani odottamalla että joku kivannäköinen mies tulee vastaan jossain, flirtataan ja asiat etenee omalla tahdillaan.

Tuo livekontakti juttu on kuitenkin tosi epämiellyttävä miehen kannalta. Naiset jatkuvasti suuttuvat minulle kun kuvittelevat että olen pelkän seksin perässä, siis silloinkin kun oikeasti etsin oikeaa parisuhdetta. Jos naiset suuttuvat minulle usein ilman syytäkin koska kuvittelevat että haen pelkkää seksiä, miten voisin ikinä mennä sellaista oikeasti ehdottamaan. Netin kautta tuo kaikki toimisi paljon paremmin, koska kumpikin tietää alusta pitäen mitä toinen on hakemassa.

Livenä jätän sen seksin ehdottamisen suosiolla naisen tehtäväksi, koska en halua loukata häntä. Mutta eihän se tietenkään johda mihinkään. No eihän se niin helppoa koskaan ole, kummallekaan ospuolelle.

Osoitapa nyt naisena kiinnostustasi seksiin tai miehiin yleensä, niin olet huo-ra. Kuten taas aiemmista kommenteista olemme oppineet. Jotenkin vaan pitää päästä siihen kontaktiin, ensin tutustua muuten ja siitä sitten eteenpäin, joko parisuhteeseen tai seksiin. Baarissa viina nopeuttaa prosessia mutta itse en tykkää kännipanoista. Hyvät seksisuhteet ovat aan jotenkin sattumalta löytyneet, vaikka turhan harvoin niitä tulee eteen. Mutta ei sen tarvitsisi olla niin vaikeaa. Netin kautta tutustuessa molemmat tietävät mitä toinen on hakemassa.

Voi sopia vaikka tapaamisen ihan muissa merkeissä aluksi. Siinä tutustuessa sitten huomaa ettei mies ole mikään väkivaltainen sekopää. Sitten voikin mennä asiaan. Oon muuten vuotias mies Helsingistä. Oon oikeasti kiva ihminen. Jos asut missään lähimaillakaan, niin voit ottaa yhteyttä tähän osoitteeseen: Esität asiasi jotenkin väärin, jos naiset aidosti suuttuvat sinulle kuten kerroit.

Ehkä myös otat kontaktia naisiin, joiden kanssa ei kerta kaikkiaan synkkaa. En esitä asiaani väärin. Esitän sen usein ehkä vähän yllättävässä tilanteessa.

Sitten nainen vetää äkkiä jonkun ennakkoluuloisen johtopäätöksen, vastaa vihaisesti ja poistuu äkkiä paikalta. Tosi asiallinen vastaus taas kerran. Itse sanoit että hyviä seksisuhteita tulee turhan harvoin eteen. Sitten ilman mitään perusteluja päätät tyrmätä tylysti tutustumisehdotukseni. Olisi kiva tietää mitä tällaisten naisten mielessä oikein liikkuu, jos nyt edes olet nainen.

Onko olemassa joku naisten salainen sääntökirja jossa lukee että netin kautta ei saa tutustua ihmisiin vai mistä on kyse? Toisaalta eipä naiset netin ulkopuolellakaan tiedä mitä tarkoittaa kohtelias kieltäytyminen.

Sekö että ei Läpeensä pahoja ja julmia. Ei vaan se kun mies ehdottaa ihan viattomasti tutustumista niin siihen vastataan että "Jatka vaan tumputusta". JOKAINEN mies lupaa olevansa hyvä ja hellä mutta sopivan kiihkeä rakastaja, koska eihän kukaan kerro totuutta, että on vaikea saada vehjettä seisomaan ja sen jälkeenkin itse akti kestää vain minuuttia. Koska miehet ovat itsekkäitä heille riittää sisään-ulos-tuijotus -systeemi eikä heitä kiinnosta naisen orgasmi , niin he tekevät karhunpalveluksen itselleen ja muille miehille: Jos jostakin syystä tapaisin miehen, joka olisi hyvä rakastelija, niin vaikka huomaisimme, että suhteessa ei ole ainesta parisuhteeksi, niin ymmärrän hyvin, miksi jotkut jäävät roikkumaan vakipanosuhteisiin.

Hyvä mies rakastajana on tosi harvinaista. En tiedä miksi olet päätynyt suhteisiin vain miesten kanssa, jotka ovat huonoja rakastelijoita. Ehkä suurin osa miehistä todella on itsekkäitä sängyssä. Sen kuitenkin tiedän että itse en ole. Minulle naisen orgasmi seksissä on paljon tärkeämpi kuin omani.

Voisin olla seksisuhteessa johon ei liity ollenkaan sisään-ulos -systeemiä. Suhteessa joka pyörii ainoastaan naisen nautinnon ympärillä. Koska minulle suurinta nautintoa tuottaa naisen nautinto. Valitettavasti näistä asioista ei kuitenkaan saa työtodistusta, joten en voi antaa kuin kunniasanani siitä että haluan keskittyä nimenomaan naisen orgasmiin. Tulee niin surullinen olo, kun kirjoitat että tekis mieli.

Tiedän että voisin antaa sinulle juuri sitä mitä haluat, mutta kaikki riippuu vain siitä annatko minulle mahdollisuutta siihen. Minun mielestä olisi kiva tutustua ja katsoa mihin se johtaa. Voit ottaa yhteyttä vaikka ihan lyhyellä viestillä, jos yhtään heräsi kiinnostus: Joo en kyllä tuon perusteella urpoksi menisi haukkumaan. Mutta jos katselee vähän tuota tutustumiseen ehdottavaa viestiä, niin ainakin itselle naisena siitä hyppää silmään kaksi asiaa, joissa on negatiivisia viboja: Toisekseen, toteamus "olen oikeasti tosi mukava" on erittäin turha, ylenkatsova ja typeränpuoleinen ilmaisu, koska fiksu nainen tekee miehestä joka tapauksessa oman arvionsa.

Lisäksi, siinä vähän pidetään naista holhottavana ja jonkin verran tyhmänäkin: Hyvän itseluottamuksen omaavan ei tarvitse komentaa muita ajattelemaan itsestään tietyllä tavalla.

Joo voi tuntua pinnalliselta, mutta nyt ollaan netissä ja ensivaikutelma ja sanavalinnoista kumpuavat mielikuvat ratkaisevat täällä oikein erityisen paljon. Ja totuuden kaunistelijat jäävät aina kiinni, joten on parempi vaan olla oma itsensä ja puhua totta.

Yksinkertaista, mutta käytännössä käsittämättömän vaikeaa ja harvinaista. Anna hyvän kiertää Muistan nähneeni joskus muulloinkin tämän mailiosoitteen. Mitä jos saisit muutamilta naisilta suosituksia? Meillä naisporukassa kulkee muutama vakkari laajemmassa piirissä, jos jollain kaverilla on "hätää" niin kysytään saako antaa numeroa heille. Kaikki ovat oleet tyytyväisiä. Neuvo seuraavaa lähestymisyritystä varten. Ei tosiaankaan kannata tehdä tuttavuutta ketjussa, jossa suuressa osassa viesteistä kutsutaan naisia huoriksi.

Sä saatat ihan hyvin olla juuri tuollainen huorittelija, joka nyt yrittää piilottaa taipumustaan. Mukava kun tykkäsit, mutta harmi kun näin viestisi vasta nyt.

Olisitpa ottanut yhteyttä tuohon maili-osoitteeseeni, niin oltaisiin voitu jutella enemmän. Olisi mahtavaa saada suosituksia naisilta. Mielelläni auttaisin "hädässä" olevia kavereitasi. Kiva kun vastasit ja annoit vähän naisnäkökulmaa mutta tässä vielä omat kommenttini asiaan: Tuo oli siis ikivanha sähköpsotiosoitteeni kouluajoilta.

Muutenkaan en ikinä osaa ennakoida että ihmiset voivat olla niin ennakkoluuloisia että tuomitsevat toisen niin lapsellisesta syystä, kuin mailiosoitteen perusteella. En siis todellakaan ole mikään surffari-panomies.

En ole surffannut koko elämässäni enkä ole koskaan harrastanut ainuttakaan yhden illan juttua. Ne arviot harvemmin liittyvät mitenkään todellisuutten. Kuten esimerkiksi tuo surffaripoika arvio Juuri siitä syystä tuntuu että on pakko oikeasti mainita että olen mukava ihminen, kun naiset kuitenkin vetävät mitä ihmeellisimpiä johtopäätöksiä kaikesta mitä kirjoitan.

Jotenkin olettaisin että jos ihminen ei oikeasti ole mukava ihminen, niin hänellä ei myöskään olisi pokkaa väittää sellaista. Totuuden vääristelijät jäävät kiinni. Mistä siis johtuu että naisilla ei ole yleensä minkäänlaista mielenkiintoa edes testata onko kyseessä totuuden vääristelijä vai mies joka vilpittömästi puhuu totta? Itse olen ollut koko ajan oma itseni ja puhunut totta, mutta valitettavasti se ei riitä, kun naiset ovat yleensä niin ennakkoluuloisia, että he automaattisesti olettavat että valehtelen, eivätkä anna mitään mahdollisuutta todistaa että puhun oikeasti totta.

