Homoseksuaaliseen hyvää kalua sex treffit

Kaikki tarinat ovat vain näiden vanhojen satujen uusia muunnoksia. Jep, Disney-piirrettyihin tarvitaan k leima. En nyt tajua Oman kumppanin kanssa koettiin juuri tällainen "jalat heti alta" -yhteys.

Olimme humalassa ja baarissa, mutta jotenkin juttu lähti vaan niin helposti käyntiin. Ja jatkui siitä selvin päin niin helposti. Itse asiassa ennen ajattelin niin että miehelle voi antaa useamman mahdollisuuden. Sitten kun tapasin nykyiseni, tajusin että se joko lähtee heti tai sitten ei lähde ollenkaan.

Sitä tunnetta ei voi pakottaa. Se on sitä saumattomuutta, kaikki tuntuu niin oikealta ja helpolta. Jos sitä ei ole niin miksi sitten pitäisi yrittää?

Toki tiedostan ja tiedostin jo ensimmäisellä tapaamisella että mieheni ei ole täydellinen. Tiedän että hän on vain ihminen, mutta minulle sopiva. Toi "tapaillaan monta kertaa" koskee vaan sellaisia tyyppejä joilla ei ole seksuaalista karismaa ollenkaan.

Jos suhde alkaa molemminpuolisesta ihastumisesta, yhdessäolo on helppoa. Siinä vaiheessa kaikki pitävät itseään toisilleen sopivina. Luuletko, että eronneet parit ovat omasta mielestään alusta asti epäsopivia ja yhdessäolo vaikeaa? Ensi-ihastumisen jälkeen yhdessäolon helppous riippuu toisen osapuolen ominaisuuksista eikä sielujen harmoniasta.

Joiden ihmisten seurassa kenellä tahansa on helppoa, joidenkin ei. Ihastuminen ei ole mitään muuta kuin impulssi pariutumiselle. Sillä ei ole mitään pysyvää arvoa. Mutta näkisin että ihastuminen on kipinä ja motivaatio alkaa tutustua toiseen syvällisemmin.

Mutta yhdessäolon helppous vaatii myös motivaatiota sitoutua toiseen ja ratkoa riidat esimerkiksi keskustelemalla. Motivaatiota ei synny, jos ei ole tunnesidettä. Tunnesidettä ei synny jos ei ole ihastumisen ja myöhemmin rakastumisen kokemista. Itsehän olen suhteessani jälkimmäisessä vaiheessa jo. Se on pohjana kiintymyksen ja rakkauden tunteille, se on se välttämättömyys josta lähteä kehittämään sitä pidempää suhdetta.

Sukupuolinen vetovoima ja siihen liittyvä karisma tekevät seksistä mielenkiintoista ja hyvää. Hyvä, runsas ja rikas sukupuolielämä taas on parisuhteen liima. Se erottaa parisuhteen muista suhteista. Ihmeen paljon pettävät nämäkin naiset, joilta aikoinaan mies vei jalat alta? Miehet kyllä saava menettää jalat alta rappusissa, kun tönäisen.

Kuuluukohan sellaine iloinen rutina mennessä? Ai ammu, sitten olisi mukava kaivaa jAtimatikki ja ampuu se kun itse pyysi: D Siathan pitäisi keittää muutenkin paistiksi, minua ette enää huijaa! Seuraava mies saa suhketta naamalleen ja keitokulhon päähänsä. Sieniveitsi siittimeen, johan se siemenkota irtoaa, ayryrrry. Huomenaamulla on varmaan poliisit soittamassa ovikelloa. Syynä väkivaltaan yllyttävä vihapuhe. Se nyt vaan tahtoo olla, että iso osa naisista vaatii sitä välitöntä ihastumista ja hyvin harvat miehet kokevat mitään vastaavaa.

Se on myös paradoksaalista miten luottamus ensivaikutelmaan säilyy, vaikka elämänkokemus osoittaisi aivan muuta. Itse vien kyllä juttua eteenpäin hieman näytellen, jos nainen ihastuu ja vaikuttaa kaikin puolin sopivalta.

Kyllä siitä eroon pääsee, ellei niitä syvempiä tunteita koskaan tulekaan. Sitä on turha väittää, että miehet olisivat tunteettomia, ne tunteet vain harvoin perustuvat mielikuviin. Kiima nousee ulkonäöstä ja liikkeestä, mutta tunteet heräävät vasta tutustuttaessa. En kyllä väitä että kaikilla miehillä näin olisi, jotkut ovat aika pinnallisia.

Tahtoo vain olla se pinnan arvostus pelkkää panetusta, jonka pistän vielä ihastusta alemmas. Ihastukseen kuuluu ainakin mielikuva toisen persoonasta, vaikkei se välttämättä ole todellisuutta. Itse olen ainakin ihastunut ja rakastunut pari kertaa olosuhteiden pakosta eli joutunut olemaan toisen seurassa sattuneista syistä. Kumpikaan tehnyt minkäänlaista vaikutusta aluksi.

Eikä niistä suhteista todellakaan intohimoa puuttunut, vaikka hitaasti muodostuivatkin. Ymmärrän kyllä, että huonot kokemukset masentaa. Yrittäkää hyvät miehet kuitenkin kaikesta huolimatta olla katkeroitumatta. Vaikka nykyinen 12 v. Vaikka edellinen parisuhteeni päättyikin, oli se aito ja hyvä suhde, ja syy eroomme oli lähinnä nuori ikä ja erilaiset elämäntilanteet.

Toisena esimerkkinä voisin mainita parhaan ystäväni, joka on onnellisesti naimisissa, ja hänenkin parisuhteensa sai alkunsa ilman yhtäkkistä rakastumista. Moni pari kokee tuon ensilmäyksellä rakastumisen, mutta vähintään yhtä monta paria rakastuu vasta ajan myötä. Kyllä naisista aika moni tämän ymmärtää.

Nyt, 30 avioliittovuoden jälkeen tiedän ja voin tunnustaa että kyllä kai minä vaimoani ihan oikeasti rakastan. Päinvastoin, rakastuminen tapahtuu nopeasti ja vasta ajan myötä se muuttuu rakkaudeksi. Rakastuminen kestää noin puolesta vuodesta vuoteen, ja sen jälkeen jos hyvin käy, niin se tasaantuu rakkaudeksi.

Välillä juuri tuo rakastumisvaihe jää väliin, eikä se mikään edellytys olekaan hyvälle suhteelle. Niin ihanaa kuin se onkin nähdä maailma ruusunpunaisten lasien läpi ja leijailla seitsemännessä taivaassa, niin ei sen perusteella kyllä pysyvää suhdetta vielä rakenneta. Rakastumishuumassa kun kaikki on niin ihanaa, myös se toinen osapuoli kaikkine virheineen, joten vasta huuman tasaannuttua rakkaudeksi voi nähdä onko oikeasti yhteistä tulevaisuutta.

Rakastuminen "ensisilmäyksellä" antaa niin väärän kuvan siitä mitä tapahtuu. Ihminen korkeintaan ihastuu tai tuntee himoa ensisilmäyksellä. Vasta ihmiseen tutustuessa voi syntyä jotain, mitä kutsuisin rakkaudeksi. Kestääkö tarvittava tutustuminen kolme tuntia tai puoli vuotta, vaihtelee varmaan tilanteesta ja ihmisistä riippuen. Ihastuminen ensisilmäyksellä ja sen kehittyminen rakkaudeksi ajan mittaan on kyllä. Kukaan täysipäinen ei voi rehellisesti sanoa rakastavansa toista ennen kuin on ollut yhdessä jonkun määrittelemättömän ajan jolloin on oppinut tuntemaan toisen paremmin.

Rakkaus vaatii enemmän kuin pelkästään fyysistä vetovoimaa ja pari pitää tuntea niin hyvin, että on pystynyt hyväksymään toisen huonot ja ärsyttävätkin puolensa ennen kuin pystyy oikeasti rakastamaan. Nämä jutut on tylsiä. Nainen joka haluaa seksiä on sekopää niin kuin mieskin. Tälläinen voi kuitenkin saada oikealle tielle ja antaa voimaa.

Lasten tulo kuitenkin muuttaa suhteen ympäristöä. Hoivahalu antaa voimaa siirtyä vanhuuteen ja viisauteen? Itse tarvisin jonkun palkkion pysyäkseni mukana elämässä. Seksi tuntuu velvollisuudelta ja tiedän että se ei ainakaan telepatiana ajateltuna ole kiva asia.

En kumminkaan halua tuhota "hyvää suhdetta vai huonoa alistamalla meitä himolla. Olen sitä joskus aiemmin yrittänyt. Olen pystynyt parantamaan seksiä nautittavalle tasolle enkä tiedä onko puolisoni kokenut aidompaa seksiä. Jos tilaisuus tulee ja suhteemme on "huono" hän ehkä jättää suhteemme.