Ihan eri asia Samaa mieltä monien kanssa siitä, ettei Stephen Fry homoseksuaalina ymmärrä naisten seksuaalisuudesta mitään ja on väärä ihminen puhumaan siitä. On toinenkin asia, mitä Stephen ei ymmärrä ja luultavasti siksi, että on homo. Nimittäin nainen voi tulla raskaaksi. Vaikka olisi ehkäisykin, niin sekin voi pettää. Siksi on luonnollista, että naiset ovat irtosuhteiden osalta varovaisempia ja valikoivampia. Heteroseksiä ja homoseksiä ei siksi voi koskaan rinnastaa toisiinsa.

Heteroseksin seuraus voi olla uusi ihminen, homoseksin ei koskaan. Ei nainen voi tulla raskaaksi jos kondomia käytetään oikein. Eikä se kondomin käyttäminen kovin vaikeaa oikeasti ole. Entä jos kondomi menee rikki? Ja vaikka ei menisikään, niin tieto siitä mahdollisuudesta tekee naisista varovaisempia kaikin tavoin. Eihän ne miehetkään yleensä mielellään ota vastuuta vahinkolapsistaan. Ei se ymmärrä heteromiehenkään ajatuksenkulkua, vain itsensä kaltaisten homomiesten. Väitän, että vain osa miehistä haluaisi sitä seksiä oikeassa elämässä pornofilmien tapaan, kaikkia fantasioita ei haluta tai edes kannata aina toteuttaa.

Johan nuo netistä seksiseuraa hakevat naiset valittelevat aika usein, että ohareita tehdään, vaikka helpolla olisi piparia tarjolla. Niin, ehkä jotkut bodatut netin YT hunks miehet tekevät ohareita.

Mutta jos joskus joku nainen voisi ottaa yhteyttä edes suht tavallisiin miehiin, niin välttyisi niiltä ohareilta. Ei kondomit normaalikäytössä mene rikki. Tuollainen on ihan vainoharhaista.

Ei niitä miehiäkään seksuaalisessa mielessä kiinnosta nainen, jos tämä on vähän ylipainoinen. Olen ottanut yhteyttä moneen ylipainoiseen. Niiltäkään ei tietenkään vastauksia tule, koska hekin saavat noin yhteydenottoa miehiltä ja myös niiltä bodareilta. On niitä kuule tapahtunut. Tiedän ainakin kaksi ns. Sinulle on joko valehdeltu tai sitten se kondomi ei ole ollut ihan normaalikäytössä. Ehkä joku on imenyt vähän turhan rajusti sitä kikkeliä ja se on sitten siinä revennyt. Sen jälkeen ryhdytty panemaan.

Tai sitten kyseessä oli joku ikivanha kondomi. Kyllä niitä kondomeja sen verran on testattu että normaalikäytössä ne eivät todellakaan hajoa. Ei vaan, se tahtoo olla aika usean miehen tauti, että puheet ovat helvetin kovat, tekoja on sitten paljon vähemmän.

Etenkin netissä, kun ei tarvitse olla kasvotusten. Puolusteletko todellakin tuota joka sanoi minulle pata kattilaa soimaa, vaikka todistin hänen väitteensä roskaksi.

Kuka tahansa lihava nainen Uudeltamaalta joka haluaa seksiä ilmoittautukoon. Paitsi ne joilla on sukupuolitauteja. Tulen mielelläni panemaan teitä. Ja tämä ei todellakaan ole pelkkää puhetta. Todistan puheeni mielelläni todeksi teoilla. Miehet eivät todellakaan ole yhtä naurettavan valikoivia kuin naiset näissä asioissa. Se on fakta ja turha väittää vastaan. Kommentoija puhui ei-toivotuista raskauksista ja sinä vedät homojen hivit peliin? Tulinpas vaan kun se mokoma hajosi käytössä.

Miehenä voin kyllä sanoa, että vaikeasti tavoiteltavissa ja koppavissa naisissa ei ole mitään kiinnostavaa. Jos naiset olisivat enmmän suostuvaisia seksiin olisi kaikki paljon helpompaa miehen kannalta. Ei se helvetin vonkaaminen ja naisten ympäripuhuminen mitään kivaa ole.

Ja toisaalta miehet haukkuvat lutkiksi ja huoriksi niitä naisia, jotka suostuvat helpolla. Taas osoitus siitä, etteivät miehet tiedä mitä haluavat!! Ihan yhtä suuri lutka se nainen on jos hän suostuu helposti kuin jos hän suostuu vaikeasti. Hän kuitenkin suostuu irtoseksiin joten hän on lutka. Jos haluat harrastaa irtoseksiä niin ole välittämättä lutkittelijoista. Jos puolestaan haluat pitää kiltin tytön maineen niin älä harrasta irtoseksiä.

Ei se sen vaikeampaa ole. Tutustu vain niihin miehiin jotka ovat tositarkoituksella liikkeellä. Ja silloinkaan ei tarvitse esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Ei kukaan tuomitse jos suostuu helposti treffeille. Onkohan sulla vähän turhan korkea käsitys itsestäsi, homopetteri.

Aikuiset ihmiset normaalisti harrastavat seksiä, eikä se tee kenestäkään lutkaa tai huoraa tai huorankäyttäjää. Sun uskonyhteisössä ilmeisesti naiset ovat huoria ja miehet huorankäyttäjiä. Säälin sua ja sun kaltaisia surkimuksia. Pysy sinä niissä uskonyhteisösi naisissa ja harrasta himotonta seksiä. Itse en harrasta irtosuhteita, vaan parisuhteita. Miksei seksiin muka voisi liittyä himoa, jos siihen liittyy rakkautta? Toisaalta en sano etteikö irtosuhteita saisi harrastaa, mutta silloin on paras myös kestää lutkan maine.

Jos haluaa harrastaa irtoseksiä niin siitä vain, mutta ei se vaikeasti tavoiteltavan esittäminen mitenkään mainetta siinä vaiheessa enää paranna. On jo niin pitkä ketju, että en lähtenyt tutkimaan onko joku jo vastannut samalla tavalla En tiedä mitä hän on aiheesta sanonut mutta On se hieno mies tuo Fry. Hän saa Dawkinsin nättämään buddhalaiselta aina välillä.

Ja kuten tuolla on joku nikillä fry vain pelleilee Huomautan, että yksi tuon monipuolisen miehen titteleistä on koomikko. Vaan voisin myös sanoa, että tuo lausunto, vaikka vitsaillen olisikin on sitä komedian lajia joka perustuu totuuden siemeneen. Lisäksi on hyvä huomata se että homomiehet esim. Homot siis etsivät usein sen tai toisen näköistä tai ikäistä miestä jolle antaa suuseksiä tai anusta tai jotain muuta. Myös osa heteromiehistä tekee tämäntyyppistä päivystystä heteronaisille mutta koska seksi ei hirveästi kiinnosta naisia, eivät naiset normaalisti tartu näihin täkyihin.

Sen sijaan se että homo -tai bimies käy hoidattamassa tarpeensa homomiehellä on täysin normaalia ja arkista asiointia kuten pankissa tai kaupassa käyminen. Tarvitsee vain sopia paikka. Jos nainen päivystäisi chatissä kertomassa miten etsii miestä jolta ottaa suihin niin naista pidettäisiin täysin mielisairaana ja naiselle spekuloitaisiin traumaattinen menneisyys koska naiselle tuollainen käytös olisi niin luonnotonta.

Tuollaisia naisia ei juurikaan ole olemassa. Sen sijaan on ihan normaalia että joku finninaamainen ja hormonien pyörteissä kieppuva teinimies tarjoutuu ihastelemaan jonkun äitinsä ikäisen naisen vittua.

Kuten sanoin, myös osa heteromiehistä tarjoaa tätä naisille mutta harvoja kiinnostaa. Tää on muuten niin totta! Oikeesti, homomiehet saattaa olla tosi avoimia ja seksuaalisesti tarjolla, naiset ei. Naisista oikeasti lähinnä jotkut traumatisoituneet on, siis lähes kaikilla näin ylitarjoavilla naisilla olisi joku "vamma". Yksi dokkarikin kerran haastattelu HC pornoa tekeviä naisia, ja jokaikisellä oli hylkäämistä, hyväksikäyttöä, tai siis kaikkea paskaa takana, jokaikinen oli jollain tavalla vammautunut, vaikka siis sitä ei painotettu ohjelmassa.

Jos nainen tarjoaa tuollaisia palveluja, se ottaa siitä maksun. Ei naiset tarjoa suihinottoja kenelle tahansa kuin jotkut harvat kännissä ja loput ottaa maksun. Yhden illan juttuja muutama harrastaa todella paljon, mutta nekin on jotain koulukiusattuja tai jotenkin hylätyksi itsensä kokevia naisia jotka hakevat hyväksyntää, siis etupäässä. Muutama poikkeus ainoastaan vahvistaa säännön. Sulla on välillä aivan täysin metsään meneviä ihmeteorioita, joissa ei ole päätä eikä häntää, mutta tää on kyllä totta!

Naisena ja palstan tekstejä joskus lukeneena: Ei pidä paikkaansa Vähän on silti Miksi kutsut elämäksi sitä että olet maannut niin monen miehen kanssa että olet menettäny kykysi tuntea tunteita miehiä kohtaan? Ette tule koskaan saamaan. Jos sinua jännittää liikaa, hae apua. Sinusta taas ei tule koskaan naista jonka kanssa miehen olisi ilo olla. Ketä kiinnostaa joku Niin naiset eivät Sinussa ei sitten 3. Ei homo naisista Minua ei taas kiinnosta parisuhde mihen kanssa. Mieluummin olen pariutumatta, tai perustan perheen naisen kanssa.

Olen opetellut nauttimaan seksistä naisten kanssa, mutta kun "olen puutteessa" ts halukas seksiin, fantasioin miehestä, penetraatiosta.. En silti usko, että tuon takia koskaan tulen enää olemaan miehen kanssa muussa kuin kaveri- tai seksisuhteessa. Stephen Fry on sanonut sen asian julki mitä moni heteromies tai nainen ei halua sanoa. Pääasiallinen syy miksi naiset harrastavat seksiä miehen kanssa on vakituisen parisuhteen saaminen miehen kanssa. Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota Omalle kohdalle ei kyllä ole sattunut.

D tietenkin oli siis tilanne päällä jo muutenkin, en kaatuile tuolla kadulla jos joku tulee kuiskaamaan jotain satunnaista. Perinteisen penetraation aikanakin saan sitten useinkin noin kymmenen orgasmia. Olen erittäin tyytyväinen "supervoimastani". Juuri niin sen pitäisi olla, että kaikki saavat toteuttaa seksuaalisuuttaan hyväksi katsomallaan tavalla joo joo, kunhan kyseessä ihan aikuiset ihmiset vapaasta tahdostaan jnejne.

Ai että revähdin nauruun tuolle jälkikirjoitukselle: D Kyllä turkulaiset on oikeesti ihan hyviä tyyppejä ;. Puit sanoiksi sen, mitä itekin olen ajatellut ja mistä oon ajatellut kirjoittaakin, mut kirjoitit vielä hauskasti, nasevasti ja lyhyen ytimekkäästi: Eräs mies jonka kanssa päädyin sittemmin seurustelemaan murehti ensimmäisen seksikertamme jälkeen, että toivottavasti tämä ei ollut pelkkää seksiä ja että olisi kurjaa olla pelkkä pano.

Itsekin olen ollut useammassa tilanteessa, jossa mies on ollut huolissaan siitä, ettei olisi pelkkä pano. Olen myös huomannut, että hyvin monet miehet toivovat seksisuhteelta myös tunnetta eli tuntemista, tykkäämistä ja luottamusta.

Ihan samanlaisia me ollaan kaikki: Aikamme häpeilemätön suunnan näyttäjä! Kiitos, että kirjoitit tämän - olen itsekin avoin, leikkisä ja uusia kokemuksia janoava seikkailija, ja jos elämästä voi nauttia, miksi tekisi sen häpeillen?

Tätä ajatusmaailmaa olen toteuttanut itsekin, ja olen ylpeä siitä että olen helppo. Itsekin aina ihmettelen, kun joku varottaa liiasta helppoudesta. Miksi pitäisi häpeillä sitä että on saanut juuri sitä mitä halusi? Siitä pitää olla ylpeä! Haha apua, tää on mulle  jotenki täysin käsittämätön juttu - tai ois ollu ainakin vielä muutama kuukaus sitten.

Mut on kasvatettu siihen että seksi yhdyntä on kahden rakastavaisen ja vielä tarkemmin avioparin välinen juttu, ja aviomies onkin ainoa jonka kansss oon peittoja heilutellu tosin kokeiltiin jo kihloissa ekan kerran: Yks perustelu oli että koska ei oo vertailukohtaa seksistä muiden kanssa niin on helpompi pysyä tyytyväisenä puolisoonsa, jonka kuitenkin on valinnut ensisijaisesti muiden ominaisuuksien perusteella. Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu.

Koko seksi on ollu mulle aikamoista opettelua ja vasta ihan muutaman kuukauden sisällä oon oppinu nauttimaan siitä edes vähän enemmän. Jopa niin paljon että oon pystynyt listaamaan mieheni lisäks peräti kolme muutakin tyyppiä, joiden kanssa voisin kuvitella yhtyväni ihan tosta noin vaan jos tilanne olis otollinen ja mä oisin sinkku.

Ketään näistä en ole tuntenut ollessani sinkku enkä varmaan ikinä tuu olemaan sinkku, joten realistista mahista muiden kanssa paneskeluun ei oo ollut eikä tuu. Ja ehkä ihan hyvä niin. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja.

Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut. Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut!

Tällaisia tekstejä naisten ja miesten pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan?

Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli. Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa.

Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo. Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;. Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi!

Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta. Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani. Jos en ole tahtonut, olen laittanut jalkani kiinni, mutta onneksi olen tahtonut. Olen tahtonut ja minua on rakastettu, minua on vatkattu ja vanutettu.

Nyt antaudun vain yhdelle, kenties lopun elämäni, mutta aiempia antautumisia se ei huononna, ei poista eikä vähennä yhdenkään kohtaamisen arvoa ja merkitystä. Kaikki kannattavat naisten seksuaalisia vapauksia. Aina kunnes oma aviomies löytyy sängystä helpon naisen kanssa. Hahhah, siis sä kuvittelet että naiset kannattaisivat koko sukupuolensa alistamista ennemmin kuin yksinkertaisesti heivaisivat pettävät kumppanit?

Miten musta tuntuu, että sulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään, että mies on ihan itse vastuussa tekemisistään Eeeii, paras vain kahlita kaikki maailman naiset, jottei luontaisesti vastuuta ja kontrollia vailla oleva aviomiesressukka vahingossakaan löydä mistään vapaata pillua. En, en kuvittele niin kuin sinä kuvittelet minun, yhden lauseen perusteella, kuvittelevan.

Ihmiset leimaavat toisiaan, ja varsinkin naisia, se kai oli postauksen aiheena. Osaatko sinä selittää näitä vääryyksiä, muullakin kuin että leimaajat on vaan tyhmiä, sikoja ja ei-suvakkeja? Oon aika nuori edelleenkin. Eron jälkeen nautin elämästä sinkkuna aikuisena. Sitten oli eräs aiemmin tuttu silloin poika, jonka kanssa törmäiltiin ja pidettiin yhteyttä. Molemmat silloin menevää sorttia. Sitten jossain välissä tajuttiin että ei hitto, ei oo enää ok kertoa treffeistä muiden kanssa toisillemme.

Päädyttiin seurustelemaan, nykyään 2 vuotta yhdessä, mutta sillon aikanaan MINUN seksihistoriani tarkoista luvuista ei koskaan puhuttu, mutta minulla laskettavissa kahden käden sormilla juuri ja juuri oli se joka aikoinaam häiritsi poikaystäväni. Ja poikaystäväni kertoi että aluksi häntä häiritsi minun historiani ja sen takia hän epäili minun kykyäni uskollisuuteen..

Minä en sinänsä halunnut kuulla enempää kuin olin kuullut. Mutta hyväksyin sen että menneisyys on menneisyyttä. C'mon, miksi naisen oletettu vähänkään elämästä nauttiminen olisi väärin? Mä olen oikea ujouden maisteri, en uskaltaisi nettideiteille koskaan.. Miehiä on kyllä tullut ja mennyt. Nyt kun ikää alkaa olla, meinaa oman ikäiset kumppanit olla sen verran laiskoja, että olen vakavasti harkinnut nuorempaa miestä. Paitsi jos työpaikan ATK-vastaava vinkkaisi edes mihinkään suuntaan, lankeisin heti: Aivan mahtava postaus, kiitos tästä!

Tällaisia kirjoituksia pitäisi olla enemmän, että kaikki "helpot tai vaikeat naiset" saisivat nauttia seksuaalisuudestaan ilman tuomitsemista ja kaikella rakkaudella. Mulla on ollut onni tavata ihmisiä jotka on muuttanut käsityksiäni seksistä positiiviseen suuntaan ja herätteleet ajattelemaan lokeroiden ulkopuolelta.

...

HOMO PORNO POJAT ESCORT SERVICE FINLAND

Hurmos ei enää koskaan kuulosta samalta kuin ennen. Voi poikaraasu, missä ahdasmielisessä ympäristössä olet kasvanut? Olet kasvanut pahasti kieroon.