Tahtoisin vain elää arvokkaan loppuelämän mutta en tiedä jaksanko. Eukkoni ehkä pitää minua sikana. Pitääkö minun luopua oudosta suhteesta ja antaa eukkoni seota jotta itse säilyn täyspäisenä. En koe tällä hetkellä olevani ystävyyden arvoinen. Kärsin tuskaisuudesta ja yksinäisyydestä. Suorituskykyni kaikin puolin on minimitasolla. Pelkään joutuvani huonoon seuraan. Arki ja työ ovat ehkä emotionaalisesti sekaisin mikäli niitä voi erotella.

Teksti ei ollut aito. Parasta on jalat alta vievä, ensisilmäyksellä rakastuminen. Siitä on kirjoitettu lauluja, runoja ja kirjoja. Jotkut ovat sen myös kokeneet.

Suurin onni elämässä, jos on joskus saanut kokea Suuren Rakkauden. Sitä ei voi selittää eikä sitä voi ymmärtää, jos ei ole osunut kohdalle, ja siksi se usein mitätöidään.

Moni on kokenut Suuren Rakkauden ja myöhemmin tajunnut, ettei toinen osapuoli koskaan tuntenut samalla tavalla. Aiempi naisystävä oli sellainen, joka rakastui minuun, mutta minä en häneen erityisesti.

Nykyiseen rakastuin, ja hän rakastui minuun. Neljä vuotta ollaan tunnettu, ja viikko tuntuu ihmeen pitkältä ajalta olla erillään. Asiat riitelevät suhteessamme, mutta aitoa rakkautta se on, jos ei sitten eroaminenkaan ole mikään ratkaisu. Naiset ihastuu silmillään, eli sun naamakerroin vaan ei ole riittänyt.

Tuo "haluun olla sun kanssa kaveri" on ihan paskapuhetta, jotkut naiset vaan ovat kohteliaita ja haluavat että treffit päättyvät hyvin. Et tule noista kaverinaisista kuulemaan enää koskaan mitään. Mutta ei muuta kuin uusille treffeille ja kohti uusia pettymyksiä, mut suosittelisin että treffailisit ulkomaalaisia naisia, jos vain mahdollista.

Kuitenkin pääset treffeille asti, mikä kertoo taas siitä, että paketti on muuten kunnossa. Suomalaiset naiset vain katsovat ulkonäköä vähän tarkemmin kuin Keski-Eurooppalaiset sisarensa.

Itse tykkäsin aina pahoista pojista mutta kun tapasin sattumalta nykyisen mieheni hän vei heti jalat alta heti ja hän on ns. Olemme ollut vuosia jo naimisissa mutta mieheni on vieläkin ns. Kyllä se rakkaus viel sieltä tulee! Minun olisi jo nuorena miehenä pitänyt tajuta että minun pitää ponnistella kovemmin kuin muiden miesten kehittyäkseni parisuhteeseen soveltuvaksi. Tätä ei kukaan minulle kertonut, sen sijaan sain kuulla sitä älytöntä löpinää siitä kuinka olen ihan hyvä sellaisena kuin olen.

Sen harhan vallassa elin liian pitkään, vaikka epämääräisesti tunsin että jokin ei nyt täsmää. Alla oleva suora lainaus ei mielestäni tue ensisilmäyksellä rakastumista: Himon tarkoitus on houkutella ihmiset rakastelemaan keskenään. Kun luonto on saattanut kaksi ihmistä seksuaaliseen kanssakäymiseen, himon tilalle nousee ihastus.

Ihastumisen tehtävä on saada kaksi rakastunutta muodostamaan parisuhde. Koska himon tuloksena syntyy yleensä lapsia, lisääntymissysteemin kolmas vaihe on kiintyminen. Se saa lopulta kaksi rakastunutta muodostamaan pitkäkestoisen parisuhteen, joka tehostaa jälkeläisten hoitoa. Kuulostaa aika epäromanttiselta ja sitähän se oikeastaan onkin.

Rakkaus näkyy aivoissa Tutkimuksilla on havaittu, että rakastuminen aiheuttaa ihmisen aivoissa yhtä voimakkaita muutoksia kuin kokaiinin käyttö.

Itse asiassa rakkauden tunteen tiedetään olevan pitkälti kemiaa. Rakkauden eri vaiheet voidaan jopa kuvata aivoista. Ihastumisvaiheessa puolestaan noradrenaliini saa sydämen tykyttämään. Dopamiini antaa onnen tunteen. Ihastuneilla henkilöillä serotoniinitasot romahtavat yhtä alas kuin pakko-oireyhtymästä kärsivällä mielenterveyspotilaalla. Rakastunut alkaa pakonomaisesti ajatella ihastumisen kohdetta ja muuttaa vaikkapa omaa aikatauluaan niin, että saa tavata rakastettuaan mahdollisimman paljon.

Parhaiten rakkauskemikaalien voima näkyy tietyillä eläimillä kuten preeriamyyrällä, joka leimautuu koko loppuiäkseen ensimmäiseen parittelukumppaniinsa. Gibbonit ovat preeriamyyrien tapaan yksiavioisia, toisin kuin simpanssit, joilla on aivoissa vähän oksitosiinia ja vasopressiiniä.

Me ihmiset asetumme parisuhteissamme gibbonin ja simpanssin väliin. Suhteet voivat olla pitkiä, mutta niitä voi elämän aikana olla useampia. Ihminen voi olla himon vallassa ja kiintynyt Rakkauden vaiheet: Hän voi tuntea kiintymistä pitkäaikaiseen kumppaniinsa, ihastua työkaveriin ja kokea suunnatonta himoa komeaan naapuriinsa.

Evoluutiotutkijan loppuhuomautus voisi kuulua, että rakkauden kuuluukin sekoittaa pää. Järjen kanssa asialla ei ole juurikaan tekemistä.

Evoluutio on muokannut ihmistä niin, että tietoiset systeemit eivät saa liikaa sotkea ihmisen ihastumista ja rakastumista. Ihminen ei pysty tietoisesti ihastumaan kehenkään - eikä päinvastoin estämään ihastumistaan. Pasi Toiviaisen haastateltavina olivat vanhempi tutkija Minna Huotilainen Työterveyslaitokselta ja akatemiatutkija Markus Rantala Turun yliopistosta. Minun olisi jo nuorena miehenä pitänyt tajuta että minun pitää ponnistella kovemmin kuin muiden epämääräisesti miesten kehittyäkseni parisuhteeseen soveltuvaksi.

Sen harhan vallassa elin liian pitkään, vaikka tunsin että jokin ei nyt täsmää. Ainakin näkyy se ettei ihminen voi itse valita, keneen tai milloin ihastuu. Myös sen kuuluisan "kemian" olemassa olo. Vinkki sul automies Sun virhe on varmaan ollut väärä paikka. Mees kruisailee niille kaduille, missä öisin naiset maleksii seiniin nojaten ja sieltä kysele kyytiin. Muista kysyä hinta ensin.

Se on varmaan sitten tilastoharha, että liitot ulkomaalaisten kanssa hajoavat vielä todennäköisemmin. Se on vaan selitys, "olet kiva, mutta Saatat tietysti oikeasti olla kiva, ei siinä mitään. Kyllä sen vaan heti tuntee, tunteeko toiseen mitään vetoa. Jos vetovoimaa ei ole, ei ole edellytyksiä sutinalle. Ei itseään voi pakottaa. Ja tosiaan, joidenkin kanssa voisi tosiaan olla kaveri. Mutta harvoin se riittää miehelle, joka on etsimässä seuraa.

Se on tavallaan sääli, koska ystävät on arvokkaita. Voin sanoa omasta kokemuksesta pari juttua. Itsellä oli aivan sama ongelma, ennekuin yksi brittiläinen kaveri neuvoi minua miten "saa naisia". Itse pidin sitä niin sovinistisena paskana ettei ole tosi, mutta sitten tuli kokeiltua. Sen sijaan että tarjoaisin sympaattista olkapäätä, en kuunellut sanaakaan. Sen sijaan että olisin ollut "moderni tunteekas mies", näytin olevani "tosi äijjä ja ronski". Tämän jälkeen loppuivat kommentit "sä olet mukava mutta blah blah".

Sanonta, "kun nainen sanoo ei, hän tarkoittaa kyllä" ei ole noin yksinkertainen, se on enemmänkin että nainen väittää ettei vihaa asioita jotka "iskevät kipinää". Mitä iloa tuosta on, jos haluaa oikean tasapainoisen parisuhteen? Teeskentelet ja elät valheessa loppuelämäsi, ja syy tähän on Suurin osa miehistä voi halutessaan pariutua ihan ok naisen kanssa. Ongelma on siinä, että monelle "kivalle miehelle" ei kelpaa kuin tietynlainen ja -näköinen nainen.