Ilmeisesti seksi SUN kanssa ei tee naisesta huoraa, niinkö, tekopyhä paska. Mulle naisia huoraksi haukkuvat miehet ovat pohjasakkaa, johon en koskisi pitkällä tikullakaan. Kyse ei ole siitä, etteikö naisia kiinnosta seksi miesten kanssa. Kyse on siitä, että naiset pitävät maksimissaan kahtakymmentä prosenttia miehistä lainkaan seksuaalisesti kiihottavina. Ennen kuin joku suuttuu yleistämisestä, niin sanotaan suosiolla että 80 prosenttia naisista toimii näin, jolloin ns. Pareton periaate on voimassa.

Nainen tai tähän vähemmistöön kuuluva mies ei voi tajuta näitä palstojen ei seksuaalisuutta -väitteitä mitenkään. Joskus kun olen keskustellut chatissa erään tällaisen max. Keskivertomiehen kokemus on hyvin päinvastainen; tavallisen miehen seksuaalisuuden arvo markkinoilla on nolla tai useasti jopa miinusmerkkinen. Naisten seksipuistoja ja -saunoja olisi olemassa, jos niihin saataisiin parveilemaan vain tämä miesten eliitti.

Näillä miehillä ei vain ole mitään kiinnostusta lähteä sellaisiin; hehän saisivat kaikilta ja voivat ottaa haluamansa jo nyt. Jotenkin minulla on sellainen olo, että nykyiset trendiyökerhot ovat käytännössä näitä mainittuja "saunoja". Miljöö, musiikki ja muu tarjonta toteutetaan naisten ehdolla, naiset ovat halutuimpia asiakkaita, ja miehille asetetaan tiukemmat ulkonäkö- ja pukeutumiskriteerit jo sisäänpääsyyn. Puhut asiaa myönnän vaikka nainen olenkin.

Se on miehille esitetty, että naisilla ei saisi olla mitään suoria haluja ja seksiä saisi naiset harrastaa vain parisuhteessa, mieluiten avioliitossa.

Pelottava ajatus, että naista yhtäkkiä vaan alkaisi panettaa niin, että vaikka masturboisi tai harrastaisi seksiä vain seksin takia. Todellisuus on sitten vähän eri, mutta onneksi on näitä atm: Miesten ja naisten eroja: Outoa, varsinkin kun luvulta asti on väitetty että se tuntuu naisesta paremmalta.

Jos kiinnostaisi, naisilla olisi tuhansia miesten kuvia koneellaan kuten miehillä. Naisia kiinnostaa enintään katsella itse aktia. Miehet taas peittelevät seksuaalisuuttaan koska tietävät että se inhottaa naisia ellei ole YTM. Teininainen myös tajusi että seksiä on helpompaa saada jos on nainen. Sen sijaan nainen ei voisi seurustella miehen kanssa jolla ei ole penistä. Osittain tämä johtuu naisen psykologisesta yksitoikkoisuudesta; mitä isompi penis, sen naisellisemmaksi nainen itsensä sen vierellä kokee.

Osittain siitä että naisilla ei ole fetissejä eivätkä naiset saa nautintoa moninaisista eri 'hoitomuodoista' kuten miehet. Teininaisilta voi tulla rehellisempiä mielipiteitä kuin palstan rypistyneiltä horatsuilta koska teininaiset ovat kokemattomampia.

Rypistyneet horatsut ovat harjoitelleet valehtelemista jo 10 - 20 vuotta. Idi Aminin valtikka Toisaalta teinitytöiltä voi tulla vähän mitä tahansa, koska eivät ole miettineet asioita. Tai haluavat jallittaa kuulijaa.

Ja nämä havainnot Ei sitä tartte kun Minkä takia Hunksit pelehtivät tangoissaan? Tuosta myytistä joutuukin kärsimäään kokemattomien miesten käsissä, kun eivät ymmärrä sen herkkyyttä. Minä ainakaan en kuvitellut kasvavani pojaksi, lapsena ajattelin että pojilta kasvoi joku ylimääräinen äklö mato ja säälin niitä reppanoita. Oikea nainen paljastuu vaikka yrittäisi peitellä, jos mies ei osaa lukea naista se on oma häpee. Miesten halukkuus ei inhota naista, paitsi jos mies on vastenmielinen- en tiedä mikä on YTM, mutta jokainen nainen kiihottuu jostain, mutta ei kaikista.

Et voi verrata paria hassua Hunks-pelleä, joita on nähnyt murto-osa naisista, siihen että miehet katselevat elottomien naisten kuvia sekä naisten ruumiinosien kuvia. Hunksit sun muut ovat muoti-ilmiö joille naiset porukalla naureskelevat. Sen lisäksi Hunksit ovat bodareita kun taas miesten katselemat naiset eivät normaalisti mitään erityisen urheilullisia. Häpyhuulet, joista suurin osa naisen ulkoisista sukuelimistä koostuu, ovat lähinnä pelkkää rasvakudosta ja sidekudosta ja toimii panssarina.

Klitoris on huomaamaton näppylä jonka olemassaolosta naiset eivät ole kovin kiinnostuneita. Sitten jää vain reikä jonka seinämissä ei ole hirveästi tuntoa. Et sentään näytä kiistävän olematonta tunnesidettä.

On paljon naisia jotka ovat enemmän kuin vuotiaita mutta nuorempia kuin Kyllä vuotiaskin nainen voi saada seksiä nuorelta mieheltä ja varsinkin tehdä nuorelle miehelle seksuaalisen palveluksen. Sellaista naiset eivät vain koskaan halua tehdä ilman jotain hyötyä; toisin kuin homppelit ja heteromiehet. Mies turhautuu kun hänen selkokieliset aloitteensa eivät johda mihinkään.

Nainen turhautuu jos mies ei yritä huohottaen päälle juuri oikeaan aikaan ja oikeille sanoilla, koska nainen ei voi itse tehdä mitään. Se ettei naisella olisi emätintä ei edes näkyisi ulos, joten se on visuaalisesti yhdentekevä asia koska mies ei näe naisen sisuskaluja.

Naista leikkivät perverssit ovat ihan eri asia. Ainahan naiset sanovat tuota samaa "Ei me mitään liian isoa haluta, urpo! Hieman naurattaa tämä sinun tyylisi Minulla on sama fetissi kuin edellisellä kirjoittajalla, pitkät hiukset miehellä siis.

Pitkät hyvin hoidetut hiukset saavat märäksi, se on niin yksinkertaista. Miehen muulla ulkonäöllä on vähän merkitystä, haluaisin vain pujottaa sormeni miehen hiuksiin, nuuhkia hoitoaineen tuoksua, harjata niitä ja tuntea ne päälläni.

Fantasioin aina seksistä kun näen upeat hiukset leveillä hartioilla. Aloitus on aikamoista satuilua. Vaikka tuo julkkishomo olisikin sanonut noin, niin mitä ihmettä hän homona tietää naisista ja heidän seksuaalisuudestaan? Ensinnäkin voisin sanoa, että minulla naisena seksihalut vaihtelevat. Esimerkiksi vauvan synnyttyä seksihalut olivat matalimmillaan ja siinä on syynä hormonaaliset vaihtelut.

Sen sijaan kun olen rakastunut, haluan seksiä enemmän kuin mies. Kun tunteet laantuvat, seksinhimokin laantuu. Sinkkuna tulee masturboitua ja se on ihn luonnollista tietenkin. Minusta miehen ja naisen seksuaalisuus saattaa kohdistua eri tavoin. Jos homomiehet haluavat seksiä miesten vessoissa, niin olkoon heillä siihen oikeus, mutta minä kaipaan enemmän tasokkuutta seksiin kuin heittäytyä selälleni kusiselle lattialle. Minun kohdalla on tärkeää, että mies on arvoiseni, jotta annan hänelle seksiä, sillä miehen ja naisen välillä yhden yön suhteissa on aina se riski, että mies saa orgasmeja ja nainen ei yhtään.

Siksi naisen kuuluukin olla nirso, jotta hän saa sen mitä haluaa orgasmin. Miksi naisen kannattaisi ryhtyäkään seksiin, jos hän jo valmiiksi arvelee, että kyseinen mies ei kykene tyydyttämään naista?

Mies voisi hankkia kokemuksia ja lukea oikeita tutkimuksia joita on tehty suomalaisten seksuaalisuudesta. Esimerkiksi Väestöliiton tutkija Osmo Kontula on julkaissut vuosikymmenien aikana runsaasti tutkittua tietoa suomalaisten seksuaalisuudesta. Iltalehden kyselyn mukaan puolet naisista haluaisi enemmän seksiä: On ehkä tabu, että miesten vähäisistä haluista ei puhuta tai että naisten suurista seksihaluista ei myöskään puhuta.

Se mikä on keskivertoa, on aika laaja-alainen asia. On normaalia harrastaa seksiä kerran päivässä tai kerran viikossa. Jos pariskunta on tyytyväinen harrastaessaan seksiä kerran kuukaudessa, niin ei kai sekään mikään ongelma ole, jos kumpikin on aidosti siihen tyytyväinen?

Naiset jotka haluavat paljon seksiä eivät halua sitä seksin takia vaan laadukkaan miehen ihailun takia tai esimerkiksi rahallisten hyötyjen takia.

Nainen joka haluaa paljon seksiä on huo-ra. No sä et sit ainakaan ole koskaan seksiä saanut. Paitsi ehkä just huoralta. Tuo naisen ja naisen seksuaalisuuden vähättely on teidät tuohon surkeaan tilanteeseenne juuri ajanutkin. Olen tosiaan saanut huo-ralta. Niitähän suurin osa naisista on. No niinhän tietenkin on. Enkä pyydä siitä rahaa. Menen jatkamaan seksin etsimistä. Et sinä ole huo-ra, vaan lut-ka. Lut-kissa on se hyvä puoli, että niitä saa sanoa sängyssä lutk-kiksi ja ne lämpenee siitä ihan hel-vetisti.

Tottakai tiedän, sinä et sille tasolle koskaan tule yltämään. Saat tyytyä tumppuun tästäkin eteenpäin. Huomaa, että sä et ole ollut ikinä sängyssä yhdenkään naisen kanssa Hassua miten koko ajan täällä sinkut palstalla ja joka puolella muuallakin valietataan sitä miten miehet haluavat pelkkää seksiä. Opetetaan että kannattaisi etsiä naista tositarkoituksella jos haluaa naisseuraa. Mutta sitten kuitenkin aina jos joku tekee tämän tyyppisen aloituksen, niin heti ollaan saarnaamassa että kyllä naisetkin haluavat seksiä yhtä paljon kuin miehet ja on tosi vanhanaikaista kuvitella muuta.

Mutta jos naiset haluavat seksiä, niin mistä johtuu ettei esim. Vaikka lupaan keskittyä seksissä juuri naisen nautintoon jne Eivätkö naiset usko sitä?

En voi todistaa pystyväni antamaan hyvää seksiä jos kukaan ei anna siihen mahdollisuutta. Voin ainoastaan luvata sen ilmoituksessani, mutta minkä sille voi jos naiset eivät usko sitä. Sinulla ei ole tarjota riittävästi rahaa, julkisuutta tai suositun miehen seuraa että yksikään huo-ra kiinnostuisi tarjouksestasi riittävästi.

Siihen, ettet saa Iskuri viesteihisi vastauksia, johtuu vain ja ainoastaan siitä, että kaikki edes jonkunnäköiset naiset saa pelkkää seksiseuraa myös livekontaktein. Erittäin harva nainen hakee seksiseuraa netistä koska siellä naista luullaan prostituoiduksi ja siksi, että netissä kumppanista nyt ei vaan saa mitään kunnollista kuvaa.

Se on pelottavaa myös siksi, että miesten joukossa on kainelaisia väkivaltaisia hulluja. Itse siis hankin seksiseurani odottamalla että joku kivannäköinen mies tulee vastaan jossain, flirtataan ja asiat etenee omalla tahdillaan.

Tuo livekontakti juttu on kuitenkin tosi epämiellyttävä miehen kannalta. Naiset jatkuvasti suuttuvat minulle kun kuvittelevat että olen pelkän seksin perässä, siis silloinkin kun oikeasti etsin oikeaa parisuhdetta.

Jos naiset suuttuvat minulle usein ilman syytäkin koska kuvittelevat että haen pelkkää seksiä, miten voisin ikinä mennä sellaista oikeasti ehdottamaan. Netin kautta tuo kaikki toimisi paljon paremmin, koska kumpikin tietää alusta pitäen mitä toinen on hakemassa.

Livenä jätän sen seksin ehdottamisen suosiolla naisen tehtäväksi, koska en halua loukata häntä. Mutta eihän se tietenkään johda mihinkään. No eihän se niin helppoa koskaan ole, kummallekaan ospuolelle. Osoitapa nyt naisena kiinnostustasi seksiin tai miehiin yleensä, niin olet huo-ra.

Kuten taas aiemmista kommenteista olemme oppineet. Jotenkin vaan pitää päästä siihen kontaktiin, ensin tutustua muuten ja siitä sitten eteenpäin, joko parisuhteeseen tai seksiin. Baarissa viina nopeuttaa prosessia mutta itse en tykkää kännipanoista. Hyvät seksisuhteet ovat aan jotenkin sattumalta löytyneet, vaikka turhan harvoin niitä tulee eteen.

Mutta ei sen tarvitsisi olla niin vaikeaa. Netin kautta tutustuessa molemmat tietävät mitä toinen on hakemassa.

Voi sopia vaikka tapaamisen ihan muissa merkeissä aluksi. Siinä tutustuessa sitten huomaa ettei mies ole mikään väkivaltainen sekopää. Sitten voikin mennä asiaan. Oon muuten vuotias mies Helsingistä. Oon oikeasti kiva ihminen. Jos asut missään lähimaillakaan, niin voit ottaa yhteyttä tähän osoitteeseen: Esität asiasi jotenkin väärin, jos naiset aidosti suuttuvat sinulle kuten kerroit. Ehkä myös otat kontaktia naisiin, joiden kanssa ei kerta kaikkiaan synkkaa. En esitä asiaani väärin.

Esitän sen usein ehkä vähän yllättävässä tilanteessa. Sitten nainen vetää äkkiä jonkun ennakkoluuloisen johtopäätöksen, vastaa vihaisesti ja poistuu äkkiä paikalta. Tosi asiallinen vastaus taas kerran. Itse sanoit että hyviä seksisuhteita tulee turhan harvoin eteen. Sitten ilman mitään perusteluja päätät tyrmätä tylysti tutustumisehdotukseni. Olisi kiva tietää mitä tällaisten naisten mielessä oikein liikkuu, jos nyt edes olet nainen. Onko olemassa joku naisten salainen sääntökirja jossa lukee että netin kautta ei saa tutustua ihmisiin vai mistä on kyse?

Toisaalta eipä naiset netin ulkopuolellakaan tiedä mitä tarkoittaa kohtelias kieltäytyminen. Sekö että ei Läpeensä pahoja ja julmia. Ei vaan se kun mies ehdottaa ihan viattomasti tutustumista niin siihen vastataan että "Jatka vaan tumputusta". JOKAINEN mies lupaa olevansa hyvä ja hellä mutta sopivan kiihkeä rakastaja, koska eihän kukaan kerro totuutta, että on vaikea saada vehjettä seisomaan ja sen jälkeenkin itse akti kestää vain minuuttia. Koska miehet ovat itsekkäitä heille riittää sisään-ulos-tuijotus -systeemi eikä heitä kiinnosta naisen orgasmi , niin he tekevät karhunpalveluksen itselleen ja muille miehille: Jos jostakin syystä tapaisin miehen, joka olisi hyvä rakastelija, niin vaikka huomaisimme, että suhteessa ei ole ainesta parisuhteeksi, niin ymmärrän hyvin, miksi jotkut jäävät roikkumaan vakipanosuhteisiin.

Hyvä mies rakastajana on tosi harvinaista. En tiedä miksi olet päätynyt suhteisiin vain miesten kanssa, jotka ovat huonoja rakastelijoita. Ehkä suurin osa miehistä todella on itsekkäitä sängyssä.

Sen kuitenkin tiedän että itse en ole. Minulle naisen orgasmi seksissä on paljon tärkeämpi kuin omani. Voisin olla seksisuhteessa johon ei liity ollenkaan sisään-ulos -systeemiä. Suhteessa joka pyörii ainoastaan naisen nautinnon ympärillä.

Koska minulle suurinta nautintoa tuottaa naisen nautinto. Valitettavasti näistä asioista ei kuitenkaan saa työtodistusta, joten en voi antaa kuin kunniasanani siitä että haluan keskittyä nimenomaan naisen orgasmiin. Tulee niin surullinen olo, kun kirjoitat että tekis mieli. Tiedän että voisin antaa sinulle juuri sitä mitä haluat, mutta kaikki riippuu vain siitä annatko minulle mahdollisuutta siihen. Minun mielestä olisi kiva tutustua ja katsoa mihin se johtaa. Voit ottaa yhteyttä vaikka ihan lyhyellä viestillä, jos yhtään heräsi kiinnostus: Joo en kyllä tuon perusteella urpoksi menisi haukkumaan.

Mutta jos katselee vähän tuota tutustumiseen ehdottavaa viestiä, niin ainakin itselle naisena siitä hyppää silmään kaksi asiaa, joissa on negatiivisia viboja: Toisekseen, toteamus "olen oikeasti tosi mukava" on erittäin turha, ylenkatsova ja typeränpuoleinen ilmaisu, koska fiksu nainen tekee miehestä joka tapauksessa oman arvionsa. Lisäksi, siinä vähän pidetään naista holhottavana ja jonkin verran tyhmänäkin: Hyvän itseluottamuksen omaavan ei tarvitse komentaa muita ajattelemaan itsestään tietyllä tavalla.