Sitten jos on niin huono tuuri, ettei saa edes ok naista, niin puolison voi hankkia heikomman elintason maasta. Silloin ainoa edellytys on se, että mies pystyy elättämään naisen ja mahdollisen jälkikasvun.

Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä luvun Suomessa. Jos haluaa juuri tietynnäköisen suomalaisnaisen, niin sitten pitää varautua siihen, ettei saa voittavaa arpaa. Pitää laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja toimia olosuhteiden mukaan. Myönny rauhassa olemaan naiselle ystävä, siitä se sitten kehittyy jos on kehittyäkseen, jos ei niin ei. Mutta ainakaan naista ei ole painostettu huomaamaan sinua vaan on sen tehnyt omasta tahdostaan: Ei se "ollaan vaan kavereita" naisilta tarkota juuri sitä mitä sanotaan, se vaa tarkottaa että naine on liian tyhmä huomatakseen mitä hyvää edessään onkaan.

Melko paljon on tullut tässä sinkkuaikana naisia tavattua. Itsekin olen huomannut tuon piirteen naisissa, samaan aikaan odotetaan että toinen vie täysin jalat alta ja toisaalta toivotaan että tavataan joku ihan normaali mukava mies.

Tästä syystä olen alkanut saamaan hirveitä paineita naista lähestyttäessä, baarissa taikka nettideiteillä. Vielä en ole keksinyt millä parilla lauseella sitä oikein saisi välittömästi naisen polvet notkumaan?

Jonkin aikaa sitten menin ihan pelkästään sillä, että en sen kummemmin keneltäkään yrittänytkään pyyhkäistä jalkoja alta vaan olin ihan oma itseni. Vika vaan taitaa olla siinä, että olen puhelias, mukava ja kohtelias ja nyttemmin on alkanut tuntua että vastoin omia sanomisiaan ja nettiprofiilejaan tämmöiset ominaisuudet eivät sitten niin paljon viehätäkään naisia. No ei siinä mitään, mutta sitä en sitten voikaan käsittää miksi niin kovin usein käy niin etten saa edes vastausta jos tapaamisen jälkeen kiitän seurasta ja kyselen kohteliaasti kiinnostaisiko tavata toistekin.

Olen todella pettynyt naisten käytökseen miehiä kohtaan, kyllä sentään itse irrottaisin sen 20s aikaa tekstiviestiin vastaamiseen jos kyseessä on ollut kohtelias ja mukava tyyppi vaikka ei yhteistä tulevaisuutta näkisikään.

Viimeisestä 10 deitistä muistaakseni 4 jättänyt tylysti vastaamatta, pari halunnut olla kaveria ja loput kierrelleet ja kaarrelleet. Tuntuu, että tässä on pakko sitten alkaa tietoisesti kehittämään itseänsä veemäisempään suuntaan ja ruveta hankalaksi että jonkinlaista kipinää nainenkin sitten tuntisi. Ulkonäön puolesta homma nimittäin ei jää kiinni, koska vähintäänkin keskiverto habituksella tässä ollaan liikkeellä. Ehkä sitten pitäisi omaa rimaa alentaa tuntuvasti, vaikuttaa siltä että naisissa tuo ulkonäkö korreloi vahvasti kurjan luonteen kanssa.

Sama kaiku on askelten,saattaa olla ,että pitää jonkun jätkän korvikkeena,tai mahdollista, että taustalla harvinainen b,seksuaalisuus. Minulta on mies vienyt täysin jalat alta. Mutta veipä samalla kielen, järjen ja järkevän käytöksen, älykapasiteetin, sosiaaliset taidot ja sydämen, järkevän ajattelun. Ja mites siinä sitten millekään aletaan, kun on täysin toistaitoinen. Puhekykykin saattaa mennä, aloitekyky nyt ainakin katoaa.

Kun ei ne miehet ehkä oikeesti haluu, että naiselta meneekin jalat alta. Se on aika halvaantunut tila kokonaisvaltaisesti korvien väliä myöten siinä vaiheessa kuitenkin. Se kun olis niin helppoo olla sellainen, jos ei menis jalat alta ja vois ihan omana itsenään fiksuna tapauksena, joka osaa puhua änkyttämättä ja jopa kuunnella oikeaa asiaa ja tajuta mitä toinen sanoo, ja vielä reagoidakin siihen.

Se on aika monitahoinen kompleksi se. Saa olla ihan kätevä mies, joka sellaisen naisen kanssa pärjää. Mut sehän onkin miehuustesti, meneekö miehellä pasmat sekaisin siitä, että ne on jo naisella. Mut ompahan ihana mieskin. Hei, ei sitä rakkautta tarvitse ekalla kerralla tuntea ja ei voikkaan. Mutta itse eron läpikäyneenä en enää lähtisi suhteeseen miehen kanssa, joka ei sykähdytä jotenkin jo ekalla treffeillä.

Itse tein sen virheen ex-mieheni kanssa, ajattelin hänen olevan mukava, alkuun en edes sitä. Kuitenkin päädyin kokeilemaan ja elettiin tunteiden kanssa vuoristorataa. Kuitenkin se pieni ääni sydämessä tiesi ettei tästä tule mitään, se hehku puuttui. Niin sitten muutaman lapsen jälkeen toinen lähti, eikä se tuntunut miltää, ainoastaa lapset kärsi. Tästä olen vihainen itselleni etten aikoinaan kuunnellut sydäntä, mutta jos olisin kuunnellut minulla ei olisi näitä ihani mussukoita.

Ehkä olen yksin loppu elämän, mutta kipinää, vatsan kipristelyä, muutamia sydämen lisälyöntejä pitää olla tai ei tule mitään. Miksi kaikki kipinä on aina kiinni kaikesta muusta kuin itsestä? Odotetaan vaan passiivisena, että kaikki tapahtuu. Tämä on ihan sama kuin esimerkiksi innostuksen ja kiinnostuksen kanssa.

Ihminen, jota ei innosta eikä kiinnosta, niin sitä ihmistä ei tosiaan innosta eikä kiinnosta. Ihmiset, jotka suhtautuvat innostuneesti ja kiinnostuneesti eri asioihin eivät kumma kyllä kärsi kiinnostuksen ja innostuksen puutteesta.

Asenteella on myös pariutumisessa paljon merkitystä. Vastailen sinulle omalta taholtani, toivottavasti se jotenkin auttaa. Tosiaan, niin kuin osasta näistä keskustelun pätkistä on ilmennyt, naiset ehkä odottavat liikoja. Heti ensi näkemällä pitäisi rakastua. Kyllä, en todellakaan usko moiseen. Joillekin harvoille saattaa käydä niin, mutta tosiaan, vain harvalle. Itse olen rakastunut kahdesti, molemmat suhteet menivät omalta kannaltani tunteiden kulussa samalla lailla.

Kun esimerkiksi tapasin tämän ensimmäisen, "tulevan poikaystäväni" tosiaan, baarissa tapasimme , ja treffeillä kun käytiin, en kummallakaan kerralla ihastunut, ei jalkojani viety alta.

Henkilö oli vain alkumetreillä mukava, sitä hän oli. Tietenkin jollain tavalla viehättävä, tarkoitan, että ihmisenä kiinnosti tutustua paremmin. Syvästä ihastumisesta en tosin alussa voinut puhua. Kun aikaa vietettiin yhdessä paljon, tehtiin erilaisia asioita, tutustui ihmiseen paremmin, ja hiljalleen alkoi ihastua. Puoli vuotta, ja totesin olevani rakastunut. Mutta mikä itseäni ainakin ahdistaa, jos puhutaan alkumetreistä kun ihmiseen tutustuu, että on liian innokas. Tai että liian pian, yhden, kahden viikon jälkeen otetaan puheeksi "seurustellaanko, olemmeko pari" -tyylinen keskustelu.

Jotkut asiat pitää antaa vain mennä, ei määritellä liiaksi, nauttia vain toisen seurasta! Kyllä sitä molemmat tietää, jos toinen on kiinnostunut seurusteluksi asti ; myöhemmin, se voidaan ottaa puheeksi. Ohjeena sinulle sanoisinkin, että elä määrittele liiaksi, elä tee itsellesi liiaksi paineita.