Joo voi tuntua pinnalliselta, mutta nyt ollaan netissä ja ensivaikutelma ja sanavalinnoista kumpuavat mielikuvat ratkaisevat täällä oikein erityisen paljon. Ja totuuden kaunistelijat jäävät aina kiinni, joten on parempi vaan olla oma itsensä ja puhua totta. Yksinkertaista, mutta käytännössä käsittämättömän vaikeaa ja harvinaista. Anna hyvän kiertää Muistan nähneeni joskus muulloinkin tämän mailiosoitteen.

Mitä jos saisit muutamilta naisilta suosituksia? Meillä naisporukassa kulkee muutama vakkari laajemmassa piirissä, jos jollain kaverilla on "hätää" niin kysytään saako antaa numeroa heille. Kaikki ovat oleet tyytyväisiä. Neuvo seuraavaa lähestymisyritystä varten. Ei tosiaankaan kannata tehdä tuttavuutta ketjussa, jossa suuressa osassa viesteistä kutsutaan naisia huoriksi. Sä saatat ihan hyvin olla juuri tuollainen huorittelija, joka nyt yrittää piilottaa taipumustaan.

Mukava kun tykkäsit, mutta harmi kun näin viestisi vasta nyt. Olisitpa ottanut yhteyttä tuohon maili-osoitteeseeni, niin oltaisiin voitu jutella enemmän. Olisi mahtavaa saada suosituksia naisilta. Mielelläni auttaisin "hädässä" olevia kavereitasi. Kiva kun vastasit ja annoit vähän naisnäkökulmaa mutta tässä vielä omat kommenttini asiaan: Tuo oli siis ikivanha sähköpsotiosoitteeni kouluajoilta. Muutenkaan en ikinä osaa ennakoida että ihmiset voivat olla niin ennakkoluuloisia että tuomitsevat toisen niin lapsellisesta syystä, kuin mailiosoitteen perusteella.

En siis todellakaan ole mikään surffari-panomies. En ole surffannut koko elämässäni enkä ole koskaan harrastanut ainuttakaan yhden illan juttua. Ne arviot harvemmin liittyvät mitenkään todellisuutten. Kuten esimerkiksi tuo surffaripoika arvio Juuri siitä syystä tuntuu että on pakko oikeasti mainita että olen mukava ihminen, kun naiset kuitenkin vetävät mitä ihmeellisimpiä johtopäätöksiä kaikesta mitä kirjoitan.

Jotenkin olettaisin että jos ihminen ei oikeasti ole mukava ihminen, niin hänellä ei myöskään olisi pokkaa väittää sellaista. Totuuden vääristelijät jäävät kiinni. Mistä siis johtuu että naisilla ei ole yleensä minkäänlaista mielenkiintoa edes testata onko kyseessä totuuden vääristelijä vai mies joka vilpittömästi puhuu totta?

Itse olen ollut koko ajan oma itseni ja puhunut totta, mutta valitettavasti se ei riitä, kun naiset ovat yleensä niin ennakkoluuloisia, että he automaattisesti olettavat että valehtelen, eivätkä anna mitään mahdollisuutta todistaa että puhun oikeasti totta.

Ihan eri asia Samaa mieltä monien kanssa siitä, ettei Stephen Fry homoseksuaalina ymmärrä naisten seksuaalisuudesta mitään ja on väärä ihminen puhumaan siitä. On toinenkin asia, mitä Stephen ei ymmärrä ja luultavasti siksi, että on homo. Nimittäin nainen voi tulla raskaaksi. Vaikka olisi ehkäisykin, niin sekin voi pettää. Siksi on luonnollista, että naiset ovat irtosuhteiden osalta varovaisempia ja valikoivampia. Heteroseksiä ja homoseksiä ei siksi voi koskaan rinnastaa toisiinsa.

Heteroseksin seuraus voi olla uusi ihminen, homoseksin ei koskaan. Ei nainen voi tulla raskaaksi jos kondomia käytetään oikein. Eikä se kondomin käyttäminen kovin vaikeaa oikeasti ole. Entä jos kondomi menee rikki? Ja vaikka ei menisikään, niin tieto siitä mahdollisuudesta tekee naisista varovaisempia kaikin tavoin. Eihän ne miehetkään yleensä mielellään ota vastuuta vahinkolapsistaan.

Ei se ymmärrä heteromiehenkään ajatuksenkulkua, vain itsensä kaltaisten homomiesten. Väitän, että vain osa miehistä haluaisi sitä seksiä oikeassa elämässä pornofilmien tapaan, kaikkia fantasioita ei haluta tai edes kannata aina toteuttaa.

Johan nuo netistä seksiseuraa hakevat naiset valittelevat aika usein, että ohareita tehdään, vaikka helpolla olisi piparia tarjolla. Niin, ehkä jotkut bodatut netin YT hunks miehet tekevät ohareita. Mutta jos joskus joku nainen voisi ottaa yhteyttä edes suht tavallisiin miehiin, niin välttyisi niiltä ohareilta.

Ei kondomit normaalikäytössä mene rikki. Tuollainen on ihan vainoharhaista. Ei niitä miehiäkään seksuaalisessa mielessä kiinnosta nainen, jos tämä on vähän ylipainoinen. Olen ottanut yhteyttä moneen ylipainoiseen. Niiltäkään ei tietenkään vastauksia tule, koska hekin saavat noin yhteydenottoa miehiltä ja myös niiltä bodareilta. On niitä kuule tapahtunut. Tiedän ainakin kaksi ns. Sinulle on joko valehdeltu tai sitten se kondomi ei ole ollut ihan normaalikäytössä. Ehkä joku on imenyt vähän turhan rajusti sitä kikkeliä ja se on sitten siinä revennyt.

Sen jälkeen ryhdytty panemaan. Tai sitten kyseessä oli joku ikivanha kondomi. Kyllä niitä kondomeja sen verran on testattu että normaalikäytössä ne eivät todellakaan hajoa. Ei vaan, se tahtoo olla aika usean miehen tauti, että puheet ovat helvetin kovat, tekoja on sitten paljon vähemmän. Etenkin netissä, kun ei tarvitse olla kasvotusten. Puolusteletko todellakin tuota joka sanoi minulle pata kattilaa soimaa, vaikka todistin hänen väitteensä roskaksi. Kuka tahansa lihava nainen Uudeltamaalta joka haluaa seksiä ilmoittautukoon.

Paitsi ne joilla on sukupuolitauteja. Tulen mielelläni panemaan teitä. Ja tämä ei todellakaan ole pelkkää puhetta. Todistan puheeni mielelläni todeksi teoilla. Miehet eivät todellakaan ole yhtä naurettavan valikoivia kuin naiset näissä asioissa. Se on fakta ja turha väittää vastaan.

Kommentoija puhui ei-toivotuista raskauksista ja sinä vedät homojen hivit peliin? Tulinpas vaan kun se mokoma hajosi käytössä. Miehenä voin kyllä sanoa, että vaikeasti tavoiteltavissa ja koppavissa naisissa ei ole mitään kiinnostavaa. Jos naiset olisivat enmmän suostuvaisia seksiin olisi kaikki paljon helpompaa miehen kannalta.

Ei se helvetin vonkaaminen ja naisten ympäripuhuminen mitään kivaa ole. Ja toisaalta miehet haukkuvat lutkiksi ja huoriksi niitä naisia, jotka suostuvat helpolla. Taas osoitus siitä, etteivät miehet tiedä mitä haluavat!! Ihan yhtä suuri lutka se nainen on jos hän suostuu helposti kuin jos hän suostuu vaikeasti. Hän kuitenkin suostuu irtoseksiin joten hän on lutka. Jos haluat harrastaa irtoseksiä niin ole välittämättä lutkittelijoista. Jos puolestaan haluat pitää kiltin tytön maineen niin älä harrasta irtoseksiä.

Ei se sen vaikeampaa ole. Tutustu vain niihin miehiin jotka ovat tositarkoituksella liikkeellä. Ja silloinkaan ei tarvitse esittää vaikeasti tavoiteltavaa.

Ei kukaan tuomitse jos suostuu helposti treffeille. Onkohan sulla vähän turhan korkea käsitys itsestäsi, homopetteri. Aikuiset ihmiset normaalisti harrastavat seksiä, eikä se tee kenestäkään lutkaa tai huoraa tai huorankäyttäjää.

Sun uskonyhteisössä ilmeisesti naiset ovat huoria ja miehet huorankäyttäjiä. Säälin sua ja sun kaltaisia surkimuksia. Pysy sinä niissä uskonyhteisösi naisissa ja harrasta himotonta seksiä. Itse en harrasta irtosuhteita, vaan parisuhteita. Miksei seksiin muka voisi liittyä himoa, jos siihen liittyy rakkautta? Toisaalta en sano etteikö irtosuhteita saisi harrastaa, mutta silloin on paras myös kestää lutkan maine.

Jos haluaa harrastaa irtoseksiä niin siitä vain, mutta ei se vaikeasti tavoiteltavan esittäminen mitenkään mainetta siinä vaiheessa enää paranna. On jo niin pitkä ketju, että en lähtenyt tutkimaan onko joku jo vastannut samalla tavalla En tiedä mitä hän on aiheesta sanonut mutta On se hieno mies tuo Fry. Hän saa Dawkinsin nättämään buddhalaiselta aina välillä. Ja kuten tuolla on joku nikillä fry vain pelleilee Huomautan, että yksi tuon monipuolisen miehen titteleistä on koomikko.

Vaan voisin myös sanoa, että tuo lausunto, vaikka vitsaillen olisikin on sitä komedian lajia joka perustuu totuuden siemeneen. Lisäksi on hyvä huomata se että homomiehet esim. Homot siis etsivät usein sen tai toisen näköistä tai ikäistä miestä jolle antaa suuseksiä tai anusta tai jotain muuta. Myös osa heteromiehistä tekee tämäntyyppistä päivystystä heteronaisille mutta koska seksi ei hirveästi kiinnosta naisia, eivät naiset normaalisti tartu näihin täkyihin.

Sen sijaan se että homo -tai bimies käy hoidattamassa tarpeensa homomiehellä on täysin normaalia ja arkista asiointia kuten pankissa tai kaupassa käyminen. Tarvitsee vain sopia paikka. Jos nainen päivystäisi chatissä kertomassa miten etsii miestä jolta ottaa suihin niin naista pidettäisiin täysin mielisairaana ja naiselle spekuloitaisiin traumaattinen menneisyys koska naiselle tuollainen käytös olisi niin luonnotonta.

Tuollaisia naisia ei juurikaan ole olemassa. Sen sijaan on ihan normaalia että joku finninaamainen ja hormonien pyörteissä kieppuva teinimies tarjoutuu ihastelemaan jonkun äitinsä ikäisen naisen vittua. Kuten sanoin, myös osa heteromiehistä tarjoaa tätä naisille mutta harvoja kiinnostaa. Tää on muuten niin totta! Oikeesti, homomiehet saattaa olla tosi avoimia ja seksuaalisesti tarjolla, naiset ei.

Naisista oikeasti lähinnä jotkut traumatisoituneet on, siis lähes kaikilla näin ylitarjoavilla naisilla olisi joku "vamma". Yksi dokkarikin kerran haastattelu HC pornoa tekeviä naisia, ja jokaikisellä oli hylkäämistä, hyväksikäyttöä, tai siis kaikkea paskaa takana, jokaikinen oli jollain tavalla vammautunut, vaikka siis sitä ei painotettu ohjelmassa.

Jos nainen tarjoaa tuollaisia palveluja, se ottaa siitä maksun. Ei naiset tarjoa suihinottoja kenelle tahansa kuin jotkut harvat kännissä ja loput ottaa maksun. Yhden illan juttuja muutama harrastaa todella paljon, mutta nekin on jotain koulukiusattuja tai jotenkin hylätyksi itsensä kokevia naisia jotka hakevat hyväksyntää, siis etupäässä. Muutama poikkeus ainoastaan vahvistaa säännön. Sulla on välillä aivan täysin metsään meneviä ihmeteorioita, joissa ei ole päätä eikä häntää, mutta tää on kyllä totta!

Naisena ja palstan tekstejä joskus lukeneena: Ei pidä paikkaansa Vähän on silti Miksi kutsut elämäksi sitä että olet maannut niin monen miehen kanssa että olet menettäny kykysi tuntea tunteita miehiä kohtaan? Ette tule koskaan saamaan. Jos sinua jännittää liikaa, hae apua. Sinusta taas ei tule koskaan naista jonka kanssa miehen olisi ilo olla.

Ketä kiinnostaa joku Niin naiset eivät Sinussa ei sitten 3. Ei homo naisista Minua ei taas kiinnosta parisuhde mihen kanssa. Mieluummin olen pariutumatta, tai perustan perheen naisen kanssa.

Olen opetellut nauttimaan seksistä naisten kanssa, mutta kun "olen puutteessa" ts halukas seksiin, fantasioin miehestä, penetraatiosta.. En silti usko, että tuon takia koskaan tulen enää olemaan miehen kanssa muussa kuin kaveri- tai seksisuhteessa.

Stephen Fry on sanonut sen asian julki mitä moni heteromies tai nainen ei halua sanoa. Pääasiallinen syy miksi naiset harrastavat seksiä miehen kanssa on vakituisen parisuhteen saaminen miehen kanssa. Naisilla on halu miellyttää miestä, eivätkä he saa juuri mitään nautintoa itse seksistä, mielihyvä tulee siitä, että nainen kokee olevansa viehättävä ja tärkeä miehelle. Moni nainen pitää miesvartaloa varsin epämiellyttävänä ja miehen penistä he suorastaan pitävät vastenmielisen näköisenä.

Moni heteronainen katselee mieluummin naisvartaloita kuin miesten vartaloita. Esimerkiksi naistenlehdet ovat täynnä kuvia naisista, mutta vähäpukeisten miesten kuvat samoissa lehdissä loistavat poissaolollaan. Nykypäivän media kuvaa monesti naisen miehen kaltaiseksi seksikäyttätymiseltään.

Kuitenkin todellisessa elämässä saa huomata monesti, että erot miesten ja naisten välillä juuri käyttätymisessä seksin suhteen ovat suuret. Naisten kuvaaminen seksuaalisesti aktiivisiksi ja aloitteita tekeviksi on pitkälti median pyrkimystä luoda kuvaa naisesta tasa-arvoisena suhteessa miehiin, myös seksualisuuden puolella.

Olikohan tämä miehen vai naisen mielipide? Itse kuvittelisin että tämä menee niin, että naiset haluavat niitä miehiä ketä haluavat, mutta yksilöllisiä vaihteluja on paljon.

Niin, kyllähän naiset niitä miehiä haluavat, mutta ne syyt miksi haluavat ovat eri kuin miehillä. Yksilöiden välillä on tietysti eroja, kaikki naiset eivät ole samanlaisia ja sama pätee miehiin, mutta tästä huolimatta eri sukupuolet ovat silti hyvin kaukana toisistaan, mitä tulee seksuaalisuuteen.

Niin no vaikeahan tästä on päästä täysin perille, koska naiset levittävät niin paljon disinformaatiota. Vai oliskohan suurimmalla osalla naisista totuus siinä, että haluaa parisuhteen, josta saa rakkautta, hellyyttä, ystävyyttä yms. Olen itse ollut sinkkuna jotain parisen vuotta. Kun en ole löytänyt parisuhdetta, niin en ole harrastanut myöskään seksiä. Haluan seksiä vain sellaiselta mieheltä, jota rakastan ja johon luotan ja joka on sitoutunut minuun ja parisuhteeseemme.

Seksitarpeet saa onneksi sitä odotellessa hoidettua omalla kädelläkin. Mikään vaihdon väline se ei ole terveessä parisuhteessa, vaan silloin nainen haluaa sekä seksiä että sen hyvän suhteen miehen kanssa. Eri asia sitten jotkut AnnaNicolet vanhojen öljykurppiensa kanssa, silloin voidaan puhua vaihdon välineistä.

Eli nainen pitäisi saada vähintään ihastumaan että saa häneltä seksiä. Mieluummin olisin ottanut sen fyysisen kaveripohjan. En voi puhua kokonaisen sukupuolen puolesta. Osalla naisista asia on toki niin, että fyysinen vetovoima seuraa henkistä. Toivotaan, että löydät kaltaisesi horatsu-asenteella. Tai naisen, joka kaipaa pelkkää fyysistä mistä lie omista syistään. Naiset ovat viisaita, eivätkä halua miehen hyppykuppaa ja yleisten paikkojen kirppuja.

Lisäksi he satsaavat pysyvämpiin arvoihin kuin hetken nautintoon, ei vieraaseen mieheen voi luottaa. Ja jos on joku ällö seksistinen tyyppi. En hyväksy naista, joka nauttii seksistä, Kunnon nainen ei nauti seksistä, vaan suostuu siihen vain syvästä rakkaudesta miestä kohtaan.

Syvä rakkaus miestä kohtaan saa tietysti naisen nauttimaan seksistä juuri sen miehen kanssa. Sellaista et tule elämässäsi kokemaan, suuri reikäpää.

Hyväksyntäsi lienee ihmisille muutenkin vailla merkitystä, koska kukaan tuskin pitää sinusta tai arvostaa sinua riittävästi antaakseen merkitystä muuna kuin vitsinä. Naiselle pillu on Nainen haluaa kyllä No ei sun kanssasi, mutta jonkun toisen. Kokemukseni mukaan tuo vaikuttaisi olevan totta.

Naiset usein käyvät kauppaa seksillä parisuhteessa: Jos nainen saa kunnon orgasmin miehen käsittelyssä hän haluaa vain lisää ja lisää Naisen ei kuulukaan haluta seksiä, vaan suostua siihen syvästä rakkaudesta miestä kohtaan. Nainen joka haluaa seksiä on lutka.