Nauti ihmisestä sellaisena kuin se on, ole oma itsesi, ja aika näyttää, kuljettaako se, vai ei: Tsemppiä sinulle, ehkäpä nämä viileät syksyt tuo sulle jotain! Mut mäkin olen sitä mieltä, että sehän muuttuu joktapauksessa seursutelutuksi piankin, jos molemmat antaa mennä, eli sen toteeminen kyllä sitten on vain läpihuutojuttu. Nimenomaan mäkään en hirveesti panostaisi suhteen sanalliseen määrittelyyn vaan yleensä olemiseen yhdessä sen kokemiseen. Mut haluuhan sitä jo turvallisuudentunteen vuoksi aika nopeesti edes sen tietää, et toinen on edes kiinnostunut ihmisenä.

Haluis toki tietää myös heti, jos se kiinnostus lopahtais. Biologiaan perustuvat faktasyyt yksinäisyyteesi ovat että naiset kaikkialla, aina, nyt ja tulevaisuudessa ovat olleet Kranttuja kun saavat mahdollisuuden valita kumppaneita. Älä surkuttele, älä mieti mitä sanot vaan mieti mikä on seksikästä ja vetoaa vastakkaiseen sukupuoleen. Älä ole itsekäään kiltti enää itsellesi, kysy rehellistä mielipidettä tuntemiltasi naisilta! Jos se joka naisia kammottaa on vaikka takkisi, osta uusi ja käytä sitä kunnes se istuu hyvin.

Parantele itseäsi deitti deitiltä ja salaisuudet selviää Jos pariutuminen katsotaan peliksi, jossa on tarkoitus voittaa viekkaudella, niin sitten tuollaiset neuvot ovat hyviä. Jos haluaa hyvän suhteen ja aitoa välittämistä, neuvo on huono. Pinnallisilla asioilla saadaan pinnallinen suhde. Miten mies voisi sitoutua naiseen, jonka on valloittanut "korjatulla sex appealilla"? Kun tuollaiseen peliin ryhtyy, kunnioitus naista kohtaan laskee. Jos on pakko saada nainen millä keinolla hyvänsä, niin sitten se toimii.

Jos elämässä on myös muuta sisältöä kuin pariutuminen, niin sitten ei. Jag är tveksam till kärlek vid första ögonkastet. Så inte så konstigt om vi inte är sociala. Min erfarenhet är att det är på bådas ansvar att få till det.

När man ser på hur många specifika dejting sajter som finns. Så blir man ju fundersam hur vårt sociala liv funkar. Det är som om det skulle "skrika" inom oss. Men ändå så gör vi ingenting åt saken. Till synes enkla saker tycks inte funka. Utan jag skriver om hur vi fungerar socialt. No enemmän ne naiset voi hävitä kuin sinä. Ei minulta ole koskaan vieny mies aivan totaalisesti "jalkoja alta". En itse edes ylipäätään usko "salamarakkauteen". Mielestäni kun rakastuminen ja rakastaminen ovat vähän eri asioita Se on vähän hassua, että nykyään parisuhteen pitäisi olla hautaan asti jotain älytöntä hekumaa Sellainen ei kestä perheen perustamista, arkista elämää ja niitä vastoinkäymisiä Siinä tarvitaan keskinäistä luottamusta, joustoa, sopeutumista ja yhteen hiileen puhaltamista, että toisen kanssa elämää voi yhdessä elää Sinulla varmaan on jalat maassa ja järki päässä..

Se on jo paljon Ehkä joskus vielä tulee vastaan se sopiva vastakappale Kysytkö naiselta heti mahdollisuutta vakavampaan seurusteluun? Tutustu ensin kaverina ja rakkaus syttyy jos on syttyäkseen. Ei sitä koskaan tiedä. Älä kuitenkaan heti ala puhumaan vakavasta suhteesta. Ellet rakastu päätäpahkaa ja toinen myös. Nähty on vaikka itse en ole kokenut. Jos jos olet niin katkeroitunut, niin sekin paistaa sinusta läpi. Kuka haluaa katkeroitunutta miestä. Miksi luulet olevasi mukava, jos olet katkeroitunut.

Se oikea ei vain ole sattunut kohdallesi. Eikä kannata niin lkauheasti olla haku päällä. Se rakkaus saattaa kävellä kulman takaa, pidät vain silmäsi auki ja mielen avoimena ja katkeruus pois, jos kukaan ei ole oikeasti tehnyt sinulle pahaa ja käyttäytynyt tosi ilkeästi. Lisäksi katkeruus ja kaunaisuus myrkyttää mielen niin että on vaikea elää.

Itselläni on käynyt noin viimeisen vuoden ajan jokaisen miehen kanssa jota olen deittaillut.. En itsekään ole mikään helppo ihminen kiinnostumaan toisesta mutta aina kun kiinnostun jostain potentiaalisesta miehestä hän haluaakin olla kaverini.

Ja aina lopulta selviää että mies onkin kiinnostunut enemmän toisesta naisesta kuin minusta.. Olen ollut aviossa 35 vuotta. Rakastuin heti ensisilmäyksellä vaimooni ja tunne oli molemminpuolinen. Ja kaikki alkoi ensimmäisestä katseesta. Ei puhettakaan kyllästymisestä tms. Älkää ihmeessä menettäkö toivonne ja hyväksykää toisenne hyvine ja vähemmän hyvine puolineen. Tähtiä on taivaalla paljon, löydä se omasi.

En usko tuohon viestiin pätkääkään. Eroottinen huuma ei kestä. Tämä asia on päivänselvä. Huuma kestää vain Hollywood-elokuvissa, koska niissä ei näytetä arkea. Tuollaisten satujen levittäminen on epäeettistä, koska hyväuskoiset oikeasti uskovat sellaisen olevan mahdollista.

Ne harhakuvitelmat johtavat sitten rikkinäisiin perheisiin, kun osapuolet eivät ymmärrä, mikä on todellisuutta ja mikä satua. Olen ns epämiellytttävän näköinen nainen.

En ole pttkä, hoikka, enkä kaunis. Itselleni tämä on toiminut eduksi, luonteeni tekee jotakin, mitä yhdenkään naisen kroppa ei voi ikinä tehdä. Olen saanut monia miespuolisia ystäviä, joista yhden jopa nain hetki sitten. Kun olin aikani ollut kavereita näiden miesten kanssa, niin heistä kaikista paljastui totuus: He haluavat naisen, joka osaa ajatella muutakin kuin ulkonäköään.

Siinä vaiheessa kun tajusin, etten ole ruma tai lihava, niin ymmärsin kaiken. Klubeissa käytäessä olin se ruma yksilö nuttura päässäni ja pöydässä istuen, ja samalla minulla oli se kaikki. Mahtava mies, parhaat ystävät mitä elämässä voi toivoa, ja ihana koti perheen aloittamiseen. Mulla on jo se kaikki, mitä ne kaverit sieltä hakee. Ja sain sen olemalla oma itseni..

Ihan vain elämällä, en etsinyt mitään ja sain kaiken. Mietitään että etsin täyspäiväistä lastenhoitajaa ja kutsun sopivimman ehdokkaan haastatteluun asti. Haastattelun perusteella hakija on todella pätevä, mutta minusta tuntuu ettei hän ole sopiva juuri meille. Kutsunko saman hakijan haastatteluun uudestaan siltä varalta että hän sittenkin saattaisi toisen haastattelun perusteella osoittautua sopivaksi juuri meille vai kutsunko seuraavan hakijan? D Ei se treffailukaan kuitenkaan ole mitään sen korkeampaa Dalai Lama -toimintaa Äärimmäisen lapsellinen vertaus, joka osoittaa täydellistä ymmärtämättömyyttä ihmissuhteista.

No, jokainen on teini joskus. Olet ihan kuin Haisuli, Mörkö ja Turtlesien Silppuri samassa persoonassa! Ihmiselle on jo lapsuudessa iskostettu mieleen käsikirjoitus elämälle ajatusten muodossa, ja miten hänen tulee esittää kunnon miestä tai hienoa naista.

Näitä rooleja hiotaan ja niistä väitellään sekä luodaan uusia "sopivia" tapoja joiden mukaan kaikkien tulisi toimia, olla tai vaikkapa pukeutua. Parisuhteisiin tämä vaikuttaa siten, että niistä tulee myös valmiin kaavan mukaista näyttelyä, eli teatteria, siis valhetta, ja tällaisessa suhteessa aitoa läheisyyttä on mahdoton saavuttaa. Ihminen kokee läheisyyden puuttuvan, mutta koska ei ymmärrä ongelman johtuvan hänen omista ajatuksistaan, suhde monesti päätyy tuskalliseen eroon.

Osa suhteista saattaa kestää pidempään, sillä osalliset pitävät visusti kiinni rooleistaan, mutta sisällöltään ne ovat tyhjiä. Toki jotkut voivat kokea jotakin aitoakin rakkautta suhteen alussa, eli rakkautta ensi silmäyksellä, mutta yleensä myös nämä suhteet muuttuvat vähitellen enemmän tai vähemmän teatteriksi. Olen lukenut erästä kirjaa, joka kuvailee ongelman erittäin tarkalla tavalla. Kirjan avulla oppii tarkastelemaan ajatuksia mielessään.

Kun ajatus paljastuu, siitä tulee tietoiseksi jolloin sen voi valita pois. Sitä ennen se vaikuttaa toimintaan tiedottomuudesta, eikä sitä edes huomaa, eli henkilö esittää roolia huomaamattaan.

Ajatuksia paljastaessa tietoisuus omasta itsestä kasvaa koko ajan aina kunnes tuo opittu rooli on kadonnut kokonaan, jolloin jäljelle jää aito oma itse. Tämä mahdollistaa myös aidot ja toimivat ihmissuhteet. Kirjasta lisää täällä http: Lopun ajan ajatuksin Eikös noiden aatteiden tyrkyttäminen pitänyt jo loppua näillä palstoilla. Nämä "jalatalta käsitteet" ovat mielikuvituksen tuottamaa harhajattelua joka yleensä johtaa saippuakuplan puhkeamiseen. Harhat eivät tallusta fantasian näyttämää kaavaa joka johtaa fantasi-tyhjyyteen.

Ihastus ei ole sama asia kuin rakastuminen, ihastus on mielikuvien fantasioiden ja ensinäkemän tuottama tunneajatus, rakastuminen on pitempiaikaisen suhteen realistinen tunnetila ja sitoutumisen askel.

Jotkut eivät ole koskaan rakastuneet vaikkakin olisivatkin väittäneet näin käynneen, kun ovat eksyneet eksytykseen mitä todella rakkaus on ja monet pettävätkin tosirakkautta. Ehkä "rakkautta ensi silmäyksellä" tilalle pitäisi ottaa käyttöön "kiinnostusta ensi juttelemalla"! Tai ehkä jopa "rationaalinen päätös yön yli nukuttua". Ihan vaan tiedoksi miehillekin, minkä naiset jo tietävät ja toimivat sen mukaan. Naiselle, siis heteronaiselle on kahdenlaisia miehiä sukulaisten ja tuttaviensa lisäksi.

On miehiä, joita pannaan, jotka ovat komeita hurmureita ja moni nainen olisi heti valmis seksisuhteeseen. Toisaalta näillä on järkyttävän vääristynyt minäkuva ja naiskuva jo nuoruudesta lähtien, että tällainen ei voisi painajaisissaankaan olla tulevan lapsensa isä, lähtisi varmaan ekan naisen matkaan jo ennen synnytystä.

Sitten on miehiä, jotka saavat kuulla olevansa aivan ihania ja luotettavia ihmisiä ja joille naiset uskovat asioita, kuten minullekin lukemattomia kertoja, joita ei ikimaailmassa voisi kertoa parhaalleenkaan ystävättärelleen saati miehelleen.

Syitä ja motiiveja sen enempää tässä märehtimättä tunnustan valitettavasti kuuluvani jälkimmäisiin. Naiset ovat aina tykänneet minusta valtavasti, mutta yksikään ei haluaisi kuuna päivänä sänkyynsä. Siinä on olennaisin ero näiden kahden miehen välillä. Tietysti on vaikka mitä muita, mutta tässä suurin ja tärkein päälinjaus, halusit sitä uskoa tai et, hyvä mies.

Olennaisin ero on siis se, että joitain miehiä naiset haluavat, sinunlaisiasi eivät. Turha siihen on yhdistää oletuksia niiden haluttujen miesten muusta kelvottomuudesta, kuten vääristyneestä minäkuvasta jne.. Korjaa itsesi halutuksi jos pystyt, mutta ainakin lopeta tuollainen lapsellinen seksiä saavien syytteleminen.

Ei omast kuormasta On paljon kaveripiirejä ja työpaikkoja, joissa suurin osa porukasta on sitä mieltä, ettei kuormasta pidä syödä, koska siitä ei hyvä seuraa. Mitä, jos lähtee ihotasolle kaveriporukan yhden jäsenen kanssa, ja homma menee ketuille.

Voi menettää suuremman joukon hyviä kavereita tai työpaikalla kuviot muuttuu kimuranteiksi. Olennaisin ero älykkäiden ja sinun välillä on juuri se, että nämä osaavat oikeasti lukea, ymmärtävät sisältöä, oivaltavat asioita eri konteksteissaan ja jotka ovat alttiita toisten mielipiteille silti omaa mielipidettä asioihin löytyy ja osaavat muodosta näistä yhdessä parhaan mahdollisen optimin.

Sitten on kaltaisiasi, jotka eivät ymmärrä hevon v: Taitaa olla vaikea selittää, mitä tarkoitin, koska elät niin eri maailmassa, mutta koetetaan. Omasta naisflaksista en lähde sen enempää kommentoimaan, kyllä sitä saisi rahalla ja ilmankin, mutta olen aika ronkeli ja yksin on parempi kuin paskassa suhteessa jonkin pirttihirviön kanssa tai oikein vatipää kusipääsiideripissiksen kanssa, pääasia, että on kuuma ja hyvä sängyssä.

Haluan suhteelta hiukan enemmän syvyyttä. Oikealla panomiehellä en todellakaan tarkoita jotain kaltaistasi perheellistä tai lapsetonta ukkomiestä, joka silloin tällöin epätyydyttävässä suhteessaan eksyy tai hakeutuu harhateilleen, kun liha ja tahto on heikkoa. Sitten kuvittelee olevansa oikea hurmuri ja naisten kaataja. Enempää väärässä et voisi olla.

Oikea panomies on jalostanut tästä suorastaan taiteen. Näkisitpä hänen kännykkänsä numerot ja panokuvat, sähköpostit ja messengerit ja muut privachatit. Siellä ei paljon vaatteilla koreilla ja kun kohdataan, suurin osa ollaan vaakatasossa. Oikealla panomiehellä on vähintään muijaa pyörityksessä eri paikkakunnilla ja vaikka olisikin yksi vakihoito, tämä ei joko tajua koko hommaa tai ei enää välitä, kun tietää, että panomiehelle on pakko saada vierasta vaikka joka päivä aamuin illoin.

Oikean panomiehen tunnistaa siitä, että sen ei tarvitse juurikaan eväänsä liikauttaa,mitä nyt lakanoissa, kun naisväki suorastaan juoksee hame hampaissa tarjoamaan maksuttomia palveluitaan. Ollaan hyvin primitiivisten asioiden äärellä, missä uros yrittää siittää kaikki naaraat ja he tunnistavat alfauroksen ja kokevat sen vahvaksi ja elinvoimaiseksi urokseksi.

Onneksi ihmismaailmassa on hiukan muita ulottuvuuksia kuin fyysisyys, vaikka taka-alalla edes alitajunnassa onkin. Kukaan täyspäinen ei avioidu panomiehen kanssa, sillä ei edes ymmärrä sanaa uskollisuus ja sitoutuminen ja viimeistään lapsen syntymän aikaan näet hänestä korkeintaan perävalot.

Sanomattakin on selvää, ettet ole tällainen, kun et edes ymmärrä, mistä puhut. Oikealla panomiehellä on useita kymmeniä pantavia odotusaikanakin.

Joko hahmotat edes hitusen, mistä on kyse? Kummallista, miten panemisesta ja seksistä ylipäätään tehdään jokin ihmeellinen mysteeri, että siitä menee kaikki välit poikki, mikään ei ole niin kuin ennen ja hirveä morkkis. Hohhoijaa teitä kaveri- ja työporukoita. Olen kokeillut melkein kaikkien kavereideni muijia ja työpaikoilla on kaikilla osastoilla hoitoja, vakinaista ja ihan vaan satunnaista tapailua ja kiihkeää seksiä.

Kenenkään kanssa ei ole välit menneet ennen eikä jälkeen treffien ja seksin. Olette varmaan niin tampio porukkaa ja äärimmäisen mustasukkaisia, että listitte toisenne, jos jokin käy kiksauttamassa entisiä heilojanne. Omat harhat, suunnaton mielikuvitus ja sairaalloisen mustasukkainen omistuksenhalu jopa menetetystä suhteesta näkyy harva se päivä iltapäivälehtien otsikoissa: Mitä sitten, jos homma menee ketuille jonkun tai joidenkin kanssa, elämää se vain on, ei siitä kukaan täyspäinen ihminen rikki mene ja haloo hei, jos harrastetaan seksiä ihmisten kanssa, eikä ole aikomustakaan muuttaa yhteen tai suunnitella tulevaa, niin et kai tosissasi ole niin idiootti, että kuvittelet jonkun rakastavan vain ja ainoastaan sinua ja odottavan vaikka maailman tappiin, että haet hänet luoksesi.