Syvä rakkausja keho kymänä? Kuulostat raiskaajalta tai pedofiililta. Olenhan minä sentään luonut teille taivaan ja maan! No ristiinnauliitutta ittes sitten seuraavaks!

Onko sinulla psykosi päällä? Hyvä mies hakeudu hoitoon. Tähän haastavan ja vaativaan kysymykseen "Haluavatko naiset oikeasti seksiä osaavat oikeasti vastata vain naiset. Vain naisella on tämän salaperäiseean asiaan tieto hallussaan.

Nainen voi haluta seksiä ja salata tiedon tai olla haluamatta ,. Tämä on ihan yksinkertaista. Osa naisista kykenee seksiin myös ilman omaa kiihottumista toisin kuin miehet. Minä olen tavallaan vähän ylpeäkin siitä, että olen helppo. En helppo pelkästään seksuaalisessa mielessä, vaan helppo ihmisenä. Ainakin uskoisin olevani suhteellisen välitön, avoin ja rento. Semmoinen, jolle on helppo puhua ja jonka kanssa voi harrastaa vähän seksiäkin, jos siltä tuntuu. Ilman, että pitää heti juosta alttarille tai vannoa ikuista rakkautta.

Me emme halua seurustella sellaisten tyyppien kanssa, joita kiinnostaa päämme sisällön sijaan alapäämme nykyinen tai entinen sisältö. Meitä ei haittaa se, että seksistiset kusipäät eivät lähesty meitä. Me haluamme toteuttaa rauhassa itseämme ja ominaisuuksiamme sellaisten tyyppien kanssa, joista pidämme ja kunnioittaa niitä, jotka kunnioittavat meitä. En nyt siis mitenkään erityisesti liputa sen puolesta, että kaikkien pitäisi naida kaikkea mahdollista liikkuvaa. Jos haluaa rakastella vain itselle tosi tosi tärkeiden ihmisten kanssa, tai jos ei halua harrastaa seksiä ollenkaan, sekin on tietysti ihan hyväksyttävää; jokainen päättäköön itse, miten a seksuaalisuuttaan toteuttaa.

Sen sijaan liputan sen puolesta, että jokainen saisi toteuttaa seksuaalisuuttaan ihan siten, miten itsestä tuntuu hyvältä. Ilman, että siitä leimaantuisi, tai että sitä tarvitsisi hävetä ja peitellä. Olipa sitten nainen tai mies tai siltä välitä. Eikä siitä ole pakko kertoa, ellei itse halua. Sen voi tehdä salaa, julkisesti tai puolijulkisestikin. Joskus muuten tuntuu siltä, että naiset pitävät enemmän kiinni tästä miesten muinoin syöttämästä ja ylläpitämästä ideasta naisten vähempiarvoisesta ja arveluttavasta seksuaalisuudesta.

Johtuisiko siitä ettei uskalla kohdata omaa haluaan ja himoaan vai mistä? On opittu häpeämään kroppaa ja sen toimintoja? Seksi mieltyy jotenkin likaisena asiana, josta ei saa nauttia, ei ainakaan omasta orgasmistaan? Pimppi on ruma ja ällöttävä eikä sinne kattella, varsinkaan kosketa kun pakon edessä?

Pimppi on kaveri ja ihan järjettömän voiman sekä ilon lähde jos sen hyväksyy osaksi itseä. Sanoisin, että täs on aika paljon tekemistä sen kanssa, että miehet yleisesti ovat naisille kateellisia naisten helppoudesta olla helppo. Miehellä tähän tilanteeseen pääseminen vaatii vuosien itsensä kehittämistä ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä yleisesti.

Itse pidän helpoista naisista koska silloin he ovat yleensä myös hyviä antautumaan nautinnolle, ja antautumaan miehelle sängyssä. Tämä tarkoittaa sitä, että he tulevat kovaa ja paljon ja voin silloin joskus jopa puhua naiselle orgasmin.

Suurinosa naisista on kuitenkin vaikeita tässä mielessä ja vaikeiden naisten suhteen saa nähdä hommia ja "kouluttaa tyttöä", että saa tytön kokemaan elämänsä parasta seksiä ja tulemaan uskomattoman paljon. Useimmilla naisilla on niin paljon seksuaalisia traumoja, stressiä ja paskoja kokemuksia, että tulos on sitten huono seksi. Tämä liittyi aiheeseen, mutta ehkä jonkun mielestä aiheen vierestä: Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota Omalle kohdalle ei kyllä ole sattunut.

D tietenkin oli siis tilanne päällä jo muutenkin, en kaatuile tuolla kadulla jos joku tulee kuiskaamaan jotain satunnaista. Perinteisen penetraation aikanakin saan sitten useinkin noin kymmenen orgasmia.

Olen erittäin tyytyväinen "supervoimastani". Juuri niin sen pitäisi olla, että kaikki saavat toteuttaa seksuaalisuuttaan hyväksi katsomallaan tavalla joo joo, kunhan kyseessä ihan aikuiset ihmiset vapaasta tahdostaan jnejne. Ai että revähdin nauruun tuolle jälkikirjoitukselle: D Kyllä turkulaiset on oikeesti ihan hyviä tyyppejä ;. Puit sanoiksi sen, mitä itekin olen ajatellut ja mistä oon ajatellut kirjoittaakin, mut kirjoitit vielä hauskasti, nasevasti ja lyhyen ytimekkäästi: Eräs mies jonka kanssa päädyin sittemmin seurustelemaan murehti ensimmäisen seksikertamme jälkeen, että toivottavasti tämä ei ollut pelkkää seksiä ja että olisi kurjaa olla pelkkä pano.

Itsekin olen ollut useammassa tilanteessa, jossa mies on ollut huolissaan siitä, ettei olisi pelkkä pano. Olen myös huomannut, että hyvin monet miehet toivovat seksisuhteelta myös tunnetta eli tuntemista, tykkäämistä ja luottamusta. Ihan samanlaisia me ollaan kaikki: Aikamme häpeilemätön suunnan näyttäjä! Kiitos, että kirjoitit tämän - olen itsekin avoin, leikkisä ja uusia kokemuksia janoava seikkailija, ja jos elämästä voi nauttia, miksi tekisi sen häpeillen?

Tätä ajatusmaailmaa olen toteuttanut itsekin, ja olen ylpeä siitä että olen helppo. Itsekin aina ihmettelen, kun joku varottaa liiasta helppoudesta. Miksi pitäisi häpeillä sitä että on saanut juuri sitä mitä halusi? Siitä pitää olla ylpeä! Haha apua, tää on mulle  jotenki täysin käsittämätön juttu - tai ois ollu ainakin vielä muutama kuukaus sitten.

Mut on kasvatettu siihen että seksi yhdyntä on kahden rakastavaisen ja vielä tarkemmin avioparin välinen juttu, ja aviomies onkin ainoa jonka kansss oon peittoja heilutellu tosin kokeiltiin jo kihloissa ekan kerran: Yks perustelu oli että koska ei oo vertailukohtaa seksistä muiden kanssa niin on helpompi pysyä tyytyväisenä puolisoonsa, jonka kuitenkin on valinnut ensisijaisesti muiden ominaisuuksien perusteella.

Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu. Koko seksi on ollu mulle aikamoista opettelua ja vasta ihan muutaman kuukauden sisällä oon oppinu nauttimaan siitä edes vähän enemmän.

Jopa niin paljon että oon pystynyt listaamaan mieheni lisäks peräti kolme muutakin tyyppiä, joiden kanssa voisin kuvitella yhtyväni ihan tosta noin vaan jos tilanne olis otollinen ja mä oisin sinkku. Ketään näistä en ole tuntenut ollessani sinkku enkä varmaan ikinä tuu olemaan sinkku, joten realistista mahista muiden kanssa paneskeluun ei oo ollut eikä tuu.

Ja ehkä ihan hyvä niin. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja.

Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut. Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut! Tällaisia tekstejä naisten ja miesten pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan?

Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli.

Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa. Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo. Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;.

Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi! Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta.

Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani.

Vain naisella on tämän salaperäiseean asiaan tieto hallussaan. Ei vaan, se tahtoo olla aika usean miehen tauti, että puheet ovat helvetin kovat, tekoja on sitten paljon vähemmän. Miljöö, musiikki ja muu tarjonta toteutetaan naisten ehdolla, naiset ovat halutuimpia asiakkaita, ja miehille asetetaan tiukemmat ulkonäkö- ja pukeutumiskriteerit jo sisäänpääsyyn. Osittain siitä että naisilla ei ole fetissejä eivätkä naiset saa nautintoa moninaisista eri 'hoitomuodoista' kuten miehet. Livenä jätän sen seksin ehdottamisen suosiolla naisen tehtäväksi, koska en halua loukata häntä.

Salatut elämät meis mansen gay sex shop