No huhhuh, ihan kiva, että on romantiikkaa miehelläkin, mut oikeasti, astuisitko sieltä pilvilinnasta tähän maailmaan. Tajuatko, miten paskana olet, jos vain loputtomasti odotat jotain tiettyä, etkä saa suutasi auki ja toinen luulee, ettet ole kiinnostunut? Ei tuollainen ole enää edes romanttista, vaan puhdasta idiotismia ja omasta elämästään luopumista. Aivan sama, jätätkö kaverien kumppanit tai työpaikat rauhaan, enemmän ihmetyttää, miten vääristynyt käsitys sulla on rakkaudesta, rakastelusta, seksistä, panemisesta ja irtosuhteista.

Mitä, jos hiukan kävisit näitä sanoja yksitellen läpi ja tosissaan miettisit, mitä ne pitävät sisällään sinulle ja sen jälkeen arvioisit, mitä haluat tai et.

Olipa monisanaisesti kerrottu, että olet katkera neitsytpoika. Miksi neitsytpoika noin kauheasti miettii sitä olenko minä panomies? Missä välissä siitä tuli keskustelunaihe? Neitsyys kuule mennyt jo kymmeeniä vuosia sitten, älä siitä huoli, idiootti. En mieti edes, oletko panomies vai et, aivan sama ja toisekseen jokainen tietää, ettet ole.

Miksi ylipäätään kiinnostaa, kuka saa ja keltä ja kuka jää ilman, ei se ole keltään pois. Sitäpaitsi panomieheltä vaaditaan jotain sosiaalista taitoa ja kielellistä lahjakkuutta, kohdallasi ei kumpikaan edes mauttomana vitsinä luonnistu. Pakko se on uskoa, miten vähäjärkinen olet, kun tuokaan selonteko ei valjennut, mistä edes käsitteinä on kyse, mutta niinhän niitä sotkit lahjakkaasti tähänkin saakka vajakki.

Olet jo pari sivua kirjoittanut aiheesta: Eli turha väittää, ettei aihe sinua kiinnosta. Tästä aloit vieläpä jauhamaan täysin aiheen ulkopuolelta. Neitsyys kasvaa takaisin vuosikymmenissä. Eikä neitsyyden menettämiseksi alunperinkään lasketa vierekkäin nukkumista, vaikka kaikki sivulliset kyllä luulevat, että silloin neitsyys lähti. En myöskään tiedä lasketaanko rahalla maksettua neitsyydenpoistoa ihan oikeasti mukaan? Uskotaan sitä jo vähemmällä "mies"32 ei todellakaan ole panomies, täysin selvääähän se, se nyt nähtiin jo ensimmäisessä tilityksessä, hyvä jos mies, enemminkin sen irvikuva.

Taidat olla nukkunut naisen vierellä kaikki "panosi", niin uivelolta vaikutat. Se olikin unta, waky waky!!!!! Kumma kun minusta näyttää siltä, että sinä tässä pää punaharmaana mekastat kateuttasi ja alemmuudentunnostasi kumpuavaa epätoivoista vihaa. Kyllähän sitä pitää jo ensi tapaamisella olla jotain pientä kipinän tunnetta. Se että jalat lähtisi alta, on varmaan aika epätodennäköistä.

Ihmisillä taitaa ajoittain olla ehkä liian suuret odotukset, ja sitten taas liian suuret luulot itsestään. Olen itsekkin tässä nyt noin 6kk ajan tapaillut erillaisia naisia. Yksi on ollut ketä olisi kiinnostanut enemmän. Loput eivät ole kiinnostaneet niin paljoa, että olisin halunnut suhdetta perustaa heidän kanssaan. Mutta jokaiselle olen, ja myös itselleni ole suonut useamman mahdollisuuden, siis tavannut enemmänkin kuin kerran. Kyllä ne tunteet kehittyy aikanaan. En usko ensisilmäyksellä rakastumiseen.

Se ketä näin väittää, ei tunne tai ole kokenut aitoa rakkautta koskaan. Kovan ihastumisen ja rakastumisen ero on kuitenkin selkeä! Ne on kaksi täysin eri asiaa! Mutta jokainen toki tyylillään. Toivotan kaikille onnea sen oikean etsimisessä.

Matka ei ole helppo. Voi sinua ketä, ketä ihminen! Et todella tiedä, mitä puhut! Kyllä ne jalat voi lähteä alta hetkessäkin. Muistan edelleen 35 vuoden jälkeen hänen pukeutumisensa tarkalleen sinä iltana, silmien ilon ja vartalon liikkeet. Vaikka tutustuimme niin klassisessa paikassa kuin baarissa. Eli ei pidä olla skeptinen, vaan mennä tilanteisiin avoimin mielin. Meilläkin vaimoni oli kihloissa silloin, minulla useamman vuoden seurustelusuhde menossa, mutta kaikki meni poikki sillä hetkellä, kun toisemme kohtasimme.

Nyt olemme olleet erossa 3 päivää ja kaipaan häntä hullun lailla. Hän antaa sen ilon ja syyn elämiseen, toivottavasti joku muukin on saanut ja saa sen kokea. Tällaiset kommentit voivat ainoastaan saada aikaan hymyilyä, kunpa hekikin kokisivat edes osan siitä tunteesta, mitä rakkaus parhaimmillaan on. En minäkään voisi kuvitella pinnallista, typerää hömppää elämään kanssani. Kyllä yläpää ja sen toimivuus ovat vieläkin tärkeämpiä kuin alapään, mitä pitää sitäkin jatkuvasti huoltaa päivittäin.

Muuten yläpääkin alkaa lyödä "tyhjää". Se on ahdasmielistä, jos ei usko nopeaan ihastumiseen kautta rakastumiseen. Se ilmeisesti ei, että tietää tunteiden voivan muodostua hitaamminkin ilman, että tunteet olisivat yhtään sen laimeampia.

Pikarakastuminen toki on hyvinkin mahdollista ja hyvällä onnella se kestääkin tutustumista. Yleensä tämän vaihtoehdon vankimmat puolestapuhujat kuitenkin lahjakkaasti unohtavat kaikki ne tapaukset, joissa se illuusio toisesta katkeaa kuin kananlento. Eihän sitä ole kukaan väittänyt, etteikö salamarakkaus voisi katketa lyhyeen. Tietysti voi, suurin osa niistä varmaankin katkeaa. Silti lähtisin mieluummin rakentamaan elinikäistä suhdetta salamaihastumisen kuin työllä ja vaivalla järkeillen alkuunsaatetun suhteenpoikasen pohjalle.

Voi sitä työtä ja vaivaa ja tutustumista yms. Siltä se kovasti tuntuu, ettei kauhean objektiiviinen näkökulma ole käytössä, kun asiaa poikkeuksetta perustellaan yksittäistapausten perusteella. Järjellä ei ole myöskään mitään tekemistä ihastuksen kanssa, vaan ihastuuko käytännössä tuntemattomaan vai sellaiseen, jota jo tuntee elämä ja suhde on yhtä oppimista ilman, että voi saavuttaa päämäärää eli suhteen kohdalla toisen täydellistä tuntemista.

Mutta jos edustaa jälkimmäistä tyyppiä, niin ei ole viisasta poissulkea ensimmäistä tyyppiä vain sen vuoksi, että joutuu "harrastamaan" seksiä ilman palavia tunteita. Kaverille ei anneta Nainen jakaa tapaamansa miehet tuttavuuden ensi minuuttien aikana joko pelkiksi kaverimiehiksi tai kiinnostaviksi partneriehdokkaiksi.

Homma on automaattista alitajunnan toimintaa ja siihen on vaikea jälkeenpäin vaikuttaa. Sitä samaa tekee miehetkin. Jos nainen ei heti saa miehen viisaria värähtämään "uuh, mikä nainen", niin nainen jää miehelle vain kaveriksi, jonka kanssa on kyllä kiva jutella kaikesta, mutta mies ei tunne mitään fyysistä vetovoimaa tai seksuaalista himoa naiseen. Meitä pelkiksi kavereiksi jääviä naisiakin on paljon. Eläköön se iso ero Heh heh, just joo. Mies ei todellakaan ole samanlainen kuin nainen.

Oikeasti nuori mies aina on valmis panemaan vaikka kaikkia naiskavereitaan joka päivä niin vuorotellen kuin yhdessä samaan aikaan, ellei kysessä ole kauhea imbesilli tai valas, mutta tuskin silloin oltais kavereitakaan Kyllä ensi minuuttien aikana tulee fiilis onko tämä tyttöystävämateriaalia vai ei. Paneskeleminen on taas asia erikseen.

Itse panisin mielelläni yli puolia naispuolisia kavereitani, mutta vaimomateriaalia ei tässä joukossa ole. Heinäin heiluu häntä Puhu vaan omasta puolestasi. Ei kaikki miehet ole pelkkiä hännänheiluttajia. Ei sitten koskaan Nyt kyllä naiset ajattelevat ihan mielettömyyksiä itsestään. Minulla ei eikä satavarmana monella muullakaan ole elämänsä aikana kertaakaan tullut vastaan sellaista hunajaista seksipupua, että heti muna pystyssä jo näkemisestä eikä tulekaan.

Olen tavannut varmaan tuhansia naisia töissä, harrastuksissa ja ravintoloissa, matkoilla ja kadulla tietenkin. Takuuvarmana olet jo keksimässä hätävalheita, että tyypillä nyt ei seiso muutenkaan tai on oikeasti kaappihomo.

Ihan vaan tiedoksesi, olen ihan hetero, enkä edes haaveile homoseksistä ja ihanan naiseni kanssa saan lakanoissa sellaista kyytiä, että Siinä ei olisi lerpalla pienintäkään virkaa. Kuvittelet, että jokin 15v, joka saa yöllisiä siemensyöksyjä omin käsin tai tahattomasti ja aamulla aina muna pystyssä, että sama pätisi johonkin vaikkapa v miehiin. Mitäpä jos ottaisit sen pääsi pois perseestä edes hetkeksi. Ainoastaan joku todella onneton reppana, joka ei muuten naista saa, on jo heti hitaita tanssiessa hinkkaamassa kovaa munaansa naisen reiteen ja laukeilee ennen aikojaan.

Jos on saman naisen kanssa tekemisissä säännöllisesti, jaot menevät uusiksi. Ellet halua lukea mummoikäisen jorinoita, kannattaa sivuuttaa tämä kommentti, jonka kirjoitan kuitenkin, koska viestisi puhutteli ja kosketti. Älä ihmeessä turhaan luovuta.

Ainakin minä tunnen monia nuoria naisia, jotka ajattelevat samoin kuin sinä ja ovat hitaamman etenemisen kannalla. Ihmiset ovat erilaisia, ja nykyinen seksikylläinen markkinatalous on varmaan johdatellut monen aktiivisen nuoren naisen ajatukset samansuuntaisille linjoille kuin kuvailemiesi treffikumppaneiden. Koska itselläni on elettyjä vuosia jo paljon takana, on ehtinyt karttua vähän elämänkokemustakin. Olen liikkunut välillä eri ikäisenä muutamia kertoja vapaana vähän pitempiä aikoja, ja olen ehtinyt tavata monenlaisia ihmisiä.

En ole helposti ihastuvaa tyyppiä, enkä ole koskaan liikkunut varsinaisesti "haku päällä". Minua on helppo lähestyä, koska juttelen mielelläni kaikenlaisten ihmisten kanssa - ainakin hetken. Eikä ulkonäkökään ole ollut esteenä. Nuoruudessa parhaan kaverini kanssa yllättäen rakkaudeksi muuttunut suhde tarjosi enemmän kuin minä tai tuskin kukaan muukaan olisi osannut etukäteen uneksia. Olin vannonut, etten mene koskaan naimisiin.

Avioliiton päätyttyä yli 10 vuoden jälkeen päätin, etten koskaan enää sitoutuisi. Onneksi sekin päätös on tullut kumotuksi jo pariin kertaan. Toisella kertaa en enää päättänytkään. Onhan se ihanaa ja ihmeellistä huumaa, enkä varmaan kammoksuisi vanhanakaan heittäytyä sellaiseen.

Joka kerran olen huomannut jonkin ajan kuluttua, etten haluaisi, enkä voisi jatkaa suhdetta ihastuksen tunteen jakaneen kanssa pitemmäksi, vuosia kestäväksi. Ihastukseni ovat aina jääneet lyhytaikaisiksi, ja ovat kestäneet aina vain silmieni avautumiseen asti. Tuttavuudesta treffeille ja rauhalliseen tahtiin tutustuminen, tai kaverin kanssa vähitellen lähenevä ja intiimiksi muuttuva suhde ovat tarjonneet omasta mielestäni parhaan mahdollisimman alun useita vuosia kestäneille sitoutuneille parisuhteilleni.

Olen ehtinyt kuulla monenlaisia tarinoita, ja tiedän, että ihmiset ajattelevat näistä asioista eri tavoin. Itse olen sitä mieltä, että hiljaa hyvä tulee, ja tiedän monen muunkin ajattelevan samoin. Taidamme kuitenkin olla vähimmistö. En kuitenkaan tiedä yhtään syytä, miksi kannattaisi lähteä kulkemaan valtavirran mukana. En varsinkaan, jos tavoitteena on suhde, jossa jaetaan paljon muutakin kuin perinteisen rooliajattelun mukaiset asiat ja intiimit ilot.

Tekisi mieleni veikata, että jonkin ajan päästä huomaat eläväsi jonkun ihanaisen kanssa upeassa suhteessa, jossa sinä saat, annat ja jaat paljon enemmän kuin kukaan kuvailemistasi treffikumppaneista osaisi edes uneksia. Jos ensiterffit johtaa 'sänkyyn' ja kokemus on hyvä, siitä voi alkaa vakavampi seurustelu. Jos ei ole sksuaalista vetovoimaa, siitä ei voi serata mitään 'suurta'. Mutta voi siitä myös alkaa vaan ns. Se vaan että kun niitä panosuhteita alkaa olemaan useampia, siihen voi jäädä koukkuun ja silloin on vakavamman suhteen löytäminen yhä korkeamman kynnyksen takana..

Jämähtäminen seksisuhteeseen johtuu siitä että yhteinen arki ei toimi. Toinen ei ehkä ole riittävän edustava julkiseksi kumppaniksi. Hänen kanssaan perheen perustaminen, yhdessä asuminen, harrastaminen ja taloudellinen liitto ei ole OK. Pelkällä kemialla pääsee siis seksisuhteeseen, muttei aina siitä eteenpäin. Pelimiehillä on kemiaa lähes kaikkien naisten kanssa ja suhteita on useita rinnakkain ja peräkkäin.

Mummon neuvo pihdata kunnes on tutustuttu on tavallaan oikea. Jos ei harrasta seksiä parisuhdekelvottomien kanssa, ei voi ajautua panosuhdekierteeseen. Miten paljon tämä kertokaan suomalaisesta länsimaalaisesta? Kaikki, syvällä sisimmissämme janoamme rakkautta. Ja mikä voikaan olla tyydyttävämpää kuin saada kokea sitä ja hyvää seksiä simultaanisti ja saumattomasti.

Joten, jos joku siinä onnistuu sen täytyy olla harhaa, vai mitä? Olet asian ytimessä nyt. You go all the way. Tämä blogi on antanut minulle rohkeutta avata sydäntäni omissa kokeiluissani, ja pyytää, houkutella ja rohkaista myös rakastajaani tekemään niin.

Olen päättänyt uskaltaa uskoa, että minua voi rakastaa. Että voin saada kaiken. Että se, että toivon jotain enemmän kuin mitään muuta EI tarkoita sitä, että EN voi saada sitä. Minä voin saada rakkautta ja ihanaa seksiä yhdeltä ja samalta henkilöltä. Voin saada kovaa kyrpää ja hellää katsetta ja kuulla "minä rakastan sinua". Ja niin voi jokainen, joka uskaltaa kohdata salaiset toiveensa. Myös sen nykypäivän pahimman tabun: Tämähän on varsinainen valistusblogi: Onneksi voin oppia Puumalta.

Kun voisimme olla menossa kohti vaikka tällaista helvettiä: Seksi ja rakkaus, kova kyrpä ja hellä katse samassa paketissa on maailman parasta! Vaikea minun on sitä hehkuttaa tällaisessa tapauksessa, jossa kuviossa on mukana kaksi autuaan tietämätöntä petettyä aviopuolisoa. No jos ihan tarkkoja ollaan vaikka mitäpä sillä on väliä , niin kuviossa on mukana yksi autuaan tietämätön aviopuoliso, ja yksi naisystävä, joka on tietoinen asiasta. Minä otan henkilökohtaisesti hehkut tällä hetkellä sieltä, mistä niitä saan.

Ja tämä on minulle ainut kuvio, joka pitää minut jotakuinkin järjissäni. Onko se 1mies nyt sitten niin totaalisen tietämätön Me tarvitaan rakkautta ja seksiä. Elämä ei ole niin yksioikoista, että sitä joko on tai ei, ja aina vaan yhden kanssa kerrallaan. Siinä vaiheessa kun sitä ei enää aviopuolisolta näytä lainkaan saavan eikä tätä edes kiinnosta yrittää parantaa suhdetta, kannattaa EROTA.

Onks sulla joku superkristallipallo? Ai ihan vain sikskö, että joku järjestys pitää olla? Että sun täytyy voida olla varma siitä, kenellä on seksiä kenen kanssa?

Ihme meininkiä ja kanssaihmisten törkeää vedättämistä. En minäkään silloin alkumetreillä tiennyt itsestäni edes sen vertaa, ettenkö pystyisi vain täysin puhtaaseen fyysiseen suhteeseen.

Kai on heitettävä hyvästit katu-uskottavuudelle hah , ja todeta, että minä olen romantikko; minä haluan suhteelta sekä seksiä että rakkautta. Ja sen tajuaminen - kuten itsekin sanot - että voi olla molempien arvoinen, on aika iso juttu. Se, miten tämä palanen sopii nykyiseen palapeliini, onkin sitten eri juttu; siinä riittää pohtimista.

Ennen kaikkea rakastuminen seksisuhteessa kyseenalaistaa koko Ykkössuhteen; riittääkö pelkkä rakkaus ilman seksiä? Enkä minä oikein tässä iässä tiedä, uskallanko enää ottaa turhia riskejä. Ehkä minä vain olen liian itsekäs, ehkä minun tulisi tyytyä siihen, mitä minulla jo on. Mutta jos nyt mietitaan lahimenneisyyden puumasuhteita, niin seka valokuvaajan etta muusikon kanssa ei olisi tarvinnut valita, oli seka rakkautta sielunkumppanuutta JA seksia.

Eli viimeisen puolen vuoden otannan valossa suhde jossa on vain jompaa kumpaa on poikkeus. Ykkosmies vaikuttaa tutulta ja turvalliselta kamppakaverilta, mutta kylla sun parisuhteet tuntuu olevan ihan ihan muulla jo nyt.

Moni sinkku kylla varmasti on sita mielta etta taloudellisen arjen jakava kamppis-ystava saattaa olla jopa parisuhdetta tarkeampi, etta en yhtaan halua vahatella heidan rooliaan. Tää sun kirjotus piristi. Vaikka kuinka oon paheksunu sun touhujas niin oot koukuttanut mut ja nyt mä hykertelen itsekseni. Terkuin just muuttanut äijästä erilleen yh: En jaksa kattoo niitä palaneita paistinpannuja enkä muutakaan arkista tällä hetkellä. Mä kyllä uskon et maailmassa on sellanen mies, jonka kalsareita jaksan lajitella ja jonka sotkuja kattoo hyvällä kuolemaan asti.

Höttö ja hattara on ihan parasta! Ei niitä kuiteskaan mitenkään turhan usein oo tarjolla. Oon tosin ite huomannu, että mun sisällä asuu jo niin paatunut ihmissuhdekriitikko, että se yrittää kyllä koko ajan heitellä kapuloita rattaisiin.

Seuraan jännityksellä, miten tää mun sisäinen kriitikko sekä höttö ja hattara kamppailee keskenään, saa nähdä kumpi voittaa tän matsin. Hmm ehkä voisin toki itekin yrittää vaikuttaa tähän ees vähäsen: Mä olen ihan oikeasti joutunut tekemään töitä sen eteen, että katsoisin maailmaa vähemmän kyynisesti ja uskaltaisin enemmän elää hetkessä.

Mutta kyllä se kannattaa. Siinä tosin loukkaa itsensä helpommin, mutta mun mielestä se on sen arvoista. Kaikki ne arvet, henkisetkin, kertoo vaan siitä, että on eletty ja joskus jopa jotain opittukin. Laitoit puhelimesi taustakuvaksi valokuvaajan? Tuossahan on käsittääkseni suuri riski, että ykkösmies sen näkee? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Siis ihan aikuisten oikeesti. Valokuvaaja ei enää sano "rakastan sinua".

Ei ole sanonut moneen päivään. On vain höttöö ja hattaraa. Jos joku tunnistaa kadulla, pliis lyökää avokämmenellä naamaan.

...

: Homoseksuaaliseen hyvää kalua sex treffit

Seksi fantasia homo shemale date 740
Gay mällit sisään escort seuraa Myönny rauhassa olemaan naiselle ystävä, siitä se sitten kehittyy jos on kehittyäkseen, jos ei niin ei. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Miehet tarvitsevat keskimäärin seksiä fyysisesti enemmän kuin naiset keskimäärin. Naisellinen tyylisi ja se että arvostat hyviä tapoja on kunnioitettavaa mutta ei niiden varaan voi pelkästään suhdetta rakentaa. Et ikinä voi tietää miltä toisesta tuntuu vaikka luulet tietäväsi. Omat harhat, suunnaton mielikuvitus ja sairaalloisen mustasukkainen omistuksenhalu jopa menetetystä suhteesta näkyy harva se päivä iltapäivälehtien otsikoissa: Ehkä neljäsosa treffikumppaneista on sellaisia, joita olen treffannut useamman kerran ihan siksi, että olen halunnut antaa miehelle mahdollisuuden unohtaa jännitystään ja näyttää, että hänestä on muuhunkin.
Ilmaista seksiä verkossa seuraa tampereelta homoseksuaaliseen Sitten kuvittelee olevansa oikea hurmuri ja naisten kaataja. Pinnallisilla asioilla saadaan pinnallinen suhde. Appiukkoni juha oli makaamassa lauteilla ja runkkasi samalla kun tulimme saunaan. Onko se mikään ihme, jos ovat ihastuneet naiseen? Kuten sanoin, mies ei tunne kuten nainen.

Homo seksifantasia tarinat seksi mies päällä

Porno porno pornografia xxx peludas gratis follada romantica enanas follando gorda xxx gratis alexi texas desnudos el fontanero hd videos porno español corridasenlaboca pajas españolas follando follando chicas asiaticas sexo fuerte despedida de mujeres hentaixxx videos porno gratis corrida vaginal maduritas. con tetas muy peludos sexo amateur xxx gratis tetas perfectas chicas follando video de sexo videos actrices del porno masturbaciones porno de abuelas porno para follar con jovenes follando porno chino gratis videos ver porno corrida anal manga sexo trans porno gratis videos pornod videos porno para chicas ardientes porno gratis porno sado videos viejos porno.

con maduras con tetas grandes ver porno gorditas calientes videos free videos de maduras caliente chochos eyaculando porno españoles gratis videos porno en español de chicas xxx publico porno bdsm extremo spanish porn porno eapañol videos poro gratis videos sexo anal vicky storm super pollas grandes corridas en castellano putas lesbianas follandose travestis follando porno strapon porn señoras follando video porno español corridasenlaboca tetas chicas peludas viejos videos intercambios de porno gratis videos amateur videos de esperanza gomez follar bien videos de hombres follando con camara oculta xxx 69 porno de maduras sex free video sexo grates rubias18 universitarias calientes jynx maze videos porno videos gratis negras porno gratis abuelas porno gratis orgia swinger trios peliculas porno español vidios de travestis españolas follando en la folla a su madre se la playa video tetona masturbandose videos de mujeres quiero ver películas porno maduras rellenitas tetonas videos bdsm porn video porno duro porno putas videos viejas tetudas naturales videos porno video tetas jovenes chicas sexo gratis tetonas películas porno español película x gratis actrices porno gratuito videos porn maduras videos de lesvianas pareja joven porno gratis porn pilladas por el culo polla videos voyeur videos muy zorras xxx interracial chicas en casa porno grtis follando porno cratis porno con sexo videos porno gratis mejores páginas porno es.

con 18 follar chicas peludas porn es.

yhdenkään homoseksuaalin kanssa)? Jos ette tai jos se tuntuu vastenmieliseltä, miksi? Eipä tullut toisia treffejä kyllä muutenkaan, ihan hyvä niin. eivät vahingossakaan suutele toisiaan tai hiero toistensa kaluja/perseitä. . Todennäköisesti ei kiihottuisi ajatuksesta, muttei varmaan raivostuisikaan ja seksi voisi jatkua. elokuu Oma elämä Rakkaus & suhteet Seksi . Ykkösmies rakastui sinuun rytinällä ja oli pelkkää hyvää tuuria, että .. Make love not war -treffit. marraskuu julkkikset sex shop tampere järvenpään uimahalli seksiä turku mihin treffeille .. Free pornon parhaat runkkauskuvat iso veltto kalu setä nussii videona hyvä hieroja helsinki e kuppi paljaat pimpit naista naidaan sex in ilmaiset .. on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa.

Homoseksuaaliseen hyvää kalua sex treffit